Скандал в парламента: Изгониха депутат от БСП, защото няма маска и отказва да сложи

Пръскат бацили, възмутиха се Патриотите от някои социалисти, които бяха без предпазни средства, въпреки че техен колега се оказа заразен

Обратно в новината

Коментари - Скандал в парламента: Изгониха депутат от БСП, защото няма маска и отказва да сложи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срам и позор! И тия хора се гласят да ни управляват? Народното събрание - най висшия държавен форум в държавата и депутати да отказват демонстративно да изпълняват мерките за защита на населеието, наложени от най висшите здравни органи на държавата - това са пълни идиоти, а не депутати! Тия малоумници нямат място в тоя държавен орган и са срам за институцията. Какъв пример дават на народа, който уж представляват? СРАМ!

Един червен дебил на яве - тоя плаши само като го погледнеш - природата не се шегува.....

се броят на пръсти. Страхливците - по ведомост.

Демагози!

Нешка Робева в консултативния съвет на партията на Николай Малинов И Валентин Вацев е дал съгласие да се включи в съвета. Ген. Стоимен Стоименов ще бъде председател на консултативния съвет в партията “Възраждане на отечеството”, съобщи "24 часа". Николай Малинов вече има съгласието и на Валентин Вацев да се включи в съвета. Председателят на Националното Движение “Русофили” е подал оставка на последния конгрес на организацията, за да не бъде начело и там, и на партията. Конгресът обаче не е приел оставката му и се очаква това да се случи след изборите, за които “Възраждане на отечеството” вече се готви усилено. До края на годината ще са ясни и водачите на листи. Работи се по предизборната платформа, международните контакти.

Николай Малинов БСП. 19 март 2014 "Депутатът от БСП Николай Малинов заяви за присъединяването на Крим към Русия, че може да се поздравим с победата в Третата кримска война и че следват Балканите" Николай Малинов БСП 4 юни 2014 "ЕС е икономически и несъстоял се политически съюз, съдбата ни е неизбежно свързана с нашия цивилизационен брат - Русия"

Комунист, руснак и циганин ковид не ги лови.

Корнелия е тройно застрахована значи

Ние не успяхме да се освободим от преименуваните комунисти. Дано Кроната го направи.

Това не са комунисти, това са бивши партийци, които са се озовали в партията за келепир и кариера и никога не са вярвали в комунистическите идеали, за които истинските комунисти са се борили и отдавали живота си! Много е важно да не се смесват кариеристите партийци с истинските комунисти, на които петнят името! Днешната БСП няма нищо общо с комунистическия идеал.

След толкова години клетви от народа, дали няма да се обособи едно ковид торнадо за родните властници- всички заедно да гледат като наелектризирани? Немислима простащина е проявил депутатът от БСП, който очевидно се мисли за античен бог. Не просто липса на дисциплина, това е долен инат да се види очевадното. БСП за пореден път е партия на заразата , невежеството и тъпотията. То бива бива , ама толкова да са прости хич не си е работа. Мисля, че е въпрос на взаимно опазване, защото депутатите, които умират ще трябва да бъдат замествани от слеващите в листата. Няма безсмъртни от тях и със сигурност насити ли се средата мачът свършва преди последния съдийски сигнал. Добре, че вирусът не се е засилил още. Лошото е, че набира страшна сила, като гледам колко са заразените на ден... До Нова година може да се окаже, че никой няма да е готов да плати цената и ще настане масовото бягане на топло и на другаде. Може да се окаже, че от един момент нататък всеки избягал от София ще има шанса за оцеляване и дано да греша. Нека си спомним колко безценно време беше пропиляно от глупците алчни! Побързаха да принудят властта да оттегли генерал Мутафчиев и охлабиха мерките. От тогава загиват всеки ден по 10- 15 човека. Преминем ли в хилядите заразени, загиналите ще станат по 100 на ден. А това ще прибави няколко хиляди души, които без време ще си отидат в мъки заради алчните глупци с арменски произход и кретенът в президентството!

Е, поне разбрахме официално кой е против маските.

Разбрахме кой е слабо информиран и малко образован.

Комунистите от БКП/БСП са все още със съветско-комунистическо мислене! Това което важи за народа, не важи за тях, понеже те винаги са били над народа!

Прецедента с шутове го изгониха от Европа. Сега и останалите пияни Рашки чебурашки

само го изгониха, или и го ....

Тази комунистическа свиня с мустаци се има за брутално красива, със задник на лицето и затова не иска да крие харизматичния си задник зад маска.

Трябва да напръскат комунягите с ДДТ, после с напалм, те са торби с лайна, пръскат отрова и зарази.

Има си правила и те са валидни за всички. Изключения няма! В закрити помещения задължително с маски! Иначе след някой и друг ден ще се окажем с над 2000 заразени за денонощие. ЗА РАБОТАТА НА БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ОБАЧЕ,ПОСЛЕДНОТО НЕЩО, КОЕТО МЕ ИНТЕРЕСУВА ТОВА СА МАСКИТЕ! АМА ТОЗИ БИЛ С МАСКА, А ОНЯ БИЛ БЕЗ МАСКА. ГЛУПОСТИ! ТОВА ЛИ Е ВАЖНОТО И СЪЩЕСТВЕНОТО В РАБОТАТА НА ПАРЛАМЕНТА? ЗА ТОВА ЛИ ПАРЛАМЕНТА ИМА 7% ПОДКРЕПА?! ЯВНО ТЕМАТА ЗА МАСКИТЕ В ПАРЛАМЕНТА Е ЗА ДА СЕ УПРАЖНЯВАТ ОЛИГОФРЕНИТЕ В КРАСНОРЕЧИЕ! ПРОЧЕТЕТЕ ПИСАНИЯТА И ЩЕ ВИДИТЕ КАКВИ БИСЕРИ СЕ ПИШАТ В ОПИТ ДА БЪДАТ ОРИГИНАЛНИ!

На маймуна не и трябва маска.

Този депутат направи голяма грешка. Ако си беше сложил маска, щеше да изглежда по добре.

Вирусът на комунизма /мързела / е па-страшен от covid-19!! Но и за това се има антидот- Тояга -22 ! Употребена правилно- носи добри резултати!!! Справка: проф. Цанков!

Няма ли някой чумав да иде да ги здрависа и разцелува всичките...

Коронавирусът не прощава лекомислието!!!

Е пълно с ковид олигофрени.....

Комунист от ковид не го е страх ,страх имат когато парите в партиината каса свършат

А мютрята деди, страхува ли се? Май нея я е страх повече от хората, щото все в провинцията седи.

¯\_(ツ)_/¯

Седѝ, защото е с хората. И ние, ХОРАТА, ще ви смажем за ПОРЕДЕН ПЪТ на изборите. Може следващите да не са ГЕРБ, но вие ОПРЕДЕЛЕНО няма да сте, майкопродавци червенясали!

Да го глобят за показна самоотлъчка и грубо нарушение на трудовата дисциплина.

Просто НС е законотвореца в България. Те знаят много добре, че е гласуван ред за влизане в сила на мерките, които налага здравния министър. Реално нито една мярка не е спазила закона и всяка глоба би паднала в съда.

Да излязат в карантина за няколко години, тъкмо бизнесът ще си отдъхне от законодателния спам, който бълват. Размерът на законодателството постоянно се увеличава - пишат повече като обем закони, отколкото отменят.

Мили другари, когато сте си само ваши на Шипка или на летящата чиния, правете цуни-гуни с език като Брежнев и Хонекер, ако ви влече, но когато сте в зала със стотици други, журналисти, квестори и прочее, ще ви замоля да спазвате правилата, както ги спазва всеки нормален човек.

Правилно, маската по никакъв начин не ни предпазва и е абсолютно безмислена на практика. Някой, правилно беше казал - Бсе едно с рибарска мрежа да се предпазваш от комари!

Аз обичам Бойко Борисов и ще гласувам за Герб!

Иде-от някъде па приказва. Нямаш и представа за какво говориш, па камо ли за какво мислиш. Като си нямаш редстава поне си затваряй устата. Добре че има един кабел межди теб и останалите...

Оказва се, че депутатите макар и с образование, а някои и дори с титли, също се делят на мислещи и прости. Някои от вторите се смятат Супермени, които са неуязвими от някакви си вируси за слабаци. Малинов смята, че има достойнство и сигурно само е вдигнал юмруче и вирусът се е уплашил, прескочил и насочил към някой слабак с маска. Сега Малинов да си плати с достойнство глобата.

ще седите с тия маски и вие, няма само обикновените хора да страдат от глупостите ви. Обаче не си спомням герберите мръсни и тяхната дружина така да реагираха, когато Дариткова и още една тяхна бяха с положителни тестове дори... щото тоя може и въобще да не е заразен. Ттака че тук малко тенденциозно се поднася отново новината.

Яжте пацула!!!!!!

дебил

На тия хрантутници им ги носи квестора, а ний си ги купуваме по 2-3 лева..... Дейба тая крива нива.....

Ти мани, ми и гащите и тоалетната хартия сами си купуваме, не като едно време

Ами те ядът евтини кюфтета и тоалетна хартия им трябва повече ,а пенсионерите и рабитещите бедни,а сега повечето са вече хем работещи ,хем бедни с посните ястия не ни трябва нито хартия ,само скъпи маски пък даже и да ги сменяваме често,откъде пари

Всички бедняци и селяни да ми ядат говната!!!!!!

Рано или късно ще затънеш в тях ,щом си толкова арогантен

Лапайте ми шнура всички прошляци и селяни!!!!!

простаци!

Яжте ми престоялите лайна всички комунисти!!!!!!!!

В класната стая се стои без маски така че даскалицата ПКП на тази стая с лизачите си през другото време да не се прави на по великаот ментора си...

И на моето дете класа му е 240 деца + още 100 охрана, стенографки и т.н.

отзад не се ражда, докато твоята СЗО не открие начин.

Ама саде толкова ли вие голямо училището ?????? или детето ви влиза с парашут на чина и после с него скача през проореца?????

Е пълно с ковид олигофрени!!! Марш в мазето с противогази идиоти недоклатени...

Обичам Бойко Борисов и ще гласувам за Герб!

Е, нали според комуноидите и Ретроградев - вирус няма?!

Как е колега?Долу комунягите и селският им електорат!

Ми отивам да взема жената от работа :) Не можах да те позная. Долу комунягите!

са еднако безполезни, както за обикновените хора, така за депутатите.

И някои хора и те

току-що се уверих в това.

Най-безполезни са комунягите и пролетаиата им!!!!!

Да ядат лайна!!!!!!!

Червени дебили!УуууууууууууУУУууУУуУуУу!

Червен сладур! SARS-Cov-2 много харесва такива пухкави дебили!

явно Дариткова е по-пухкав дебил, защото беше една от първите от парламента дето я налази вируса....

да му бъде отказана медицинска помощ, в случай че се зарази от коронавирус; никой не е длъжен да рискува живота си заради неговите умишлени безотговорни провокации; този човек не е само за глоба, а за затваряне

първите които се заразиха масово в България бяха едни евангелистки проповедници, после втория бум тръгна по време на мюсолманските празниции третия от оргиите на Радев по улиците в президенството и в групите на БСП. по принцип сектанските разбирания на БСП които отдавна не са светска партия ,а окултно сборище на нарциси балгпоприятстват за разпространението на вируса и виждаме ,че сектанския окултизъм и анти светските м схващания са сериозно повлияни до толкова,че могат да ги сравняват само с религиозни фанатици

и на нито един от тях не им помогна Господ да оцелеят. Техния Господ де.

Няма вирус, бееее ... Всичко е една световна конспирация на Борисов и ГЕРБ! Питайте Мангъров, протестърите и БСП. Бееееее!

всичкото е Борисов да открадне едни пачки.

подлога.

Борисов иска да убие протестите, затова измисли вируса! Дори си позволи да затвори всички държави по света, за да не могат сънародниците ни да протестират пред посолствата! Сатана!

умират всеки ден.

Подкрепям депутата!

И аз!

Току що гледах клипчето с ромовете стоварени пред лаборатория Лина за надуване на ковид лъжата. Оставка, бой и затвор

насекомо

Ами отивай доброволец в някое инфекциозно, какво чакаш? Ще ти плащат по-добре отколкото за троленето.

Предостатъчно сте инфекциозномозъчно болни герберасите дето всеки ден се сблъскваме с вас че няма нужда и 1200 лева да ви хабя и аз като отида при по малко заразните хора..

Нещо не ти схванах мисълта, объркана е малко, като на Мангъра. Разбира се само, че в България има много привърженици на ГЕРБ, в които ти се блъскаш. Ами спазвай дистанция, бе, просто е.

на "демократизаторите" им се разпъна сфинктера от ташак... :-)))

Така е гругаре, някой винаги са над закона, балъците да го спазват.

:-))) евалла, "демократизатори"!!! педерастия, от дупелюбие на детски дупенца. педерасти, ама вие имате 2%, от които 5% са зелени? бассиии, 00 "контекста" на "свободните медии" на "демократизаторите".. бъзикам се с вас бе, не разбрахте ли???? :-)))