Скръб и спорове за оръжията и интернет в Русия след масовото убийство в Казан

Руски сенатор смята, че видеоигрите с насилие трябва да се регулират нормативно, като изключително опасни за психическото здраве на тийнейджърите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гадна работа е интернет! Ражда психопати и чудовища! Нали видяхте с каква маска беше убиецът?! С надпис "БОГ" върху нея. Чудовищна деформация на психиката! Напълно откъснат от реалността и човешките ценности. Жалко, че руските специални части "Алфа" и "Вимпел" са проявили човечност и толерантност спрямо такъв изрод. В такива случаи извършителят се застрелва поради оказана съпротива, а не да се стига до процес,който ще му даде до живот,или ще го изкара луд.

Ето до това води слабата въоръженост на околните. Свободните хора са въоръжени, робите нямат оръжие.Това е разликата - когато в Щатите някой стреля по тебе му отвръщаш, в Европа или Русия гледаш като насран и се криеш по гардеробите.Спомнете си във Франция някакви резаци как изпотрепаха в едно кино хората. В Щатите подобен желаещ едвам стигна до 2 бройки преди да му пръснат тиквата.

кой цивилен е убил поне стрелец в САЩ? Поне един случай....

Американски вариант не ни трябва,дедовото! Просто трябва откачалките навреме да се приберат, а на такива като стрелеца от метрото да не се дава оръжие.

...страхливците ходят въоръжени....ножове,пищови !

Рашата винаги е държала рекорди по масови убийства от чакатоло до сибирския изнасилвач и таварищ Сталин е с непобит рекорд 5 милиона за година !

Руската република татарстан . Е ква република е татарстан ? Като българската държава през османското владичество.

Това е Волжка България бе гнусни руснаци, какъв Татарстан бе блядове ....

Аз виждам тук че един волжки българин е отмъстил на руснаци за 5 века терор.

браво на българския опълченец

За дето е убил деца ли ве малоумник ?

И почему в раССССия стават такива неща, другаре! Нали сте морални и православни! :))))

Щото тая гняс, завладяла първо САЩ, е плъзнала на секъде. Нема САЩ, нема Русия, нема България. С Интернет всичко се инфектираи и най- лабавото изперква.

и космите пречат..ха.ха

Това е изтинската пандемия. Три са мерките : 1.спиране на игри с насилие в Интернет 2. забрана на показване на игрални филми с насилие по телевизията 3. забрана за разпространяване на информация за подобен тип престъпления в средствата за масова информация.

Извинявам се за грешката.

а военните обучения на деца в РоССия за да стават зверове и мразят човека ще спрат ли?

И четене на Корана по 12 пъти на ден. И на Светото Евангелие от Лука по 64 пъти на час. Аллаху акбар. И амин.

А танковете може ли да си задържим?

дръж си ги за оръдието

защо се нарича Татрстан а не Волжка България??? Питам русоробите..

същите ония дето са бастисали Ивайло... и са опитали да изтрепят местните жители на Крим, и така докато са дошли скандинавците да им свият сърмите.

аз знам друго... че Иван Грозни ги е баттисал и куполите на Кремъл са със златото на волжките българи направени... Абе много злато са откраднали восточната орда от българите.... 1878г 32 т злато, 1959г... 60 тона злато..

Рептилите, Холивуд, видеоигрите, Сорос?

как се пише руска пропаганда "най-смъртоносната стрелба в руско учебно заведение от 2018 година. Подобни драми се разиграват сравнително рядко" Кое му е рядко бе? На две години деца да се стрелят в училища? Предния път 19 жертви, и нападателя като бройм кръгло 20.......

Ами не е през ден като в щатите!

такова е ежедневието в руската кочина..ха.ха.ха

кочина се гърмят и по метрото,а в оная кочина отвъд локвата това ежедневно занимание на реднеците,жалко че тука нямаме такива права за оръжието защото отдавна да сме ви насмели с олово вас сороските предатели дето преди бяхте отрядниците и клеветниците на бекапето

в метрото е застреляна рускиня... Ако тази паплач я изгоним от България няма да има престъпност.

Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин от своя страна заяви, че са необходими дебати за слагане на край на анонимността в интернет за целите на борбата срещу разпространението на послания с насилие или във възхвала на екстремизма. Ето това е целта...

сега има ли въобще анонимност в нета,някога може би имаше,а сега

Щом искаш да си анонимен, няма да ти е чиста работата. Ако тук не бяхме анонимни, коментарите нямаше да са толкова нецензурни.

Що да не би да си анонимен в фейса....

"Аз нали казах че подслушвам Всички... щом няма какво да криете няма да се притеснявате от това че Цецо ви слуша."