Слагат под карантина отделение на болницата в Чирпан заради Covid-19

Пациентът е военнослужещ от село Свобода и вече е настанен в Инфекциозната клиника на Университетската болница в Стара Загора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кмета на Чирпан си е много добре и работи здраво , а тия дето плюят ,то това е по навик и са непоправими критици

Да, разбрахме, ман..о от Перущица, по вероизповедание евангелист, служещ в армията.

Наде-е-е-е....Наде-е-е, Христова-а-а-а...абе тая снимка в условията на ковид, от фото-конкурса "Гробищарски плач в условията на ковид" ли е? Как се казва творбата в условията на ковид - "На път за моргата в условия на ковид" или... ?

Мръсотията в Чирпан е неописуема.Новия кмет като верен гербр следвайки примера на вожда си подмени фирмите за чистота и сега заплашителни глоби ,за всяко изхвърлено цвете заплашват хората./500лв/А иначе мръсотията е тотална не корона ами и чума може да се появи.

И коя е другата фирма!?!?

Тия случаи само показват как лесно и бързо коронавирусът се разпространява... Какво е разликата между религиозна сбирка и пленум на БСП?

Приликата е с религиозна сбирка и сборището на ГЕРБ Стара Загора, където баха натъпкани 500 човека, повечето без маски, в една зала да се радват на Бойко.

"Болните ще останат под каранъина до изтипане на пътеката ,по която лежат" бългатска работа,ъйк вслчко вътви към шведски модел,отивайте да су видите родителиъе и бабите и дядовците за последен път ,до 1 месец Бг ще пламне като Италия