Коментари - Кметът на Габрово ще съди БСП, Сидорова потвърди схемата | dnes.dir.bg
назад

Кметът на Габрово ще съди БСП, Сидорова потвърди схемата

Кметът на Габрово обяви, че обмисля възможността да заведе дело срещу хората, отправили обвинения за назначенията на кадри в Община Габрово.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Габрово ще съди БСП, Сидорова потвърди схемата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя, тази габровската мома-кмет много курназ ,бе?! Направо се изправила срещу Томи Дончев и напук нему, назначила брат му....?! Направо боркиня за правда, дето се вика....!Смела жена!?! Интересно усещане ще да е , да ти засмучат камбаните, без да усетиш и да си против на всичкото отгоре....?!

ГЕРБ е партията на калинките и куртизанките. Общото, което в случая ги обединява, са две качества - наглост и некадърност.

Ще падне голямо наритване, но БСП ще загуби.

АКО БЕШЕ НОВИНА ОТ ТУРЦИЯ ЩЯХ ДА СЕ СМЕЯ ... АМА Е НОВИНА ОТ БЪЛГАРИЯ ... И СА СИ ЗА ТРЕПАНЕ :))

На нас ни трябват феодални владения управлявани чрез верни васали-това е принципа на всички партии в Българското царство.Всичко друго е илюзия.Монархията не беше изживяна,а свалена с комунистическия превра и сега историята си иска своето.

Физиономията на всеки индивид,до голяма степен говори и за характера му.Габровската кметица,е жив дявол.Може да избълва куп изречения,но няма да отговори по същество на обвиненията за идиотските безчинства извършвала в града на "Рачо Ковача"Дончев не знаеше,че съм назначила брат му в общината.Демагогия,арогантност,корупция,с това ще се запомни настоящата управляваща партия.

Червената педалска партия се чуди какви лъжи да измисли!

ГЕЙБ напълниха света с държанки и роднини.

Аман от простотии.

Местните говорят в един глас, че тая е к-та на Т. Дончев, била му секретарка преди. Кой знае, може пък и да е станала порядъчна вече.

xxI да ти кажа ли какво е Габрово сега?! Красивият град на Янтра заприлича на парцалив просяк. От 50 жиляден град , стана 26 хиляден , каква инфраструктура и озеленяване споменаваш, ГЕРБ бута трохите от държавната хазна заради процента гласували от хорски срам.

Не били кръсници, ами свидетели. Боже, колко ли още нелепи брътвежи ще чуем?

Червени лайнари от 44 година насам управлявате с целите си фамилии , какво се правите че откривате ...топлата ли вода. Над милион и половина сте за затвора .....смрад луха от вас.

Масларова че е крадлива трътла е така.Но, това не означава,че и другите трябва да са крадливи трътли!Все пак сме граждани за евроразвитие....Айде у лево!

Комунистическата трътка, крадлата Емилия Масларова, вупреки че е подсъдна за откраднати 11 милиона, е приватизирала един куп балнеосанаториуми и почивни станции в Старозагорския минерален басеейн и бичи луди пари при луди икономии от храната и дори сапунчетата в хотелите и. Комунистическите крадци и разбойници обвиняват другите в свойте грехове.

насран ни сте и не ви е срам.

Де се е чуло и видяло членове на група да мислят за обществото,а не за себе си.Кви книги четете-тва дето се сее по книгите, не се ражда по нивите!

Най-бързият начин ,който превърна управляващите в кретени са властолюбието,самославенето и парите.

Не сте прав. Няма такова нещо. Властимащите се държат напълно естествено и изобщо не се преструват на кретени

Председател на ОИК и РИК във взаимоотношения с избраните кандидати! После ще разправят хората, че в ноща на изборите Цветанов отишъл при Борисов с две новини, добра и лоша. Лошата била, че пак никой не е гласувал за герб, а добрата, че пак са спечелили.

Абе, червени задници, какво е Габрово сега и какво беше по време на управлението на комуниста Белчев, а? По негово време една единствена строителна фирма печелеше всички конкурси - тази на Петър Петров... Ние габровци помним и на изборите го доказваме. Относно озеленяването и инфраструктурата нека всеки да дойде в Габрово и да види за какво става въпрос. Аз съм на 59 год. и никога не съм бил член на каквато и да е партия, но помня управлението на болшевиките, е не ги искам и това е!

Ники

Такива, като теб с глупашкото си гласуване докараха на власт мургавия политикономист, мадридския комарджия и банкянския пожарникар. Последният си позволи това, което първите двама не посмяха - фалшифициране на изборни резултати.

Наглостта на мутрите от ГЕРБ е безкрайна, само апетита им към кражбата май е само по голям. Нима смяташ, че някой Ви вярва извън ЗОМБИРАНИТЕ Ви членове. То дори и за чистачките вече искате да ви е член на ГЕРБ или най малкото роднина по подразбиране. Интересно ми е ако имаме обективен съд в България вас на колко би ви осъдил за всичките безчинства от както сте на власт.

аз виждам друго нещо. правителството на герб дава пари а кмета от герб ги харчи. и това ако не е корупция. :))) ако няма кражба на пари или отклоняване няма никакво значение кой ги изразходва стига да е правилно. малоумници. мислете как да забогатее България а не схеми някакви.

Нещо май не си разбрал... Кметовете на ГЕРБ са нарушили закона и за това не могат да се търсят извинения. Нарушението на закона от власт-имашата партия (която и да е тя) еродира вярата на обикновните граждани, че някога нещо ще се оправи в България. Ако назнача брат си да взема няколко хиляди лева на месец държавни пари без даже да ходи на работа - това е вид корупция. Един лекар, след огромно учене и след огромна работа получава в пъти по малко. Затова хората стават цинични и демотивирани. Закона еднакъв, за всички!

Чудя им се на тези хора! Имат много пари, затова все със съд се плашат. По традиция българите обичаме връзките и това е характерно за всяка партия. А може да бъде много просто - който е на отговорна длъжност, да обясни на роднини и приятели, че ако искат служба, трябва да имат съответно образование, квалификация, опит, а ако по закон е нужен конкурс, да се явят и да го спечелят. Така се прави! И никой няма да има проблеми.

"Оказа се още, че Мария Недева и Момчил Недев, съответно председател на ОИК и РИК в Габрово, всъщност са свидетели на гражданския брак между кмета Таня Христова и нейния съпруг, а не кръстници, защото няма църковен брак. Христова уточни, че няма роднинска връзка с тях." Не по врата, а по шията. Дори не са смешни. Жалки издишащи калинки.

Първо осъди себе си и томито

само ако не бяха назначени, посочените лица. Иначе за правния мир всико си е вярно - кум ли е, кум е, брат ли е - брат е, сестра ли е - сестра е, назначени ли са - назначени са! Ами хайде съдете се!

То хубаво, ама са само приказки! Може да осъдиш отделно лице, но не и партия, каквато е БСП! Това са приказки за малоумни!

Всички крадци от бсп на съд , тия айдуци 20 г крадоха народа сега ревът да са на власт

ТОВА Е КОРОННИЯ НОМЕР НА КОМУНЕТАТА-ОБВИНЯВАТ ОПОНЕНТА В ТОВА В КОЕТО НАЙ- МНОГО СА ПРАВИЛ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПРАВЯТ.ЕДИНСТВЕНОТО ХУБАВО Е ЧЕ НЯМАТ НИТО ЕДИН ОБЛАСТЕН ГРАД ;)

Само не разбрах за кои мурзилки говориш: за тези от ГЕРБ или за тези от БСП?

Герберите много старателно разчистват политическия терен за да вземем властта безпроблеменно.

Драги, това ще стане чак когато циганите станат повече от българите. За сега няма такава опастност, за щастие.

ч те наште унуки избягаха по чужбината, а циганите ще налеят нова свежа кръв. Затова трябва да ги уважаваме и гижим за тях. Капиш?

Нещо сте се объркал, това е подход на комунягите, може да си припомните как Герджиков освободи доста областни управители , защото му пречат и назначи комунисти.

Я, кметичке, да вземем да си спомним, как подпорната стена в центъра на града, построена с "усвоени" от предшественика ти европари се изсипа в Янтра. И какво стана после - кметът вицепремиер, пък ти в неговия стол. Сполай ви.

И в Габрово като навсякъде ?

Е, ти се изказваш все едно си емигрант и живееш тук отскоро. Точно пък цоциалистите да ти говорят за шуробаджанащина..."Батко и братко" е просто един пример, те още преди Людмила Живкова с назначават роднините. Тя, нацията, така си е свикнала вече :D

Тая па калинка къде се бута между шамарите?

Това шоу е толкова безнтересно, че даже не ми се харчат пари за пуканки.