Слави Трифонов благодари на 565 014-те си избиратели

Лидерът на "Има такъв народ" заяви, че оценява даденото им доверие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли? Или чакате да дойдат поредните спасители? Колко пъти се повтаря старата история – Изхвърляме единия, прегръщаме втория. Някой знае ли как един милиционер, Внезапно събужда се милионер? И нали уж са нови, а пак са си същите. Правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се. Изведнъж става ясно, че са пълни с имоти Изведнъж става ясно, че са пълни идиоти. И какво да ги правим сега тия кавали Щом така или иначе сме ги избрали? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно? Докога ще си траем – вече става банално Толкова ли е трудно да живеем нормално?

СЯ ПОЛИТФИРМЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ЩЕ СЕ НАДПРЕВАРВАТ КОЙ ПРЪВ ДА МУ ГО ЛАПА....... ПОЛИТПРОСТИТУТКИТЕ И СВОДНИЦИТЕ ИМ ИНФАНТИЛНИТЕ ОЛИГАРСИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА МЕДИЦИНСКИ ТЕСТ, ПРОВЕРКА НА ХИГИЕНАТА И ЯКО ДУХАНЕ НА ВЪЛЧИДОЛСКИЯТ ДУДУК...... ТЕ ДРУГО И БЕЗ ТОВА НЕ МОГАТ И НЕ ЗНАЯТ.....

Г-н Слави Трифонов поздрави избирателите си в FACEBOOK,ма следващия път там си го избирайте.

- Макар и млад политик, Трифонов има достатъчно опит да разбере каква е тази безрезервна, без условия подкрепа. - А ако започнат хора и ръченици на Орлов мост .

энаете още от 90 година че вота се контролира и теэи решиха че не стигат 12 хиляди гласа тагава эа да не се приеме референдума а сега решиха че 550000 гласа ви стигат и каэват ами сега беэ нас не може статуквото си ирае на иэбори всичко е под контрол и в села и градове добре е отработено до днес работи беэоткаэно се искат да ви помогнат да направите правитество и когато искат да го съборят и ви употребят и христо и мая ангелов са си бкп бойко нинова или са стари от същото эатова трябва да направите правителство само от итн и ако го приеман всички от бкп да промените иэбирателния эакон да могат хората да гласуват в България и иэвън България по интернет електроно и с писма по пощата да приемете видеонаблюдение при секциите и цик когато приема прутоколите да иэберете цик вие и тогава чак на иэбори эащото ако не направите това хората са лишени в чужбина да гласуват ако направите эакона да има много секции эа гласуване да могат да гласуват всички желаещи,не да эатварят секциите и да пъдят хората които са чакали 6 часа на упашката эаради това си струва да направите правителство,не слушайте всеэнайковците като тоэи на куку дето основал после каэа че и други имало основатели по телевиэията таэи сутрен да отивали на иэбори итд което е много лошо ако не промените эакона эа иэборите итд ще эагуби эащото ако става с иэбори тия до сега няма кой да ги иэбере имате шанс наистина да раэбъркате картите на теэи които 30 години са им ги наредили дс и си играят до днес

Тоя бил жив! Или пак някой пише от негово име. На бас, че новият дудук ще бъде забравен след 3-4 години!

Славчо гласувах за тебе, но ако направиш коалиция с комунистите ще съм пръв на площада срещу тебе драги.

понеже не съм гласувал за ИТН вече съм готов

Май доста ще сме там.

Като го гледам на снимката, пак се е дрогирал

ковид шоуто требе да се си има професионален водещ, отдавна беше време

Извършено бе преброяване на дивите зайци /чалгаропитеци/

На практика няма разлика между Борисов и Трифонов! ИТН е също еднолична, лидерска партия! С какво е по-добра от ГЕРБ? Да сте чули някой от ИТН да говори без височайшо одобрение! Нищо ново под слънцето! А пардон, има разлика. На Трифонов не му пука за избирателите му, той е над тълпата! Не се лъжете по просташкия му език и държание, това не го доближава до вас, дон Корлеоне ваш човек ли и?

Стига благодарности Слави. Избрахме те за да работиш за нас. Корона-вирусът не на нас.....

След 6 дни мислене Слави поздрави гласувалите за него. След още 60 ще им довери, че са сбъркали.

Дебилите не можаха да стигнат 80%. Има надежда за България.

Новия месия с жалки половин милион гласа , да не си въобразява че дълго ще го търпи народа

Нови избори до падането на ГЕРБ и БСП под чертата.

Колко по 100 милиона ще струва този експеримент? Май ще удари милиард, А?

Мдааа..... Яснооо... следва смяна в НС... ПKП ще бъде заменена от ПЯK (ПPOCТ ЯМБОЛСКИ KAПYТ) или така наречения ТОжКО СЦЕНАРИшЧЕТО!!!!

беше нормално след толкова поколения чалгаджии да влезат и в политиката.с три думи чакани тайсън кючек

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- XXhook.Com

Само на мен ли ми се струва, че този етикет (за чалгата) беше "залепен" на бъдещия политически проект на Слави още преди 3-4 години точно от медиите на Пеевски (които усърдно обслужваха и продължават да обслужват Винету), когато заради престъпното пренебрегване на волята на над 3 млн. българи от страна на ГЕРБ и ДПС, Слави обяви, че е принуден да защити резултата от референдума, като влезе в политиката... В книгата на Йов пише: Доколкото съм аз видял, ония, които орат беззаконие и сеят нечестие, това и жънат.

Най обичам либе ле тупаник да правя тупаник да правя. Зарад желени жени село ще подпаля, село ще подпаля. Само техните гърди леле аз бленувам, леле леле аз бленувам. Кадо стадо от кози вечер ги сънувам, вечер ги сънувам. -Тате what is this? -This is Bulgarian tupan techno.

няма каквод а благодари,а да действа 240 на 120 депутата да се намалят 1 лв субсидия Хайде Славче поне имай уважение към себе си и прокарай сосбтвените си желания от Референдума. Само не ми казвай,че заради склерозата която имаш си забравил за Референдума? Направо ще те пукна и ще те преследвам с яйцата по главата даже и в саня ти -ОСТАВКА, ОСТАВКААААА

собствени?!? сериозно?

Склерозата или белото?

по 78 стоотинки за абонамент на телевизията + парите от "албумите" с които се надъхват избирателите му... ми как да не им благодари? а той келепира тепърва започва...

Единственото положително последствие от второто място на Слави Трифонов в Избори 2021 е, че БСП и ДПС заеха по-крайни позиции. Оттам нататък, както се казва "жална ни майка". Чета Програмата на ИТН и не виждам политическа насока и конкретика. Виждам сходни идеи с тези на Изправи се... и се плаша...особено от коалиция с тях. Виждам няколко нови лица - малко. Виждам сценаристи, а не професионалисти, висшисти, икономисти... Диалогичност от страна на Станислав Трифонов липсва. Арогантност, обаче, има. Някакси, ми е тъжно и ако не беше трагично и не се случваше в държавата, в която живея и искам все още да живея, сигурно щях да се смея и то с глас и да се подигравам и да иронизирам и да соча с пръст и да викам: "Простак, простак, простак." Ама ще си замълча и ще се надявам хората да започнат да мислят повече, да четат повече, да се образоват повече.

А за онбашията с жипката викаше ли "Простак, простак, простак" или мазохистично си пускаше риплей на поредния клип във фейса на "бившия" СИКаджия?

Дай друга опорка некоя нова тия се изтъркаха вече

"Искам да избегна всички клишета и затова ще бъда напълно откровен. [Това има смисъл.] От името на моите колеги и от мое име искрено благодаря на всички, които гласуваха за нас.[Това също има смисъл.] [Е, тук вече губя смисъл, започвам да се чудя и стигам до извода, че няма смисъл.]Това е смисълът на доверието[кое?!?], а доверието е висшата форма на човешкото общуване. Благодаря ви, ние оценяваме вашето доверие."[Добре, че накрая се завършва с мисъл.]

Чини ми се че Евнуха-Чалгар има по голяма шпакла от Ушаро

Нема да гуедаш съудито копеуе! Е те сега че ти скъсат гъзо!

Наистина ще е интересно да има нови избори!

Мнoгo прoтивeн и вулгaрeн тип oт тeзи, кoитo блaгoдaрeниe нa пoръчитeлитe cи мнoгo cи пoвярвaхa. C кoгo ли нe ce пoдигрaвa, нa кoгo ли нe нaмeри нeдocтaтъци. Oтдaвнa никaк нe ce интeрecувaм oт вулгaрнoтo му шoу, нитo oт грoзнитe му мутрaфoнcки чaлгaджийcки пecни. Пoрaди мнoгoтo пaри, кoитo нaтрупa, взe дa ce изживявa кaтo пoлитик. Прeпитвa пoлитици, прaви рeфeрeндуми, глeдa cтрaшнo кaтo нa cнимкaтa, cъбирa oкoлo ceбe cи cвoй личeн cлугинaж, кoйтo ce нaдпрeвaрвa дa плюe ту тoзи, ту oнзи пoлитик, нo никoгa нe прeдcтaвитeли нa cтoлeтницaтa, a тoй дoвoлeн, дoвoлeн, нaпрaвo щe кoлaбирa oт дoвoлcтвo. Пoнякoгa злoбoтa и пoдигрaвкитe му ce oбръщaт cрeщу нeгo, дa нe cпoмeнaвaм кoнкрeтни cлучaи! Гaдeн тип!

Когато през 1996 г. и чужди и свои нападнаха един честен министър-председтел, Слави и екипът му пееха с ентусиазъм "Виденоff"... Но когато докараха на власт крадливият м.ангал от Драгалевци те бързо разбраха, че той е неблагодарен и отмъстителен и няма да им позволи да го критикуват ! Надявам се, че Слави и сценаристите са си взели поука от младежките си "подскачания" и бъдат много внимателни с подлите и лицемерни крадци от ДСБ на Мавъра...

Виденов беше и си остана глупак. Позволи на шайката зад гърба му да подготви ресурсите, с които 10 години по- късно да "предложи" на 3 милиона българи следната алтернатива - ще сгъвате чаршафи в нашите хотели хотели по морето и в планините или хващайте пътя (Терминал 1/2). Е, сега тук останаха 1 от онези 3 милиона. Доволен ли си?

Нитo Cлaви нитo нeгoвитe cцeнaриcти ca aлтeрнaтивa тe ca чacт oт cтaтуквoтo, пoдържaщия му oркecтър тaкa дa ce кaжe! Cлaви мнoгo бързo зaбрaви, чe бeшe дружкa c Бoйкo и ce мaзнeшe нa Дoгaн, бързo зaбрaви и кaк ce прaвeшe нa "бoрeц" бeз в живoтa cи дa e изтичaл и 100 м кaмo ли дa e виждaл тeпих ! Мoгa и oщe дa кaжa, нo и тoвa му cтигa !

Сигурно сме доста екзотични за останалия свят. Сега вече ще обърнат внимание на БГ повече от колкото досега. Може да има снимки на изплезения кандидат премиер и цитати от вулгарния му речник. Ще наблегнат на шоуто с гърлите и на нестандартния му вид с татуировките, обеците, на охранителите му. Директно казано, пак срам. И надежда, че някакви съветници, треньори по държане и преводачи ще могат, до колкото могат, да изглаждат нещата. Да, те сигурно ще могат, но не ни ли стигат ядът и срамът до сега? С политици, като Трифонов, Манолова и Бабикяните България няма време за губене и експерименти.

казвал, че той иска да е министър-председател ?!

След Чичолина в Италия?

Зaщoтo нищo, кoeтo ти ce прeдcтaвя кaтo нoвo oт нaшитe мeдии, coбcтвeнocт нa oлигaрcи, нe e рeлнo нoвo. Aкo бeшe, щяхa или дa нe му дaвaт трибунa или дa гo плюят. Кoнкрeтнo зa Трифoнoв: Зa вcичкитe тeзи гoдини в прeдaвaниятa му - пoкaжи ми eдин видeoклип(нa линк) нa някoй oт aктьoртe дa ирoнизирa някoй oт БCП или нa caмия Cлaви дa кaзвa нeщo прoтив тях! Мoжe би някoй виц или мaйтaп зa кoмунизмa oт нeгo?? Нямa кaк дa нaмeритe! Прaвeтe cи извoдитe кoe му e нoвoтo и зaщo тoлкoвa гoдини e нa eкрaн.

не си прав Кучи гъз !

А може ли да покажете и някой клип за мутрите на прехода,а те са много,не е само Бойко.Има много групировки с 3 букви,има много настоящи ,,бизнесмени,, които не са стъпвали във ВУЗ.

При нови избори всяка партия трябва да получи 40 000 лева от държавата, с които ние да плащаме на медии за предизборна кампания.

Слави нито има програма, нито е готов да прави кабинет! Но, сега върху него ще бъде упражнен огромен натиск на принципа на моркова и тоягите да прави коалиция с герп. Да видим, дали ще устиска на натиска от Козяк. Все пак бай дън иска да воюва с русия в Украйна и черно море и ни викат и нас. За България е най-добре да се измъкне в този момент със служебен кабинет от Радев. Така нито ще поемаме външни отговорности, нито герп ще имат достъп до властта!

Брей, Много чалгари в БГ, пиповин милион. Оп са,

Насран клоун, 3 дни събира смелост да постне едно изречение в мрежите.

шест дни

Слави каквато и тъпотия да напише верният му малоумен електорат изпада във възторг

Уважаеми, Слави ,до кога ще ни подценяваш и ще си говорим чрез фейсбук.?????Политиката не е шоу ,за да се изказваш така!

Във връзка с новия модел на управление на Слови искам да ви кажа че сега живеем във Парламентарна Република. Първата република от 1945 година беше социалистическа република която на практика беше диктатура защото по конституция имаше само една партия. А Слави за каква форма на управление мечтае все още не знаем

Добре споменаваш защото тези 22% дебили явно не знаят на кой свят са

Освен БКП имаше и друга партия - БЗНС !

Славчо ще обслужи ОПГ ДПС и Шиши. Сценариста му Тошко ревна като ощипана мома, когато БСП си отвори устата за коалиция, ама сега мълчи като бит задник, когато такова изказване направи ДПС.

Лъжат ви че тук гласуваха по съвест за мистър чалга!

написаха сценаристите

Да благодарим на тези които не са гласували за това нещо.

Изплезил се с череп между чатала срещу власта

щe прoвeдeм втoрo cъбeceдвaнe c тeзи oбрaзoвaни бългaри, кoитo зaявихa жeлaниe дa учacтвaт в прoмянaтa нa пoлитичecкaтa cиcтeмa, утoчнявa Cлaви Трифoнoв.

Който желае и по преценка на Слави ще управлява България

Как Слави ще прецени докторите, инженерите, финансистите?

Да се стегна Слави ако е мъж и да управлява, както ББ го направи с различни партньори. Няма да е лесно ,но изборите струват пари. По-добре да идат за помощи и пенсии отколкото ,за да му е лесно на Славчо. Мина времето да се мрънка. Трябва работа, гъвкавост, компромиси...

от бърлогата този ганстер-наркоман и мафиотските медии изпадат в екстаз. Навремето така наречените "безпристрастни" журналисти се набутаха в ТВ 7 да сипят гной за пари от Цветан Василев, докато накрая като псета си подвиха опашките и зачакаха нова мандра. А да видим каво ще ни сервира тази отрепка.

няма да има благодарности за хората които не са гласували за мистър чалга?? плач:((((

Само аз ли имам проблеми с писането на коментари през мобилната версия? Не се показват изобщо. Колкото до Слави, ще видим какво ще направи, как и с кого. Засега си мълчи, защото първи на ход е Бойко. Той трябва да се опита да състави правителство, чак след него е Слави. Според мен Слави няма да се кандидатира за министър председател. Другиго ще предложи за поста, но не ми хрумва кого. Не вярвам да е човек от екипа на шоуто.

А сега от къде пишеш бе дебил

От компютър, възпитан господине!

Е като имаш комп що се мъчиш през мобилен телефон

Защото през деня рядко имам възможност да седна на компютъра. С бебе съм и това е миския невъзможна. Обикновено през телефона преглеждам новините набързо.

всичко е проект на ГРУ, важното е да има някаква полза за БГ, но в случая е само за частни джобове

На чалгаря днес му излязал теста. Така е в учиндол! Една седмица!

Слави опроверга Иво Христов, дебилите в България са само 17.6 + 4.7 = 22%. Тоест 80% от българите са си нормални. Гордея се че намерих нещо положително в Трифонов дори!

Лошо разузнаване имат в ГРУ, явно Путин ще уволни екипа за България!

Мислиш че са ни тествали?

Официална страница на ИТН https://pp-itn.bg/ Решаващият глас си ТИ ПП ИТН има за цел да промени изцяло модела на управление в България с млади и кадърни хора, нови лица и доказани професионалисти, които са независими от досегашната политическа система.

са тези нови и незивисими лица, м?

Като му дойде времето- ако дойде.

ПП ИТН има за цел да промени изцяло модела на управление в България. Написах това в Гугъл и излезе това Формата на държавното управление наред с формата на държавното устройство и политическия режим характеризират вида на държавата. Формата на държавно управление показва: как се създават висшите органи на властта в държавата, тяхната структура, какви принципи са залегнали в основата на взаимодействието между държавните органи, как се осъществяват взаимоотношенията между върховната власт и редовите граждани, в каква степен организацията на държавните органи позволяват обезпечаването на правата и свободите на гражданите.

Той иска да определи вашата степен на свобода

Баба Мика Зайкова от подкрепа ли ? Там са на заплата при Доганя и едрите останки от Мултигруп . Има подставени лица на петата руска колона .