Слави Трифонов: Каквото и да стане в държавата, Борисов и Пеевски оправят проблема

Може да излъжеш много хора един път, но не можеш да излъжеш много хора много пъти, категоричен е лидерът на "Има такъв народ"

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов: Каквото и да стане в държавата, Борисов и Пеевски оправят проблема | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че в тези двама единият не си ти грозен и злобен чалгар. Какво направи когато имаше мтозинство, когато участваше в мешаната скара от леви, десни и безореантирани?Занимавай се с вулгарните си песни и скечове и не давай акъл, когато никой не ти го иска.

Ти кой беше (като политик)? Пускай чалгата и айде…

и си мисля: докога ли ще мрънка тоя самовлюбен надрусан глист?

СлаФчо е от прост по-прост също като Кирчо. Двамцата да си се надлъгват. Чат-пат учиндолската звезда взе3 да казва верни работи, но за Киро мангалчето е още далечна работа. Кис-кис!.

ПРАВ СИ ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ!

Максимата не е валидна за България !

Прасчо плаща за "спонтанността", на Баце мутрите ги организират на място "спонтанните" протести .... и много ясно, че когат тарторите рекат "стига" и протестите секват. "Който плаща, той поръчва музиката" - не я е измислил Слави, тъй че колкото и герберасти и съдружниците им да скачате срещу Слави - неговата заслуга е единствено, че е първият осмелил се да изкаже публично очевадния факт - също като в приказката, че "царят е гол" :(

на "Има такъв психо диспансер”

Много ала много си зле Славчо. Така е защото когато майка ти викаше учи Славе ,ти и казваша знам си мале Е научи се само с разни уруспии да котактуваш.

Абе и ти си един тарикат, но така е не смо в България. В Испания е същото. Педро Санчес -хитрягата сега ще ,,оправи " държавата си.

Когато Славчо се пресели в отвъдното, събудете ме , значи, в България може да се живее. що-годе нормално .

гол оулюф, оценки тръгнал да дава из сурат тефтера га спечели изборите, оцапа гащите и подви опашка, сега много ти знае балалайката

Stanko

Славчо ами ти можеше да оправяш всички проблеми в държавата ама не посмя.Сега ще приказваш.

Дилян Пеевски напоследък стана голяма медийна звезда.Има осанка човека.Поне не блещи идиотизми като Киро Тъпото.

Пий си лекарствата.Редовно.

Ти също си проблем. Палячо. Така че гледай и теб да не те оправят.

Учиндолски само затлачва проблемите. Няма ли кой да отстрани тази черна станция, че не се трае вече!

Тъкмо се чудех, че Славчо още не се е появил и....!

Принцип избирателите имат право да му се сърдят. Той само ги разкара до урните.Да със сигурност правителство на малцинството щеше да падне но какво от това.Нали се раздава мъжкар?Подви опашка и не пое отговорност.Сега да ръси мозък е не малко нахално от него.

Ти докато беше на власт що нищо не можа да направиш???????????? Не ти дадоха колкото поиска и се фръцна като обидена мома.

Слави, ти никога няма да си Джей Лено в шоу бизнеса, а в политиката си още по-долу - на махленско ниво... По-добре млъкни!

На Славуцка друго не й остана освен да се предлага ... Орално !

Само да попитам - ти бе льольо какво оправи и направи като спечели изборите? НИЩО! ЗИРОУ = 0! ГЕВРЕК! ТЦЪ... Дришльоу...

Както и ти направи,нали?!

Да крадем заедно! От плячката се полага и на нас и нашите фирми!

Пропусна да честите европедерастията, която беше натресена на всички българи (от Неделя) по по-груб начин дори и от кръвният данък (еничарството) в Османската империя. Той е бил едва 10 % процента и Османската империя се е само задължавала да ограмотява и образова тези насилствено помохамеданчени българи. Някои от тях дори са стигали до Велик Везир на Империята, а тук няма нищо такова като задължение от ЕС.

Пак е по-добре от руското робство

Турско робство в България не е имало, ако е имало такова с теб в момента щяхме да си пишем на турски език, а не на български, 500 години са прекалено голям период за да бъде запазен.

Как водещите руска пропаганда все към педерастия ви влече. Истински експерти сте по джендаризъм еднополова любов и всякакви други подобни изпълнения. Можете да цитирате наизуст всеки един гей парад кога и къде се е провел и колко хора са участвали в него.

Bad Face е всеизвестно, че е партизанското име на Цончо, скритата булка на варненският мангал.

Няма въобще да го коментирам.Няма и на него да позволим да коментира каквото и да е.Да се скрие и да замлъкне завинаги.Другото куку-кмет на София-ха-ха-ха...

Не съм му фен, но твърденията му са верни и правилни!

И слуга на руското посолство. За справка хилядите ти коментари във възхвала на Русия и Путин.

Свали си противогаза бе

Ми прав е - даже и него оправиха. Явно не му е харесало като гледам как писка. Ама сам си е виновен. Имаше всички шансове и сра на тях.

Каквото и да стане в държавата, диванният експерт ще се чувства длъжен да обяви неадекватното си мнение по въпроса.