Скандален депутат от БСП напуска парламентарната група

Иван Димов Иванов бе изключен от партията заради побой над съпартиец

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бий червените кратуни.

Сега като са останали 69, да си направят по едно 69. Е някой ще остане на сухо ама карай.

Смешник,взел "смелото решение" да напусне парламента една седмица преди разпускането му. А сега ,сигурно и той ще цъфне в листите на партията на ченгетата- тайни и явни,ВМРО.

"......... Предвид моята квалификация, имах очаквания, че ще бъда полезен не само на БСП, а и на държавата. Явно не попадам в приемлива класация на тяхната ценностна система. Но не им се сърдя". Абе как "Високоморалните" депутати когато разберат, че няма да са хранилката почват да говорят за ценности?

Носят се упорити слухове ,че БСП се е разцепила на десетина фракции ,които са се хванали за гушите.

Браво др.Чук.Мястото ти действително е при ВМРО ,а не при тези утрепани комуняги.ВМРО с 2-3 мандата в Старозагорска област

Ако беше бил някого от ГЕРБ, щяха ли да го изключат или влизаше направо в новата листа? Тъпаци...

Не само за гушите-ти да видиш какви хубави мелета спретваха във Варна пред градския клуб на БСП на ул Макединия 39-чак полицията им прати полицейски служители да разтърват боя.

Нищо ново, знае се, че интелекта на депутатите от бсп е близък с този на животните, като се изключат първосигналните импулси остават 80% дебили.

Марш Боклуците ! Тиквите се мъкнат в БСП за Шкавчета и като няма бягат ! Чуков си е Чук !

"втори в листата на ВМРО" Чуков водач ли е? Ако това са "спойките, то силно намирисва на след изборна коалиция БСП-ВМРО,

Те са така червените крадци.. като няма плячка и почват да се самоизяждат..ха.ха и да си прави всеки партия

в Тимаджията

Само не разбрах защо, след като подкрепя опонента Киро от БСП се озова в листата на ВМРО?;) Аман бе от литкането ви;)) Преди години срещам случайно на съвсем неподходящо за него място един дърт виден партиен кадър ( срещам го в една централа на "демократична" партия) ;) И на въпросът ми какво прави тук, той ми обясни пространно какво за него е властта. Та, обяснява ми той: властта е като една тава с бобчета. Понякога бобчетата се джуркат насам-натам в тавата, щото някой я е разтресъл, но важното е, твърдеше другаря, да останеш в тавата и да не изпаднеш зад борда... И май е бил абсолютно прав..;)

Винаги е музика за ушите като чуеш как БСП бавно но сигурно се смалява. Накрая ще останат един файтон хора, колкото да се съберат за събрание под някое дърво.Смех...

Политическата проституция се увеличава ....

Браво на Нинова, доста боклук има да чисти още, но най-неадекватните са аут, с изключение на онзи енергетика с Цайса и псевдоикономиста Гечев.

А ПЛОВДИВСКИЯТ ОЩЕ НЕ Я Е ПОЧНАЛ !! ЛОШО !! МНОГО ЛОШО !! ОСВЕН ДА ПРИКОТКА БАЙ СЛАВЕ–ЧАЛГАРА ПРИ СЕБЕ СИ !! ЧЕ ОСТАНА БЕЗ ПОДКРЕПА !!

смърт на БСП

Каква новина е това че някой хвалипръзко хем изключен от БСП хем се вре толкова време депутат а веднага не се е махносал при другите отрепки????

Значи хем го изгонили от БСП хем видите ли ''напуснал'' че воеводите повече обещават май....

добре е да се поочистят кочините наричани у нас партии поне преди изборите.

комунизмът днес май е повече герб отколкото бсп.

К'во станА? ВМРО крадат червени депутати?!... Е, това само доказва факта, че у нас, няма сини и червени, а всичко е... кафяво!

А при любимците ти от ГРОБ, как е? Защо не преброиш, оттам колко избягаха?

...ами, защото Киро не плаща! Просто е....

Ааа, пак до парите опряха, значи;) А агент Иван плаща, да?;) Затова ли ги събира "старите партийни кадри" - след Чуков и тоя цъфна там... остана и Гергов да прикотка;))

Нинова май наистина ще ликвидира бсп

Чисти мръсната пяна от БСП... ..и я даде на ГЕРБ и ВМРО :)

Корнелия събра цялата мръсотия от БСП и ГЕРБ и ВМРО с удоволствие я засмукаха. Търколило се гърнето....

то друго освен мръсна пяна там има ли?

Тия от вмро събраха всички дс агенти,ИВАН,ГАЛИЦИН,хулигани пияндета, "артисти". Ужас,никога повече в парламента

това значи и на СРУТИЩЕТО ГЕРБ

да закрива тази клоака тигава.

Разформировали са БСП ?

До крак !

може ли нормален човек да членува или да симпатизира на партия от комунопитеци?

/нали му е представител/ и той взел, че се жертвал! Свършил им работата. Нема ли некой останал медал там, може и без кутия и лента. Другият път да избере нещо по-тлъсто нагоре.

А бе на БСП останаха ли им изобщо депутати?

Mунчо,по-интересното е кой прибира бившите кадесари и ченгета.Тия двамцата ,по-скоро правят услуга на Корнелия и партията й. Всички знаем,че ако ВМРО влезе в парламента отново ще се прегърнат с ГЕРБ. Страхотна експертиза трябва,наистина,за да направиш тоя принципен завой на "ценности".Предстои да видим дали поредният руски проект ще успее.