Пуснаха сайта срещу имотните измами

Премиерът Бойко Борисов и министърът на правосъдието Диана Ковачева представиха пред дипломати и журналисти в МС новия информационен сайт към Агенцията по вписванията срещу имотните измами.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха сайта срещу имотните измами | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за нас Българите който ние сме пострадали от самите Българи-измамници кой ще мисли и защо няма сайт?

Въпрос към министър Ковачева: Как ще се справи държавната администрация с имотните измами извършвани с участието на кметските администратори?Ето Ви пример за КОРУПЦИЯ вече на територията на общинските администрации.Районна столична община.Разрешение за "ремонт и преустройство на съществуващи тавански помещения"дадено от столична общ."Лозенец"се превръща в НЕЗАКОНЕН строеж на МЕЗОНЕТ.Службата в този "сектор"яростно лобира да не се изпълни РЕШЕНИЕ на ДНСК/Столично за обявяване на този вид надстрояване за НЕЗАКОННО със съответната според ЗУТ реакция.Има и опасност от намаляване на качеството на противопоставяне на жил.сграда при земетресение изисквуема степен от 7 до 9 та за столичния район.Всичко това тази община старателно прикрива ,което вече е нарушение и на правилата за строителство и правото на етажна съсобственост! Всичко това се извършва под "носа"на столичния главен архитект и неговите наредби и постановления остават във въздуха.Явно срещу пари ,много пари!

направете саит за онлаин вписване на предварителни договори и нотарялни актове за да спрете измамите. такива информационни глупости можеше и към страницата на някое министерство да ги пуснете.

Интересно: Дали е обявена обществена поръчка за тези 30 000 лв.?

Да ви е честита новата придобивка от Герб.Ръкопляскаите.

Колко грозно, но показателно: да обслужвал чужденците да управляват недвижими имоти у нас! След като в разграбената ни държава останаха само жилищата и земята на народеца ни недоограбени, сега се отпушва и това: масово пазаруване на държавната ни територия и жилищата на хората, които скоро ще бъдат принудени да разпродават апартаменти при грип, за да си купят аспирин. До там стигнаха нещата за четвърт век дирижирано отвън заличаване страната ни като национална държава. Превърнаха ни в новозавладян пазар, територия за разполагане на оръжията и войските си, за ресурс и въобще - за това, заради което едно време хората са водели войни чрез нахлуване с пушки и мечове в чуждите държави, а сега у нас го направиха с два тъпи лафа: ""45 години стигат" и "Кой не скача е червен". И хоп - гащите ни сами паднаха и сами с идиотски ентусиазъм боядисваме ли боядисваме оградата на "великите" сили, които спечелиха "студената си война" и сега са на път да спечелят и Третата световна, която водят с останалия свят, кръщавайки я "Налагане на Нов световен ред". Само настроените за всяко семейство жилища по време на предишната ни социална държава бъркат още сметките на диригентите на "реформирането", "демократизирането" и пр. завладяване, но скоро и това ще им стане - пълното обезимотяване на бившия ни народ и превръщането му в маса, кретаща върху бившата си територия, настояща чужда.

Смех! Малко copy paste в безплатен сайт за 30 бона :-)

Баси, 30 бона за CMS!

Интересно предложение на правителството без капка грамотност но надуто с популизъм и медиина гръмкост без нищо конкретно.Предлагам.Създайте БЯЛ & ЧЕРЕН списък на строителните фирми ,инвеститорите , Агенциите/Посредниците и Нотариусите, без чиято помощ измамата няма да е в завършен вид.Че не останаха ,не измамени хора в България.

Просто празни приказки за заблуда на неграмотните. С апломб, разбира се.

Сайт базиран на безплатната платформа Joomla - и това нещо струва 30000лв.? Поне си оправете favicon-а!

Мда, хич не се крият.

Понеже съм праяко заинтересован прегледах и статията и сайта. Да обобщим: Това НЕ Е сайт срещу имотните измами. Това е информационен сайт. т.е. описани са законите и процедурите при сделки с имоти. Това за 30 хил.лв.??? необходимите документи излизат на 1 стр. в гугъл при подходящо търсене.

Да допълня, не е лош сайта само че думичката "срещу" не се вписва.

Сайт базиран на безплатна платформа с малко информация вътре = 30000 лева. Много добре. Ето къде отиват данъците. 30 хиляди за 20 минути работа по инсталиране и конфигуриране на безплатна платформа (прави се обикновено с едно кликване в спомагателния инструмент към хостинга) и още, да кажем 4 часа за наливане на информация. 30000 за общо около 5 часа некевалифициран труд. Прави надница от 6000 лева на час за някой, чиято квалификация се заключава в това да може да чете и цъка с мишка. Супер.

а ти какво очакваш от ГЕРБ?

Е да де,те са дали точно 500 лева.Другите са ги усвоили за тежкия умсвен труд. :) , че са се сетили как да ги откраднат ! :)