Депутат: ГЕРБ не разбират, но Борисов знае, че краят идва

ГЕРБ не разбират, че идва началото на края им, но лидерът им Бойко Борисов добре го осъзнава, заяви депутатът от „БСП за България” Славчо Велков.

Обратно в новината

Коментари - Депутат: ГЕРБ не разбират, но Борисов знае, че краят идва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие сте най-здравата патерица на Боко. Докато сте в играта, ще бъдете ползвани за плашило на раята, а тя ще блее и ще си ходи след овчаря.

ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА.

Какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? Всички знаят, че премиерът на България - КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов - е бил охранител, макар че мнозина се опитват да забравят, че той е бил част от групировката СИК. Днес половината от нейните членове са избити повечето от убийствата стават, докато КОМУНИСТЪТ Борисов е главен секретар на МВР и досега не са разкрити. Другата половина от СИК въобще не бе разследвана, с изключение на братята Маргини... КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

Боже, това бившо ченге ще гозапомняединствено с глупостите, които плещеше след атентата в Бургас едното беше, че "терористите не носели бермуди"????? Такъв глупак, кой го е предложил за депутат? Явно една застаряваща и изпразнена от съдържание партия - БСП!!!

Герберке, кaква е тая ацетонлийка, дето я джаркаш? Време е да преминеш на инжекции, явно хапчетата не ти действат, а и дразнят стомаха ти... Поздрави, д-р Зенгинова.

Всичкои знаем колко сте тъпи и вредни за България,другарю Велков. По-добре избягвай да се изцепваш ,ставаш досаден.

Шайка Българските комунисти странен са "народ" нямат майка, татко, нямат даже род. Техен татко е навярно сам другаря Ленин и почитат кат бащица те другаря Сталин. Тачат те за своя майка червеното знаме, готови са да забравят Родина и племе. Вярват сляпо в идеали, божества червени, зарад тях продават лесно и тебе и мене, С Партията си безгрешна гордо те вървят и ако се наложи - майка си ще продадат!

ще гледа филма табора пътува към небето

ivo10

Ха, ха , ха. Славчо, много рано си подхванал виното, та ти объркало куфалницата. Не е краят, напротив. ГЕРБ ще имат още поне два мандата, защото вие не ставате и за чеп за зеле. Ако те са посредствени, вие направо сте бедствие.

да бе да - затова дори едно кметско място не могат да спечелят ха-ха.

Има една хубава приказка: "Кога стана калайджия, кога му почерня ..." До оня ден този лайньо се правеше на велик експерт по сигурността, днес се прави на велик политолог. А същевременно на най-великия лингвист, специалист по английски. А всъщност е пълен неграмотник ала партийния секретар в ТКЗС-то. Поне като глядам как обяснава какво значат английските думи. Дришльо, дришльо, ти освен че не знаеш аннглийски не си си направил и труда да прочетеш откъде идва общото на "гейт" със скандала. Някога преди много години имаше една афера "Уотъргейт", когато служители на президентската администрация в САЩ ги бяха хванали да подслушват щаба на Демократическата партия. Името на хотела е "Уотъргейт". Това струваше главата на Празидент Никсън. не се стигна до импийчмънт - сам подаде оставка. Та и от там идва алюзията всеки политически скандал да бъде "-гейт". Моля за извинение нормалните хора - те вероятно знаят всичко това. То е писано за др. Славчо Велкков и членове и симпатизанти на БСП

loyola

Абе това си е модел на поведение на ГЕРБ и лично на Бойко Б. За илюстрация ще припомня обажданията до Танов, за да назначи момчето с което играе футбол в митницата на летище София!

Гладна кокошка, просо сънува ,къде с тази провалила се отвсякъде партия на крадци милионери и национални предатели ,пътувате към бунището на историята ! По-големи бо...и сте и от тях !

Какво му се е случило на КОМУНИСТА Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? Знаем, че е криминален престъпник и изнудвач замесен в рекет (БАИБ), замесен а може би и физически извършител на убийства (Congressional Quarterly), уличен в пране на пари (Лихтенщайн), задържан заради кражби на коли (Унгария), педофилията не му е чужда (Сесил Каратанчева), прикривал е данъчни и митнически нарушения (Ало, Ваньо), контрабандист на цигари (Булгартабак), национален предател (ДОСТ с Местан) и т.н. и т.н., край няма! В ЕНП ли не знаят за тези геройства, най-вероятно и за много други останали скрити за обществеността знаят, но си го коткат! Защото види се, и те са като него. От една порода ще да са! А Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

Велизарчо, що стана с твоята си... риза?

Когато не разбираш от нещо най-добре е да си мълчиш. Един пишман-специалист по тероризъм и кой знае какво се опитва да се прави на политолог. Но с някои свои констатации става смешен. не го знам колко този екземпляр тип партиен секретар на ТКЗС разбира от сигурност, но е много зле с английския. Gate значи врата, в смисъл на изход се употребява само по аерогарите. И по автогарите. И по гарите. И един специалист по сигурност би трябвало да го знае много добре. Ако е специалист, де. Щото то не става само с пиене, трябва и акъл. И руския от типа "кон ритает къч хвърляет" не помага. И още нещо. Защо един депутат от БСП-то толкова се е загрижил за съдбата на ГЕРБ. Ами че ако наистина идва края на ГЕРБ в БСП-то трябв ада квичат от радост. Но.... май не се очертава такова нещо. И само ще им припомня един лаф на Андрея Ляпчев, министър-председател на България през 20-те години. Когато го питат клати ли с еправителството и дали ще пада той отговаря:"Абе то и на коча мъдете се клатят, ама не падат"

Партията Шайка е в траур! Антоне, не скачай от кораба, знаеш ли какво те очаква? Червените акули ще те разкъсат още във въздуха! Ние от партията майка Шайка сме зад теб! На кого ни оставяш? ! Шайката натрупа толкова много негативи за ГЕРБ, колкото не можа да направи цялата опозиция взета заедно. Шайка, моля те, остани. Ти си необходим за разпада на ГЕРБ. Да се готви Симеонов-Балевски. Какво ярко доказателство за абсурда на българското битие! Хленч и фукня в епистоларна форма. Първо, "активният борец" против комунизма и тоталитаризма така и не може да реши, с кого по-напред да се бори - с "Шайка" ли, с президента и еленското месо ли, със самата Елена или с бреговската забавачка. По друга телевизия, синхронна люта битка с Елена и бреговската катафалка води още едно вапцало се герберско острие - разяреният бик, Биков. Герберщината в парламента, воглаве с красивия ум Цветанов, брани със зъби и нокти талантливия мистър Добрев и неговия "дриим - тийм". Газейки и морала и конституцията, понеже процедура "обсъждане на мотиви за оставка", както и "неприемане на оставка", просто няма. Ето и сега, хумористът Тодоров си подава оставката като народен представител, не пред Народното събрание, както е по закон, а пред сдружението с неидеална цел ГЕРБ и неговия телесен водач. Но е логично, след като и молбите за работа си подават пак там, У нас лудостта и беззаконието са норма, нормалността - порок.

Славчо, Славчооо, Гладна кокошка, просо сънува. Откъде го измисли тоя край? Кога стана циганин, кога ти почерня задникът.

Какво му се е случило на КОМУНИСТА Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? КОМУНИСТЪТ Борисов не е нито генерал, нито доктор, а и политик не е... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал! През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България (+ РУМЯНА БЪЧВАРОВА, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, МАРТИН ДИМИТРОВ, РУМЕН ХРИСТОВ, БОРЯНА ДИМИТРОВА, "КРАСИ" КАРАКАЧАНОВ, мамин ЗАРКОВ и други "знакови" лица) говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ...

Нека започна от генарала. В България има три звания, които се дават по заслуги - ефрейтор, мл. лейтенант и генерал. Всеки редник може да стане ефрейтор, всеки сержант - мл. лейтенант, всеки офицер - генерал. Дълги години през милиционеро_социализЪма в България това правило се извращаваше - даже офицер трудно се ставаше без партийна подкрепа. За генарал - изключено. Колко е генерал Лайньо Радев? Ами малко по-малко от ББ. Колко са доктори тиа в БАН, доносниците на ДС. малко по-малко от ББ. Кой създаде мутрите и за какво? Ами БСП-БКП, страхувайки се от разправа след 1990. Що с еотнася до царя, независимо от мнението на комунягите той е Цар и ще си остане такъв. Освен ако не абдикира. Но така както гледам няма такова намерение. Това че Иван Лайнаров от ТКЗС-то в Долно нанагорнище си мисли че Негово величество Симеон Втори не е Цар си е негова работа. И меннието на една група селяндури не го прави по-малко Цар. Някога и Царя го обявяваха за неук. Но всеки, който си направи труда да прочете биографията му, лесно ще види че е завършил нормални средно, висше и военно училище. Има съвсем нормална диплома за средно, висше и военно образование. И с ББ нещата са подобни. Само дето има защитена докторска степен Я да видим как стоят нещата при лайньо радев. Завършил някакво военно училище, което никой никъде не го признава за висше образование. После завършва някаква академия, която никой никъде не я признава за нищо. И има бревет за шофьор на самолет. Но, само за определени типове самолети. Нкой няма да му позволи на този екземпляр да се качи ан пътнически самолет (като пилот). ББ никога не е претендирал за много ученост, въпреки че всичките си дипломи ги е взел по нормалния начин. А Курнелия? тя с какво може да се похвали? С един голям гъз, ето с това.

Кафявият го е измислил. Тамън като свършат фондовете.

Боко, разбираш...Иде краят, бъди мъж. Оставка, бункера в Банкя, годеж с любимата, после ампулата с дъх на бадеми, пистолета и накрая варел с авиационен бензин. Много хора говорят лошо за Хитлер, но никой не отрича, че той бе истински лидер. Пое отговорността не с празни лакардии, а с цената на живота си и на любимата си...

той краят ви идва за вас,че изгладняхте много а и зима идва и ще сте из поизядете от злоба и глад памперси посрани.......наело с това тъпо ченге което чеп за зеле не става:))))))

Герберски келеш, кaква е тая ацетонлийка, дето я джаркаш? Време е да преминеш на инжекции, явно хапчетата не ти действат, а и дразнят стомаха ти... Поздрави.

Тоя май е новия Румен Гечев. Вече е чул за БВП и го използва в изречение. Значи е голям финансов експерт. Пропуснали са да му кажат, че за последните 10 години БВП на България е станал от 56 на 94 млрд лв, но до като стане министър на финасите ще му докладват и това!

стринке posirano20, мене пък ме изтезаваха в барчето на ЦРУ с някакво уиски, опитаха да им кажа нещо за престъпното минало на КОМУНИСТА ДОКТОР Бойко Методиев Борисов... Аз им казах и ме ОСВОБОДИХА: ой никога не отговаря на това, което го питат. Няколко хиляди пъти вече съм чул само за санирането, магистралите, метрото, спортните зали, пречиствателните станции(все обекти от които може яко да се краде). Друго не знае. Като го хванат натясно има още три теми в резерв: едната за дядо му "убит от комунистите", другата - "комунистите са кръвопийци, а внуците им кръволоци" и третата за трудното му детство - хранил свини с помия, садил картофи и ял филии с мас докато ритал топка със скъсани гуменки. Това запълва целия му капацитет. И за да сме обективни - прочел е Винету (според него), но няма преки доказателства за това върховно интелектуално усилие.

Корнелий

Поне си чул за нещо, което се вижда с просто око. Ако погледнем от друга страна някои действия при управление на БСП, които не се виждат с просто око, като: - Ремонт на детска градина за 5 милиона - Ремонт на масларова в Стара Загора на 10 000 лв квадрат - 10 милиона - Ремонт на 3000 км пътища по документи на Терзиева за една година за 150 милиона - Наливане на кинти в гьол Белене - 1 милиард . . . .

Прав е Славчо, идва края на пенсиите на Бойко по 400 долара, идат пенциите на Жан по 50 цента! Голям майтап се задава!

Не е важно колко ленти е отрязал КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, колко първи копки е направил, колко журналистки е ощипал, колко масажистки и чалгаджийки е из-чу-кал, колко магистрали и спортни съоръжения е обещал че ще построи, какъв голям каратист е и какъв точно колан по карате има, колко помия е откраднал от почивните станции за да си нахрани прасетата и кокошките, колко бой е изял от майка си, колко писма и е написал от казармата, колко книги за Винету е прочел, колко листя е прелистил, колко яйца изяжда на закуска, колко гола е вкарал на мачлета в работно време, колко пари е спечелил на вързано от игра на тенис, колко му е голям рейтинга и колко дълъг маркуча, колко маркуча е развил по пресечена местност, колко голям приятел му е Берлускони, колко тениски, грамоти и шапки е получил от партньорските служби, КОЛКО ПЪТИ Е ЗАКУСВАЛ или ОБЯДВАЛ с Обама (ЗАЕДНО С ДРУГИ 5-6 ХИЛЯДИ КАТО НЕГО), колко бивши свои другари от тъмния период е изпържил, колко шамара е ударил на Стенли и колко котарака сега примъркват сладко в скута му, колко сделки с негов фалшив подпис ала брат Драшков са минали незабелязано в Общината, колко е сложил на бюрото си, колко много мрази тройната коалиция, какъв голям пич е, колко трупа е изровил с фадромата, колко показни ареста е извършил, колко пъти на ден и по колко телевизии се е показал за да напомни за себе си и т.н. Всички тези циркаджилъци, маймунджулуци, евтини селски тарикатлъци, тъпи бабаитлъци нямат никакво значение. Важното е, че този човек е неук и некомпетентен (търся подходящи думи, които да не са чак толкова обидни, колкото тези, които ми хрумват в момента). Той не може (и не бива) да управлява държавата. Не е вярно, че няма алтернатива. Алтернатива има дори само заради факта, че всеки друг би бил по компетентен от КОМУНИСТА Бойко Борисов.

И като дойде КурНи на власт и пенсионерите ще бягат от България, няма само младите...

Уж идвал бил края на ГЕРБ пък БСП вече не могат да спечелят и избори за селски кмет. Вчерашните частоични избори ясно го показаха. Даже и в крепостта на БСП-то - Северозападнала България не могат да спечелят избори. И не в големите градове - отттам отдавна сме ги изритали- но и в селата. Ето това е важното. За ГЕРБ е все тая дали ще вземе кметското място в село Горно Нанадолнище . Но това е най-реалистичното проучване на обществените нагласи. а не янкакви измислени изследвания на Льольо Льолев и други партийни трапосерковци. Лайнарите от БСП-то предричат края на ГЕРБ от 2009 г. Първо беше есента, посел пролетта, после пак есента и.... нищо. ББ не го свалиха февруарските протести от 2013. Той можеше съвсем спокойно да си изкара мандата. Справка - протестите срещу Обущарски - той изкара цяла година при много по-интензивни протести. ББ нямаше кой да го свали през 2013. То и миналата година нямаше кой. Преди 1 година ББ просто реши да мобилизира електората на ГЕРБ и структурите по места по неподходящ начин. Някои хора, по примера на СДС си помислиха че ГЕРБ е абониран за властта. И подходиха абсолютно лежерно към президентските избори. Освен неподходящия кандидат ГЕРБ нямаше почти никаква кампания. Което е проблем. Но пък може би и на ББ му беше писнало всякакви новоизлюпили се номенклатурчици да му дават акъл. И той доста елегантно се отърва от тях. Сега същите тия го плюят, след като не влязоха в НС. Всъщност БСП така и не разбраха че на президентските избори много хора гласуваха против ББ, а не за БСП. БСП-то просто се присламчи. А за 4 месеца управление на служебното правителство хората изтрезняха. И видяха какво ще се случи ако на власт дойде глутницата на Курнелия. Този лайнар от снимката се води специалист по сигурност. Но в БСП-БКП разбират от всичко - и от политология, и от сексология, но най-вече от демагогия. Много им се иска на БСП-то да го няма ББ. Ама... го има. И където ги хване ги дървари.

Какво е правил КОМУНИСТЪТ Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие е КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Същият, който не помни кризите от онова време. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и разни други подобни. Основният акционер на фабриката за нелегално производство на цигари Емил Райков избягва в чужбина. Правосъдието, обаче не разследва неговите авери и вероятни съучастници, единият от които по-късно става министър-председател на република България. Фирмата с избягалия притежател и с нелегалните цигари не бива закрита обаче. В управителния й съвет влизат КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, който по-късно става министър - председател на република България и Пашата...Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар

Да ти и простия комунист.Просто сте за избиване мръсни комунисти.

Просто сте за избиване мръсни комунисти... А възможно ли е да разбера, истина ли е, че Бойко Борисов е бивш комунист? И то бивш комунист, който се отказва от членството си в партията едва през 1995 година. Истина ли е, че Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа Тодор Живков. Негов работодател, между другото. Истина ли е, че Бойко Борисов и Георги Първанов застанаха на почетна стража рамо до рамо при възкресяването на паметника на Тодор Живков в Правец на 7 септември 2001 година?

А бе Славчо я иди и отвори склада че хората чакат за цървули да им раздадеш.

Режимът се крепи само на американското посолство и около 2 милиона евра, давани на западните СМИ (то други няма) в България от ЕС за неговата пропаганда. От ЕС дори не крият тази сума. Ако не е тази подкрепа народът ще ги измете с ура за 48 ч. Февруари 2013 ще им се види летен пикник. Признаците за кризата на режима са налице - мудна реакция, отегчение, кадрова криза, никаква инициатива и най-вече - пълно откъсване от проблемите на нацията. Единственото което ги интересува е да се кълнат във вярност на ЕС.

Хахаха, Докат има послушковци от горе до долу, щото други няма, каквото и да казваш, се тая. Другите системата ги изритва и така, ГЕРБ винаги печели, независимо какво прави.

на времето режима се е крепил на такива селски подлоги като теб и на руските агресори но денгите свършиха и всичко се срути та и сега е ваш ред да ги последвате в отвъдното помияри селски

То е като вица, че мъжът последен разбира за жена си , която му изневерява! Ти им говориш за корупция в Хасково, те се обясняват колко са работни и роднини, казваш им за суджука в Добрич, той ти казва аз не ям суджук.... Крадци и демагози, кой им вярва вече?

ти им говориш за корупцията на ушатия президент назначил любовницата си на две длъжности без да има право(дори е подсъдно) за гея който като премиер назначи "любовницата" си в БНТ за да може да я параща с държавни пари по разни командировки а те ми говорят за един селски град който е голям колкото 2 села.......ВОЛА КАТО РИЕ СИ ГО ХВЪРЛЯ НА ГЪРБА идиоти комуноидни но от къде толкова акъл в едни цървули!!!

Съвсем заблуден си братко! Сравняваш кон с кокошка. Въобще си нямаш представа, какви са схемите Герберски за облагодетелстване и зависимости/меко казано/. До година-две, благодарение на тези управляващи и на такива като теб ще се върнат времената на1997г.

При КАПИТАЛИЗМА НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДЕМОКРАЦИЯ!!!!Цялата държава е изградена върху ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ, А В ЕДНО ЧАСТО ПРЕДПРИЯТИЕ / ИЛИ НЕЩО ДРУГО/ ДАЖЕ НАЙ-ТЪПИТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯ НЯМА!!!! Дали някой може да даде пример, когато частният собственик ДЕМОКРАТИЧНО ОБСЪЖДА СЪС СВОИТЕ РАБОТНИЦИ, КАК ДА РАЗПРЕДЕЛЯТ ПОМЕЖДУ СИ ПЕЧАЛБАТА. НЯМА ТАКЪВ СЛУЧАЙ! Има еднолична диктатура!!! И вие искате ВЪРХУ ТАЗИ ДИКТАТОРСА БАЗА ДА СЕ ИЗГРАДИ ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА!!! Вече няма такива наивници.....

а в бесепето няма никаква мръсотия, нали!? след като всичко е вече добре замазано и матово, сега само мирише, ама много яко

Не бой се пък ти и не бързай да обиждаш. Има договорки между двете партии да се дърлят за пред нас. Ще си управляват ГЕРБ, докато съвсем не ни затрият, спокойно. Само дано е по-скоро, че това вече не е живот. И дано много кинти отнесат в отвъдното.

Наричат БСП комунисти- пълна истинска лъжа, съвсем манипулативна и още по неприятно е че БСП не я отричат. ГЕРБ - европейска партия пълна истинска лъжа, няма такова нещо поредното разклонение на хората които искат да бъдат капиталисти! Комунист било лоша дума - глупости, пълна истинска лъжа, изобщо повечето чели ли са нещо за комунизма ката идеология? Капитализам било хубаво нещо - пълна истинска лъжа. Законово биваш ограбван! Та иде времето на новите партии но докато българския народец не осъзнае че капитализма не е хубав строй, че неможе да се управлява тоталитарно и че трябва да изкорени лошите си черти, няма да се оправим никога!

Навършват се 100 години откато червените боклуци чакат капитализъма да рухне!

показаха че може да има и друго управление! Капитализма е нехуманен строй то се вижда по цялата ни платена!

"платена" ли бе, пич? Само платено ти е в главата.

Корнелий

Показаха. И какво? Бяхме опитни мишки в един неуспешен експеримент.

Като цяло за ГЕРБ може да се каже , че те не са партия , а сдружение с идеална цел за печелене на избори ,като това е необходимото условие за усвояване на средства отпускани по програмите,а достатъчното условие е пълно и тотално подчинение на България на външно управление.Затова правителството се държи като колониална администрация и разпродава националния суверинитет за подходящи суми.Като под усвояване на средства се разбира откровен ,пладнешки грабеж /кражба/.Тъй като България няма индустрия ,а цялата икономика е базирана на услугите , то ,най-значителните средства,който могат и биват откраднати са по мизерните програми , които нашите крадловци представят като епохално достижение.Разбира се те имат някакъв незначителен бекграунд формиран от местни тарикати , лумпени ,дегенерати , но истинската им електорална маса са оскотялите от бедност и мизерия хора с минимални когнитивни възможности крепящи едно ядро на върха , а там на top of the tops е единствения и неповторимия ,късмета на България ,нейния просперитет -г-н Борисов

ГЕРБ не е партия, не е сформирана по начина, по който се създават партии - т.е. от долу нагоре, а обратно, група чичковци, основно бивши военни, полицаи, кадри от тайните слуШби и др. назначиха структурите по места. И понеже не е партия, идеологията не е движещата сила на това сдружение. Кадрите се набират срещу обещания за постове, договори и други блага. В момента, в който бъдат лишени от благата, ще се разбягат като пилци.

По-голяма мърсотия от БСП няма. Единственото, което БСП прави, е да подготва края на България и българския народ. Хората отдавна са го осъзнали, но и отдавна са се отчаяли.

А ГЕРБ са най-голямите патриоти? Хахха ай ся, пример общински кмет назначава жена си за кметски наместник! Това как ще го коментираш кмета е от партия ГРОБ! В добавка внук на активен борец против фашизма и капитализма!

Доказахте, че не ставате за ляво. Нужно е ново ляво. Ново ляво. Червената буржоазия извън борда.

Много тъпа опорна точка!

много е правилно!

Дано по скоро да стане това

Уря-я-я-я, краят на ГЕРП идвал! Идва и Жан Виденов и пенсии по 1 Долар! Уря-я-я-я-я-я-я-я-я!

КОГА ще върне ТЕХНОИМПЕКС?

Две неща разбирам от това интервю. 1. В БСП няма мръсотия и нищо за чистене. Сигурно щото Бентлитата и Ролсройсите са минали през автомивка 2. БСП реве на умряло, защото ГЕРБ умира

Колкото и да грухтите краят ви се вижда гробарски свине. Простите и алчни хора свършвате така.

БСП са свине, прости и алчни повече от всеки друг.

Ами твоя син къде е бе л...айнар

червените винаги имат мечти, и винаги неизпълнени.

Борисов знае, че краят на БСП идва!

Идва края на кочината булгаристан. Това още ли не си го разбрал бе боклук

Славчо променете и си почистете партията от Добревци и Масларовки.

Боже, това бившо ченге ще гозапомняединствено с глупостите, които плещеше след атентата в Бургас едното беше, че "терористите не носели бермуди"????? Такъв глупак, кой го е предложил за депутат? Явно една застаряваща и изпразнена от съдържание партия - БСП!!!

стринке, защитата ви на рапона понякога е толкова малоумна, че сякаш пишете на опиати.

Според мен това е по-скоро "не началото на края , а края на началото на ГЕРБ".Те се придържат към кредото не е важно ,кой как гласува , а кой брой бюлетините,а те минаха сериозно обучение в САЩ по броене на бюлетините.Борисов може да не ходи често там , но Цветанов е през месец инкогнито в САЩ на опреснителни курсове,за леки корекции на курса.

Мазен "всезнайко"!

...ГЕРБ не разбират, че идва началото на края им... Супер, радвайте се червени боклуци!

В Русия и у нас КГБ-безродниците всички са учили в едно училище и тяхната политика е лъжата и измамата.Те си говорят и не се чуват

БСП да говори за морал и против шурободжанащината е все едно бъхлив да те пощи. Не разбрах те за акво се борят, да вземат властта, да назначат, техните си баджанаци, както е било и досега или ще назначат баджанаците на ГЕРБ!?!?? За конкурси и назначения няма какво да ми говорят не ни е толкова къса паметта.

Олекна ми!

Корнелия води ЦК на БСП на поклонение пред паметника на Т.Ж. в Правец. Може ли в Чехия,Румъния и Унгария да има паметници на Хусак,Чаушеску или (съответно) на Кадар. И дори да имаше представяте ли си някой политици да отидат на поклонение.Ние сме Уникална държава...

Може ако е в частен дом. Дори в националистическа Гърция има /или поне имаше/ паметник на Капитан Петко Войвода в двора на къща.

НЕ Е ЧОВЕК, А КОМУНИСТ! ПОЕМА ВИНАТА С МЕЗЕ...

Ако бяха читава опозиция, щяха да дават някакви работещи решения, наред с обвиненията. А то, ялова партия по изборите, остана ялова опозиция. И тогава не даде читава програма и сега само на смрад разчита. Тъжно и жалко. Дали съзнават изобщо, че ТЕ са основните виновници ГЕРБ да са на власт.