Скандал: Свързана с Русия фирма иска от инфлуенсъри да говорят, че "Пфайзер" убива

Акцията била в полза на "АстраЗенека", оказва се, че на адреса на компанията има фризьорски салон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Те са ясни как действат руснаците. Не за пръв път опитват подмолно и манипулативно да влияят на общественото мнение в други страни по различни въпроси. Ясно е и че за Русия ваксините им са политически инструмент. Въпрос на време беше да лъснат в опитите си да блеснат.

ВАКСИНАЦИЯ = ЕВТАНАЗИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО = НОВ СВЕТОВЕН РЕД!!!

руската ветеринарна ваксина не върви нещо... Една комшийка русофилка си я сложи тази ветеринарна "путник" и почна да лае, да ходи на четири крака и да пикае като вдига единия крак.. ... и единствено и разбирам " птларах акбар"... само трябва КГБ да и вържат Новичок и е готова герой на руската педерация..ха.ха

Всички злини и по света, и у нас, все са от Русия и от руснаци или русофили/рубладжии!!!

За сметка на това пък Федерер рекламира Пфайзер и даже се е ваксинирал с нея! А в същото време Спутник нямал бил съвсееем, ама съвсем никакви странични ефекти! Надцакването отдавна е започнало! На простолюдието - дупе да му е яко!

Pfizer е най-съдената досега фармацевтична компания, с хиляди висящи дела и $4.7 милиарда глоби. Престъпници и масови убийци от “класа”. За немската Biontek и американските Modernа, Johnson$Johnson, това са първите изобщо създавани някога от тях ваксини(?!)

Отделът за ваксини на Янсен е бившата компания Crucell, които се занимават с ваксини и вектори от началото на 90-те. Бионтех и Модерна се занимават с имунотерапии (ракови ваксини) от създаването си през съответно 2008-а и 2010-а. Че короната им дойде дюшеш и не значи, че вчера за сефте са тръгнали да разработват тази технология. Няма нищо случайно в това колко бързо се появиха на пазара техните ваксини. А че в тази технология е бъдещето, надали някой с поне две клетки мозък се съмнява.

Е да ама има бая народ без никакъв мозък. Видно е.

Не схванахте ли, че всичкш вкупом лъжат, защото само парите ги интересуват. А колкото до човешкото здраве...всички вкупом да го духат!

Ами тя убива наистина

Колко ваксинирани починаха от ваксината или от Ковид19? И колко неваксинирани починаха от Ковид19?

притеснително много, което е в реда на нещата, де, понеже клиничните изпитания за безопастност текат в момента. Поне така пише на листовките - най-отпред, най-горе.

Тези общи приказки ги остави за простолюдието. Чел ли си листовката на Аспирина?

И за да не разводняваме много темата ще ти кажа, че вчера са починали 68 неваксинирани българи от Ковид19. Очаквам да ми кажеш колко ваксинирани са починали.

Я да видим какво са написали Клю-Клю-Дир - Един блогър във Франция каза ... - Една фирма от Русия го потърсила ... - Може би едната фирма била свързана... - Предполагаме, че .... - Вероятно ... Май по-скоро цялата работа/статия е измислица точно с обратната цел - реклама на Пфайзер и дискредитация на Спутник.

кой каза Спутник в статията??? Гузен не гонен бяга. :))))

Ами Франция! " Френските медии посочват още една руска връзка – имейлите към инфлуенсъри са написани по същия начин като официалния Туитър профил на руската ваксина !!!!!!"Спутник V“, където се твърди, че тя разчита на данни от използването й по света и е „по-безопасна и по-сигурна“ от иРНК ваксините!!!!!

Това нещо " инфлуенсър " ТРЯБВА да бъде ЗАБРАНЕНО със ЗАКОН и ИНКРИМИНИРАНО !!! Тези хора са НАПАСТ , също като НЕправителствените организации , субсидирани и насърчавани от незнайно кой и как !!!

Не е виновен този, който яде баницата. Какво е виновна трътлестата, порно сестричка на голямата порно сестричка Кардашан, че сганта я желае и събира центове, за да я превърне в най-младата милиардерка на света?

Не може да бъде. Блядовете не правят такива неща. Затова ги мразим безплатно!

Ако се погледнат официалните данни, действително от тязи ваксина има най-много ДОКЛАДВАНИ смъртни случаи и тежки странични реакции. А колко са останали неизвестни и несвързани с ваксините... пишат, че са получили масивен инфаркт, но не го свързват с поставена преди дни ваксина. Само идиоти могат да се наредят на опашка за тази отрова. И каква е ползата, след като няма имунитет?! 50/50 да се разболееш, да получиш странична реакция, да умреш... също такава е вероятността и нещо пт тези да се случи, ако просто се разболееш, без да си го самопричиняваш. А пък отгоре на всичкото, не е ясно и какви са дългосрочните вреди от тези боклуци

Жалък кретен.

"Оказа се, че мениджмънта на „Фаззе“ е от Москва, а самата фирма е собственост на мним руски предприемач. Френските медии посочват още една руска връзка – имейлите към инфлуенсъри са написани по същия начин като официалния Туитър профил на руската ваксина "Спутник V“ Така и не ми става ясно с какво седалище е фирмата, в Русия ли е, във Франция ли? Единственото което се знае е че е с фълшив адрес. Мениджъра бил от Москва!? И какво ще рече това? От там идва да работи в .... където е писан адреса ли!? Или пък е руско гражданство ли? Добре да минем на следващото. Мним руски предприемач!?!? Е явно не е толкова мним щом се знае че руски. А за това последното не знам какво да кажа. Написани по същият начин!? Стил на писане и формат ли имат предвид? Пък и как им хрумнало да ги сравнят текстовете? От друга страна от къде идва тази информация? Нали когато излезнала информацията за тази работа всички страници били закрити. Или пък е прочетено от инфлуенсъри!? Че имало кампания за лъжливи твърдения с цел стимулиране на АЗ добре ама самата руска връзка изглежда доста мижава.

По стар руски обичай, руснака иска да си продава илачите под масата. Независимо от това, че са боклуци и дори не са произведени в РФ, ами в Индия, Китай и Южна Корея.

Ей го поредния дето,чел недочел ама се изказва. Само дето на франсето са му платили да натиска за Астра Зенека и да плюе по Файзер. Спутник изобщо не се споменава.

Брей. Ти да видиш! А случайно ли Путин се договаряше с Астра Зенека да им произвеждат и Спутник V? СЛучайно ще да е било.

Руската Р-Фарм миналото лято сключи договор за производството на 2 милиарда дози на ваксината рекламирана от Астра Зенека, като разпространението на произведеното в Русия и Германия няма да се разпространява в ЕС.

И тук ги има. Всеки ден сеят дезинформация.

Мангъро, колко ти платиха, гад.

Си е истина!!! Да не би да лъжат?!

Чудя се, какво ли печелят руснаците, като натискат за Астрата. Да беше Спутник, разбирам... Не е ли по-логично англичаните да са зад всичко?

Така са казали на франсето, за да се маскират. Натискате за Спутник

Обяснението се крие в името ти! То е руско , което значи ПРОСТ! А сега обяснявам: Астра зенека е вече нахокана, следователно по-лошата от нея е още ПО-ЛОША! А Спутник никой не го купува защото има АСТРАЗЕНЕКА и ФАЙЗЕР! Ами ако ги КОМПРОМЕТИРАМЕ!? Може и да си ме разбрал! През оная работа ми е!

Имената ни не са руски или български, а Християнски. Това, че не си се образовал, не те прави интересен.

Ебаси наглеците - това вече е пропаганда за тъпунгери!! АстраЗенека плащат да разправят че ваксината им е по-добра от Pfizer и вместо да стане скандал и да търсят отговорите от АЗ - те прехвърлят към Русия!??!? Защото и аз не разбрах даже защо = някой се представил за руска фирма поръчител ама проверката установила че няма така фирма!!?? WTF!?

Аааа! Само са забравили да пишат че следите водят към Петров и Буширов!

Превода както винаги кърти мивки. Фирмата уж била ПР фирма регистрирана в УК и базирана в Лондон. Проверила са профилите на служителите в социалните медии и били на хора които в същност работели в Русия. От там се прави връзката. Иначе аз лично не бих се учудил да има и английска следа. Правителството на рижавия и АЗ са в комбина и са напълно способни на такива подривни действия.

Британската АстраЗенека се оказва с руска агентурна връзка! Ех, тоя Путин, ах това ГРУ! Скоро ще се окаже, че Елизабет е вербувана от Зорге. Хора, спрете се!

Хахаха. Пак се набеждава Русия, щото е модерно. Само дето в криминалистиката има 2 момента дето са много важни: 1. Кой има интерес? - Не са руснаците, а американците или "частната" фирма Астра Зенека! 2. Кой има възможност - почти всеки 3. Има ли доказателства - Някой си полуяил някакъв си мейл от фирма фантом регистрирана във салон в Русия. Ами всеки с поне малко акъл сериозно ще се помисли дали руснаците наистина имат някаква вина, или две американски фирми ги намесват в мръсните си игри!

Нормално , от рашка само фейк и удобрение ! пп - само да отметна на милата Ми рашколюбива модераторка , че съм подготвил една папчица със скрийншотове на "безпристрастната" и работа целяща да ни смъкне от 112то място по свобода на словото на 192ро от 190 страни и тия дни ще я пратя лично на собственика , на "Актв Груп" ЕООД да види какви "съвестни" модератори държи на работа :) Лек и успешен ден :)

Руските пропагандни институти явно не са мръднали и сантиметър от как сссрето се сгромоляса.

за пореден път гнусна руска пасмина. Тия трябва да се заличат.

Прав си! Тоя който щеше да го направи сгреши да нападна първо Великобритания и си изяде главата! Жалко!

А Ганьо трепери, че ще получи "тромб" и мре от вируса...

На всички все Русия им е в задника. Конкуренция между 2 американски фирми. Имало фирма, регистрирана, уж в Москва, пък после се оказва, че такава фирма въобще няма. И къде е руската връзка?

гоогле пази всичко. Провери фирмата като зададеш дата ПРЕДИ Април месец и ще видиш. После всичко на кеш памет и ще видиш кой е крив и кой е прав.

Обешава пари на инфлуенсър... кой ли ще да е крив-)

фактите са си факти. останалото са мераци и плахи опити за манипулации.

Вече се чипирах с два Файзера

Ела да ти ударим и една Астра и задния вход да минеш направо на 6G

Аз се чипирах с две астри, сега имам 1000 минути безплатно и мога да приказвам и с изключен телефон. Шегата на страна, дали е астра или файзер няма значение. Всичките горе-долу работят.