Сирийците се редят на опашка, за да се приберат у дома (видео)

След години на бягство от гражданската война много хора се завръщат в родината си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А "бежанците" в Европа защо не искат да се прибират у дома?!

Тия не бягаха ли от "режима" на Асад ве...,а сега им липсва... хахаха

Защото не са сирийци. Повечето са афганистанци, пакистанци, иракчани представени ни от ЕНП като "сирийци."

Бягали са от ИД и демократичните бунтовници...

Русия трябваше да се намеси за да започнат да се прибират сирийците. Да отива да въведе ред и във Венецуела.

Сега западните алиирани ще видят на баир лозе прави ли се. Вече не минават приказките им, че в Сирия още дълги години щяло да има война. А след тези събития нека се опитат от алиираните държави да правят бизнеси със Сирия един ден- хората няма да забравят кой подпали тази война.

има ли къде да се върнат там остана ли тухла върху тухла или на палатики!?

"Всеки ден се образуват дълги опашки от сирийци, които се завръщат в страната си" Абе нали в Сирия война, диктатура и ориенталско-съветска тирания, Асад, мизерия! Това е няква дезинформация, да знаете или пък... дори и в следвоенна Сирия е по-добре от иначе спокойните Йордания, Ливан и Ирак, за Израел да не говорим? :-D

И сега някои вероятно са си били приготвили ироничните коментари, очаквайки цитираната агенция да е ТАСС. И изведнъж - ужас - новината била на ВВС...

То това едно на ръка ами във военна Сирия явно е било по-добре от мирна "европейска" България, мигрантите бягаха презглава оттук.

Като прочетеш заглавието все едно всички бежанци събират багажа и се завръщат от цял свят в Сирия. а то ставало въпрос за някакви дребни търговци от бежанските лагери в Ливан и Йордания най-вероятно! Новинка хибридка!

Абе, артелчик, видя ли чия е хибридката, бе, каун?

А останалата паплач, авганистанци, мароканци и от къде ли още не КОГА?

Никога. Те не са бежанци, а заселници. Поканени са от нашите западни началници

Сирийците са читав народ и ще си възродят държавата. Въпросът е КОМУ беше нужно въобще да се води тази война и под нейното прикритие, Европа да е налазена от всякакви скакалци (нямащи нищо общо със Сирия и сирийците)?!

Те ще се върнат и ще се оправят,ама нашите бежанци,ако се върнат какво правим .Ама те щом са заминали значи имат нещо в главите си , да не са луди да се връщат .

вижте опашките на терминал 2 - всичко кадърно бяга от БГ! Сирийците имат надежда и обич за страната си ,нашите млади нямат !! Честито и да благодарим на всички за реформите след 89! кой не скача е червен! вече никой не скача,ама коня уйде у ряката!

Сирийците се прибират, но афганистанцте и другите терористи никога.

Е нали уж сирииците бягаха от Асад и сиктатурата му?!?!? Мръсни скапани американци и тяхната подлога ЕС. Половината свят запалиха тия алчни ко*елета....

Путин оттърва Сирия от съдбата на Ирак, Либия, Афганистан, Украйна... България...

Добре, че Путин освободи Сирия и сега сирийците се връщат по домовете си. За разлика от българите които правят опашки на Терминал 2. Някога чакахме Дядо Иван да ни освободи, сега ще чакаме Дядя Влад.

Слава на Русия ! Браво на братушките - освободиха Сирия от щатския тероризъм ! Порвата от многото страни, паднали в т.нар."цветни революции". Наред е Украйна !

о, найн!

не си оригинален

доста помия има още да изядеш. Русия за цялата война в Сирия само 5 месеца се би с ИД.Що така ме булка?

Колко човешки трагедии тежат на съвестта на сащ! Сега искат във Венецуела да почват. Няма край.

а па краваросите в Афганистан за 20 години НИТО ВЕДНЪЖ! Но за сметка на това производството на опиум и хашиш достигна рекордни висоти! Афганистан стана най-големият производител на хероин! Захранва 80% от световния пазар! Под вещото ръководство на "миротворците" от нато начело и с нашите гайдари и баняджии там!

за разлика от твоите думи, моите не са злобна измислица, а ФАКТ. На всяка твоя статия в която пише че Русия се бие с ИД, аз ще ти изкарам 20 в която САЩ се бие с тях. Навит? Малоумен злобен келеш.

BRCK

Брейййй, и що така горките сирийци драпад да се приберат при лошия и деспотичен диктатор? Ми не е демократично това поведение. Някой да информира САЩ и евроджендърските им пудели.

Хахаха... фентъзи ли пишеш.. хахаха

Ами още ли не е ясно, от кого бягаха сирийците - Асад или "бунтовниците" ?

Защото са бунтовници от ИГИЛ

Ами хайде сега всички "сирийски" бежанци, дето налазиха Европа, бегом обратно кой откъде е - Авганистан, Ирак, и всички африкански скакалци.