Коментари - Скъсана дига отне живота на 13 души в Русия, десетки са в неизвестност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов да подава оставка. Фандъкова също.

Ако не ви пускат такива коментари, вие соросоидите ще умрете от глад. Такива неща се случват по цял свят- не беше ли в България неотдавна се катурна един кран, не бяха свлачища и пометени къщи и т.н.? Хайде вземайте си 30 сребърника, но не забравяйте и това какво е направил Юда след като ги е взел.

Дига пак са се напили кат мотики... Пияните ватенки....

абе важното е че първобитните пиянки ни дадоха държава преди 140г. Само измет може да освободи българите от робство. Нормалните западняци никога нямаше и да си го помислят

че миришеш на диарбекирски пръч

а кой ни даде под византийско робство след като ни нападна в гръб докато се бием с Византия? Само да питам. Запада ли беше?

Абе, важното е че пупи прави бомби и плаши света, а не това че първобитните пиянки мрат като овце.

Страната с най-висока смъртност в Европа се казва... България. Европейските българи мрат като европейски овце. Къде ви намират такива?!

сравняваш най-лошия Мерцедес с най-добрата волска круца ли бе? Страната в която 90% от мъжете не стигат до пенсия се нарича пРоссия.

Извод ... огромна държава, ама не знае какво се случва в нея ... сега ще има тикнати в затвора постфактум, но това ще върне ли 13, потенциално 23-ма души?!? Поне няма да стане като в България - тук ще се докаже, че точно тия, загиналите са я проектирали и построили тая дига!

у нас тикнаха някой в затвора за наводненията отнели живот

Пак ли еврогеьовете и сороса са ви криви бе, пияни ушанки?!?!

Руснак е синоним на неизтрезняващ, примитивен и нискоинтелигентен човек.

съдиш бе плъх

По-далеч от "Нигерия със сняг", по-близо до цивилизацията.

Там животът на крепостните винаги е бил по-долу от живота на впрегнатия добитък. Бог да прости жертвите, а нас да ни опази от тази азиатска свинеферма, наречена Русия.

Я си спомни 2014 в Мизия кви стана бе келеш недоносен

3евзек

Събитията в Мизия и Иваново са заради руския модел, по който тръгна преходът у нас. Мафия, мутри...