Скала се откъсна и уби на място столичанка по време на разходка в Трънското ждрело

51-годишната жена се разхождала с дъщеря си в района на река Ерма, когато скални отломки са полетели върху нея

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чета коментарите на хора тук ми става лошо. Как може да има подобни индивиди? Не може да е реално това....

Съболезнования на хората които са обичали жената.

Така ще е в страната на про100Кирчо,Кокорчи,Червенобузестия Прокопи,Ленчето,Лоренчо и сие и всички обрали България като цигани джанка на поле.

Срещу природата не може да се борим. Човека е унищожител. Чета по надолу някви коментарчета от рода , че държавата била виновна. Трябвало да опъне мрежи , да бетонира околноста за да я стабилизира. Ужас. На българина все държавата му е виновна.

вместо да циврите с поредните си слабоумия си размърдайте мазните дирници из природат.

Кретен, умрял е човека.. Гъзът си ти и си се изс..л както ти падне...

Да ми падне некой камик ...

Дали пък причината не е явлението резонанс от физиката,който се получава при наслагване на честоти с еднаква амплитуда? В такава местност не трябва да се говори много високо,да се крещи и т.н.

Едва ли е било с нужната сила, и честота, още повече, скалите едва ли са били оглеждани за пукнатини... Една по-рязка темепратурна амплитуда, и нещата са готови.

По-точно скално изветряне от рязките температурни разлики правят скалите пидатливи на образуване на пукнатини.

Мдам, доста прос.тотия лъха от коментарите...единият искал да строи и да бетонира, да си гледал гледката, другият не бивало да излиза извън населени места.... Нормалните хора в нормалните държави следят за подобни неща, и ако трябва се затваря забележителността, до обезопасяване на обекта. Когато това не е възможно, се прави друг тип обезопасяване, мрежи и т.н. Но тук е престъпно безхаберие, от страна на държавата, както във всичко, което е добро за хората по някакъв начин.

със сигурност е бил със смесени чувства. От една страна гледката е импозантна, от друга доста плашеща от надвисналите скали от които няма как да избягаш при евентуално срутване. Лош късмет, Бог да я прости женицата.

От общината да сложат на щат един да къса билети по 10 лева, че ся софиянци масово ще пращат тъщата на разходка по Ерма река

Преди години, пак на ждрелото на Ерма, но от сръбска страна, паднаха камъни на един метър от жена ми.

Е,нямал си късмет.

Написалият новината не е у ред с главата.

никой не е застрахован от злополуки, дори еврейската мафия. да не кажа най-вече. случват се и такива неща в живота! Природата с нас Бог с нас

Ало Журналистпето ти по география колко си имал? Как си взел тази диплома? Другия път ползвай гугъл мап за да видиш поне за кой район на България ше пишеш "компетентно" . Катастрофата с на 7 км от Плевен а Ловеч от там е на 30 км. ... Какъв Ловеч ти се привижда , пии си хапчетата че си ама мноого зле за журналист .

разходки сред природата! Умните и забогатели хора биха си купили и построили някой палат с всичките му екстри и да си гледат красивата картинка на терасата отдалече. Те така гледат панорамно и към София, предполагам, че същото е и във Варна, и в Пловдив, и навсякъде, където им стъпи селския крак дюстабан, свикнал да натиска само педала на трактора и редосеялката. Бог да я прости, жената, отдавна вече няма и миг спокойствие по тези ширини, ако не беше това, нещо друго щеше да й се случи, я да я отвее някой забързан крливоличещ джип, я да я разкарват по болници за прием докато издъхне на някое стълбище, я донос и проверка, я уволнение поради международната обстановка.....Може би точно нейният глас щеше да реши съдбата на бъдещото правителство, може би щеше да гледа внуците как растат, има още много и много "може би".....

Коментарите са супер зле. Безполезни. На местата където има каньони, може да се сложи предупредителна табела, ако случайно някой не забележи че е каньон и от там винаги има опасност от каменопад. И второ, номер две: В горещ слънчев ден не е полезно за здравето да се върви в подножието на каньоните. Скалите се разширяват и пукнатините също. Моите съболезнования.

А зимата от замръзналия лед не се ли разширяват пак ?

на кметицата. Вместо да забрани достъпа до тези падащи скали прави много важно коригиране вместо в 12 била убита в 13.

12 са еврейските племена, а това навежда на мисълта, че евреите имат пръст в престъплението, най-вече онзи светещият плъх който се крие в храстите на Синай и оттам издава заповеди.

ужасно но какво нещо е съдбата? винаги ме е дразнила тази поговорка ти е писано да се удавиш...няма ..но е вярно

Не ходи ли там.

13.00 часа по обед .

Всички по екскурзии и разходки тръгнали. Ако е била в градинката с доматите, да не е станало така.

Другарю глупав земеделец,признай си че си примитивен и умствено ограничен бай Ганьо.Ще почувстваш как ще ти олекне.

Ало доматките, я малко човещина - да не вземе да те тръшне някой топлинен удар например докато имитираш земеделие! Като нямаш какво да кажеш по- добре си трай, не ръси мозък като не ти достига

До няколкото идиота във форума, Екопътека “Ждрелото на река Ерма” е един от най-приятните и леки маршрути в Трънско. Подходяща е за всякакъв тип хора и чудесна за семейни разходки сред природата, дори с малки деца. Събрала е цялата красота на местността само в няколко километра и притежава очарователно разнообразие. Минава по мостчета над реката, през скални тунели, закътано селце и обзорна горска пътека. И ЗАЩО ЖЕНАТА ДА НЕ СЕ РАЗХОЖДА ПО ТАЗИ ПЪТЕКА ЩОМ ТАКА Е ОБЯВЕНА! НЕЛЕПА СМЪРТ!!! НО ВИНОВНИ ИМА!

В момента тази екопътека е безобразно занемарена и опасна. Бях там преди месец.

Пътеката от години е така, не от вчера. Отговорните за това лица трябва да понесат наказание.

Няма какво да съобщавате за тази трагедия!!!! Кажете кой не си е свършил работата й е отговорен за нея! И не ми излизайте с номера, че това е природа и се случват такива трагедии! Разбита държава!

Трябва да се забранят тези стари забележителности в БГ и да се обновят с нови. И пак причината за смърта е била неспазване на ограничението за скороста на дадената скала.

и всекиму е отредена точно една смърт, на един от камък, на друг от ковид, на трети от метеорит... възможностите са неограничени, хубавото е че умреш ли веднъж втори път няма.

Да се провери имотното състояние на загиналата, която се е разхождала заедно с щерката.

НЕУМЕСТЕН ОПИТ за хумор ли?

Къде отиде душата й ?

Трябва да се забрани на хората да ходят извън населените места без разрешение

На тебе трябва да ти забранят дори да дишаш, без разрешение.

Не е лошо тия туристически пътеки да ги поддържат.