Бориславова уредила властта с безплатен ски лифт

Премиерът, министри, депутати и членове на техните семейства могат да получат при поискване безплатни лифт карти за дневно и нощно ползване на всички съоръжения в курорта Пампорово, гласи заповед на изпълнителния директор на “Пампорово” АД Мариян Беляков.

Обратно в новината

Коментари - Бориславова уредила властта с безплатен ски лифт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По- интересното е да се разбере кои са се възползвали от екстрата ... Ама няма да се разбере , то за това документи няма

ААА, за тия скиори и сноубордисти, с безплатните карти са промените в закона за горите!

Бойко и Цветелина са великолепни. И заедно, и по отделно... Защо ли някои толкова много им завиждат?? Това е стара черта на недовлетворения българин...Вместо да е недоволен от себе си, той е недоволен от някой друг ...Защото може и е успял повече от него.

ама направо толко са убави, че ми приличат на призраци. Тия като я гърмяха, да беха си свършили работата, а не да плаши хората. Ще се скъсатеб данги хвалите, даже и с грозотата им. Така сте се подмазвали и на бай Тошо, па после бехте в първите редици на СДС, така и сега като падне Боко, първи ще му плюете на сурата.

При вас всичко е призрачно. Даже и мечтите ви за власт...

физиономия на малоумник излишен е всякакъв коментар

Неотменимо право на собственика е да предостави безплатна услуга на когото пожелае. Много ясно, че Цветелина няма да вози Станишев безплатно на лифта. Това може да направи Моника на нейния си лифт ... Макар, че и това е съмнително.

Eххххх, Цветелина, подставеното лице на Боко....... Скоро Цвети разказваше как Бочето се съветва с нея по различни въпроси, свързани с управлението на държавата. Пък уж скарани? Хайде де.

Погледнете и отговора от фирмата, предоставила безплатните карти на управляващите: "Безплатните карти за лифтовете в курорта Пампорово за представители на правителството и парламента, както и за членове на техните семейства, били свързани с изпълнение на служебните им задължения. Това става ясно от отговор на изпълнителния директор на Пампорово АД Мариян Беляков в отговор на запитване на Mediapool." Хора, най-нагло ни се подиграват и се гаврят с нас! Толкова наглост и дебелоочие досега не бях виждал!

На снимката е направена, гримирана, сресана. Ако я видите на живо, ще припаднете. Кльощава, проскубана, с лоша кожа на лицето, ужас просто!

няма безплатен обяд...сега си плащаме с новия закон за горите. Тя Бориславова и по стария можеше да си строи писти и лифтове, но една писта щеше да и излезе около 10млн лева САМО за такси за държавата т.е. да влязат в бюджета и от там за пътища, здравеопазване, образования. Сега с новия закон няма нужда да ги дава тези десетки милиони. Направо си строят и си стават мултимилионери. За едни държавата е мащеха, а за други си е майчица закрилница, която може да те превърне в милионер само за 1 вечер ...

Бла Бла Бла

Той щото борисов не е снаха в политбюро...

Няма безплатно сирене, всичко е с пари за сметка на данакоплатеца или, както е в конкретния случай - за сметка на баламите , които плащатзалифт карта по 50 лева на ден за лифт.

Това,че пишеш подобни глупости означава ли че си глупак или ти плащат за да пишеш тези глупости?Може ли истинският собственик Боко да не подкупи правителство и парламент за да прекарат лобисткият му закон?Аман от подлизурковци,които уж не вярват на тези статии,ами просто не ги четете тогава и не ги коментирайте.Има Дакси,има Бивол,има Болканлийкс,които използват информация от българската държава и от ЦРУ.Явно дори ЦРУ с многомилиардният си бюджет си нямат друга работа и пускат неверни доклади до Белия дом.

Ама па какви са убавци. Елитни екземпляри за зоопарка. Еб.ти и маймуните.

Естествено и справедливо е Цветето да уреди с тази привилегия цялото Government и останалата сган. Та вижте им само нищожните заплатки или мизерните бонусчета ! Могат ли тези отговорни политици от "супер елита" на нацията да издържат финансово при лифт карта 50 лв/ден, особено ако са семейно или водят чужди отговорни господа на ски (като част от политиката) Разбирасе че НЕ, НЕ и НЕ ! А те трябва разумно да спортуват , защото иначе ще посегнат към дрогата и алкохола и ако "елитът" хлътне - цялата нация отива на кино. Тъй че, Цвете - продължавай и дерзай по този прав път.

Ама де ги днес апологетите на ГЕРБерската слава бе? Да не режат вкупом ленти нейде?

еех, ататурк, ататурк, кога сте се роди нашият бащица-болгар, че хем да променят нйоискя мирен договор, хем да стане ясно , че гйон сурати-депутати и неграмотни маркучи и пасмина отявлени крадци не могат да влизат в изпълнителната и законодателна власт. и да си набият в главата , че когато народут е добре - всички сте са добре : сте има за всички да са доволни , а и за тях да крадат по малко !!! вурл булгарин сум по рождение и мразя всичко турско, но , като виждам какво направиха те от дурява и народ живал в землянки до преди 50 години, а как ние еб^хме мамата на построената си дурява замо за 20 години ми иде да се замисля : дали не ни трябва ятаган на нас, че дано улезем в правя пут !! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ние нито американците, нито европейците, даже и гърците не можем да стигнем по демокрация и морал. Затова предлагам да си измислим наш морал по примера на древна Япония при малка простъпка ДОГЕЗА при голяма простъпка, от кокошкари ХАРАКИРИ, а от управници СЕПУКО. При нас това ще бъде принудително, но ние ще го крием, за да не ни обвини световната общонст в нарушаване на човешките права.

Дедото на Бориславова утрепал дедото на Борисов!Но, "любовта е сляпа"!

Било е привечер, дедо Борисов крекнал по некаква работа, а дедо Бориславов , шумкар, излязял от кръчмата, с пушка на рамо. В сумрака му се видело диво прасе, дояло му се, точен изстрел, и това е - още един АБПФК, дедо Борисов!

много е готино. Малко хумур, щото с това вдигане на ток, парно, газ, поне да се посмееме на гърба на тиквата.

На правителството си дал карти а на МВР??!Кво ше праим сега а??

е то не е само мвр- ами всички висши държавни чиновници... ами необлжилите се гъзолизци на тиквата по всякакци форуми и тям подобни...

по подобна причина вулф сдаде поста си в берлин *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Алоо dir-а каква е тая снимка бре, бат Бойко ако я види ще вдигне кръвно....некоя по убава немаше ли фотографина?

И на адриатика е супер брато.

Ами тези безплатни карти за лифта, не носят ли същото значение на конфликт на интереси при законотворците, както екскурзията на онази служителка от военното министерство дадена от фирмата "Барета Трейдинг", за която ни проглушиха ушите. Тъжно е че много от хората от народа повярваха, че тези са различни, но защо изобщо се стига до ситуации, да се връщат раздадени бонуси. Дали само защото някои факти стават известни в обществото и става неудобно от противоречията ? А колко ли не знаем? Жалко за българският народ, много е търпелив и само скърца със зъби.

Рушвет,брайб,взятка... Както и да го наречеш все е Корупция!

Голяма раздяла между тези двамата - всичко в името на парите! Така хората да нямат повод да казват, че богатството и насочването на държавните пари към Бориславова се дължи на Борисов! Та нали възрастните българи се развеждаха, за да имат право на второ жилище? Та нали пък сега се развеждат дори и 80 годишни, за да могат да получават социални помощи?

Тези двамата трябва да ги съди извънреден ,специален съд за държавна измяна и кражба в особено големи размери и геноцид над българският народ!

Съкратената китайска процедура не ти ли харесва повече? Щото нашичкия съд си е доказано милозлив към хората със стабилен финансов ресурс.

Тия двамата ухилените на снимката ако върнат откраднатото ще оправят всички дългове на държавата!

Върни времето назад: Нека върнат БКПбДС и БСПбДПС милиардите от 1989 година насам. Подред моля!

боко маиссъла да върне откраднатте лично от него 2 милиярда чрез строителната компания"Tрасе" и 1.5 милиярда откраднати от цветелина бориславова с помоща на боко.ако не ги върне, оловото.

Абе ти сигурно живееш в шестия апартамент на Цв.Цв

е какво точно да върнат- след като го инвестират в червени подлоги като тиквата бе тъп...

Ето затова хората ще продължават да карат в Австрия!

Ето затова хората ще продължават да ходят на Небетонираните Турски и Гръцки Плажове !

че няма конфликт на интереси!

До Цв.Бориславова: Г-жо, моля дайте такива пропуски на ВСИЧКИ пенсионери и бивши партийни секретари ! Дайте им по-един и на Станишев и сие. Ха, да видим как ще се оплюят сами!

А за себе си защо не помоли да ти даде или ти си от първата герберска естакада, дето е получила карта вече!!!

Ами Цв.Бориславова е дала пропуски на бивши Партиини и Комсомолски секретари ! Нали повечето Министри и Депутати на ГЕРБ са бивши партиини секретари ?!

Е, защо така "не е ясно, дали не е редовна практика"? Тази заповед на изпълнителния директор няма ли дата? В чехмеджето му няма ли и други заповеди? Много е важно, хората да знаят, от кога и на кого Бориславова е предлагала безплатно услугите си (не, креватните, разбира се!). И по-важното е, кой се е възползвал от тях? Като е казано "А", нека да стигнем до "Я"!

Не пиши глупости ,умнико,ами утре в 18.30 пред НДК.

Това са свалкии-да не я закачат и да не й проверяват милярдитеее!

Тая с одрано куче ли се е наметнала?

Все цитират Австрия. да, и там картата е 25 евро на ден...но там заплатите са други. не само на туристите, но и на персонала.хие гоним в БГ не 10, а 100 процента печалба...Китцбюл е на 800 години,, ама не може нищо да се построи...а в национален парк в авсртрия не може и табела да се сложи.бате бойко и данаилов като все за австрия говорят, да си напишат домашните. колкото лифтове в банско има,няма никьде в австрия. а като говорят все за австрия...там всички отстьпки на полотиците могат да се прочетат. и тогава веднага се вижда кои политик от кои закон има интерес. а при нас все са се ненаяли тези политици...явно искат и от други курорти карти, проценти от оборота на лифта и т.н.ама ние сме си будали,избираме си сами политиците

В Австрия лифтове се строят непрекъснато - нови и се подменят старите - май не си ходила там?

Е, и какво? Има - дава! Собственик е - решава кому да даде! Нито е "бонус" от държавния бюджет, нито е "корупция"! При това е кадърна щом е постигнала статуса си! А такива прошляци като мен и вас, могат само да злобеят и да търсят под вола теле... Ей, тоя Станишев развали народа с тъпите си реакции срещу ГЕРБ и сега тъпанарите копират... Ами стегнете се и забогатейте бе, хора, стига сте плюли като южноамерикански лами! Това си е чисто безсилие на некадърници - все някой друг им е виновен...

Невероятно, Уотсън! По-голям слагач от теб нито съм чувала нито виждала! Забогатяха в България не кадърните и спазващите правилата, а наглеци, тарикати и престъпници, вероятно и подмазвачи като теб!

А ти пробвала ли си да забогатееш или само теоритизираш?

А като се стегнем и забогатеем, дали ще има вече какво да изкупим, бе , слагач глупав! Че то всичко вече е разграбено! Не спечелено, не купено, а ограбено!!!

Много е важно обществото да знае, "дали не е редовна практика" да се раздават тези карти или написаното се отнася само за сезона 2010-2011! Много е важно! Нали разбирате, колко е важна тази пропусната "подробност"?!

поредната лъжа на бойко, че се е разделил с цветелина та нали целият си бизнес го е прехвърлил на цветелина, купи къщата на едно посолство в софия скрия там и я направи просланик на добра воля.

Цветелина Бориславова сия бива.

пък Бойко е като селски момък на седенка - нещо от времето Вазов.

особено лисичата грива и дългата шия- мечтата на палача!

ти го каза. аз виждам друго.

По този повод американските пластични хирурзи казват: в Америка няма грозни и красиви - има бедни и богати;о)

поредната лъжа на бойко, че се е разделил с цветелина та нали целият си бизнес го е прехвърлил на цветелина, купи къщата на едно посолство в софия скрия там и я направи просланик на добра воля.

Срещу лихва батювото,срещу лихва. Едното е подпомагане,другото е еврейщина.

Изненадани ли има? Вие какво си мислите, че Свети Бойко не прави "услуги" ? Че е чист като девствена калинка? Аре малко по-сериозно, а?

Премиерът, министри, депутати и членове на техните семейства могат да получат при поискване безплатни лифт карти. Могат да получат и получили са, са съвсем различни неща. Ама тука е като при чукчите, никой не чете, но пише...аман от драскачи.

че ако се подпомагат подобно реално нуждаещи се хора, в тази държава може и да се види реалното уважение от богат към беден. Защото ... все пак бедния изкарва парите на богатия, нали? Я да се заинати като Андрешко и ще видим голем смех в редиците на крехките ни капиталисти :)

Като чета коментара Ви и се сещам за оня стария виц в които на събрание в една фирма първата точка от дневния ред била:Вуте критикува шефа. А втората точка била: Шефа уволнява Вуте.

Тази Бориславова чий пари върти?

Бойко Борисовите милиони върти , и нейните! Семейнито богатство умножават, Заедно.

На БКП и ДС парите