Скептицизмът към ваксините срещу Covid-19 продължава, 33% в ЕС не искат имунизация

30 290 698 случая на коронавирус и близо 700 000 починали са регистрирани в Европа към 29 април

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората, които лекуват, вече можеха да са се ваксинирали с вълшебните ваксини. Ако са се вакснали, няма как да им се "застраши животът" (от грип :D ). А ако не са се вакснали - сами са си поели риска. Също така искам всички КовидВаксъри да подписват декларация, че се отказват от каквото и да е лечение при наличие на каквито и да е било СТРАНИЧНИ ефекти. Няма да пълнят болниците, защото са тъпи и са си набили ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА химия! :)

всичко е за печалба - останалото е манупулация за простолюдието

'Простолюдието' Що, ти 10то поколение аристократ завършил Оксбридж ли си бе, Ганчо?

В Германия от 80 милиона население досега са ваксинирани 6 милиона. Дори и да исках да се ваксинирам, при това темпо няма да стане и след 1 година, а за ваксионационния сертификат са нужни 2 дози. Докато ми дойде реда ще стане ясно, че и ваксинираните пак боледуват и ваксинацията ще почне от начало. ПСР теста струва 100 евро на човек, антигенният го признават само до 48 часа.

Затова от ЕК са поръчали 3 милиарда ваксини за 350 милиона население :)

Ами нормално е да има скептицизъм. Още на срещата на върха на ЕС в края на февруари, шефката на ЕК баронесата фон дер Лайън заяви, че учените не са отговорили на някои въпроси, между които: - колко време ще трае имунитетът след ваксиниране - дали ваксинираните ще бъдат заразоносители - има ли и ако има - какви са нежеланите странични ефекти и т.н. Тогава не успяха да се разберат за еднинни действия. От тогава за изминалите 2 месеца няма твърда информация по тези въпроси. Само пропагандно-рекламна война между производителите на ваксини. И пропагандният лайтмотив - "Ползите от ваксините са много повече от рисковете". То това е вярно де, но ползите са за обществото като цяло, а рисковете и негативните последствия са индивидуални. Междувременно се появиха куп нови щамове, а информацията за това дали ваксините действат срещу някои от тях и срещу кои точно е доста (меко казано) противоречива. Противоречива е и приктиката при прилагането на ваксините в различните страни от ЕС, а и по света. Една и съща ваксина в една страна се прилага само на хора над 60 години, а в друга същата се прилага само на хора между 18 и 60 години.... Очевидно тук не става въпрос за здравето на хората, а надделяват някакви икономически и/или социално-политически мотиви. Появиха се и публикации, че ще трябва да се имунизираме всяка година или дори по-често. А също и че повечето ваксини не трябва да се прилагат при бременни, а също и ако се предвижда забременяване. Очевидно влияят по някакъв начин на детеродните способности и/или плода при жените. Личното ми мнение е, че в края на краищата нещата ще заприличат на антигрипните ваксини. Ваксинираме се всяка година, но ни предпазват срещу старите вируси, а при по-новите "успеваемостта" им е около 40%. Много по-важно и ефективно би било откриването и прилагането на лекарства срещу Ковид-а. Но това е далечна перспектива. А до тогава все ще сме си в пандемия и вълните ще следват една след друга - по-силни или по-слаби, но ще ги има. Нали не си мислите сериозно, че в глобален мащаб може да бъде постигнат масов имунитет?! А хората си пътуват и разнасят нови щамове. Напр. днес (в друга статия в ДИР) пише, че около Вакарел хванали нелегални мигранти дошли от Турция и Гърция. Едва ли са се ваксинирали преди да минат границата. А от къде са минали, с кого са контактували... Завели ги в полицейското управление на Вакарел. Би ли могло да са донесли нов щам - ами да, сигурно би могло. И така.

Много добър анализ на ситуацията с ваксините. Ако към всичко написано добавим и намесата на политиката в медицинския проблем, а именно дали да се признават руската и китайската ваксина, скептицизмът е напълно оправдан.

.

и ти си от 80-те %...

До анти-ваксърите: Не искаш имунизация - подписваш декларация за отказ от лечние от ковид. Никой не ти е длъжен. От къде на къде хора ще рискуват живота си да те лекуват, след като ти най-съзнателно не си се предпазил. Поемете отговорност и застанете твърдо зад мнението си!

ама спират ли да ми прибират пари за осигуровки? Ако спират веднага подписвам :) Или викаш гроздето е кисело... палячо.

виж, това е идея - на нежелаещите да се ваксинират да се вдигнат здравните осигуровки като рискова група. Това също е вариант.

На желаещшите да се ваксинират трябва да се вдигнат здравните осигуровки. те са тези дето търчат постоянно по лекари заради страничните ефекти на ваксините и дърпат големи суми от джобовете на неваксинираните.

с моите здравни осигуровки, се плаща за твоето лечение в Карлуково, шмиргел

За антиинтелектуалците: Ваксините са едно от най-големите достижения на човечеството. Те са спасили милиарди животи. За развитието една ваксина са необходими обаче много време. Това трае между 10 и 20 години. Също така всички ваксини до сега са развивани и тествани ИЗВЪН или след пандемичната или епидемиологична обстановка и са се давали на хората превантивно, а не с цел премахване на пандемията. Това, което се набива на хората на вечещества, които от една страна помагат да се развиват антитела в лабораторни условия, но е нямало време да се изследват всички странични ефекти. Астразенека например в лабораторни условия се получаваха много рядно проблеми със съсирването ма кръвта. След като си поиграха на опитни зайчета около три до четири месеца промениха листовката и написаха, че заболяването Thrombozytopenie се повеява често, а това означава 1 до 10 случая на 100! Преди появата на тежки странични ефекти този проблем в лабораторията не съществуваше. Не всеки, които не иска да участва официално и със заплащане и със застраховка в това начинание е антиваксър! И всеки е свободен да си набива каквото си иска в тялото. Ти ще подпишеш ли документ, че се отказваш от медицинско обслужване, когато се качиш в автомобил в България, защото има много голяма вероятност да те смаже някой идиот на пътя!

Глупости. Ваксините не са никакво достижение! Да беше казал механизацията на селското стопанство или канализацията, да, това са достижения. Ваксините са оръжие за масово поразяване.

Значи лекарите в инфекциозните отделения са достатъчно тъпи да се ваксинират за да те лекуват, кагато се заразиш поради причина че си по-умен от тях?!

Лекарите не се ли ваксинират по-желание? Нали сами са решили да стават лекари? Нали после сами са решили да се ваксинират? Това са рисковете на професията! Шофьорите на камионите дето ти карат всички стоки по магазините нали всички ги боли гърба, страдат от дискови хернии и имат масово хемороиди? Това не са ли рисковете на професията? Всяка професия си има рискове! И да си трол в интернет носи рискове, примерно от късогледство. Защо при лекарите да е различно?

Подписвам веднага ако спрат да ми теглят здравни осигуровки от заплатата, и без това за всичко съм си плащал. Даже и не искам да ми връщат пари.

9мм. искаш ли? Осигуровките ми къде отиват?

Stom plastam zdravni ste me lekuvat i ste podskachat motherfuckers

Хората, които лекуват, вече можеха да са се ваксинирали с вълшебните ваксини. Ако са се вакснали, няма как да им се "застраши животът" (от грип :D ). А ако не са се вакснали - сами са си поели риска. Също така искам всички КовидВаксъри да подписват декларация, че се отказват от каквото и да е лечение при наличие на каквито и да е било СТРАНИЧНИ ефекти. Няма да пълнят болниците, защото са тъпи и са си набили ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА химия! :)

Хората, които лекуват, вече можеха да са се ваксинирали с вълшебните ваксини. Ако са се вакснали, няма как да им се "застраши животът" (от грип :D ). А ако не са се вакснали - сами са си поели риска. Също така искам всички КовидВаксъри да подписват декларация, че се отказват от каквото и да е лечение при наличие на каквито и да е било СТРАНИЧНИ ефекти. Няма да пълнят болниците, защото са тъпи и са си набили ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА химия! :)

Въпреки смазващия медиен терор все повече европейци разбират истината: с брутално насаждане на най-първичния страх - за живота и здравето, "елитът" превърна Европа в тотален концлагер, в който наследниците на д-р Менгеле провеждат масови експерименти с хора. Корпорациите и медико-фармацевтичната мафия са щастливи.

70% идиоти са достатъчни за стадото.

Тези статии са като капан за кретени. Отдолу всички антиваксеридиоти строени "коментират". Сигурно може да се ползват за нещо полезно... Например да знам кой що за ктетен е преди да го наема на работа, да речем. Сигурно продават тази ценна лична информация.

Пич, пишеш като кретен. И ко речи?

Май напразно се имунизирах. Тези ваксини са ден до пладне. Реално вариантите, които ще са актуални следващата зима не са покрити от сегашната ваксина, а и след година чета, че вече имунитетът няма да е достатъчен. Относно трета доза съм скептичен. Ваксината на Pfizer си има странични ефекти. При първата доза е горе-долу ОК, лека болка и отпадналост на следващия ден. Втората обаче е по-драматична, което ме кара да мисля, че с третата ще има проблем. При едни хора имунитетът ще е достатъчно спаднал за да я понесат приемливо, но при други ефектите очаквам да са достатъчно тежки, че хората да не я искат. А и се замислям поддържането на високо ниво на антитела с месеци и години, дали няма да избие в някакво гадно, нелечимо заболяване. Тези 33% които не искат да се ваксинират може да се окажат най-големите тарикати, ако се ваксинират на есен с нещо по-актуално.

Ти си довиждане . Твоите клетки са вече инфектирани. Сега като пуснат ключа на Есен,ще пукате като круши. Идиот.

Вече си модерен и стерилен. Дано не си дал поколение.

Единствените тарикати са ваксърите, които си мислеха, че преебаха Природата. Да им честито на тарикатите. Продпис: Природата.

И как изчисли, че са от ден до пладне? При условие, че НИКОЙ не може да знае? При условие, че 99% от съществуващите ваксини създават имунитет за много години? Как ги правите тези дълбокомислени изводи, базирайки се на твърда почва от редки лайна?

Значи, ваксината остава в тялото ти до гроб, НО вирусът мутира, това е проблемът. Затова, човекът казва, че ефикасността срещу идващите щамове ще намалява и евентуално съвсем ще изчезне. Не са дълбокомислени изводите му, елементарни са, но са логични.

Като не искате, ще си ходите с маски и ще си правите тестове до побъркване

видео :: Ваксинална корупция в ЕС?! Не може да бъде!

С тия зелени сертификати да кажат защо не приемат антителата като доказателство за преболедуване ами искат задължително положителен тест и то в рамките на 6 месеца! Нито знаят колко държи имунитета, нито са сигурни колко държи ваксинирането, но ограничават не знам колко милиона от ЕС.

Нищо лично. Сметни 10 милиона по 100 лв за тест.

Септември идва четвъртата вълна. Независимо дали сме ваксинирани или не. Пландемията продължава. Октоберфест е отменен отсега. "Пророците" знаят как ще продължи пландемията.

++++++++++++

Същата новина може да се напише и така: "Любовта към ваксините е голяма - 67% от ЕС искат да се ваксинират"

Кплко от тези 33% са изкарали вируса? Има ли гаранция,че ваксините в дългосрочен план не предизвикват стерилитет? Как ще имаме групов имунитет като имунитета е 6-9 месеца според същите книжни плъхове от ЕС? ЕС знае ли че според международните конвенции експериментите върху хора са забранени, а тези "ваксини" не са преминали изискуемите процедури за сигурност,канцерогенност и взаимодействия с други лекарства или ваксини-нито една от тях.Насаждането на страх и принудително затваряне е тоталитарен похват типичен за либерло-болшевиките на власт в ЕС. Последно- вчера в Брюксел бяха смазани с коне и пребити с палки десетки млади момичета и младежи,само защото се бяха събрали в парка и не спазили мерките.По този начин ли ни пази ЕС от вируса??? Някой от нас още помнят СССР.Там поне те прибираха и те пребиваха тайно.Сега ЕС го прави най-нагло пред погледите на хиляди.

Стерилитет? Откъде го измислихте това?!

Разбирам те, тази информация вече грижливо и за минути изчезва от нета. В началото се задържаше с дни и можеше да се запознаеш.

Европа има проблем със застаряващото население и отрицателния прираст. Докараха си бежанци от Сирия и Афганистан щото няма кой да работи. Не ми се връзва стерилитета. Виж, за Индия и Китай има смисъл, но за Европа си в грешка....

Скептицизмът, ПРОДЪЛЖАВА или НАРАСТВА ? Все повече хора разбират за измамата на века, за това скептицизма е във ВЪЗХОД.

Ти тъп ли си бе муле. В Индия на ден се разболяват 400 хиляди. Най-голямата здравна система в света там е на колене. Не могат да произведат достатъчно кислород. Цял свят им доставя балони с кислород. Десетки хиляди умират на ден от лошо лечение.

И теб са те лекували лошо. Да затваряме ли държавата ?

То това е целта.

Защо не им доставят ваксини от целия свят? Да им пратят екипи с ваксини и да спрат пандемията, като е загрижен "целият свят".

Както се казва, всеки има право на неинформираност и лош вкус.

По минусите си личи. Голяма част от образованите се изнесоха от БГ. Останаха необразованите да пишат глупости по форумите в стил "една жена каза".

Нали, затова гласуваха за учиндолеца...

Точно от изнесла се в чужбина роднина, получавам съвета да не се ваксинирам. Изобщо тия генерални обобщения, в желание всичко да се раздели и опрости до "лоши" и "добри" са признак на сериозна примитивност, достойна за площадни изпълнения.

Видяхме ги образованите берачи на ягоди за кого гласуваха.

...понеже тези, които са се изнесли в чужбина не ползват интернет и не пишат по форуми:)

Тези зелени паспорти ще отпаднат,защото се ваксинират тези сега,които са тежко болни или над 65 години,ате не пътуват,колкото младите,които масово няма да се ваксинират и пак ще пропадне туризма... Младите не искаме недоказани ваксини със съмнителен произход!

Замени младите с глупавите и всичко е точно. Трябва да си много глупав за да не се ваксинираш. Ама наистина рядко тъп. Близки хора умряха уж вече излекувани аха и да ги изпишат и за един ден.......

Знаем! Всичките ви познати са си заминали от вируса и всички са го карали по два пъти. Даже някои и по три пъти. Нищо ,че потвърдените случаи в света са единици. Защо си мислите , че и другите са прости колкото вас ?

НЯМА кретен в лекарското съсловие, който да се е ваксинирал доброволно! Имам много познати лекари и винаги са ме разубеждавали за ваксиниране. Изкарах Ковид леко и се надявам да не стане задължително ваксинирането. НИЕ всички сме опитните мишки на ваксините.

Ще бъдат въведени насисилствено. Няма да можеш да излизаш от вас, без паспорт или смс с негативен резултата от ПСР. Ще видиш!

работодателите започват да натискат. Държавата като я няма, работодателя ще се опита да защити интереса си и да наложи ваксинирането - иначе неплатен отпуск и без заплата.

Продължава пропагандата!!! 33%!!! Пълни измишльотини!! Едва 35% искат да се ваксинират в Европа!! В България са значително по малко!

Не искат защото нямат доверие

тия не разбраха ли, че ваксините и истамбулската конвенция колкото и да ги опаковат все не ги искаме :) Не сме опитни зайчета бе цървули. Мама ви мръсна лъжлива...... както казва един друг посетител на сайта :)

И къде го чу това? На пазара една жена каза.

Реалният % на хората, които не искат да бъдат унищожавани чрез ваксини е около 70%. Еврогейците пак лъжат.

"" Американски щат предлага безплатна бира срещу Covid ваксина ""

... това е варианта за добитъка ...

Старата песен, с нова дата.

НЕ ИСКАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ, АМА ТРЕСНЕ ЛИ ГИ КОВИТО ТИЧАТ ПРИ ЧИЧО ДОКТОР........

От 50 000 заразени в момента в Бъргария 650 са в болница,я върви на майн...си бе!

Каква работата на лекари, не беше ли да лекуват БОЛНИ хора. Или при лекар се ходи, когато си здрав, че да не го заразиш и да си поговорите за цените на златото и петрола?

Процентите са други.