Здравният министър иска скъсяване на карантината заради Covid

Повечето хора след петия, шестия ден вече не разпространяват заразата, каза служебният здравен министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде да приключим с тази тема!

Лекарите, които в момента ваксинират, ще получат парите си със задна дата. За 1000 кинта бонус всеки месец ще ви го доведа тоя вирус на синджир и ще ви танцува докато му свиря на гадулка.

НЕ СКЪСЯВАНЕ, А ПЪЛНА ОТМЯНА ТРЯБВА, ВАМПИРИ

Само тежки олигофрени вярват, че страшен вирус броди.

Няма ли да спрете да облъчвате с този грип? Този министър знае ли какво е стрес, какво причинява и защо продължават да стресират хората?

Как ли се чустват надупчените овци.

Броди, казва е "новият световен ред". Ако ковида не свърши необходимото, ще извадят от кутията на пандора други, я маймунска шарка, я паралич, я някоя друга забравена болест. Това е възможно понеже не сме единен народ, заедно да борим тираните!

кви 1 000 лв. бе тъпанар, такива не им се дават от 6 месеца, а и няма да им се дават...идиот си

Няма! Целите за редуциране на населението и от там карбонови емисии не са изпълнени! Не може работата ей така да я оставят насред нищото!

А кога ще поиска здравният министър кабал мафията да престане да плаща за пръскане с отрови и производство на вируси и фалшиви ваксини?

ма те само ваксаните са грипави и ковидясали.... Аз нормални хора болни от ковид не знам от 2 години вече.. каквото беше беше ноември - март 2020-21

Като си представя, че има хора с по 4-5 дози, както и малоумници надупчили децата си.... и осъзнавам, че човечеството продължава да е наивно и глупаво независимо от знанието което е достъпно на един клик!- продължава да вярва във вълшебства.

Посвършиха паричките за болнични, а олигофрени?:)))))?

Трябва да се издигнат в центровете на областните градове паметници на жервите, загинали от Кови19

Какво стана с тия, дето бяха против 5G? Чупят ли антени? Или само снимки на умрели гълъбчета разменят още?

Всички шефове-лекари са на хранилка на големите фармацевтични компании. Изливат се потоци пари под всякаква форма. Младите лекари бачкат за без пари безкрайни дежурства. А хората мрат на практика без здравна грижа.

Докато разрешат безплатни тестове онлайн и тя вълната от Ковит, ще мине.А който има симптоми сега да си бърка в джоба и да плаща.И понеже българина е беден няма и да се изследва и ще разнася вируса и на работа и в къщи.

"Карантина" в сегашната ситуация е просто едно плащане на пари за нищо. Сегашният щам,видимо няма нищо общо с предишните,от 2020 г.,напр.Няма ги двустранните пневмонии,няма я микросъдовата болест,сериозните усложнения.КВ се върна към нормалността-винаги го е имало и преди 2019 г.Сиреч-боледува се,както при всяка друга вирусна инфекция.И разните му карантини,мерки,маски и пр.,в момента са напълно излишни.

"Той смята, че трябва да има различен период на карантина за ваксинирани и неваксинирани с малка разлика". "Говорим категорично за скъсяване на периода на карантина и за ваксинирани, и за неваксинирани. Повечето хора след петия, шестия ден вече не разпространяват заразата" 1. Явно БГ ковида е различен от американския защото там вече няма карантина изобщо и няма разлика между ваксинирани и не. 2. "разпространяват заразата" Ти си ЗАРАЗА!!

A аз искам да спрете да ни занимавате с тая история-нито е интересна, нито е вълнуваща,нито има грам смисъл или логика в нея, откровено ми се драй*фа от вашите измислени щуротии вече

онлайн тест за ковид викаш, а? и пак ганьо беден и нямал пари и ръси ковид... сигурно гласуваш и за киру тъпото?

Чак пък излишни ... проверява се, кой слушка безусловно и кой не.

т.е. на тези умрели от мерките "против" ковид??? Щото хората, неполучили здравно обслужване, заради измамата ковид са в пъти повече.

кои ФАЩ??? Тези дето недопускат Джокович на турнир ли? Въпреки, че е здрав? ФАЩ вече е олицетворение на диктатурата и мракобесието

Пуснаха го........

Всяка маска глас в полза на Израждане! Всяка ковид мярка процент на изобрите за Израждане....!

уфцете вече не издържат и опасно с тия карантини. а Меджидиев какъв се пада на другарката В. Меджидиева, не казвате!

Е решил да фнимафа в картинката. Няма лошо

СКОРО ЩЕ СВЪРШАТ ПАРИТЕ И ЗА ДОТАЦИИТЕ ЗА БИЗНЕС ЗА ТОК, КОВИД И ГАЗ, ЗА КАРАНТИНИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ИДИОТЩИНИ НА ПРОМЯНАТА... И ТОГАВА ЩЕ СТАВА ИНТРЕСНО, ДРУГАРЮ РАДЕВ... СЕГА МНОГО С ЕПЪЧИШ, АМА СЕ ПОДГОТВИ КАТО ДРУГИЯ СИЛОВАК - К. ДОБРЕВ ЗА БОЙ...

ХАЗНАТА Е ИЗГЕРБАНА, НЯМА ПАРИ ЗА БОЛНИЧНИ, А И БИЗНЕСА СЕ ЗАДЪХВА БЕЗ КАДРИ! НИКАКВИ ХУМАНИТАРНИ ПРИЧИНИ НЯМА!

Според СЗО, Бил Гейтс, Мустака,Годжи, Дебелата и Психото ваксините предпазват от заболяване,ваксинираните не разпространяваат вируса,а ваксините нямат странични ефекти.Само да ви напомня.

не че няма пари а че Възраждане мое да е първа политическа сила

В много страни в Европа вече са намалили карантината или дори са я и премахнали и това не зависи от броя на имунизираните, колкото до решение на здравните власти, давам пример с Полша ,които са на 58% с втора доза и въпреки това там карантина за контактни дори няма, за болни мисля че е 5 дни, ако не са я махнали и нея, в Хърватска също беше 5 или 7 дни за болни и там са 58% с две дози. Трябва да стане като грипа - взимаш си един болничен за 5 работни дни и това е..

Да обяснят, как общата смъртност се дига, от както въведоха това лято мерките? И защо въвежда при много ниска обща смъртност, когато нямаше мерки? https://nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/умирания-в-българия-по-седмици Преди това с 2 години мерки постигнаха над 68 хиляди повече починали. При нормално третиране, колко мислят, че щяха да са починалите в България? Предното факт, това предположение. Защо имаме второто най-смъртоносно здравеопазване след Перу, на умрели уж от ковида на милион? Реално умрели от ковида не се броят, а умрели констатирани. Защо броените умрели уж от ковида на брой констатирани, са 2.6 пъти повече от средното за света? Защо разни по Африка, дето едва ли не не знаят що е то ваксина, са пъти по-добре от България? Защо на ден процента на ваксинираните заразени, е повече от процента ваксинирани в България? Каква е средната възраст на починалите констатирани и каква е средната възраст на живот в България? Дават ли приоритети и какви при почиващи с множество заболявания? Например където над половината се водят със сърдечни проблеми, а в България преди около 64% от умиращите се водеха от сърдечно-съдови проблеми. Дори чисто статистически на такива възрасти, дори реално починали следствие от ковида, каква част щяха да са умрели за същият период дори статистически от други болести после? Тоест не са част от пика, дори умрели вследствие на ковида. Какви лекарства вече не се ползват, които преди са ползвани за "лекуване", че предизвикват цитокиновата буря причиняваща смърт, приписвана преди на ковида? Лично съм подавал сигнал в прокуратурата срещу тях, като освен доказателства за престъпления и статистики, съм казал, че за мен те са масови убийци, които трябва да получат доживотен затвор без право на замяна. Ако не бъдат спрени, колко ли още ще умрат! При мерките 68-70 хиляди повече починали, 0 разследване и 0 правосъдие.

Миналата седмица изкарах нещо. Не се тествах, защото нямам никакво намерение да им правя услуга и да им вдигам бройките. Лекувх се като за сезоненн грип. 7 дни. Нищо страшно. Днес бях на фитнес и тренирах все едно не съм спирал. Хайде стига с идиотиите! Здрав организъм се преборва с обикновен парацетамол нурофен и витамин Ц. Останалите, които имат заболявания трябва да са отговорни към себе си и да се пазят! Не да нахлузваме всички маски, защото било отговорно.Няма нищо общо с отговорността! Болести е имало и ще има докато има живот на тази планета. Хранете се с качествена храна и спортувайте. Останалото са идиотии, заради които искат някои да си пълнят джобовете(къде с ваксини, къде с тестове). И не, не съм антиваксър. Имам си всички ваксини + 3 за страшната болест :) За страшната болест са напълно ненужни. Преди тях изкарах Делта, 2 ваксини изкарах Омникрон. Никаква разлика нито в продължителност, нито в усложения. Хубав ден на всички и не вярвайте на измислени министри, които имат финансов интерес!

И да уточнят по конституция докъде се простират правата на здравният министър и РЗИ-та? Все пак не са законодателни органи. Могат ли на неносещи маски да изискват например смъртни присъди?

"Той смята, че трябва да има различен период на карантина за ваксинирани и неваксинирани с малка разлика." А аз смятам, че министърът е некомпетентен тъпак или просто поредния мизанроп, който изпълнява заръките на убийци и защитава интересите на големите фарма компании ща сметка на нас обикновените хора.

В началото на месеца дигнах температура, направих си тест в къщи и ми показа Ковид. Лекувах се 5 дена и ми мина, следващият тест беше негативен. Нито съм се регистрирал нито нищо. Да не съм луд да се заключа за 10 дена

Различна продължителност на карантина си е дискриминация и това няма да издържи. За това само си лаят :) Реално нищо няма да направят. Освен това ги е страх вече. Някой да проверява за измислените им маски?

Само кретеноиди продължават да се тестват в лаборатории да се регистрират. Освен всичко друго измислените тестове хващат и сенна хрема :)

Боклук. Хората не са ничия собственост. Това са индивиди свободни във всеки смисъл ,на действията си,на решенията , на своя избор на живот. Това че имат някакви хартийки или пластики на който пише нещо си, освен личното им име и бащиното този неща не правят човекът собственост на някакво образование което е наречено Държава.Защото то се явява един вид Организация създадена от Организирана Престъпна група,със цел грабеж и терор. Човекът се създаден по образ и подобие на Господ,създаден е свободен и има едни закони който тои трябва да следва. Евентуално като напусне този свят той ще отговаря за деянията си. Кой си ти че ще казваш каквото и да е и ще ограничаваш божието създание. Нещастник. Набий си отровите на господаря си,поклони им се и победи последствията на глупостта си. Жалко подобие на човек.

Операция Ковид лека полека я закриват, лошото е,че не се знае с какво ще я заменят.

Е, най-после що-годе адекватен здравен министър. Жалкото е , че кабинетите на Радев са толкова кратки.

Щеше да видиш ти една закрита операция, ако кирчовци и боковци имаха шанс да си напраят един чуден щаб, да наложат навсякъде маски и карантини и да обърнат всичко с главата надолу за един измислен проблем, замиттайки истинските проблеми под килима.....

Кирчовци и Боковци изпълняваха нарежданията от чужбина. Мутафчийски за една седмица си преобърна мнението за Ковида в синхрон с другите държави. Кирето и той щеше да ни ваксинира на 75 процента....

служебен министър е заклет ковидар,който искаше пълен затвор на хората преди две години. Същия се жалвашепо тивито, че жена му била ревала че видяла някакви да си пият бирата пред блока по време на първото извращение,наречено затваряне. Така че внимателно с "адекватни решения"на временния ковидар.

Отново ни разделят.

"Над 1 300 000 опаковки от ваксините срещу коронавирус са бракувани." Кой ще понесе отговорност, че българският народ е ощетен с 1 300 000 х около 20-30 лева, което е 26-39 000 000 лева? Както и за готвено ощетяване на българския народ със стотици милиони: България участва и във второ споразумение за закупуване, последващо развитие, производство и опции за закупуване и доставка на ваксина срещу COVID-19 за държавите членки на ЕС, между Европейската комисия и Pfizer Inc./BioNTech Manufacturing GmbH 9 (SANTE/2021/03/020) с количество от 14 069 808 дози ваксина. След проведени преговори с Франция и Pfizer Inc./ BioNTech Manufacturing GmbH това количество беше намалено чрез преразпределяне на близо 3 000 000 дози на Франция. За 2022 г. предстои доставката на 2 710 904 дози ваксина, а за 2023 г. - на 7 034 904 дози ваксина.

Разделяй и владей. Прозорец на Овертон. Инсталиране на съмнение, което да доведе до бездействие.

Те създават проблем за да инсталират "спасението" във вид на цифрови валути на централните банки, цифров базов доход и чип за портфейл - цифрон концетрационен лагер пълен с техни роби.