17-11-2017 20-11-2018

Коментари

tonk11

Айде бе! Значи тази скулптура е проблем а 14 пола в щатите да нормални а? Взе да ми писва! Не мага да пуша щото преча и имало пасивни пушачи, не мога да пия щото било грозно, да не ям месо щото преча на веганите ( или друга подобна секта вег- нещо си. Че те станаха много.) Да не ям пържено щото било вредно, да не карам кола щото замърсявам (нищо че съм дал 3 шапки пари за нея и имала евро амнайсе), да съм пазил моториста щото той е идиот и не ще да се пази сам. Същото и за велосипедиста. А стига бе! Да не бия педалите-те не били виновни. Природата видиш ли ги създала така! И джендърите също. Кво стана с нормалния живот бе?

Да поговорим експлицитно за неексплицитното :) Нагледен урок по имплицитно / несъзнателно/ сексуално обучение... Що се отнася до крехката детска възраст - в случая се залага на имплицитната памет за развитието на сексуалната компетентност в лицето на детето от снимката. НО! Скултурът цели да го запомнят с нещо... Като член ;) ... Ролята на изкуството преди всичко е да образова. И да носи наслада...

Акп имаше склуптури на голи мъже правейки фелацио помежду си,всички експерти щяха да пляскат доволни.

Децата ако видят скулптурите какво ще стане?Ще се възбудят и ще правят секс .Нормално е.По-добре от това да пият и да се дрогират.

експлицитно....

Това не е ли претоплена манджа, стара история?

Аз искам само да попитам това "експлицитно " българска дума ли е и какво точно значи. Извинявам се предварително на гениалните езиковеди от ДИР за незнанието си.

Хехе аз лично се забавлявам когато посредствени творци се опитват да привлекат вниманието на хората използвайки секса. :-) Нелепо е :-) Секса си е секс, а изкуството друга галактика. Но уви живеем във времена на невежество и първа стъпка от пирамидата на Филип Маслоу :-)

Интересно на снимката тая с големия задник какво казва на детето до нея...

Не знам кой ги списва тия статии в родния печат, но творбите са страхотни и ня мога да разбера кои по-точно са дебилите, на които това им пречи?! Бас държа, че този, който е написал статията НЕ е видял творбите, но пък налага мнение по темата!

Във Валенсия управлява коалиция от т.нар. прогресистки партии. За всики културни меропроиятия се изготвя и представя проект пред съответен департмент към общината, така че отговорността си е на общината. А един артист за това е артист, да си прави каквото иска с глината и белия лист.

Джендърски истории!

Айде, айде, големи моралисти станаха всички.