Скандал прекъсна заседанието на НС след искане да дойдат Кирил Петков и Асен Василев

Председателя на ПГ на ИТН Тошко Йорданов заяви, че премиерът и вицепремиерът се крият като "жени в мазе" и ги нарече "страхливи зайци"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двамата от снимката - вън от администрацията на държавата! Долу ПП, долу Кирил Петков и Асен Василев!

А кой да дойде, дъртия комунист ББ с тази с малкото чело или онзи който не знае коя му е родината заедно с ментичката?

те,знаят ... Знаят къде е по-хладничко в тия жеги ... ( в мазето е супер - ХАХАХААА )

... не разбира какъв по-неотложен ангажимент има премиерът Петков точно днес след всичко, което се е случило, при положение, че вчера парламентът е бил единствената институция в държавата, която е търсела някакъв изход от тази тотална безизходица. (КРАЙ НА ЦИТАТА!) Да, имат по-неотложен ангажимент двамата! Как да си спасят властта и да не бъдат изритани. Чудат се кой депутат да купят и да направят ново правителство.

Буци 3 не стъпи у парламента но това беше нормално за управлението на Гроб

Някoй

сам признаваш че Киро и като Тулупа! - същият дебил!

Кирчо ще ни докара ГЕРБ. Кражбите се завръщат, но този път ще е брутално! Тежко му на този окаян и изпростял народ!

Крият се в амер посолство ! Ха , ха

Онзи, с кюлчетата, колко пъти се е явил на парламентарен контрол? Ей тъй, питам, за един приятел.

Колко пъти е скъсал дипломациата с друга държава? Маййй Про100 Киро и авера му педал са първите за последнито 60 и повече години

Мани го Кирчо. Аз питам за лицемерите Деси и Тома, които явно имат къса памет за онзи, дето им е шеф и пълни гушите им. За това питам, от къде на къде държат сметка за нещо, дето те не спираха да правят!

Значи Wanted Dead or Alive ! Ха , ха

Тошко е искал да каже че двамата се крият като поткии това нямаше да е сексистко!

тук не става въпрос за ...секс, а за откровена лъжа, факт е, че в Азовстал в мазето имаше И жени, но те бяха с деца на ръце, а не с пушки като ...... онуй, кво беше ааааа мъжовете ..... от цял свят, западния....

Няма ли кой да хоспитализира това недоразумение Тошко Йорданов. На всички ни омръзна просташкия език и поведение на измисления политик, който все още приема парламента като кабеларка, в която да покаже със самочувствие всичките си магарии.

Като колония, пак ще кажат как да се направи кабинет, преградите изградени до 15-на дена падат Да му мислим със следващото ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС и БСП....

Този мижав мъж не видя ли кой се крие по мазетата в Азовстал ??? Затова не вървим наникъде - мъжете за всяко нещо се обиждат на жени, но и през ум не им минава ние какво мислим за тях - НИЩО!!!!!! Понеже не можем да мислим, такъв ни е пола!!!! Държава от ........... с панталони без съдържание. За горните глави изобщо е безмислен разговор.

Нищо добро не правите за България. Шибаняцииии! Плюхте и на историята ни и на всичко. Безродници проклети да сте. Сега ще отида в църква да ви пална свещичка да мрете и да страдат изчадията в рода ви. До сега е действало.

Най- ми е болно, че мои близки приятели, които смятах, че са ХОРА, преливат от русофобия до неприличие, без да ги вълнува, че повечето им познати се гнусят от тях. Не знам на кого и защо толкова искат да отмъщават, без да им пука от подследствията. Освен, че се оказаха абсолютни гадове, за съжаление са и пълни глупаци.

Еволюцията се засили Ристю,Митов,Кире и Танас+ мумиятаБорисов от олигофрени еволюираха до завършени олигофрени.

все ти е в устата, ама преди това май ти е бил и в гъза!

От днес спирам да следя българските медии. Платените слуги на курварина киро и курвата Кокорчо не могат да ми платят да ги чета. Айде да идва горския и кой в затвора, кой в обора... Сиктир!

Закривайте това самодейно представление, докато не са полетели камъни!

Митрофану много уши е дърпала тази нощ!

Ромиту са за пРусия вашту мами пидалска

Браво Асене, продължавайте да мачкате руските гни ди ! Нито крачка назад !

Яж ми к.ра неграмотни КО!

американците да ни направят АЕЦ. Щяха да направят още един в Белене, но руснаците не дадоха. Чакайте от американците да направят нещо за България. Има да чакате. Бай Дън не прави разлика между България и Бурунди.

Тошкооо , Много изпростя бе човек. Супер зле ! Излагате се много вече !

Избори и да идва Възраждане! с втора сила БСП..... Майната им на предателите. Венсеремус !

Митре, сабирай парцалите...по-здрави на Вожда, успех на обясненията конечно, разумеется....!

Още от времената на СССР беше известно ,че когато при тях пръцнат в Болхария се насират като самосвали....сега е същото само ,че началниците са други от Краваристан. Не народ ,ами мърша.

ако изгонят седемдесетте руски трола, кой ще пълни форумите, какво ще четем, ми той и костя ще си тръгне без капейките и яневия ще клюмне фуражката, само Нинова ще прикрепя презедента отзад, на мястото на Йотова, която ще се спухти като дрипа.... хахаха, още малко и направо си мина 12.... Что делать а ...????? - чемодан и Маскваааааааа!!!!

shte chetem Ukrainskite

Докато има:)))

Тошко африкански още не може да го преживее че се разминаха с 4 милиарда лева.

не като жени, а зад жени - едната подписва нотата, другата дава писмени указания

Путки демек

жената на Кире каза, че Кире ще се появи кога се изперат гащите. От вчера насам всички са били употребени и пералнята не смогвала. Сушилнята вече запушила, елтаблото бръмчало, а в кооперацията започнали да мигат лампите. Усиленият метаболизъм на Кире се появил вследствие на сложната политическа обстановка. Към момента запасите от тоалетна хартия са достатъчни.

Тезата за реципрочност е за идиоти. Прилага ли се за американското посолство. Че то е един малък град.

Десет харлемски манафа да им дънят халките на тези двама шорошоида и на тортаджийката също. Проклятието на народа настига предателите жестоко.

Кои са страните с закрити дипломатически отношения с Русия? Сред кой страни се нареждаме?.... Проверете. Нито една нормална демократична държава.

именно, България не е нито нормална, нито демократична, нито държава.

Ние сме тест-идиота на Запада. Първо чрез нас изпробват тактиките си срещу Русия. Въпроса е защо ги търпим?

Не така с мизогиния!

Скъсат ли се дипломатическите връзки между БГ и Русия, вие ще сте изпитателния полигон на руснаците за тестове какво да правят с другите от ЕС. Ембарго на газ, петрол, гориво и части за АЕЦ и т.н. Ще ви разпорят гъзерете от sех. Благодарете на Киртака за това!

Не знаят ли, че си им приятел? Не са ли видяли в дира колко много приятели имат в България? Цяла България обича Русия! Каква стана тя? Напразно се пънахте да демонстрирате русофилството си! При първата спънка Русия ви показа, колко й дреме за вас.

Аз съм просто страничен наблюдател , пич. Гледам, слушам, чета, забавлявам се с вас, но не съм един от вас.

Ако Кокорчо стане премиер, тежко и горко на България. Този е с по-шантави идеи от кикол По-добре никаква власт на ПП!

Кефи ме как Миро адвокатства на Киро. Да не е Киро командировка с Лена? За последно?

таркала тогава викайте и телевизиите та да погледаме и ние :)))

В командировка ли са или с уан уей тикет то да блу? Не знам зашо ама цял ден си пея хита от заглавието на постинга.

По същият начин на времето политически изроди ни вкараха във втората световна война. Подобни уроди като Борисов, Митов, Иванов, Киро и цялата атлантическа пасмина......и последва логично народният съд. По добре сега народа да го направи изпреварващо за да не страда.

са имали оправдание - Германия окупира Сърбия и Гърция. Сега са по-ястреби от американците и англичаните взети заедно. Язък за добрата идея - Продължаваме Промяната. Добре, че не гласувах за тях. Дано вече да гледат Парламента само отвън.

Колко тъжно, колко жалко! Лидера на ДПС е на морето, на ИТН си е в къщи на дивана, а на ГЕРБ, сади пипер в Бакя. Управляват депутатите си по телефона. На всичкито отгоре и депутатите на тези партии не са на лице, но имат наглоста да искат всички да са им под ръка и да им играят по свирката. Горките, това че всички те са на конци, очакват и другите да са. Хората работят и извън парламента. Чудесно е че има командировки и страната върви напред. Изключително лицемерно е да казваш че някой погазва законите, като самите вие го правите от десетилетия. Иначе казано, вие си мислите че законите са за другите хора, но не и за вас. Нахалници!

Страшен виц каза!

Не виждам нищо сексистко в израза "крият се като жени". Нали не очаквате от жените да дават пример по мъжество? Всяка интелигентна жена е наясно, че когато стане белята ТРЯБВАТ МЪЖЕ. Само някоя от психично-болните феминистки, които са лесбийки, би мислила по друг начин. От което следва, че Мирослав Иванов е психично-болна лесбийка. Sorry, grozen.

искам кръв и да висне пред народното събрание за назидание на всички мошенници опитващи се да ни яздат

По последна информация Киро се е скрил в американското посолство. Митрофанова му се е заканила да му счупи главата, а Линда че го тепа с точилката.

И каква стана тя.Първо гласуваха за Македония.И се оказа че Макрон , като типичен педал е дал една редакция на нашите бунаци и друга на макетата.И разбира се ние сме прецаканите.Канадския добитък доведе нещата до там , че сме пред скъсване на отношенията с Русия.И още по лошото е , че вероятно руснаците ще ни използват като боксова круша ,за да демонстрират какво чака непослушните.Газ през крив макарон , АЕЦ-в небитието, няма части , няма сертификати , опитите с друго гориво са неуспешни.Лукойл може да затвори или още по кошмарно да излезе от строя.Дай боже да не стане някоя авария в Козлодуй/дали случайна или не/Някой идиоти казват да увеличим транзитните такси.Само дето тях няма да ги платят руснаците , а клиентите.Още проблеми за нас.И ако някой идиот смята , че Запада ще ни защити , явно чавка му е изпила мозъка.Та ни чакат тежки години благодарение на тъпи , крадливи и продажни политици.Хората са казали -никога не си носи всички яйца в една кошница.

в Момента Кирил Петков е по БНТ, но с Изявление НЕ на Живо, а на Запис, БНТ направиха Грешка и показаха как пускат файл са VLC, иначе го представиха за На Живо, което е явна лъжа! Това отново Повдига къде е Киро, защото НЕ е на Парламентарен Контрол, Не е на Откриването на НеРаботещият ИнтерКонект - там поне може би е от срам, че Излъга, че работи, но няма го никъде!!

не само в началото, но и в края направиха грешка да се види, че е VLC плейбек на видео файл, т.е. Запис!

Всичките депутати дебили да се махат от парламента! В България почти всички партии, да не кажа баш всички са създадени от комунистическите служби!

днес се управлява от едно мустакато селско курве

Еми колкото и да крякат нещата са ясни - разпада се фиктивната им организация, сеа едни хора ще останат без време без депутатски заплати зимата ма това си е риск печели риск губи. Отделно странното е че риват срещу репорти на службите - е това вече си е предателство, да знаеш че некой си праи квото иска в бгто, даже си позволява да взривява оръжейни цехове и да не смеееш да му нарушиш човешките права :) срамота !

Двете най0-големи партии у нас ако днес имапе избори не биха събрали и половината си днепни депутати. Който твътрди, че не е време за избори при подобна тотална промяна на обшествнеите нагласи, то той просто иска да отмени дмеокацията.

искат да ги питат как така Лукойл си платиха данъка за пръв път от 15 години?!?

Гледай да не е за последен.

ПИПО

И горивото гони 4 лева....

за това че гони 4 кинта, можеш да благодариш на орките палячо, те ти го внасят, те ти го продават, нещо неясно?

Ще ми позволите ли да изпия една ракия?

някой да не те е стиснал за джигера :)))

понеже Боко не пропускаше нито един блиц контрол, не можеха да го изкарат от парламента нали?

В Парламента че има бой. ПП и Възраждане че се млатят.