Скръб и спорове за оръжията и интернет в Русия след масовото убийство в Казан

Руски сенатор смята, че видеоигрите с насилие трябва да се регулират нормативно, като изключително опасни за психическото здраве на тийнейджърите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин от своя страна заяви, че са необходими дебати за слагане на край на анонимността в интернет за целите на борбата срещу разпространението на послания с насилие или във възхвала на екстремизма. Ето това е целта...

сега има ли въобще анонимност в нета,някога може би имаше,а сега

такова е ежедневието в руската кочина..ха.ха.ха

Щом искаш да си анонимен, няма да ти е чиста работата. Ако тук не бяхме анонимни, коментарите нямаше да са толкова нецензурни.

Що да не би да си анонимен в фейса....

кочина се гърмят и по метрото,а в оная кочина отвъд локвата това ежедневно занимание на реднеците,жалко че тука нямаме такива права за оръжието защото отдавна да сме ви насмели с олово вас сороските предатели дето преди бяхте отрядниците и клеветниците на бекапето

как се пише руска пропаганда "най-смъртоносната стрелба в руско учебно заведение от 2018 година. Подобни драми се разиграват сравнително рядко" Кое му е рядко бе? На две години деца да се стрелят в училища? Предния път 19 жертви, и нападателя като бройм кръгло 20.......

в метрото е застреляна рускиня... Ако тази паплач я изгоним от България няма да има престъпност.

Рептилите, Холивуд, видеоигрите, Сорос?

Ами не е през ден като в щатите!

защо се нарича Татрстан а не Волжка България??? Питам русоробите..

А танковете може ли да си задържим?

същите ония дето са бастисали Ивайло... и са опитали да изтрепят местните жители на Крим, и така докато са дошли скандинавците да им свият сърмите.

дръж си ги за оръдието

"Аз нали казах че подслушвам Всички... щом няма какво да криете няма да се притеснявате от това че Цецо ви слуша."

аз знам друго... че Иван Грозни ги е баттисал и куполите на Кремъл са със златото на волжките българи направени... Абе много злато са откраднали восточната орда от българите.... 1878г 32 т злато, 1959г... 60 тона злато..

Това е изтинската пандемия. Три са мерките : 1.спиране на игри с насилие в Интернет 2. забрана на показване на игрални филми с насилие по телевизията 3. забрана за разпространяване на информация за подобен тип престъпления в средствата за масова информация.

Извинявам се за грешката.

И почему в раССССия стават такива неща, другаре! Нали сте морални и православни! :))))

а военните обучения на деца в РоССия за да стават зверове и мразят човека ще спрат ли?

Щото тая гняс, завладяла първо САЩ, е плъзнала на секъде. Нема САЩ, нема Русия, нема България. С Интернет всичко се инфектираи и най- лабавото изперква.

и космите пречат..ха.ха

Аз виждам тук че един волжки българин е отмъстил на руснаци за 5 века терор.

браво на българския опълченец

И четене на Корана по 12 пъти на ден. И на Светото Евангелие от Лука по 64 пъти на час. Аллаху акбар. И амин.

Това е Волжка България бе гнусни руснаци, какъв Татарстан бе блядове ....

Руската република татарстан . Е ква република е татарстан ? Като българската държава през османското владичество.

Рашата винаги е държала рекорди по масови убийства от чакатоло до сибирския изнасилвач и таварищ Сталин е с непобит рекорд 5 милиона за година !

Ето до това води слабата въоръженост на околните. Свободните хора са въоръжени, робите нямат оръжие.Това е разликата - когато в Щатите някой стреля по тебе му отвръщаш, в Европа или Русия гледаш като насран и се криеш по гардеробите.Спомнете си във Франция някакви резаци как изпотрепаха в едно кино хората. В Щатите подобен желаещ едвам стигна до 2 бройки преди да му пръснат тиквата.

кой цивилен е убил поне стрелец в САЩ? Поне един случай....

Гадна работа е интернет! Ражда психопати и чудовища! Нали видяхте с каква маска беше убиецът?! С надпис "БОГ" върху нея. Чудовищна деформация на психиката! Напълно откъснат от реалността и човешките ценности. Жалко, че руските специални части "Алфа" и "Вимпел" са проявили човечност и толерантност спрямо такъв изрод. В такива случаи извършителят се застрелва поради оказана съпротива, а не да се стига до процес,който ще му даде до живот,или ще го изкара луд.

Американски вариант не ни трябва,дедовото! Просто трябва откачалките навреме да се приберат, а на такива като стрелеца от метрото да не се дава оръжие.

...страхливците ходят въоръжени....ножове,пищови !

За дето е убил деца ли ве малоумник ?