Скандал за подкуп разтресе руския "Стани богат"

Главният редактор на предаването обвини легендарния участник в "Что, где, когда" Александър Друз, че му е предложил рушвет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Царя е бил сигурно Путин :))))

Мат с царя :)))) ба си простотията.

Връх на журналистическата глупост! Това предаване изобщо не е аналог на "Стани богат". Съществува отдавна и е на съвсем друг принцип. Нямате ли по-интелигентни хора в редакцията, които преди да пишат четат.

Май нещо не сте разбрали текста - играчът, който уж е предлагал подкуп, е капитан на отбор от "Какво, къде, кога", а е предложил подкуп на водещия на руското "Стани богат".

Списвача, предаването НЕ Е ВАРИАНТ на Стани богат.Има го от 40 години - много преди на някого да му хрумне тъпотията Стани богат.

-Господин Друзь, как вы думаете, жена вам изменяет? -Думаю, нет, господин ведущий. -А теперь, внимание на экран!

EMEC

ЕМЕС Всичките известни комунисти, се оказаха алчни капиталисти. Жалко, че все още има индивиди, да вярват на тези лъжливи гниди.

Гледам всеки път Какво, къде, кога, но вече не е същото. Руснаците станаха прекалено алчни. Александър Друз играе от 40 години там и беше като легенда и сега го отстраниха заради подкуп. Отделно шефа на първи канал Ернст, изгони и най добрия иумен играч Иля Новиков, които стана адвокат на украинката Савченко. Вече всичко им е фалшиво и нагласено.

И не само Новиков, ами и играчи като Александър Бялко и Фьодор Двинятин, който заслужаваше да стате Магистър за сметка на гореспоменатия Сиднев. А спомняш ли си един супер елементарен и нагласен Суперблиц преди години, когато Андрей Козлов спечели автомобил?

Спомням си го, лесни въпроси , за самата кола, беше нагласено защото Козлов е продуцент на тв Игри в телевизията. А Двинятин беше най-добрия играч.

Ако по-рано представата за Русия бяха комунягите, водка, Сибир, ГУЛАГ, след това балет, Чайковски, Спутник, след тях перестройка, руска мафия, олигарси. То сега са МОШЕННИЦИ, ОТРОВИТЕЛИ, ШПИОНИ, хакери, КРАДЦИ, лъжци, убийци ОТ ВАГНЕР, разбойници, ЧЕРВЕНИ ФАШИСТИ , ТЕРОРИСТИ И ДОПИНГ АФЕРИСТИ... и гномът крадец – цар путин.

забрави да кажеш-освободители на роби - неблагодарници като теб от 500г.робство

Интересно, Чайковски е след ГУЛАГ?

"Коя фигура завършва комбинацията в шаха, която води до мат на Легал?". Участниците отговориха "цар", но правилният беше "кон". ... И дете на 5 години знае, че мат с фигурата цар не може да се направи, какви са тия знаещи гении с изпити мозъци - не знам. Дори сега изгледах комбинацията - прекрасен мат с два коня и офицер с жертва на дамата, предполагам във всеки учебник за начинаещи го има.

Донякъде си прав, макар че е възможен ход с Царя, който "отваря" шах с друга фигура и би могъл да доведе и до мат.

Путинска Русия е една огромна корупцинна схема. Това започва от глава та и оправия няма

Колко си приличаме.......

Аз не бих се осмелила да правя такова Стани богат в Русия. Руснаците масово са супер умни и начетени.

Сред тъпото стадо ватна къркана с шампуани и антифриз сива маса в Русия има и умни, ама те бягат на Запад, оснивно в САЩ

Ами открай време си ги има тези предавания по руската телевизия, чак такива умници рядко има, камо ли пък някой който да "превърти" играта. И там е като навсякъде, но разбира се от по-големия човешки материал може чисто статистически да се пръкне и някой по-голям умник. Формално в Китай е най-вероятно да попаднеш на истински гении, ама трябва дълго да ги търсиш:)

Може да не се наложи дълго да търсиш, ако образователната политика на държавата е стабилна. У нас отдавна не е.

Целият свят ли е фалшив?!

Чудо голямо. Навсякъде има жик так.

По честен път и с акъл НЪЦ

В матушката подкупи и корупция няма, има получаване на пари изпод масата. В матушката незаконно забогатели мяма, всички са минали през играта стани богат, ама тя не е телевизионна.

с две думи, винаги ще намерят начин да не изплатят големите награди. :-)

да, особено ако не си отговорил вярно на въпросите....

"Преди години скандал разтресе и българския "Стани богат". Тогава гражданин на София спечели най-високата сума от 100 000 лева, но се оказа, че дъщеря му е била служител на телевизията, по която се излъчва предаването. Сумата не бе изплатена на печелившия, въпреки че нямаше доказателство за вътрешна информация." Дъщеря му НЕ е била служител на телевизия, а журналистка в Нова ТВ. Нея я уволниха и сега води "Нощни птици" в БНТ. Като сте тръгнали да казвате имената на руснаците, кажете и името на тази бълг.журналистка - Искра Ангелова

"служител" на телевизията е и портиера, и чистачката, и домакинът в склада за дрехи, и гримьорката.

Еееееееее палячо,не подозирах че може да си толкова тъп

и журналистите са СЛУЖИТЕЛИ на съответната телевизия, тикво! И задължително ли е да кажат името на бг журналистката, щом са казали имената на руснаците? Новината е за измамници руснаци...не за българи!