Слабо участие на референдума за семейството в Румъния

Организаторите обвиняват "дезинформацията" за липсата на интерес

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е толкова важно. Изобщо не е важно ако сте хора с нормални приоритети и нормално съвременно разбиране за свободната държава. Първо трябва да си изясните, че това, че Държавата разрешава нещо не задължава никого с нищо. Второ трябва да разберете, че СВЕТСКАТА държава не е длъжна във всеки закон да вкарва общоприет МОРАЛ. Трето трябва да разберете, че като се изключат престъпленията срещу личността добрите хора НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да спазват всички закони. И изобщо свободния човек не е длъжен да спазва ЗАКОНИТЕ - в законите си пише какви са последствията. Спираш на забранено - слагат ти скоба и си плащаш глобата. Спрял си , защото е трябвало да отведеш детето на лекар. Решил си, че е по-важно детето от Закона. И сега ще се тръшкаш, че законът в случая не е морален ли?

Позволят ли на педерасите да се бракуват официално, следващата стъпка е да им позволят да чукат осиновените си деца законно. Ако не вярвате вижте какво става на запад - Партия на педофилите Дано българинът запази разсъдъка си

Ами това е начин няма жена в семейството,значи такова няма и децата са на държавата,замислил ли си се ,защо е цялата олелия никой няма да има семейство само граждани на държавата си

Хахахаха, жената ли прави семейството бе?! Я ходи се скрий! Точно жените използват децата си като оръжие срещу мъжете си! Жените РУШАТ семейства!

Нормално тъп референдум семейството може да е от баща и син това прави ли ги не семейството, отклонява се вниманието на хората от истински важните неща ,като корупция мафия и връщане към тоталитаризма

жено, пак ли заръси простотии, ма. Брак между баща и син още малко ще изкараш. Намери си един мъж и си лягай!

Румънците отново ни показаха, че не можем и пушека им да дишаме. Не позволиха да им отклоняват вниманието с глупости, вместо да се говори и разнищва корупцията.

Така си е! Румънците не са ти байганьовците, които вдигнаха три протеста срещу "геювете" и в това време им го зачукаха с нови цени на парното и топлата вода точно преди зимата, в добавка с новата здравна осигуровка, та големият борец за "традиционни ценности" Бай Ганьо се оказа еВан като последния гей! И явно му хареса, защото нямаше ни един протест срещу това, за сметка на ония трите!

Ако смяташ, че НОРМАЛНОСТТА е глупост, а извращенията НОРМА, прав си :(

Нема се плашиш! Сега като почнеш да си плащаш новите сметки за парното и топлата вода, "нормалността" ще ти влезе яко и докрай, а на теб отначало ще ти се стори "ненормално" и може да поизпискаш за "традиционни ценности" или каквото там обичате да повтаряте неудачничетата, че да изглеждате значими в собствените си очички, но после ще свикнеш, ще забравиш за предишната "нормалност" и ще почнеш да смяташ това, дето те клати като последния гей, за "нормално"! Всичките пишман експерти, дето много разбирате какво било "нормалност" сте един дол дренки загубеняци!

Когато идиотите не отиват да гласуват, политиците си правят каквото искат.

Ако на румънците викаш идиоти, си типичен прост байганьовец. Те нееднократно показаха на българите как трябва да се прави, ама Ганьо си е Ганьо, него не го търси да излиза на площада и да търси отговорност на политиите. По-добре си вземи поука от румънците, че изобщо не са се заинтересували от подобен въпрос.

И за какво да гласуват? За глупости, с цел отклоняване на вниманието? Идиот си ти, друже, ако още не си разбрал номерцата на политиците...

Абе, кретен, при последното гласуване ти ли вкара в парламента с гласчето си оня сричащ малоумник, дето го даваха преди 3 дни как не може да прочете закона? С оправдавнието, че 2 часа четене му идвало много? И сега аз му плащам депутатската заплата от данъците си заради малоумниците като теб, които тичкате да изпълните повелята на политиците да гласувате, за когото те са ви избрали? Вие с бюлетинчетата, дето вкарвате доказано корумпирани партии в парламента отново и отново сте същински национални предатели.

Слабо участие на референдума за семейството в Румъния подобно на референдума за името на Македония, свързано с приемането в НАТО и ЕС

Единствената прилика между двата референдума е слабото участие. Всичко друго е коренно различно. BTW в Македония, ако изборните списъци бяха актуални, референдума можеше и да е валиден.

Паисий Х

да, различно е. В единият случай народът иска нещо против волята на ЕС и политиците, в другия - политиците и ЕС искат да наложат нещо на народа.

Сега, ако от тези 20-25% гласували 90% подкрепят референдума, както стана в Македония, ДАЛИ ЕВРОПА ЩЕ КАЖЕ, ЧЕ ТОВА Е "ПОБЕДА"?

Не можеш да "подкрепяш" или "да не подкрепяш" задействан референдум бе, главоч. Това е като да ти зададат въпрос със съюз "или" в него и ти да отговориш с "да". Я ходи малко се образовай, преди да витиеватстваш.

На Балканите всички мислим като един. Бойкотираме реферндууми,и на избори не ходим много защото ги манипулират в полза на дядо Сорос. И В БГ е така.

никой не е за ТРАДИЦИОННОТО семейство. Бойкотираха референдума.

Много ясно. Да ти пикая на "традиционното семейство", дето е направено в услуга на жените да ти вземат всичко като им скимне да се разведат. Ако искам, ще се женя, ако не искам, няма да се женя. Ако ми е кеф, ще спя с жени, ако ми е кеф, ще спя с мъже, ако ми е кеф, ще спя и с двете. Айде у лево с тия опити лъжливите крадливи политици да ми определят как да си живея живота и какво да правя в леглото.

Ами естествено, че ще е бойкотиран референдума. Някаква си маргинална партийка, за да печели дивиденти си инициира референдум с дебилен въпрос за промяна на конституцията. Айде у лево... След като гей браковете не са разрешени к'во ги бърка? Пък и всичката "Мара ли е втасала" в Румъния, та точно това им е най-големият проблем?

Е, кво толкова - искат да стане както е у нас. Не им се получи - здрави сороджендърски сили има там. Конституция на Бълтария: "... Чл. 46. (1) Бракът е доброволен съюз между мъж и жена. Законен е само гражданският брак. ....."

гласуването беше ЗА ТРАДИЦИОННИЯ БРАК. Ако съпоставим с изказванията за референдума в Македония - то това значи, че хората са за гей-бракове. А това е добре за мене - щото ще има повече жени за мене. ха ха ха

Щом се обичат младите, нека се вземат.

"... промяна в конституцията, за да бъде уточнено, че бракът е съюз между мъж и жена, а не съюз между съпрузи, както е в момента." От уикито: "Бракът е обществено или ритуално признат съюз или договор между СЪПРУЗИ..." :((( Трябва да се БРАКУВАТ всички джендърски психопати и новините и законите, произтичащи от болните им мозъци.

политическите джендъри са най-големите боклуци!