Скандал "кой е крадецът" в парламента след декларация на БСП за Елена Йончева

Червените ще търсят международна подкрепа за обвиняемия за пране на пари депутат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ДИР- са страхуват от истината доказани с факти?

Горките журналя, те си пазят хляба, затова точно тази истина най много ги СТРАХУВА. Мойто съжЕление?!

След като бе избрана от конгреса и оглави партията, Корнелия Нинова успя да прокара промени в устава, според които председателят на БСП да се избира и сваля от половината партийни членове или най-малко от 50 хил. социалисти. На конгреса през 2017 г. вътрешната опозиция се опита да вкара извънредна точка в дневния ред за промени в устава, с които да се върне възможността конгресът поне да освобождава предсрочно партийния лидер. Опитът бе неуспешен, но при гласуването се видя, че опозицията срещу Нинова се увеличава - за извънредната точка в дневния ред бяха 149 социалисти, "против" гласуваха 397, а 45 - се въздържаха.

Официално листата ще се реди в средата на май, а досега евентуален водач се коментираше Елена Йончева, която след като получи обвинение за пране на пари от КТБ, обяви, че никой не е водил разговори с нея по евродепутатския въпрос.

ще каже съдът

Стари КГБ-йски номера на БСП. Госпожа Лъжа- Нинова иска да ликвидира Елена Йончева, която е конкурент на Нинова за лидер на БСП. За да излезе чиста Госпожа Лъжа- Нинова обвинява ГЕРБ за атаката срещу конкурентката й! На Госпожа Лъжа- Нинова вяра да нямаш

Простотията на неграмотниците е безкрайна, а може би и безгранична. ,,КГБ-ейски номера..." ? А бе ей, илитерати и аналфабети, когато имаше КГБ България беше на 27 място по индекса на човешкото развитие на ООН, а сега, когато има само ЦРУ сме над 80-то място и плащаме тока на американците по 910 лв/MWh - около 45 пъти повече от времето когато имаше КГБ... Иначе и двете служи имат едно и също предназначение, с разликата, че ЦРУ е много окървавена.

Ай крадците от бкп, бсп. Герб. Патриоти македонци и сродни партии питат кой е крадеца. Какво доживя Българино.

комуноидна сган. винаго е била търтиева, крадлива, нагла, злобна и мракобесна паплач, която сто пъти трябваше да бъде изтрита от държавата.

,,комуноидната сган" построи седем Българии само за 45 години, а вие некадърниците за 30 години освен ядене и сра...не друго нищо не показахте. Комуноидите бяха образовани и интелигентни - на 30-та година от управлението си успяха атомна електроцентрала да построят, а през 1944 г.. тръгнаха с по-малко от нищо завещано от некадърните ,,цветове и елити" на нацията от онези кървави години между 1923 и 1944 г. Единственото заещание на предишните беше национални катастрофи, репарации, глад и мизерия, беднотия и 38000 убити българи.

Много деликатно да пипат около нея, тая е като Мата Хари.

Гжа Елена Йончева не е свещенна крава. Ще се разследва и арестува и т.н

Дреме ви на чорапите! Така скачаха и на Иванчева, фалиха се, брифинги мрифинги, сега са се снишили,като Тодар по перестроечно време , наакана история. Лично на мен ми е много гот да зяпам климбарници и да барам чашката.

Кой е крадецът ? За всеки средно статистически интелигентен българи публична тайна е ,че крадеца е десет годишното вършеене на ГЕРБ из България по обществените поръчки,еврофондовете и бюджета. Сваляне на разследващи жирналисти и предавания от водещи ТВ е неоспоримо доказателство за бухалката на НАП ,прокуратура и службите над собствениците с цел ГЕРБ да овладее напълно медйното пространство за организирано манипулиране на населението.Затова е излишно да се спори с комунодоидите Борисов ,Цветанов ,техните депутати и селските им глашатаи,а са необходими действия на гилдиите и уведомление на ЕП,Евросъда и Американските организаци за свободата на словото.

"през 2017 г. прокурорът Иван Гешев е обявил, че са разкрити връзки на политици, които са получавали нерегламентирано пари в брой по нареждане на Цветан Василев." Става като досиетата на Държавна сигурност. Такива връзки могат да се експлоатират още десетки години. Политиците ще бъдат обвинявани, когато станат неудобни. Парламентът задължително трябва вземе мерки и да свали този товар от политическата класа. Първо, трябва да се осветлят тези политици, за да не бъдат манипулируеми. Второ, трябва да се потърсят гаранциите, че списъкът на финансираните политици е пълен. Например, аз предполагам, че депутатът Пеевски няма да фигурира в този списък, при това не защото не е финансиран от КТБ!

Обръщам се към администраторите на dir.bg: Високо ценя Вашата работа, но не разбирам защо изпращането на коментар, е свързано с допълнителни затруднения от рода на това, колко сфетора има на някакви картинки, колко пешеходни пътеки и т.н. Все пак отчитайте това, че искам да участвам в дискусията по определен въпрос, а не се яваявам на изпит за управление на моторно превозно средство.

compere

Обръщам се към администраторите на dir.bg: Високо ценя Вашата работа, но не разбирам защо от средата на месец ноември 2018 година държите на монитора ми надпис:"Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." Изпратените от мене Еmail - и към "надписа": /Уважаеми потребители, при проблеми и въпроси ...пишете на support@dir,bg/ за поставяне на някакъв срок на "наказанието", отиват директно в "Recyde Bin". E, няма как човек лоялен към дир-а от 13 години, да не може свободно да напише мнението си по определени въпроси. МНОГО МОЛЯ, нека нЕкой от модераторите да поеме ролята support@dir,bg и да премахне стигмата от моя екран ... след време. До тогава ще се възползвам от всички достъпни IP от света на интернет, ЗА ДА ИЗКАЖА ИСТИНАТА, ТАКАВА КАКВАТО АЗ Я ЗНАМ И УСЕЩАМ.

Много нагли червените боклуци, хем окрадоха държава и народ, хем се правят на ни лук яли, ни лук мирисали!

Когато изгоним един ден руските мишоци от България, тогава можем да се надяваме на промени. БСП са пета колона на русия в България. Вижте Венецуела, С. Корея, Иран и Турция са приятели с русия. България е най бедна в ЕС, защото има 100% руско влияние.

Нещо започна да ми писва от тези русороби от БСП и ДПС. Никой не иска руска кочина в парламента. Достатъчно ви търпяхме. Вървете си в русия при Янукович иначе.......

novost@

Малее що тролчове що нещо !!! Как се загрижиха за русото Ленче. Оставете прокуратурата и съдът да си свършат работата.

Кога комунист ще подаде оставка без кръв? Никога не съм го виждал това. Ако беше от ГЕРБ или някоя партия в ЕС, дори да не е виновен, веднага, ама веднага си подава оставката. При га.дните руски комунисти никога не става това.

Борисов е комунист, но за първи път чувам, че е руски.

Комунисти са тези, които лижат на пияните ватенки опиканите крачоли. Борисов не съм го виждал да прави това.

барманче, Борисов олиза обувките на Путин и въпреки това се прибра безславно.

Мдааа,гербаджиите подават оставки; ОПГ-то или отхвърля оставките / Д. Добрев /, или преназначава "доблестните" на по-високи постове / Московски /, или от министри ги прави зам. министри / Нанков /. Отиграна схема, барманче...

Ми добре де, да си подава тогава оставката тази руска м.ър.ша и да прави същите схеми като ГЕРБ. Ама не, ще правят от мухата слон, нали? Чемодан, возкал, руска кочина!!!

барманче, Елена си е дала имунитета. А знаеш КОЙ СИ назначи гл. прокур, нали?! ПП: Щях да заклеймя Елена, ако се беше дала на Шайката без бой.

Чета коментарите и се удя на нашата пеихика Българска. Седиме си ние по пейки, кръчми и псуваме държавата че не си върши работата и си затваря очите за всякакви далавери от власт имащите. Когато обаче същата тая държава погне престъпниците, ние почваме да роним сълзи з тях и пак псуваме държавата, защото била много груба и безпардонна към милите бандити.

Би ли уточнил КОЙ престъпник е ПОГНАЛА държавата в конкретния случай? И КОИ престъпници е вкарала в затвора?! ПП: Най-големите престъпници са в парламента.

се е случвало това? Да не намериха Галевите :) Колко са големите престъпници в затвора? 0-нула- хич.

Като ги гледах така струпани и надървени на трибунката , сетих се за едно стихче. " Тя е бронирана здраво в гърдите и бронебойни куршуми за нея няма открити,няма открити." Лошото е,че са на всеки километър и няма отърване от тях.

объркахте

Дааа, стихотворението се казва “Вяра” и е едно от най-добрите на северномакедонеца (поне така се е родил) Никола Вапцаров. И става въпрос за вярата - в справедливостта, в по-доброто бъдеще, в разума на хората.

Ясна е инсинуацията с “На всеки километър”, но не е лошо да си припомним неоспоримите факти: Елена Йончева никога не е била член нито на БКП, нито на БСП. Докато премиера борисов - недеполитизиран служител на МВР, пожарна безопасност е бил член вероятно и на двете, на БКП със сигурност. Не му стигнало това, ами като станал “охранител” (това беше официалната професия на рекетьорските бригади в България през 90-те) ползвал чадър от ДС под екзотичното агентурно име буда. Само факти, пред които и пророците трябва да млъкнат. Ако не са нагли и безсрамни като буда от банкя.

Блядолики тролове, ботове и руски-филии, обръщам се към вас със съвет. Вашите безмисленни и повтарящи се опорки не успяха да вкарат Балканите в Руската федерация, и от сега нататък тъй като ще търгуваме с руснаците СПРЕТЕ ДА ДРАЗНИТЕ БЪЛГАРИТЕ!

Бега бе.

БезСмисленНа мишка дава съвети :)

Естествено е, че процесът е политически. Не само това, той е поръчков, просто мафията го е поръчала на спецпрокуратурата. Освен това има аналогия с Лайпцигския процес срещу Г.Димитров. Излиза, че бившия президент Желев е бил прав като писа за да стигнем до демокрация трябва да минем през фашизъм. Ами то излиза, че у нас вече действа фашистка власт, а аз не вярвах!!! А след време пак ще плащаме когато международния съд осъди България. Но фашистите това не ги бърка, нали всички ние ще плащаме, а не те!

беше че комунягите са фашистите в България. И доколкото те не си отидоха, фашизмът няма край за нас.

За комунистите когато прокурорите погнат крадлив комуняга процесът е политически и поръчков. Когато разследват обикновен човечец откраднал кокошка за комунягите този човек е мега крадец и трябва сурово да бъде наказан. Смърт на комунизма.

Крадеца е Бойко Борисов ! ДОКАЗАНО !

Йончева е най-голямата конкуренция на цацаров. За една година изнесе на бял свят далавери за милиарди - оградата платена за двойна, изработена по-зле от кокошарник, дриймтимовете на добрев “изпрали” само през една фирма на братовчедите над 50 милиона, пътищата платени за асфалт, а вложени варовик и пепелина, осъди дори премиера бойко за лъжа. В същото време прокуратурата дванайсет месеца се опитва да си заслужи 15 хил лева за обвинението на Иванчева, не може да обвини министъра на финансите, който живее в огромен апартамент безвъзмездно, изнудва Арабаджиеви със сина им държан в арест без обвинение, запорира активи на един от последните не-пеевски издатели за 12 пъти по голяма сума от претендираната, изнудва баневи да прехвърлят активи на близки до сик индивиди... Йончева сама разкрива злоупотреби за десетки пъти повече средства отколкото цялата армия професионалисти на цацаров. Найс, а? Как няма да я тормозят?! Те на адвокатите не се срамуват, та една журналистка, която между парламента, филмите, които прави, журналистическите разкрития и майчинството прави сложни схеми да пере пари. На власт са, но ще си останат прости и ненаситни.

"Йончева сама разкрива злоупотреби за десетки пъти повече средства отколкото цялата армия професионалисти на цацаров." В грешка сте - Йончева РАЗКРИВА злоупотребите. С документи; Цацаратурата ЗАМАЗВА злоупотребите - Цвък Цвък, Пеевски, Трайчо, Горанов, Дянков, Прокофиев...

Врътката е елементарна. Регистрираш офшорка, ставаш неин директор, превеждат ти едни мръсни пари с които си плащаш заплата и купуваш техника или каквото и да било там. После продаваш репортажите и парите са препрани. Възможно най-елементарната схема.Ако тази врътка я бях направил аз по всяка вероятност никой нямаше да ми обърне внимание. Но понеже е сътворена от Йончева, която се изживява като борец с корупцията и морален стожер на обществото се вдигна шум. И то този шум от глупост и простотия го вдигна самата тя. А Нинова се подхлъзна и натика цялата партия в лайната в които е затънала Йончева. В интерес на истината не съм го очаквал. А ако прокурора успее да го докаже в съда и Йончева да получи осъдителна присъда лайното направо ще улучи вентилатора и ще оклепа цялата БСП. Ще поживеем, ще видим.

Просто никой няма да ви купи репортажите, дори и да се случи да измислите нещо.

Аз няма да купувам камери и микрофони, нито пък ще правя репортажи защото не съм журналист. Ще купя друга техника с която ще изпера парите. Много е просто но пък се вижда и от космоса. По онова време когато Йончева е спретнала врътката Станишев бе Прениер и не е предполагала, че някой ще я разследва.

Правилно вижда се от космоса и ако е така и се докаже, нека да лежи в затвора. Думата ми е просто за ефективността на прокуратурата. 12 месеца за 70 хил на Иванчева, до сега повече от 5 месеца за сто хиляди на Елена Йончева, които с голяма вероятност ще се проточат години, защото са празна работа. Просто се опитват да спрат единственото смислено нещо, което леко отваря очите на 113 в света по свобода на медийте. Мисля, че ако заменим цялата прокуратура на цацаров с Елена Йончева, действително ще можем да си върнем по-голяма част от откраднатите ПУБЛИЧНИ средства. Да вземеш заем от банка за да купиш техника и да я платиш през офшорна компания, все още не се преследва от НК.

се взимате троловете :) Кой ще Ви даде на Вас да перете пари. За вас дребните монети. Могат хора, като Бисеров. Като е толкова елементарна схемата, дансаджиите къде блеят

В живота нищо не се дава. Ако искаш да имаш нещо просто трябва да си го вземеш. Както е направила и Йончева междувпрочем.

толкова наивен, нали? Да не четем, че леко са Ви позастреляли някой ден другарите господа или господата другари

Редакторите на форума в дир-а най-безсрамно трият коментари без дори да ги прочетат. Това е също толкова гнусно, колкото да пуснеш едн машина да бълва гнусни лични обиди от името на реални хора. Не знам само защо трябва преди това да познваш по 5 светофара, 10 пешеходни пътеки и 20 комина за да споделиш с някой нещо. Дано побе си заслужават сребърниците. Това не е форум, а пеевски парцал вече. А пеевските парцали фалират по-бързо отколкото бг прокурор може да спретне обвинителен акт. ;) В същото време от коментарите под статията за Елена Йончева може да научите, че станка пензева е влязла в американски учебник с кратък разказ. 113 място в класацията по свобода на словото вече е високо, високо над нас. Надявам се за доброто на ненаситните цензори, лица като пеевси, доган, висаджията от перник и други подобни герои на нашето време да си плащат доволно.

Дир е частен сайт и ние така да се каже сме негови гости. Може спокойно да ни трие а може и да ни изгони ако си поиска. Това си е тяхно неоспоримо право.

Което на практика си е манипулация като троловете. Най-добре да сложат един надпис “ние сме форум, който е манипулиран в полза на собствениците, които ще си останат тайна” а доган. ;)

като собственост, но обществен като дейност, така че е длъжен да спазва Конституцията и законите. Може да се затвори за абонати само, ама как ще привлича рекламодатели? Лесно ви е на троловете да кажете ще ни трият, понеже вас не ви трият. А нас ни трият и заради вас, защото не сте достатъчно убедителни :)

Би трябвало да трият и блокират САМО ако някой нарушава правилата. А дали е така, не смeя да питам ;)

Стига си скрибуцала като като изсъхнала гадулка, направи нещо най сетне!

Йончева е обвинена в пране на пари а не в източване на КТБ. И ако се докаже, я чака затвор.

Обвинена е в пране на пари, а още няма обвинение, камо ли пък доказване на мръсотията на парите.

Има цял обвинителен акт при това публикуван в медиите.

вицът на Гешев срещу Йончева. Няма такъв за престъплението, а трябва присъда да има, само обвинение не стига.

Стига си скрибуцала като като изсъхнала гадулка, направи нещо на сетне

Еми така става като проспахте същото с Иванчева и Петрова и си мълчахте като атомни а сега като се стовари върху вас се сетихте че има пълзяща диктатура

Стомни не атомни

колко наистина политически преследвани по 10-12 години от държавните институции (прокуратура,полиция,съд) са ползвали парламентарната трибуна,за да кажат истината? - отговорът е НИКОЙ.Така,че госпожа Нинова да посъветва Йончева да ползва институциите,както правят ония,които не са депутати.

Те,като законотворци им е време да прилагат законите еднакво ,както за простосмъртните (всички ние) ,така и за депутатите,пък били те от БСП.

Лъснаха ви голите гербави задници...

Тези избори са изключително важни. Няма никакво значение дали Елена Йончева ще я осъдят или не. Важното е да бъде отстранена от изборите или да не може пълноценно да участва в тях. В тези избори ще се нарушат много правила. Ще има много удари под кръста. Счита се, че ако ГЕРБ загубят тези избори ще има и парламентарни избори. Правителството, което ще управлява в следващите 5 години ще е добре обезпечено с пари. Това са парите от фонда за гарантиране на валутния борд. Това са 40 милиарда евро. Очаква се да бъдем приети в ЕРМ2 чакалнята. Развързване на лева спрямо еврото. Ударно се приемат закони и наредби с тази цел. Залога е голям ! Какво значи някаква си ЕЛЕНА на този фон. Едва ли ще се стигне до нова троянска война ? Важното е да има дъвка за обществото - да може да си джвака и да не се меси в политиката.

40 милиарда евро да се чете 40 милиарда лева

Пълни глупости пишете. Държавният резерв е блокиран и не може да се харчи. Ако можеше, БСП да са го опаткали досега.

"Държавният резерв е блокиран и не може да се харчи" Нерде Валутен борд, нерде Държавен резерв. :( Нерде Ямбол, нерде Стамбул... При влизане в Еврозоната Валутният борд ЩЕ ПАДНЕ, ще изгубим финансовата си свобода и РЕШЕНИЯТА ЩЕ СЕ ВЗЕМАТ ОТ ЕЦБ. Валутният борд е усмирителна риза за некадърници... Валутните резерви стоят в БНБ - за поддържането на Валутния борд отговаря управление "Емисионно" на БНБ. - 49. 036 915 млн. лв. 49 млн. лв. са апетитна хапка за ОПГ-то при падане на Валутния борд...

Да се чете "49. 036 915 МЛРД. лв."

Абе ти знаеш ли какво е валутен борд или и ти си от онея 80% дето хабер нямат от нищо и четат само праз пресата

минке, здрасти, 80- процентовата!

А Прасето с 800 милиона кредити от КТБ?

герой на турския доклад

Никой мислещ избирател няма да повярва, че Йончева е най-големият източвач на КТБ . Ограничение на скоростта 30 км/ч. Саниране, при което 1 получава безплатно това, което 100 му го плащат и после теглят заем за да си направят и те ремонт...

Йончева е обвинена в пране на пари а не в източване на КТБ. И ако се докаже, я чака затвор.

Идиот ли си или се правиш на такъв???

Пране на пари в "Банката на годината" с 4-кратния "Банкер на годината"?! Търсиш под вола теле, Скорцени :) Бъдещето на Телето на Републиката с този ход, обаче, е предвидимо.

Та за това сега всичките скачат и реват като пребите.Само,че това е само началото.И като си полимисля за това което причиниха на народа ,стигам до заключението ,че има за какво да скачат.Идва Видов ден за всичките а Нинова да не забравя за Техноимпекс.

Шайката е от женски род.

Когато човек си купува техника -снимачна, домакинска, транспортна или каквато и да било не си регистрира офшорка за да му преведат парите там. Класическо пране на мръсни пари. Дали прокуратурата ще успее да го докаже тепърва ще разберем.

Много зависи обаче и от това, за какъв... "човек" става точно дума, все пак:)))!

Класическо пране на пари ПО БАНКОВ ПЪТ?! Шпигела сам си окачи въжето...Мега тъп... Злобата ГО ослепила...

Врътката е елементарна. Регистрираш офшорка, ставаш нейн директор, превеждат ти едни мръсни пари с които си плащаш заплата и купуваш техника или каквото и да било там. После продаваш репортажите и парите са препрани. Възможно най-елементарната схема.

Скорцени, офшорката е на аверите на Шпигела. Затова ти казвам, че заедно ще потънат.

Абе,разровете за къщата в Барселона,и тиквето си отива.Тогава ще лъснат наглите му дебилски лъжи.

Нинова жертва партията за да защити перачката Елена, която дори не е член на БСП. Това е добре за държавата. В интерес на истината не го очаквах.

Скорцени, ти следи перачката какво ще извади за Пералнята!

В случая по интересно е какво ще извади прокуратурата. За перачката всичко е ясно. Освен това перачката е невинна до доказване на противното. А работа на прокуратурата е да докаже вина пред съда.

Абе пич Я хвани перачката да те изпере лентите на очите.

Болшевишката партия ГЕРБ / Грабежи, Емиграция, Разруха, Беднота / използва един от основните си принципи - " Има човек - има проблем,няма човек - няма проблем " , за да се разправи политически с Елена Йончева. На всички е известно, че крадците, лъжците, измамниците и подлеците са във върхушката на Престъпната партия ГЕРБ.

От такива ,,обвинения'' най много печели БСП.Ама у съпартийници събирани по кьошета и магистрали де толкова акъл.

Б.Б. може много лесно да иска екстрадирането на Цв.Василев от Сърбия и да започнат съдебните процедури срещу него.Ама нанай.Ами ако оня се разприказва,какво ли ще изплува.

Ако можеха, досега да са го поискали, прибрали и споминали.

Лъжецът вече го видяхме в съда - браво Елена! Браво и на Нинова - звучен шамар по тиквената мутра на спагетеното чудовище! Браво!

Йончева ще заседне като рибя кост на обвинението,тъй като не е като Петко Каравелов да твърди,че у нас не бият заради имиджа на страната,а точно обратното.Случаят и може да доведе и до промени в цялостното устройство като структура на обвинението.

защо БСП-то подскача като ощипана стара мома когато се започне разследване на някой нейн член? Та нима всички в БСП са ангели небесни? Изобщо не, даже май напротив. Защо така всички се скупчиха зад Йончева да я защитават, те всички ли са наясно какви ги е вършила или просто един "другар" е в опасност да бъде разконспириран и да отнесе някоя и друга година затвор и трябва на всяка цена да го защитаваме, с гърди на амбразурата, защото ако пропукаме идва ред на следващите другари? БСП се смята за недосегаема, защо? Да остави прокуратурата и разследването да си свършат работата, да се види резултатът и тогава да надигат. Иначе работата много мирише, чак до тези на които ще се оплакват дори и в чужбина и е възможно те да запушат нос и за се отдръпнат.

Кой е крадеца...скоро ши разберем

Политическа поръчка,съшита с бели конци.Същата както при Иванчева.Шайката усеща последните си дни и започва открито да преслева разобличителите си

Без да съм фен на БСП, в случаш обвинението срещу Йончева е съшито с бели конци и си е чисто политическа поръчка. Страшното е, че прокуратурата се явява маша на управляващите. Същите тези, които се обявяват срещу комунистическия режим, а в същото време неусетно се опитват да наложат нещо подобно в България. Надявам се, Йончева да има по-здрави нерви и по-силна подкрепа от тези на Десислава Иванчева и да удържи, защото тези, които се опитват да я окалят, май предобриха и резултата няма да е точно този, който искат.

Добре де. Ако Елена Йончева е правила делавери престъпвайки закона - какво значение има дали е била журналистка (или както пишеше някой - се е правила на журналистка). Но да видим дали хора с авторитет ще подкрепят комунягите в тая им кампания. Ако логиката ми е вярна - НЕ защото няма да си плюят на името заради Йончева., но ще видим скоро.

Лелеее, съучениците на Цветан Цървула от помощното училище в грипна ваканция ли сте?

Тъпчо, тъпчо, личи си от километри, че си... физкултурник като Пипоня и Рапоня, дори миризмата ти е същата:)))!!! Казват ти хората от... "бранша", как може за едни Цацаратурката да е... майка-кърмилница, а за други... мащеха, това питат, ама си трЕбе сиво вещество на втория етаж, че да вденеш:)))!

Ти не си фейк потребител, а по -нисша форма - дебил потребител. Първо прочети в какво е обвинена Йончева и тогава пиши .