Слави Трифонов: Луна ще е по-обективна от проф. Герджиков при въпросите на Бенатова

Но проф. Герджиков се оказа, че не вижда това, което всички виждаме. И предпочете да даде унизителни отговори, твърди лидерът на ИТН

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов: Луна ще е по-обективна от проф. Герджиков при въпросите на Бенатова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За разлика от Слави, професорът поне има смелостта да бъде интервюиран от Мира...

Свирецът на уше на мутрите в миналото говори за чест и достойнство днес...

СлаФчу, не се занимавай с глупости от дивана, ами глей че Кира Честната ти напазарува избираемите дупетатчета! На 15.11 да не гледаш дрезгаво, като бае Тошо на пленума?

В интервюто на Бенатова ("Въпросите" по ТВ1) виждаме как един обтекаем, изключително хлъзгав политически евнух се опитва да се издължи към менторите/спонсорите си, за какво – той си знае! Категорично „дългът“ е много голям!

ти отдавна не си обективен Тршфонов за съжаренше

Се кое му харесало повече на чалгаря ,когато е лизал клитора и е засмуквал жълтото течение на Генерал Деса или когато е лапал чучура на Тошко. От устата му освен лиги капе и жълто бяла слуз от горните.

Бенатова показа на проф. Герджиков това което радевите медии и протестърите обичат да показват. Бенатова не показа бутилките, паветата и запалителните течности, спрейове на освирепелите протестъри ! Бенатова не показа буклуците изсипани в центъра на София и хвърляни по обществените сгради ! Самите сгради нямат вина за „протестите“ на платени от Дубай подмолни креатури ! Бенатова беше ЕДНОПОСОЧНА. Мога да ви напълня две МОИ чекмеджета с кюлчета и пачки без да съм на снимките лично. Това че снимките са автентични само докато щракнете фотото, означава едно - манипулиране на мнението с цел дискредитиране на определена личност. Фацит - БОКЛУК.

Що за Софийски университет е тоя , на който безпринципният ГЕРБджиков е бил ректор? Който види интервюто ще види едно човешко същество което с лекота си унищожава образа ,в полза на много пари и ГЕРБ ! Жалка сцена.

Гербаджиите са крадливи тъпи бokлуци !! Респективно и феновете им. Утайката на народа гласува за Герб. Никакво обединение не може да има с ГЕРБ, по никакъв повод. Единствената полза от ГЕРБ е, че послужи като лепка за всички мухи-лайнарки и сега лесно се вижда с кого не трябва да се прави политика. Герджиков не може да създаде здраво и обединено семейство,та се засилил да обединява нацията !! Мерси от такъв ректор-пишман политик !! На всичко отгоре ходил на крака в централата на ГЕРБ, за да му кажат лично, че Борисов няма инструкции към него. Малоумници...СТРАДАМЕ ОТ ЛИПСА НА ЕЛИТ - ЗАТОВА СМЕ 31 год. ПОСЛЕДНИ В ЕС ПО ВСИЧКО И ЕДИНСТВЕНО ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ НА НАСЕЛЕНИЕТО !!!

Прав си но тия където избиха елита на България сега партията ИТН ни ги пребутва като партия на промяната, риииш ли......

За под един милион, и то в зелено никога няма да позволя да се гаврят така с мен

Изключително възпитан и любезен гей. Ще има голямо международно признание..

За колко пари Герджиков се е съгласил да изтърпи целият този позор…

Ами геврек, с голяма дупка е "професорът"" Бръснат анус... Където една акула споделила с друга, след корабокрушение- хапнах един български професор и още не мога да потъна. Все плагиати и геьове.... Кух от всякъде Мисля, че прави хубави свирки

Чалгарят им го заби на герберопитеците с не възможността да коментират неадекватните отговори на ГЕйБджиков. А честито гейбери

Чалгарят СТ злобее и плюе защото така са му наредили неговите кукловоди и защото проф. Герджиков е голяма конкуренция на сегашния президент. Има огромна разлика между него и РР - по интелект и излъчване. Считам, че проф. Герджиков ще бъде един от най-добрите президенти на България, ако бъде избран. Той ще бъде истински обединител на българските граждани, ще допринесе за подобряване на отношенията между политиците и ще повиши авторитета на България в международен план.

Вие сте много прости роби.

Славкееее, Славке ма... мноо си про3та ма! Селска пръчка нещастна ще си останеш, докато си влачиш инвалидните телеса... Много про3т народ в това вашто ИТН...

беше чалгаря Слави лично да се кандидатира за президент с вице Луна и победата им щеше да е вързана в кърпа

това фотошопа с пачките се изтърка. Но кокаина по носа на Дългия е много.

да ти пика на голата кратуна, Слави, белким ти поникне коса.

Учиндолско фанте след писанието ти вече се убедих че имаш акъл колкото трима без акъл ... ха ха ха ... не разбрали че вече си никой бе политически посерко ?!?!??

Слави коментира думите на професора, и всички вие, започвате да плюете Слави. Коментара на Слави е в последствие на това което е казал професора, и не смятам за нормално да колентирсте личността Слави, а не тъпотиите на Герджиков. Но в България в така, ние никога не виждаме причините, затова и не ни харесва следствието

Един чалгар плюе един професор и хвали една чалгарка. В това няма нищо лошо стига да не го типосат в новините и дадат гласност на този чалгар. Ама то като и новините са чалгарски, какво лошо има?!?!

Наистина, проф. Герджи даде странни отговори, дори за един помак, генетично предразположен съм съглашателство, слагачество и душевна мазнота. Един също помак, духовен евнух и психо- ментален сруга и келнер като Плевню, би дал също подобни отговори.

Ми да иьберат Луна за ректор на СУ.

ами контингента чалгари ще си гласува за Луна, то е ясно

ИскМ една сутрин да се събудя, да не чувам нищо за ИТН, за Слави Трифонов, Луна и други нискоинтелигентни натрапници. И тогава ще си поема дълбоко въздух.

Славче, може ли да кажеш с какъв капацитет коментираш? След чутовните ти издънки и излагации с Плагията, Шнорхела, Тошенцето и Оръфляка се видя колко струваш и колко ти е умствения капацитет. Не можеш да управляваш и селска тоалетна.

Хората повръщат от теб бе Трифонов !!! Кажи нещо за референдума -от 240 на 120 депутати ,субсидията 1 лв. КАКВО СТАНА ??КЪДЕ Е ГЕРДЖИКОВ КЪДЕ СИ ТИ МЕРЗАВЕЦО МАФИОТСКИ....

Ама аз от кога повтарям, че с Луна сте страхотеп Екип. Чалгария само вас заслужава.

Слави Трифонов е последното творение на ген. Любен Гоцев и кръга “Монтерей” преди да отиде в пъкъла. А бъдещите служители на ИТН са от кръга “Милениум” деца и внуци завършили престижни университети в чужбина на червената номенклатура. Зад тях стоят кукловодите от бившата Държавна Сигурност, които здраво държат за топките Чалгаря. Явно има за какво. Навремето Слави целуваше ръцете на доновете от престъпния свят и беше рекламно лице на “Топ Енерджи” на руската Мафия! Господин Трифонов, децата можеш да излъжеш с един концерт и тъпото ти шоу, но нас твоите набори и по-големите от теб не можеш излъга. Знаем те как за пари и майка си ще продадеш. Когато Бойко ти отказа да ти даде земя до Японския хотел да си строиш свой собствен, от тогава ти стана враг и му заби нож в гърба. И що за човек може да си татуира на гърба:” Идвам и водя Ада след себе си”! Това си е чист сатанизъм! Как може в християнска България да гласуват за сатанист? Явно всеки народ си заслужава управниците!

Но на гърба на Трифонов ч е татуирано за вечни времена No mercy! I am coming and hell is coming with me! Без милост! Аз идвам и водя ада със себе си! Точно под масивния надпис се намира и втората татуировка на Трифонов – тя изобразява Четвъртия конник на Апокалипсиса, отъждествяван с Ада и смъртта. Това не е артистичен скеч, това са перманентни татуировки. Това е най-мрачният религиозен култ. Всеки глас за Слави Трифонов е глас за сатанизма и луциферианството. На тях се поверявадържавата и бъдещето на децата. И ти да влизаш в коалиция с такъв сатанист и да се наричаш Демократична България!

Това, ако е вярно, трябва да се повтаря непрекъснато с повод и без повод, защото звучи зловещо и всички трябва да го знаят.

Абе, селяндурин такъв! Инвалидизира духовно цяло едно поколение и имаш наглоста да се гавриш с професор Герджиков един достоен българин с корени. Не те ли е срам! Така се подиграваше и с Лили Иванова. Жалък смешник!

Минавам само да видя, как мизерните тролове си заработват миризливите стотинки...Презирам ви некадърници, с вашата воня изгонихте нормалните хора от коментарите-никой нормален не пише и не чете тук вече..

Някой да е искал мнението на склерозиралия?

Бат Слави има ПОНЕ 2 лица. Днес говори ДОБРОТО лице. БРАВО бат Слави за този коментар. ЖАЛКОТО е че два предходни парламента говореше ЛОШОТО лице. Предателя в бат Слави. Предателя на българите.

Не е само Тошко глупака. Слави го догони.

Mунчо е Деса Радева, но с панталони. За 5 години Мунчо се престраши да даде едно единствено интервю на живо. Но видиш ли, сега проблемът бил в проф. Герджиков...

Много противен тип. Отрови няколко поколения в България.

Слави ти акъл не давай, вече те видяхме, теб и тъпите ти сценаристи, така, че сега се покривайте и 20 години не се по казвайте. Достатъчно чалга има вече наоколо.

Герджиков се изложи като кифладжия при Бенатова. Срам за СУ и въобще за образованието. Сложен е да бърше задника на престъпника от банкя.

Напротив, държа се много достойно, като истински бъдещ президент. Каза, че очаква подкрепа от всички. Така трябва да прави истинският президент - да обединява хората.

Трифонов иди в някоя телевизия и дай интервю, но нямаш топки за това, за разлика от професора, който знаеше че ще има неудобни въпроси и въпреки това отиде при Бенатова и даде интервю

Професорът е Цецка Цачева с панталони

Въпреки злобата на Бенатова, Професорът не изневери на веруюто си да бъде логичен, да отговаря без да повишава тон, въпреки откровеното заяждане не допусна Бенатова да изманипулира думите му и да ги изопачи, вменявайки му това, което на нея би и се харесало той да каже. Разбирам, че това е подразнило противниците му, защото планът им да го ядосат, за да си изпусне нервите не успя, а Бенатова изглеждаше като последна глупачка. Разбирам ядът ви. Хак да ви е. Професоре, нямат за какво да се захванат и затова продължават с простотията, но от прости хора не може да се очаква повече! Тази даже в интервюто с Божков не беше толкова злобна, даже там му се подмазваше... Ееех, Бенатова, от злоба се погрознява бе, жена! Жена си все пак. Слави, вЕрно ли е мъжко да се бориш кеф ти от пред камерата, кеф ти през фейсбук, седейки на дивана.

явно си е продала душата и служи на мафията. Но рано или късно всеки си получава заслуженото.

И от тебе ще е по обективна ,ти като минаха изборите резко се разболе от ковид и повече не те видяхме

И аз не вярвам нормален човек на държавна служба да има толкова пари и да си ги държи където и да било.

ректор, умен, хубав, ама ПРОДАЖНИК ГЕРБЕРАСТ !

Е , ти нали си обикновен педераст чалгопитек , кво те бърка ?

Голям мръсник е този чалгаджия. Той, простакът, дето опростачи с шоуто си цяло едно поколение млади хора, да дава оценка на човек, който е на светлинни години над него по морал. То бива, бива, да си слуга на мафията, ама това вече е прекалено. Както казват хората, за пари и майка си ще продадеш. Идиот продажен.

Интересно Как би изглеждал Слави на интервю без сценаристите си.

Нормално мислене за друсан чалгопитек ! Бъдещият президент не трябва да мисли с главата си а по подобие на рубленчо да дава подсказани му отговори ! А че учиндолеца е на едно ниво с Луна , спор няма !

Славчо чалгаря не сме го видели все още, Герджиков поне дава интервюта