Сицилия привлича туристи с "етичен туризъм"

Насочват туристите към хотели, ресторанти и магазини, които не са обвързани с мафията

Обратно в новината

Коментари - Сицилия привлича туристи с "етичен туризъм" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Градът на Архимед и Св.Лучиа (Santa Lucia!), Караваджо и музеят на Леонардо да Винчи !! Силно ви препоръчвам да посетите Сицилия ! И аз взех за екскурзоводски трик приказките на екскурзовода, че който веднаж е посетил Сицилия се влюбва в нея и Непременно идва пак ! Сега знам, че това е Самата истина и ние пак ще отидем там ! Да не говорим, че половината група идваха за 2-3 път ! Само Че !: Туристическия оператор, който е договорил и продава екдкурзиите до Сицилия е крайно НЕЕТИЧЕН към българските туристи !! Две неща не се минавсйте, като нас : 1. ТЕ Обявяват, че храната е на “закуска и вечеря” И ви искат да ДОПЛАТИТЕ още около 150-200 лв за All Inclusive !” . Това е върла лъжа, за който се хване, защото договорите им са СКЛЮЧЕНИ на “All includive LIGHT”, което ще рече Без напитки между храненията , но с включени вода, безалкохолни, бира и вино от машините на обяд и вечеря, които са на блок маса !! 2. Винаги искат да се доплаща “горивна такса”, като предварително обявяват много ниска цена на авиационното гориво (щд 450 на мт!) и нисък курс на долара към еврото 1.15, съответно към лева 1.70 , като с тези дребнави трикове се опитват да си докарат още нещо извън конкуренцията на официалните си цени, които обявяват на пазара! А ви возят с един стар МCDonald Duglas, който не наемат за всеки рейс, а е под тяхно управление за целия сезон, или година, т.е. чартер на период!! Но, както твърдят “запознати” , след като “Абакс” Е купена неотдавна от “някакъв депутат” , най-вероятно Гербераст , вече трудно някой може да се жалва от тях !!?! Затова внимателно четете договотите, умната и търсете други алтернативи за да посетите Сицилия Етично, с честни и почтени патньори ..

Градът на Архимед и Св.Лучиа (Santa Lucia!), Караваджо и музеят на Леонардо да Винчи !!

За ваша инфо Снимката е от стария град на Сиракуза ! Много интересно средновековно градче !

За ваша инфо Снимката е от стария град на Сиракуза ! Много интересно средновековно градче !

За ваша инфо Снимката е от стария град на Сиракуза ! Много интересно средновековно градче !

Няма печеливш бизнес в Сицилия,който да не е зависим от мафията.В противен случай ще стане губещ. Де факто това статукво се толерира от италианската държава.Защото пипалата на Октопода стигат до върховете на властта. Така е било,така и ще бъде,защото човешката природа е порочна.

Защо не сте написали от къде е снимката, чудесна е.

Аз

И ние трябва да организираме туристически атракции за групи млади туристки във Филиповци, Столипиново, Селеметя и прочие забележителни местенца.