Обвиниха Лъчезар Иванов в плагиатство, искал да е доцент

Нов скандал се вихри около депутата от Герб Лъчезар Иванов. Две от публикациите, които депутатът е представил за конкурса за доцент в Медицинския университет в София, не са негови.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха Лъчезар Иванов в плагиатство, искал да е доцент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той е толкова нагъл, че може и доцент и професор да го направят "нашите"!!! И за чия заблуда депутатите са "народни" представители, дали се грижат за народните интереси или личните?

За да се хабилитираш у нас трябват публикации, компютър и умение да разчиташ буквите, да ползваш бутоните delete- copy-paste и разбира се да слаломираш между многобройните вратички на закона. Не от завист към хабилитираните го казвам, но с отпадането на пищещите машини в последните 20 г.работата по въпроса се облекчи, а на рецензентите се отне и възможността да откриват и дават препоръки за правописни грешки. Така, че кандидатът да е спокоен, да търси добри рецензенти и ще стане работата. Както казваше дядо ми за кураж- толкова магарета завършиха училище и ти ще успееш.Излезе прав

Плагиат? Кой, Лъчо Мозъка?!? Изключено! Един от ръководителите на ГЕРБ - партията на Великия гений Борисов... изключено. :)))

Тоя е толкова нагъл и арогантен, но за съжаление нищо няма да се промени в тази тъпа държава. 100 издънки досега направи и никой нищо не му каза. Е пак го иберете за народен представител!

Ей богу! Посочете ми поне един свестен гербер в тази пасмина който да заслужава поста на който е сложен. Безочливо нахални простаци с безпределно самочувствие на гении и богоизбрани, до един самоповярвали си че бъртвежите и каруцарския им език са мъдрости за поколенията, а действията им неподлежащи на критика.

Лощото е, че всички народни "избраници" са все някакви мошеници. Никой не го грижа за интересите на народа и страната. Още по-лошото е, че и следващите, които ще "изберем" ще са такива, без значение на партията.

сър

Тия последните са изтърсака на кариеризма, нагаждвачеството,мошеничеството и пр. Не, че другите са свястни, но поне някои имат позиция. Гробарите не правят нищо. Те стоят за заплати и далавера.На тях им се нарежда свише.Те нямат мнение.

Уважаеми гербери, герберасти и осталная такова! Научете се, че плагиатството дори и от комундета и от когото и да било... си е ОБИКНОВЕНО ПЛАГИАТСТВО! Ако някой път някоя ваша мисъл я публикуват някъде - може да организирате Бойков ден, което някак като Видов ден, ама няма как да стане. Не броим учебници по пожарникарлък, физкултура и общи приказки.

Какво коментираш тогава? Прост смешник си наистина! Представи си, написал си 2 реда със се правописните грешки. Ма пък след това под тях се подписал някакъв лъчо С Мозъка. И това няма няма да ти е унизително??? баце, кой си е боклук - все си е така! А този, който му ближе макарите - ми... некак ще дойдеш жалък!

Добре де, какви са тия публикации в някакви най-вероятно и нереферирани списания. Всяко научно списание, което съм поглеждал освен имената на авторите има и такова нещо като Affiliation, демек организация, с която е свързан авторът и, често, от чието име се прави публикацията. По този начин лесно се избягват такива съвпадения.

Тежко ти, Българийо! Да не мислите, че тоя е отишъл в Парламента да брани интересите на страната или правата на избирателите? Г-н ДЪРЖАВНИК може би?! Смятайте каква ДОЛНА сган ни управлява...

Мозъка си е всъщност един мафиот и бандит, каквато мафия е цялата герберска пасмина

ха ха ха, познавам 10тина професори, които са преписали дисертациите си и са представили публикации на свои подчинени сатрудници като свои. няки станаха дори и член кореспонденти. има и двама академици. приподписването беше много популярно в академичните среди, особено за комунистите.

Какво друго да очакваме от тъпаците и тяхната мутренска партия? То бива наглост! До кога ще им търпим простотиите?

Аз дирекно му давам тапия - Главен гинеколог на БДЖ.