Здравният министър иска скъсяване на карантината заради Covid

Повечето хора след петия, шестия ден вече не разпространяват заразата, каза служебният здравен министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нито един идиот с маска! Браво, съграждани! Само така!

Само идиоти без маски, Да не би да смяташ, че в кварталния магазин идиоти няма или са изчезнали мистериозно?

Зевзека - "полезния идиот".

3евзек

Ало, Кунчев, троле наш, Не съм идиот, колкото и да ти се иска. Харата са ви го казали, вече сте увърдено понятие в речника - https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Covidiot Ало, дира, защо триете бе? Честта на ковидиотите ли браните?

"Над 1 300 000 опаковки от ваксините срещу коронавирус са бракувани." Кой ще понесе отговорност, че българският народ е ощетен с 1 300 000 х около 20-30 лева, което е 26-39 000 000 лева? Както и за готвено ощетяване на българския народ със стотици милиони: България участва и във второ споразумение за закупуване, последващо развитие, производство и опции за закупуване и доставка на ваксина срещу COVID-19 за държавите членки на ЕС, между Европейската комисия и Pfizer Inc./BioNTech Manufacturing GmbH 9 (SANTE/2021/03/020) с количество от 14 069 808 дози ваксина. След проведени преговори с Франция и Pfizer Inc./ BioNTech Manufacturing GmbH това количество беше намалено чрез преразпределяне на близо 3 000 000 дози на Франция. За 2022 г. предстои доставката на 2 710 904 дози ваксина, а за 2023 г. - на 7 034 904 дози ваксина.

Ние! Увеличение на данъците е именно това! Плащаме и толкова! Някой питал ли те е дали си съгласен или не? Няма и да питат! Какви комисионни само стръжат..... Както и да е! Излизащите от срок ваксини могат да се даряват. Ей, на Африка има нужда и се оплакват, че развитите страни не им помагат. Ама българският акъл е пилешки. А този на държавните чиноц=вници е горе доли с размер на бръмбар.

Сега ще можем да отговорим, дори без да ни питат. Идват избори. Ще решим, какво бъдеще искаме за нас, нашите деца и нашите внуци, Нека всички да гласуваме!

Силно се надявам онези за гъбите да намалеят. Да видим!

Отново ни разделят.

Разделяй и владей. Прозорец на Овертон. Инсталиране на съмнение, което да доведе до бездействие.

Имам 3 ваксини до сега и ако въведат тази идиотия съм на улицата наравно с неваксинираните! Време да се осъзнае този народ. Ама надали :)

Радвам се, че сте се осъзнали и осъзнали измамата! Може би трябва да си сложите и другите дози, защото ви е съсипан имунитета, вижте от 20 януари поста във фейсбук на доц. Мангъров за изследванията във Великобритания.

хайде да се въздържаме от "съвети"! И не, не иде реч за осъзнаване! Не преценявайте хората според вашия аршин. Имам много сериозна причина да се ваксинирам. Наистина ме дразнят хора, които си позволяват да съдят останалите, да им дават непоискани съвети и да се държат все едно са някакви корифее в дадена област! Последното с най-добри чувства! Наистина всеки трябва да си гледа в паничката! Време е да се осъзнаете :)

Дразните са, а сте послушали "корифеите" от телевизора и сега сте в доста лоша ситуация. Съветът беше непоискан, защото желанието бе да оцелеете. Вие си отговаряте.

Е, най-после що-годе адекватен здравен министър. Жалкото е , че кабинетите на Радев са толкова кратки.

служебен министър е заклет ковидар,който искаше пълен затвор на хората преди две години. Същия се жалвашепо тивито, че жена му била ревала че видяла някакви да си пият бирата пред блока по време на първото извращение,наречено затваряне. Така че внимателно с "адекватни решения"на временния ковидар.

зависи кой муи е шефа. В момента бият от бой от маски и карантини. Действията са му различни. А заклети ковидари бяха предишните 2 ревони кабинета. При това от по-смахнатите.

Операция Ковид лека полека я закриват, лошото е,че не се знае с какво ще я заменят.

Щеше да видиш ти една закрита операция, ако кирчовци и боковци имаха шанс да си напраят един чуден щаб, да наложат навсякъде маски и карантини и да обърнат всичко с главата надолу за един измислен проблем, замиттайки истинските проблеми под килима.....

Кирчовци и Боковци изпълняваха нарежданията от чужбина. Мутафчийски за една седмица си преобърна мнението за Ковида в синхрон с другите държави. Кирето и той щеше да ни ваксинира на 75 процента....

Те създават проблем за да инсталират "спасението" във вид на цифрови валути на централните банки, цифров базов доход и чип за портфейл - цифрон концетрационен лагер пълен с техни роби.

Боклук. Хората не са ничия собственост. Това са индивиди свободни във всеки смисъл ,на действията си,на решенията , на своя избор на живот. Това че имат някакви хартийки или пластики на който пише нещо си, освен личното им име и бащиното този неща не правят човекът собственост на някакво образование което е наречено Държава.Защото то се явява един вид Организация създадена от Организирана Престъпна група,със цел грабеж и терор. Човекът се създаден по образ и подобие на Господ,създаден е свободен и има едни закони който тои трябва да следва. Евентуално като напусне този свят той ще отговаря за деянията си. Кой си ти че ще казваш каквото и да е и ще ограничаваш божието създание. Нещастник. Набий си отровите на господаря си,поклони им се и победи последствията на глупостта си. Жалко подобие на човек.

"Той смята, че трябва да има различен период на карантина за ваксинирани и неваксинирани с малка разлика." А аз смятам, че министърът е некомпетентен тъпак или просто поредния мизанроп, който изпълнява заръките на убийци и защитава интересите на големите фарма компании ща сметка на нас обикновените хора.

Различна продължителност на карантина си е дискриминация и това няма да издържи. За това само си лаят :) Реално нищо няма да направят. Освен това ги е страх вече. Някой да проверява за измислените им маски?

Миналата седмица изкарах нещо. Не се тествах, защото нямам никакво намерение да им правя услуга и да им вдигам бройките. Лекувх се като за сезоненн грип. 7 дни. Нищо страшно. Днес бях на фитнес и тренирах все едно не съм спирал. Хайде стига с идиотиите! Здрав организъм се преборва с обикновен парацетамол нурофен и витамин Ц. Останалите, които имат заболявания трябва да са отговорни към себе си и да се пазят! Не да нахлузваме всички маски, защото било отговорно.Няма нищо общо с отговорността! Болести е имало и ще има докато има живот на тази планета. Хранете се с качествена храна и спортувайте. Останалото са идиотии, заради които искат някои да си пълнят джобовете(къде с ваксини, къде с тестове). И не, не съм антиваксър. Имам си всички ваксини + 3 за страшната болест :) За страшната болест са напълно ненужни. Преди тях изкарах Делта, 2 ваксини изкарах Омникрон. Никаква разлика нито в продължителност, нито в усложения. Хубав ден на всички и не вярвайте на измислени министри, които имат финансов интерес!

В началото на месеца дигнах температура, направих си тест в къщи и ми показа Ковид. Лекувах се 5 дена и ми мина, следващият тест беше негативен. Нито съм се регистрирал нито нищо. Да не съм луд да се заключа за 10 дена

Само кретеноиди продължават да се тестват в лаборатории да се регистрират. Освен всичко друго измислените тестове хващат и сенна хрема :)

Да обяснят, как общата смъртност се дига, от както въведоха това лято мерките? И защо въвежда при много ниска обща смъртност, когато нямаше мерки? https://nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/умирания-в-българия-по-седмици Преди това с 2 години мерки постигнаха над 68 хиляди повече починали. При нормално третиране, колко мислят, че щяха да са починалите в България? Предното факт, това предположение. Защо имаме второто най-смъртоносно здравеопазване след Перу, на умрели уж от ковида на милион? Реално умрели от ковида не се броят, а умрели констатирани. Защо броените умрели уж от ковида на брой констатирани, са 2.6 пъти повече от средното за света? Защо разни по Африка, дето едва ли не не знаят що е то ваксина, са пъти по-добре от България? Защо на ден процента на ваксинираните заразени, е повече от процента ваксинирани в България? Каква е средната възраст на починалите констатирани и каква е средната възраст на живот в България? Дават ли приоритети и какви при почиващи с множество заболявания? Например където над половината се водят със сърдечни проблеми, а в България преди около 64% от умиращите се водеха от сърдечно-съдови проблеми. Дори чисто статистически на такива възрасти, дори реално починали следствие от ковида, каква част щяха да са умрели за същият период дори статистически от други болести после? Тоест не са част от пика, дори умрели вследствие на ковида. Какви лекарства вече не се ползват, които преди са ползвани за "лекуване", че предизвикват цитокиновата буря причиняваща смърт, приписвана преди на ковида? Лично съм подавал сигнал в прокуратурата срещу тях, като освен доказателства за престъпления и статистики, съм казал, че за мен те са масови убийци, които трябва да получат доживотен затвор без право на замяна. Ако не бъдат спрени, колко ли още ще умрат! При мерките 68-70 хиляди повече починали, 0 разследване и 0 правосъдие.

И да уточнят по конституция докъде се простират правата на здравният министър и РЗИ-та? Все пак не са законодателни органи. Могат ли на неносещи маски да изискват например смъртни присъди?

Те това искаха да направат лойко борисов и НОЩ. Искаха да изкарват армията с автомати и да убиват, който нарушава локдауна, пак ще го направят, в случай, че бъдат избрани ПП, герб, дб, бсп и подобните им. ГЛАСУВАЙТЕ!

Ало, Няокй, троле прост, Защо пак лъжеш бе? Общата смъртност за пореден път пак започва да спада две седмици след въвеждане на мерките.

В много страни в Европа вече са намалили карантината или дори са я и премахнали и това не зависи от броя на имунизираните, колкото до решение на здравните власти, давам пример с Полша ,които са на 58% с втора доза и въпреки това там карантина за контактни дори няма, за болни мисля че е 5 дни, ако не са я махнали и нея, в Хърватска също беше 5 или 7 дни за болни и там са 58% с две дози. Трябва да стане като грипа - взимаш си един болничен за 5 работни дни и това е..

не че няма пари а че Възраждане мое да е първа политическа сила

Според СЗО, Бил Гейтс, Мустака,Годжи, Дебелата и Психото ваксините предпазват от заболяване,ваксинираните не разпространяваат вируса,а ваксините нямат странични ефекти.Само да ви напомня.

ХАЗНАТА Е ИЗГЕРБАНА, НЯМА ПАРИ ЗА БОЛНИЧНИ, А И БИЗНЕСА СЕ ЗАДЪХВА БЕЗ КАДРИ! НИКАКВИ ХУМАНИТАРНИ ПРИЧИНИ НЯМА!

СКОРО ЩЕ СВЪРШАТ ПАРИТЕ И ЗА ДОТАЦИИТЕ ЗА БИЗНЕС ЗА ТОК, КОВИД И ГАЗ, ЗА КАРАНТИНИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ИДИОТЩИНИ НА ПРОМЯНАТА... И ТОГАВА ЩЕ СТАВА ИНТРЕСНО, ДРУГАРЮ РАДЕВ... СЕГА МНОГО С ЕПЪЧИШ, АМА СЕ ПОДГОТВИ КАТО ДРУГИЯ СИЛОВАК - К. ДОБРЕВ ЗА БОЙ...

Е решил да фнимафа в картинката. Няма лошо

уфцете вече не издържат и опасно с тия карантини. а Меджидиев какъв се пада на другарката В. Меджидиева, не казвате!

Всяка маска глас в полза на Израждане! Всяка ковид мярка процент на изобрите за Израждане....!

A аз искам да спрете да ни занимавате с тая история-нито е интересна, нито е вълнуваща,нито има грам смисъл или логика в нея, откровено ми се драй*фа от вашите измислени щуротии вече

"Той смята, че трябва да има различен период на карантина за ваксинирани и неваксинирани с малка разлика". "Говорим категорично за скъсяване на периода на карантина и за ваксинирани, и за неваксинирани. Повечето хора след петия, шестия ден вече не разпространяват заразата" 1. Явно БГ ковида е различен от американския защото там вече няма карантина изобщо и няма разлика между ваксинирани и не. 2. "разпространяват заразата" Ти си ЗАРАЗА!!

кои ФАЩ??? Тези дето недопускат Джокович на турнир ли? Въпреки, че е здрав? ФАЩ вече е олицетворение на диктатурата и мракобесието

Пуснаха го........

"Карантина" в сегашната ситуация е просто едно плащане на пари за нищо. Сегашният щам,видимо няма нищо общо с предишните,от 2020 г.,напр.Няма ги двустранните пневмонии,няма я микросъдовата болест,сериозните усложнения.КВ се върна към нормалността-винаги го е имало и преди 2019 г.Сиреч-боледува се,както при всяка друга вирусна инфекция.И разните му карантини,мерки,маски и пр.,в момента са напълно излишни.

Чак пък излишни ... проверява се, кой слушка безусловно и кой не.

Докато разрешат безплатни тестове онлайн и тя вълната от Ковит, ще мине.А който има симптоми сега да си бърка в джоба и да плаща.И понеже българина е беден няма и да се изследва и ще разнася вируса и на работа и в къщи.

онлайн тест за ковид викаш, а? и пак ганьо беден и нямал пари и ръси ковид... сигурно гласуваш и за киру тъпото?

За Пеевски гласувам .

Всички шефове-лекари са на хранилка на големите фармацевтични компании. Изливат се потоци пари под всякаква форма. Младите лекари бачкат за без пари безкрайни дежурства. А хората мрат на практика без здравна грижа.

Какво стана с тия, дето бяха против 5G? Чупят ли антени? Или само снимки на умрели гълъбчета разменят още?

Трябва да се издигнат в центровете на областните градове паметници на жервите, загинали от Кови19

т.е. на тези умрели от мерките "против" ковид??? Щото хората, неполучили здравно обслужване, заради измамата ковид са в пъти повече.

Посвършиха паричките за болнични, а олигофрени?:)))))?

Като си представя, че има хора с по 4-5 дози, както и малоумници надупчили децата си.... и осъзнавам, че човечеството продължава да е наивно и глупаво независимо от знанието което е достъпно на един клик!- продължава да вярва във вълшебства.

ма те само ваксаните са грипави и ковидясали.... Аз нормални хора болни от ковид не знам от 2 години вече.. каквото беше беше ноември - март 2020-21

А кога ще поиска здравният министър кабал мафията да престане да плаща за пръскане с отрови и производство на вируси и фалшиви ваксини?

Как ли се чустват надупчените овци.

Няма ли да спрете да облъчвате с този грип? Този министър знае ли какво е стрес, какво причинява и защо продължават да стресират хората?

Само тежки олигофрени вярват, че страшен вирус броди.

Броди, казва е "новият световен ред". Ако ковида не свърши необходимото, ще извадят от кутията на пандора други, я маймунска шарка, я паралич, я някоя друга забравена болест. Това е възможно понеже не сме единен народ, заедно да борим тираните!

НЕ СКЪСЯВАНЕ, А ПЪЛНА ОТМЯНА ТРЯБВА, ВАМПИРИ

Лекарите, които в момента ваксинират, ще получат парите си със задна дата. За 1000 кинта бонус всеки месец ще ви го доведа тоя вирус на синджир и ще ви танцува докато му свиря на гадулка.

кви 1 000 лв. бе тъпанар, такива не им се дават от 6 месеца, а и няма да им се дават...идиот си

Айде да приключим с тази тема!

Няма! Целите за редуциране на населението и от там карбонови емисии не са изпълнени! Не може работата ей така да я оставят насред нищото!