Слави Трифонов иска зелена светлина и за България с писмо до Петков, Борисов, Пеевски и Иванов

Постъпете мъдро и държавнически, така както постъпихте днес, написа лидерът на "Има такъв народ"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Късно загря, сега вече се самопрецака от глупост и алчнпост

СтТрифонов е само един мафиозиран изрод,а ИТН са само едни жалки пионки в ръцете на еничер-евнух дългуч!!!

праэни мисли на един праэен човек

Много е лесно да си чешаме егото и да хвърлим България в калта като цитираме "евроатлантически ценности".. много по трудно и отговорно е да вземем отношение и отговорност за родината и народа си..а не да мислим за себе си как да излезем сухи !

Абсолютен безхаберник и празнодумец..Събори с Герб, турците и копейкота правителството, сега ръси тъпотии и шаблони..Аман от тоя чългар, зако не се лекува и да изчезне от мрежите. Пъзлъо, не поа 3 пъти отговорносх! Евала на ПП- млади, образовано ,смели и с еврэпейско излъчване!

Т.е. , Бойко и Пеевски , вместо в затвора - в управлението...Това е ДЪРЖАВНИЧЕСКОТО виждане на импотентния чалгар !

Докога ще ме занимават с това човече, което пуска някакви постове у фейса?

Никой не се интересува от вашето мнение! Стига с вашата пошла сценография, псевдо публикации, безплодно, безотговорно поведение!

Слави си поигра на политика, и резултатът е плачевен ...

Този е вече М И Н А Л О

Хитрият толуп изработи много умело дългия диванен политик и неговите сценаристи. Използва гласовете на ИТН за вота на недоверие и сега го прецака за С.Македония. И сега дългия се чуди как да вдигне сриващия се рейтинг на партийката си. Няма начин Станиславе, заминаваш,квото беше беше. Да беше си гледал телевизията, да беше си правил концерти и турнета и щеше да се радваш на по-големи успехи от това да се правиш на политик ама от дивана!

Кой от двамата е толуп?

Двамата.

Я си еби майката ве помияр!

КАК ЗА ПОРЕДЕТ ПЪТ МАФИЯТА ВИ ИЗИГРА ... ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ! ОТ 2015 Г ВИ ПРОЖЕКТИРАТ ФИЛМА "ОБРАТНИЯТ ЗАВОЙ" ! КИРТАКА ИЗИГРА "АРЕСТ" НА ТИКВАТА, ЗА ДА ИЗВАДИ ОТ НАФТАЛИНА ГЕРП , ТИКВАТА МУ ВЪРНА ЖЕСТА, КАТО ГО "СВАЛИ" , ЗА ДА ГО НАПОМПИ СЕГЕ ШЕ ВИ ПЛЪЗНАТ РЕФЕНДУМА НА ДЪЛГИЯ - "МАЖОРИТАРЕН" (СИРЕЧ - ИЗЦЯЛО ПЛАТЕН ВОТ), 120 ДУПЕДАТИ (ПОСТАВЕНИ ЛИЦА НА МАФИЯТА, КОИТО ЩЕ БЪДАТ НА КАИШКА), РАЗДЕЛЯНЕ НА ТЕРТИРОИЯТА НА 5-6 ВИАЕТНО-ВАСАЛНИ ОБЛАСТИ С "ГУБЕРАТОРИ" ОТ МАФИЯТА, КОИТО ОБЛАСТИ ЩЕ ИМАТ ДЪЛБОКА АВТОНОМИЯ .... С ПОСЛЕДВАЩ "РЕФЕРЕНДУМ" И АНЕКСИЯ ... ЗАТОВА ЗА 15 ГОДИНИ ЗАСЕЛИХА БЛЯДОВЕ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО, КОИТО МНОГО СКОРО БУНКЕРА ЩЕ ИДВА "ДА ЗАЩИТАВА" И ДА "АСВАБАЖДАВА" ! ВСИЧКО Е ЕДИН ОГРОМЕН ТЕАТЪР, ЗАПОЧНАЛ 2015 Г СЛЕД АНКЕСИЯТА И СЛЕД ДАДЕН "ТОН ДА ПЕСЕН" ОТ "ПРОФЕСОРА" - ЦИГАНЧЕТО ОТ ДРЪНДАР, ИЗРАСТНАЛО ПОД ОПЕКАТА НА "БИБЛИОТЕКАРИТЕ ОТ СС"

Това е писмо написано с нескрита ирония към четиримата индивида. Обаче аз бих попитал автора на писмото, а къде беше ти Станиславе през цялото това време? Криеше се на дивана и публикуваше постове от Фейсбук. Защо дори не опитахте да съставите правителство, когато бяхте първи в предния парламент? И ако си мислиш, чрез такива "писма" да вдигнеш сриващия се рейтинг на ИТН знай едно, не си познал, отивате на политическото бунище. Да беше си гледал телевизионната, да беше си правил турнета и концерти би се радвал на по-голям успех от това да се правиш на политик ама от дивана.

Слугинчо, Маймунчо и Барбарончо

Първо да спази закона и да си подаде имотната декларация, после да се прави на загрижен за държавата, която се опита да превърне в чалготека.

Сбогом, чалгар прост.

Тъпия учиндолски селяндур го хвана шубето, че на следващите избори вече няма да влезе в парламента мухахахаха :) тъп чалгар!

да му облечат усмирителната риза и да го заврат в лудницата, ама от там не го искат, защото степента му на лудост е неизлечима и препоръчват да му бъдат правени шокови терапии в Москва.

Now RSM will say YAS.

що ли е пропеснал коалиционният си партньор курнелия??

Хубаво си живееше наш Слави и партийката му в правителството на Петков,дадоха им четири важни министерства където имаха неограничени възможности,но поискаха още и още и им бе отказано Сега си доизживяват времето в тоя парламент,защото в новия няма да бъдат и ми се струва ,че проиграха всичко в политиката

бяха "токсични". Защо този термин вече не се ползва?

Кво ще правиш тия пари бе

Е то се видя, че за да изпълнят повелята на навия КОМИНТЕРН в лицето на ЕК, ПП и ДБ могат да са коалират с ДПС и ГЕРБ

Много долен тип

Звучи полезно предложението, но няма никога да се случи:)))) Въпросът е, какво иска Славчо?:))) Какъв е смисъла да пишеш глупости? Има ли нужда от тази партийка или Славчо е започнал процедура по ликвидация?:)))

СЛАВУНЯК ИБРИКЦИО, българите те псуват, но ДА НЕ ТИ ПУКА , тошко малкият ибрик ще го сърби гъза. Ти си смъркай дрогата.

Този наистина го хапе щъркела! Много разумно от негова страна послание, но доста закъсняло и затова звучи популистко

Как е възможно толкова да си проСт?!

П Р Е Д А Т Е Л

Ей вчера гласувах заедно с тях сега злобее че другите гласували заедно тоя злобар няма умора А бе Не те ли е срам бе предател

Слави, трябва въпреки егото си да признаеш че се наака, не искам да ползвам думата насра да не кажеш че те обиждам грубо!

Кретен. Тоя е по-вреден и от Доган, Делян и БиБи, взети накуп.

Извинявам се още веднъж на читателите на ДИР.Днес след първия пост на пациента Трифонов(оказа се че се беше развързал)взехме мерки и го сложихме в усмирителна риза в която е и в момента.Оказва се че някой друг пуска постове от негово име и след кратка справка установихме че се пускат от руското посолство

Славчо свири, бре. Сега ли го разбрахте? Тук свирка, там свирка, накрая тромбон.

Не разбирате ли че това е сатира, дебили. Браво Слави че измете педерасчета от ПП, По нататък ние ще се оправим. Мерси.

Кои сте вие?М? герп сте история някаква, тъпа и мрачна

Тъпанар.

се гмурна в новото на харварТския интелект на Асенчо Василев, и в неговият високо възвишен вицепремиерски изказ, величаво ще възкликна: Е, Слави им е_а майката!

Човек без жена и деца....на пендел ми мяза. По скоро ми се струва че на бащите налита а не на майките. Абе педалска работа

Бах ти наглеца!

Славчо, а другарката Нинова пак я сложиха на пързалката и я засилиха зад борда. Толкова много се мазнеше горката. Не е честно да и вземат комисионните от оръжието

Чалгарите грозно и мощно се подиграха с българското общество.

Мда....

какви обстоятелства налагат г-н Трифонов да се движи с толкова солидна охрана и кортеж ?

Комплексарщината.Иначе никой не се интересува от него.

Стигнаха ли ти турските милиони дето заработи с продажното си поведение ? представете си,ако бяха гласували за кабинета му начело с шнорхелопродавеца.

Лайняр миризлив и некадърен комплексар сега се загрижил за България

Знам,че четеш.И Тошко чете.Разбираш,ли кво ти казва СУВЕРЕНА?Ако,не иди при лекар.Да си прегледаш главата.

Пукнеш,копеле селско.

го.Нек се мъчи.

Лайно милизливо некадърно комплексар мръсен сега се загрижил за България

Всички вие сте пълни идиоти, и явно заслужаваме съдбата си. Бат Бойко, простия Киро, доган, Христо Иванов, гласуваха против българите в Македония и България, а вие плюете Слави. И, защо продължавате да мислите, че Слави ви е виновен. Не ооравдавайте глупостта си, със Слави, той в никакъв случай не е по умен от вас

...учимдол маже, маже, маже ама не може да замаже предателството към хората, които галсуваха не за него а против бб

а бе мухляр, ти като спечели изборите и беше първа политическа сила, що не направи коалиция с герб, а се скри, та после направи коалиция с бсп и съсипахте държавата? сега даваш акъл на другите какво да правят! скрийсе за поне 50 години!

Бягай , ако Костадинов взе ролята на шута от Сидеров ти направо изе ролята на глупака от Бареков

Квот разруши, разруши....ма и Чалгата уби!!! Поздравления!!!

Забавното е че съдейки по заглавието май никой не разбира от ирония

разбираме, ама този ужасно ни дразни.