17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За всички с памперсите: https://tass.ru/obschestvo/10850883

А въпроса за 100 000 е защо това никъде не се пише? Заразен бил човека, и какво от това, слагахте го в ковчек, а той даже и болница отказал. Лош човек ;)

TT2020

Поредния всезнайко...

Гьон..буквално

Сега нема две седмици да му е благо като руча!

Боклук си беше Клаус и такъв си остана. Рядко арогантно копеле.

тоя случай, като оня, дето като намереха един "бежанец", който да работи и правеха пет сериен филм за него, а по медиите статиите валяха на потоп... :-)))

колко ужасно наистина! само скептиците и ходещите без маска се заразяват! :-)))

Има една много хубава поговорка: "Има ли век има и лек, няма ли век няма и лек." Или казано по друг начин на който каквото му е писано.

Е,браво,съдбата и дядо Господ си знаят работата..........дано оздравее,а иначе,това,че е бил прездидент не пречи да е глупав,справка България

Точно в десятката!

То и нашия най-отявлен имунолог-антиваксър Мангъра се зарази, ама го изкара и сега е по-курназ и отпреди! ;)

И аз се заразих, въпреки маската. И какво от това? Мина ми. Живея в Бърно.

Разминалоти се е,това е добре.Аз също се заразих,лежах 16 дена с кислородна маска,преливаха ми плазма,още страдам,така ,че ну бъди курназ.....живея в България

Дай си тогава един кригл на Пригл. Ъпс, забравих, че са ви затворени кръчмите. Живял някога в Бърно.

И като се е заразил какво толкова е станало. след като бая ходещи с маски се похвалиха че са го пипнали ама за ден два им минало????

“Дa, кaзaх, чe прeз юни кoрoнaвируcът ще изчeзне, cилнo ce нaдявaх, нo нe cтaнa. Тoзи вируc cъщo щe изчeзнe - щe cтaнe прeз юли, прeз aвгуcт. Нo aкo нe изчeзнe, трябвa дa приeмaме нoвa нoрмaлнocт - чe caмo ако имaш нуждa oт пoмoщ - в пo-мaлкo oт 1% oт cлучaитe, щe я пoлучиш. Aкo трябвa, щe cи cкъcaм диплoмaтa", кoмeнтирa Мангъров грешните си прогнози през юли.

Мънгаров казва само истината!

Както и червените тролове.

сега от АБВ и други леви тролове ще трябвада го защитавате служебно. разбирам те. Хонорара си е хонорар.

И какво като се е заразил? Всяка година почти на всеки се случва да изкара респираторно заболяване. Всички медии и всякакви мижатурки наизскачаха да рекламират колко заболели имало и как трябвало да се ваксинираме, а и всеки заболял, който е малко по-известен ни го представят все едно трябва да послужи като назидание за тези, които не искат да се водят и манипулират заедно със стадото. Има едно хубаво нещо от всичко това......видя се колко много идиоти има.

Кого манипулирате? Маските не спират вируси. Да не е с противогаз, че да го спре. След 3 месеца ще има групов имунитет въпреки че няма почти никкави ваксинирани.

Трите месеца за групов имунитет ги обещавате от миналия март, почти ги достигнахте през юни, но накрая се оказа нещо съвсем различно.

Да, ако нямаше локдауни и други мерки. Локдауните забавят епидемията, целта им, поне в началото, беше да се изглади кривата. Не забравяйте това.

3евзек

Не само загладената крива. По-ниско плато и по-малък окончателен брой заразени са следствията от по-ниския коефициент на репродукция. Като дойде ваксина, вече няма да има значение. Битият ще е бит, ният ще е ... спасен.

Кое са достигнали почти? Имунитета или трите месеца? Май само второто:)))

Мангъров изяде ли си дипломата? Бе обещал, ако вируса не изчезне до лятото на 2020.

Не носете маски.

TT2020

Не го слушайте! Маската предпазва околните, но има значение също количеството вируси, с които ще се нагълташ. Маски е имало от Средновековието, не са нещо ново и пак ще има, останалото е хейтърска пропаганда...

А да не би, ако е ходел с маска и е бил ваксиниран е щял да го избегне? Защото дори сегашната политизирана наука казва, че нито едното, нито другото предпазва от заразяване с вируса.

науката, колкото и да е напреднала не може да каже каква е причината да се раждат такива дебили като теб. Няма обяснение...

Нищо не предпазва на 100%, само намалява вероятността. А при по-ниска вероятност за групов имунитет могат да се окажат достатъчни 20 или 50 процента преболедували, не 70.

Така е на теория. И, ако трябва да сме по-точни, не намалява вероятността, а намалява вирусния товар. Но, имайки предвид какво микроскопично количество вируси са успели да избягат от китайската лаборатория и да направи шоу по света, очевидно дори минимален вирусен товар е достатъчен да те зарази. Така че, дори само 5% да преминат през маската, това няма да те спаси от нищо.

3евзек

Намаляват и двете. На поелите малък вирусен товар като им го намалиш още, той става 0 . Товарът на болниците също намалява. Веднъж заради разсрочването във времето и веднъж заради по-малкия общ брой на нуждаещите се.

ГНУСНА МАНИПУЛАЦИЯ И КРОМИД ПРОПАГАНДА

защо искат непременно да сте с маски, а не примерно с противогаз ?

разболяват. Колкото повече носите маска и се страхувате, толкова по-уязвим ставате.

опъваш се опъваш се, ама в един момент ти правят предложение, на което не можеш да откажеш. Мислите ли, че Мангъров настина е убеден че има вирус ??? Не. Мангъров знае, че няма вирус. Просто е принуден да лъже, поне в това, за да не разколебава вярата в Ковид-религията. Оставили са му свободно да критикува мерките, щото тва е безобидно за операцията Ковид, малко хора ще се вържат, особено като им кажеш, че все пак вирусът го има, но мерките са ненужни. Няма как да ги убедиш, при положение че им потвърждаваш наличието на вирус.

Вече не остана човек, на който поне близък роднина или познат да не е карал ковид с усложнения и дори смърт. Аз имам няколко такива близки и познати. За да твърдиш, че няма вирус трябва или да живееш в пещера или да си от последните тъпи платени тролове, за които стотинките са по-важни от достойнството. Айде спри се бе!

А цяла чехия като сложи макса имаше нова вълна. И сега още една дето трябва две маски да слагат. И имат двойно повече случаи от Швеция без маски (па даже и умрели) с маски. Сравнявайки с България, двойно повече умрели и случаите 5 пъти повече. Абе тъпи чехи, не разбрахте ли че колкото повече маски, толкоз по-зле става.

И сега като се излекува, само ще потвърди тезата, че всичко е лъжа и измама...

и е станал част от обслужващите пропагандата. Кой знае колко са го навивали и колко кинти са му предлагали, за да промени мнението си. И ето, той уж не си сменя мнението, но се оказва ......положителен, ей тъй щото не носел маска и бил скептик. той тоя вирус много бил умен бе, а и тия парцали на лицето са велика панацея, големото откритие на медицината на 21 век. Нал тъй ? хахахах

не ни дреме какво е казал Вацлав Клаус

защото има смелостта да се опълчи. Малко обществени фигури се осмеляват.

Дано прескочи трапа

Не е велик, а е един дърт арогантен игнорант.

всеки могат да изкарат положителен т.е. заразен. Ама бил настинал, ама имал там хрема или кашлица, неееее, всичко се отчита като Ковид.

Клаус е велик, а не путка като останалите евро джендър политиици да не говорим за нашия политически бардак. А към КОВИДИОТИТЕ - ало маскирани дебилчета, тази година имате ли познати болни от грип или всички са болни от ковид???

велик отпадък

хахах когато нямаш доводи скачаш на обиди а :) Дебилни тролчета - с конкурс по тъпота ви събират и сте ни повече ни по малко курви на повикване :)

Помогни на планетата си. Не носи маска.

Само че сега, скептикът Вацлав Клаус ще получи най-добрата медицинска помощ (като някои наши скептици), ще се излекува и ще продължи да бъде скептик. Много други обикновени граждани, които не са скептици, няма да имат този късмет и ще поемат към "вечните ловни полета"... Въпросът е дали си само скептик или си и циник. Разбира се, това е риторичен въпрос! Повечето скептици са и циници на N-та степен. Те ще си останат такива до края... Майната им!

И какво като се е заразил? Ще премине, както преминава всяка въздушно-капкова инфекция. При някои не се и разбира, при други леко, при трети по-тежко. Аз познавам хора, които носят по три броя маски плюс шлем и пак се заразиха. Така че, с маска, без маска, както казва Мангъров, докато 70% от населението не преболедува, така ще бъде.

ако не премине, значи е бил суха съчка

А такива дето умееха познавате ли?

Мангъров изглежда си няма грам понятие какво представлява коефициент на предаване, от какво се влияе и как процентът на преболедувалите зависи от него. Няма и никаква представа, че ако 70% бъдат достигнати при висока заболеваемост, тогава всъщност заразата няма да изчезне тутакси, а само ще започне да се свива и ще спре някъде около 90%. Или просто целта му е политическа кариера. Ако беше познал, щеше да има добър старт.

Не са си измивали добре ръцете,особено пушачите,нямат възможност преди всяка цигара да си дезинфекцират ръцете.Не са виновни маските-не заблуждавайте хората.

Антиваксърите са дебили. Отричат очевидните факти. Насаждат измислици.

антиваксърите се пораждат от политиката на проваксърите. ако създаваш дебили с политиката си, то се явяваш по-голям дебил от тях самите, защото те поне са невежи в чужда област, което е допустимо. за един плочкаджия или готвач не е фатално да не разбира от медицина,но за един политик е недопустимо да не разбира от динамика на обществото.

Антиваксър е човек, който отрича всички ваксини, а този, който отрича конкретно една, при това набързо скалъпена и недостатъчно доказана в безопасността си, се нарича трезвомислещ. Не бъркай понятията...

3евзек

Добър опит, но не успя. Ако не беше антиваксър, нямаше да си против "една" ваксина, ами щеше да се надяваш тя да се докаже като успешна. Съвсем отделен въпрос е, че ваксината не е една. Коя конкретно отричаш? На Астра-Зенека, Модерна, руската, китайската или все още очакващите одобрение?

Аз точно като карах короната орах жената за четвърто чаве, няма да пропускам овулация заради някви тъпотии

Какво от това ,че си заразен ? В над 90 % от случаите се изкарва безсимптомно или леко.Знам го от собствен опит.Ковид-19 не е медицински проблем , а политически такъв.

Президента на Уганда се подигра на СЗО изпращайки им ДНК от папая, за зараза с Ковид. В Петък вечер игра футбол, а в Неделя на обяд му бе погребението. Спортист на 55 години.

Не е на Уганда, а на Танзания президента! Не знам да е "умрял"! По време на футбол може човек да колабира от инфаркт например, като се случва дори на професионални футболисти! Ти как установи, че е от "коронавирус"...

Жив и здрав е президентът на Уганда. Не знам какви са тези ковид лъжи...

да. на Танзания

дори не е Танзания, а е Бурунди

Вероятността да умреш от корона вирус е по малка отколкото след реакция на организма от ваксината. Но които иска да се ваксинира.

При над 100 милиона ваксинирани, колко от тях умряха от реакция на ваксината?

Ти как от личне опит установи, че 90% от случаите болестта прмеинава леко? 100 пъти ли я премина, какво ли?

много тъпо тролче си - 100 човека са я преминали и статистиката показва, че от тхя 90 са били без симптом :)) Разбра ли го или си отчайващо тъп? А по-горе писалите опорките - да вметна че от ваксините умират повече хора от колкото от ковид. А инак ваксинирайте се аз съм ок да се ваксинирате колкото повече толкова по-добре - това е начина да се прочистим по бързо от дебилните КОВИДИОТИ маскирани с памеприс на уста по ули ци и градинки . И така ще се прочистим от вас тъпи зомбита на каишка от телевизора!

3евзек

Господа ДОЛУ МАСКИТЕ, Пневмонията също може да протича без симптоми. Което по никакъв начин не означава, че е безвредна. Съкратения капацитет на белия ти дроб няма да го усетиш на 30 или 40 години, а чак тогава, когато започне да не ти стига въздух. Било то заради белодробна или сърдечна недостатъчност. Обаче тогава едва ли ще направиш връзка с ковид-а от преди 20 години.

Да, така е, но също и страничните ефекти от генетичната ваксина ще се появят след доста време, когато няма как да направиш връзка с нея, а ще го отдадеш на нещо друго.

3евзек

Г-н дьо Зевзек, Ти как направи тази връзка? Всеки ден ядеш коктейл от гени в огромни количества. Какви са страничните ефекти от тях?

А какъв процент от заразените носят навсякъде маски?

Маските предпазват заразените да не заразяват здравите. Когато не носиш маска, се превръщаш в убиец.

Докажи, че някой заразен без маска го е заразил!

глупак

Така ли ти казаха да пишеш? Т.е. маската е пропусклива от към едната страна :) ?? А как да тълкуваме ония политици които носят маски с клапани? Те кого пазят по твоята малоумна логика инсталирана от телевизора? И пак да попитам в парка кого пазиш да не заразиш? Че масово ходите по безлюднои места с памперси на уста там кого пазите? Дръчветата и плочките ли? Да те питам и още нещо, ти тъп ли се роди или е от храната която ядеш или седиш много пред телевизора да се образоваш от НОЩ? :))))

Маските са безсмислени и вредни.Защо трябва и ваксинираните да ги носят ,питам аз ?

Помогнете на планетата си. Не носете маски.

то и баце слагаше маска (е на челото) и се зарази хахах, ай чиба

ВЕЛИЧИЕТО на този човек се изразява в неговата НОРМАЛНОСТ! Забраниха книгата му "Синята, не зелената планета" От поста си громеше всичко фалшиво и задкулисно в Европа. Шапки долу!

Затуй искат да му видят сметката. Абе много подобен на Тръмп случай. Наш Бойко се разболя, ама май никой не го видя да кихне.

А защо не пишете колко от заразените са носили маски като зомбита? Щото носилите маски май са 95% и повече процента от всички заразени!!!

Бихте ли ми дали линк към вашите световноизвестни публикации по темата? Интересно защо хирурзите носят маски? апропо още в самото начало на пандемията японски учени доказаха и показаха как и колко предпазват маските. При това го направиха така че да разбере всеки глупак. не са се съобразили с Ганьо Фейсбукски.

Що, ти хирург ли си ли си предстваяш, че докато пазаруваш в Кауфланд "оперираш"....

почуствал се недобре.... и толкова; то да не би да има некой вирус или грип от който да се чустваш добре? да е постъпил в болница? да е легнал да умира? не. ми айде стига с тъпата пропаганда призвана да всява страх основно в ниско инелигентната и безмозъчна част от електората

Именно ниско интелигентната част от обществото вярва на писаници по Фейсбук от световно неизвестни хора. и точно ниско интелигентната част от обществото смята че единствено техния личен комфорт е най-важен. Най-вече заради факта че са свикнали да обвиняват целия свят за собствената си некадърност.

Какво ще стане сега с този?? Ами същото като с Корнелия. Ще получи първокласни медицински грижи. а такива грижи ще се осигурят ли за хората които е заразил и за тези които са му повярвали и са се разболели??? Не разбира се. По същия начин като с Корнелия-плюеше по мерките плюеше по Мутафчийски възхваляваше мангъров, обаче при първия симптом на бегом във военна болница.

в щатите литър плазма с антитела беше няколко милиона долара, по времето на пика. колко са това за бае ви Ганя?

а?

Е и? Всички почти ще го минем или вече сме го минали, без дори повечето да разберем. Средната възраст на умира уж от ковид-19 (никой реално не мери умрелите от него) била 72 години! Средната възраст на умиране на мъжете в България е по-малка. За 2019г. умира 1 на 64.3 човека - 108083 при водено население за тогава 6951482. Да не говорим за 2020г., че не смеят да го покажат и по причини на смъртност. А мерките убиват хора и ще убиват. Отделно че могат да не се родят някоя хилядарка деца. Дори това че не се запознават двойки, може да има тежки бъдещи последици. Освен срината икономика, безработица, психоза, нелечение на други болести и други ефекти, които носят смъртност. Само съобщените самоубили се тук бяха няколко, а кой знае колко са.

Който умрял умрял? Ако не го познаваме какво ни пука? Еми такива са разсъжденията ви-най-важен е вашият личен комфорт.

Накрая като се направи анализ, ще излезе примерно за България: 1. Умрели от ковид-19 около 1000 човека; 2. Умрели от мерките от 15000 нагоре. Стига са ни се правили на спасители. Някога хората не са знаели що е то миене на ръце, пък вървим към 8 милиарда. Отделно необоснованият страх от вируси, е психическо болестно състояние - мизофобия, гермофобия, бацилофобия, бактериофобия и така нататък. Например в състояния на много миене изпадали често изнасилени жени. Сега гледат да направят всички ни луди! Има неща от които има десетки пъти по-голяма смъртност от ковид-19 в България, като от болести на кръвообращението, където на година си броят умрели около 70 хиляди човека. От това дето лъжат, не е ясно дали 10% е от ковида. Пиковете на смъртност накрая на предната година, бяха пъти повече увеличени от лъганото. Но не смеят да кажат от какво е.

Докторите, наричани още "бялата мафия" никога не са било повече на почит, по-добре платени и с повече влияние. Самите те казваха, че месеци наред имат по 9-10 кашлюковци в отделението, че с колегите им с отменените планови приеми никога не са пушили повече цигари. Вдигнаха парите, за сметка на пропуснати рушвети и изнудване, де. Защо никой не напусна от изнемогване? Явно всички, които до вчера изнудваха вас и бабите ви за лечение, решиха да се саможертват срещу страшния ковид.

Не напуснах заради една непозната за такива като вас дума. Отговорност. не сте чували нали и ще ви трябва речник за да разберете какво значи. Разбира се удобно забравяте за починалите лекари. Но пък не е учудващо за хора като вас.

Всъщност в България е страшно да влезеш в болница без познато доктори и протекция от някъде. Може би има и отговорни лекари някъде, ама повечето са печалбари, с огромно самочувствие и притръпнали към човешката болка.

Те говна чешкият мангъров.

Много изплашени от ковид заплашващи, злобни и клеветници минаха през онкологията тази година. Има справедливост.

а другите не минават ли през онкологията?

Бившият чешки президент Вацлав Клаус определено е умен човек. Проф. Мангъров го каза още в самото начало, че повечето ще хванат вируса и ще получат антитела. Ясно и просто. Налагането на тези мерки само води до никому ненужна криза и е пълно безумие! Какво показва резултатът днес - 4 пъти повече заразени отколкото излекувани. Т.е. мерките не спират вируса , хората го минават леко и незабележимо, от един грип се умира повече. Който е стар, слаб и болен да си взима мерки и да си стои в къщи, останалите ги оставете да ЖИВЕЯТ, няма никакъв смисъл от ТЪПИТЕ ви мерки. НЕ превръщайте науката в полицейщина.

Безумие е, да оставиш всички на "свободно заразяване" и да препълниш болниците така, че да няма място за спешни случаи. Но Мангъра не може да мисли толкова сложни неща, по-далеч от носа си не вижда... Аман от всезнайковци...

а, може, можеее! 200 кинта за преглед... освен ако не е дигнал тарифата де

Ааа ти си по-умен нали, капут прост. Всеки идот скочил акъл да дава.

А последиците от вируса? Усложненията? А изнемощялите доктори които не си виждат семействата с месеци за да лекуват такива свободолюбиви егоисти като тебе?

Изнемощялите доктори хахахаха Никога не са били по-добре платени и на повече почит. Начесоха си егото за 20 години напред. Гледай новинки и кликай лайкове.

Ей мръсно копеле лайнар си ти и тая дето е родила лайно като тебе. Какво се опитваш да ме убедиш. Изнемощели са защото са алчни да не изпуснат хилядарката, защото един час им е една хилядарка, но в тъпа държава това е положението, на идиотите е дадено право да управляват.

Докторите не са изнемощяли от вируса а от мерките които се преприемат. Още до миналата година беше така че като подсмърчаше и имаше температура си седеше във вкъщи няколко дена, почти винаги без да виждаш лекар. В момента... всички знаем как е. Не дай си боже да кихнеш и айде телефони, тестове, лаборатории и т.н.

като си тъп - нема оправия. доказано е, че училищата са най-големият развъдник на тоя вирус. какво се промени? пуснаха хлапетата на училище.. първият голям пик у нас - дойде след като отвориха училищата септември. а по въроса за стадото на мангъра - нема как да стане тая работа! при положение, че вируса мутира със всеки заразен - ваксинацията е временно решение. естественият имунитет - кара няколко месеца, така че максимум година след като си изкарал болеста - пак може да я хванеш. това по скоро е като грипа. в началото е било много смърт, много ревове и тн. накрая го приемат за нещо нормално и толкова! след няколко години ще е напълно нормално да караш короната един път в годината - както сега е нормално да те докопа грипа!

Така мислеше и бразилският министър на здравеопазването и колапсира здравната система за нула време и измряха бая народ. После се извинява че е сгрешил и подаде оставка. Иебем ти и оставката...

Колапсира ли? Като мозАКАТ ти

Всеки, който пуши, пие, яде червено месо, ГМО, не тича по 10км на ден, кара кола, вози се в кола и излиза без каска - ДА ПОДПИШЕ ДЕКЛАРАЦИЯ, ЧЕ СЕ ОТКАЗВА ОТ ЛЕКАРСКА ПОМОЩ. Звуча ли вече като ковид-маска-облъчен?

много ги надцени ковидарите, тези дето ги знам си ядат, пият, не хоят, камо ли да тичат и се хранят с боклуци, обаче вирусът ги плаши, а не инфаркт или инсулт

Чехите са известни с дебелизма си по цял свят Иначе не са лоши хора...

Едно време като хванеш грип, хората ти завиждаха. 3-4 дни вкъщи с книжка и филмчета. Сега си проказан, кислород, реанимации, да му откажат помощ. Тогава на всеки, който се храни нездравословно, кара кола, пуши или пие да му откажат помощ. Нещастници. Насрахте се от този грип и кълнете като циганки

Че подпиши една декларация да не ходиш в болница ако се заразиш бре. Няма, нали? всичките невярващи сте едни и същи нещастници - перчите се а когато ви хване бягате в болница. Справка - БСП и всички други които викаха че няма пък отидоха във ВМА

Подпиши една декларация да делиш доходите си с тези, които са загубили своите поради “мерките” :)

Какво яде днес? Ако не са ябълки и моркови подпиши декларация, че няма да ходиш в болница. А цигарки пушиш ли? Декларация! А тича ли в парка? Чака те инфаркт и чувал! Декларация. Цървул ковидски.

Ти що не подпишеш?

На драго сърце. Няма да ходя в болница. Най-малкото защото отивайки в болница в западна европа (чехия включително) при една и съща тежест на заболяването вероятността да излезеш напред с краката е около 2 пъти по-голяма, отколкото ако си стоиш в къщи. Ха като те хване да те заведат в Пирогов. Та първата ти работа ще е да хванеш всички вируси от отделението.

Маска феновете сега са пред оргазъм. Започва се с интубации, чували, закани

И тоалетна хартия