Системата за граничен контрол се срина за близо час, опашките на пунктовете са километрични

От "Гранична полиция" препоръчват пътуващите към и от Гърция освен ГКПП "Кулата" и ГКПП "Маказа" да използват и останалите гранични пунктове на българо-гръцката граница

Обратно в новината

Коментари - Системата за граничен контрол се срина за близо час, опашките на пунктовете са километрични | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека муе на простото бг стадо което храни долните гърци,от краи време българина си обича унижението.ОТ 12 ГОД СЪМ В ШВЕЦИЯ И ТУК ЩЕСИ ОСТАНА.

идейно: легално\законно да раБоти и граничен контр.+проп. пункт дет извежда движението по асфалт -> белия път на гръцка (в зел. цвят) терит-я: https://ibb.co/86h7TCn (карт. снимка ще е достъпна най-късно до 08 юли 2023 включ.

живи и здрави

Каква гавра с лумпенизираното простолюдие. Мачкай!

Преди около 3 часа се върнах в София от Варна, морето си е екстра, времето перфектно. Ходете на почивка където ви е кеф, но не плюйте наш'то черноморие само заради плюенето, защото е неоснователно.

А я си представете, ами ако вече ни бяха приели в Шенген? А? Няма ГКПП-та, няма опашки, няма и да разбереш че си минал у гръцко... Всъщност ще разбереш - по хубавите магистрали и надписите на гръцки. Еми, хак да им е на всички възрожденци-патриоти фенове на товарищ Костя Копейкин, дето не иска Шенген, не иска Еврозона, не иска Европа и НАТО, а иска Русия, по-точно СъвеЦкия съюз! Висете на опашки, потете се, да ви дойде акъла! В заключение, винаги съм се изумявал на ония умници, които викат "Бе за к'во ми е Шенген бе? Нали си вадим личната карта и си минавам границата?"

А аз винаги съм се изумявал от такива безродници и тъпи евроидиоти като тебе.Като искаш Гърция,хващай си пътя и не се връщай.За такива дребни душици като тебе,мисленето на дребно е характерно.Ти например наясно ли си умнико,че ако не дай Боже ни набутат в "свещения" Шенген,ще ти връщат тука всичките мигранти и маймуни които минават през България и отиват към Германия,Франция и тн.Всеки за който се знае че България е първата точка на преминаване след Турция,според шенгенското спуразумение,ще го връщат тук и понеже няма да се върне в Турция,остава тук.Ама по 100 тина маймуни трябва да да ги заселват в домовете на точно такива като тебе - шенгенрадетели и евроидеалисти.Набий си в куфалницата че ЕС нищо няма да ти даде,освен директиви,заповеди,насекоми и такси челнство.

Посмали байно, посмали. Пътищата на гърците не са също стока. Виа егнатия е разбита повече от Тракия, само дето е платена. Междуселските пътища са доста неравни и криви, а на доста места и тесни. Така като съм карал винаги ми е било чудно няма ли стандарт там

стоя си на балкона под чадъра шляпам си у легена хладна водичка консумирам си ракийца, салатка от зеленчук от градината и биричка, жената иде от време на време да духа на Набора. А тия са юрнали у тоя пек да арчат пари! Ми да гу дух....

За каква електронна систаема става въпрос? Смзх в залата!!!

Висете с часове, чуждопоклонници, ха ха. Българското черноморие е чудесно, водата топла, навсякъде млади хора, веселие и релакс. А кандидатите да си харчат парите по гръцко, не ги съжалявам, това заслужават.

- каза една жена, дето никога не е стъпвала извън БГ в истинското ЕС

Защо си тук?Заминавай и не се връщай.Ще минем и без теб.

Шенген, Шенген, ще прескоча ли в Шенген ? За ден, за ден, да съм Европейски член ? Да живее ЕС!!!

Ами никой не те е спрял.Хващай си пътя и не се връщай.Това го казвам на всеки европедал.Хем стои тук,хем бленува за ЕС.Заминавай..

Аз пък си харесвам Черно море Днес се мятам на Баварията и заминаваме с момичетата на Мичурин Ще се разцепим

Искаш да кажеш ще ви разцепят?

Леко с тая "бавария" кифло, щото може и да не стигнете до морето. А, и освен газ и спирачки има и други неща за употреба по колата! Карай по- кротко и гледай да не объркваш спирачките с газта...

Гарабела , ни уреди с най-мощният компютър в Европа ? Нали тя беше по нещо електронно , за това ли я изгониха или заради животните ???

Нищо подобно - катилите си минават границата и днеска и нощеска...

Новият директор, който не искаше да е директор да каже защо се получи така. Той според мен не може да обясни, доктора

туристи дето реват от българското черноморие... Продължавайте да си ходите на гръцко, тук никой не ви иска и без т'ва, а и няма място вече за вас всичко е фраш.

Прочети си коментара и може би ще осъзнаеш защо масово българите вече ходят в чужбина на почивка.

Аз не виждам защо изобщо се поставя въпроса защо българите ходят на почивка в чужбина а не в България. Да, наясно съм, че нашето родно черноморие, дето му викат бетономорие, не става за почивка вече. Или трябва да си мазохист да търпиш всички несгоди. Но мисълта ми е за самия въпрос. Ако попиташ някой германец да речем, защо според него българинът ходи в чужбина на море вместо в България, сигурно няма да разбере въпроса. Защото германецът по принцип си ходи в чужбина на море. Да, ясно, Германия няма хубави морски курорти. Има, но са на север, където не е така топло. Същото се отнася и за скандинавието. И въпреки това, гърците също ходят на море в други държави, испанците също ходят по чужбина, а дори да не е на море, може на планина, на екскурзия, изобщо да ходиш където и да е, какво значение има дали трябва да се ограничаваш в страната в която си роден и живееш?

Скоро ще симулират повреда и ще затворят всички КПП та до 15.09.

Това ще стане като отменят хартиените левове и въведат електроннито евро. Наред с това 15 минутни градове и храна от буби срещу вакса и сертификат. Предупредени сте!

Ами как няма да спре.. Милиони изтичат от България, от което губи режима у нас.

Преместих си го. Давай нататък...

Започват с познатите номера като всяка година. Това обаче няма да върне хората към му.тре.нските хотели у нас.

Това са всички калинки и центаджии - ударили са джакпота. Отрудените българи се чудят как да свържат двата края с 800 лева заплата. За пенсионерите пък с 400 лева пенсия не ми се мисли.

И аз така се чудя пресмятам, ама нали съм Елка , а не калкулатор и не запепвам как със заплата 800 лв болшинството са със смартфони по няколко хиляди лева?

На изплащане ма

И всичко това с любезното съдействие на колониалните робовладелци Холандия, пардон Нидерландия (вълкът козината си мени, но нрава не) и Австрия - родината на оня с мустака дето не считат българите за хора... На ви свобода на предвижване.

Винаги може и по-лошо. Ако циганина Копейкин се докопа до властта, ще затвори границата с Гърция и ще ни изкара от ЕС. Но това ни устройва, нали?

Няма да има задръствания. Колите ще бедат иззети и след това раздавани с бележка от коръжния партиен комитет само на тия дето са заслужили. Никакви програмисти прочие сволач с сладки службици, които не са се доказали като патриоти няма да имат нито кола нито изходяща виза. Само идейно проверени другари ще имат право на съприкосновение с гнилия Запад. Децата на управляващите ще бъдат единствените способни да живеят и учат на Запад без да се заразяват от гнилостта му. След това ще се връщат и ще ни разкават колко е лошо там. Еееех! Живот! А ние ще ходим на трудови бригади и ще строим светлото бъдеще. Направо настръхнах от тая картина...

Запада ако не ви е ясно приключва :))) Вижте франция, германия в рецесия, италия, португалия и гърция в банкрут, а краварите 35 трилиона назад... Ама според вашите господари и холивуд всеки е къща с басейн и два гаража хахахахаха

Приключва на бабати хурката :) тролеферма руска ! :)

Опашката за Гърция и до Бургас да стигне, пак няма да се откажа. Лайноморието не е опция.

Гранична полиция да си намери друга държава да тормози! Хаха некъдърници!

Ами, по-интересно е ЗАЩО се срина системата. Затова пишете и осведомявайте. Коментари за свине, копейки, грантаджии и ганьовци само показват нивото на медийната култура. Дали някой ще се спретне да погледне и оправи какъвто проблем има. Това е по важно и за хората и за държавата.

Опашки имаше още от пунктовете за тол такси в Гърция. Днес беше някакъв кошмар. Да не ви разказвам нашенския тарикат как се прави на неразбрал, подминава опашката и се вре с риск да удари някого, за да мине по-напред. Една гъркиня не издържа и скочи да им се кара. Никакъв ефект. Само едно хитро румънче даде колата си малко вдясно - хем да си е на опашката, хем да не може никой да се провре и да се пререди. Зарадва ме направо, споделям челен опит. За срама от нашенската ганювщина не ми се говори. Тарикати от политиците до последния селянин. Народопсихология, разбираш ли...

още има опашка в гръцка гран. част екранна гуглова карт. снимка - https://www.photobox.co.uk/album/temporary , живи & здрави

Жалко за месото и зеленчуците, които ще дадат фира и узото ще се изстуди, които са си купили от близкия супермаркет в България. Ще трябва после да купуват същите продукти от Гърция и ще се минат. Ама какво да се прави, стават и фалове...

Ами ние сме си мърлячи и не заслужаваме по-добро отношение

в гръцки граничен Черномен пункт е кола след кола: https://pasteboard.co/GBLKL1xqMAth.jpg

задръдтстване и от България към Гърция, и от Гърция към България , кат отворят 10 гишета в посока -България Гърция може и да няма дълго чакане , живи & здрави

Дали да отида в Арбанаси или в Боженци

Метай се в Аликанте :)

Ами направете частни КПП-та ще се конкурират с държавните и опашки няма да има когато държавните се скапват.

Щото то и в момента са частни, поне от наща страна на границата, но неофициално:)))

Прав си. Оттеглям си предложението.

Извинете, ама кога се викаше "Оставка!Оставка!"? Нещо мисълта за ротация, май замъглява съзнанието на министрите и започват издънките! Някакъви седнали да свалят дефицита в бюджета, но умствения ви дефицит ни е голямото притеснение , г-да и г-жи харвардиоти, че него отдавна сте го изпуснали от контрол!

1 - пълни безумуци 2 - какво въобще има общо това !??

А когато не е в срив си минаваш спокойно без никакво чакане.

Да няма нещо грешка? Как така- километрични опашки? Нали нямат пари? Селяни софийски смешни. В Гърция е станало.все едно си в София. Отвсякъде софийски селтаци. Иде селтакът, взел в куфара сланина и салам Орехите, снима чинията с калмари и октоподи, поства във Фейсбоклука, тагва се.... Бухахаха Колко сте жалки отстрани, снобарчета с грозни черни татуирани ръчички, брадясали лица и обръснати задници и краченца......

береш маслини или сервираш на тия селянчета грозни татирани, които снимат чинии с октоподи и калмара , докато бастисват сланината и орехто щото гранясват в багажника ?

Ако от София сме селяни, тия от твоята мръсна дупка какви са?

Щото живея до плажа от дете ходими се на планина Мисля да отида в Трявна

направо на Дунава иди

Важното е концентрацията на селтаци да е поносима. Част тука, част по гръцко и турско....

Пари да ми дават не стъпвам в Македония. Няма какво да им гледаш, освен едни камънаци и .чокари. А , че ни мразят да не говорим.

Каквато държавата, такава и системата - срината. Явно молците доизядоха системата.

Друго си е друсан шеф на бар да ти таксува картата с 200 лева, вместо 15, а като си искаш парите, да започне да те бута и рита

Прекрасната морска градина на Бургас От капаните до Морска гара е приказка

"защо и благодарение на КОЙ не сме в Шенген от дълги години?" Главно заради ГЕРБ. Трябваше да ни вкарат в Шенген преди мигрантската криза. След като тя започна, условията за Шенген станаха много стрикни.

Аха, значи шенген не е определено ниво на организация на животс и дейността в държавата , а ВРЪТКИ кск да ги иьлъжем и влезем

Добре че господ ни изпрати Лорер най сетне да видим умен човек

защо и ,,благодарение,,на КОй не сме в шенген от дълги години?

Заради Вгъзраждани!

Песъка е виновен!

Хахахха Песъка е ухо бе

хахахайайайайай браво тамън исках и аз да го изкоментирам

И по 5 часа да я сриват системата хората пак ще ходят в Гърция и в Турция на почивка защото искат ОБСЛУЖВАНЕ!!! Не цената е главното когато си работил цяла година и отидеш с приятели и семейството за една седмица на почивка!

И в България отиват! Сега хората се замогнаха, септември месец по нашето море е пълно с пенсионери. А младите правят по няколко почивки през лятото, и в БГ и в Гърция!

Някои избрани се замогнсха. Бивши комунисти и децата им

Да разбираме ли, че брата Галев се е прибрал?

Цените в Гърция са като в България, само че в евро вместо в лева. Тоест двойни.

Но пък порциите са по-големи. Ама по нашето море цените вече доближават гръцките, на около 70 - 80 % са от тях! Например, най-простата риба там е сардината и е от 7 до 10 евро. Порциите са големи, рибата много вкусна.

Смешен си! Недей!

Те за граничната система се притесняват

Доста точно наблюдение

Важно е да не се мъкнат западните селяни на нашето Черноморие,че няма места по плажа и по заведенията.Приятно изкарване в Гърция.Между другото току що даваха най бързата акула-мако,се появила край гръцките плажове.

Кой се мъкне тука бе плехар чъпчив и импотентен у тоя клузет

И какво като се е появила??? (и на най-бавната и флегматипна не можеш и да си помислиш и да избягаш ако ре за въпрос) И на кои гръцки плажове, че имат над 3000км брегова ивица, а ние под 200 ?!?

Така ще е, докато изрожденци ни държат извън Шенген и еврозоната.

един бг хотелиер ми плати да дръпна щепсела за 1 час и аз работя за пари капитализъм е

Днес към 14:30 се върнахме в България през Маказа. Незнам дали нещо се е сринало, но въобще не проверяваха документите а само ги поглеждаха. 20-30 минути се чакаше. На влизане в Гърция преди 2 дена пак само погледнаха документите, но чакането беше към час. Праблема е, че гърците са тръгнали по пътя на нашите псевдо бизнесмени и вече се заплащат шезлонгите на плажа в Ираклица по 5 евро единия. Два шезлонга с чадъра е 10 евро. И много са хитри, първо те изслушват да поръчваш каквото искаш и накрая ти казват и по 5 евро за шезлонг.

Алчни? Да ЕМ проста! Кой ще ти събира боклуците и ще ти поддържа шезлонгите бе тъпанар! Какво работи? Ако работиш! Да ще дойда да ползват това което ти правиш/произвеждат и като ми посикаш пари ще кажа че си алчен! Де ви у нещастниците...

Не може да бъде! Гърция нали беше по-евтино от БГ?

Няма ништо чудно просто тъпото бг стадо иска без пари е настава. Искате Европа нави европейски отношения.

Необходима е чистка в митниците !