Войната в Сирия е далеч от приключване

Сирийският конфликт най-вероятно ще продължи още доста дълго време.

Обратно в новината

Коментари - Войната в Сирия е далеч от приключване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато съществува този обществено-политичиски строй - капитализма, войните никога, ама никога няма да спрат на земята. Ще има и употреба и на атомно оръжие. Оръжието е стока и тя трябва да се консумира. Оръжието се произвежда и ден и нощ, без почивен ден. Не спрели да се произвежда, винаги ще има войни.

Обществото съзнава все повече, че политическият елит го води към дълбока национална катастрофа. Е, само глухонемите тикволюбци не са разбрали. Цвъцко Умното заради красивите си очи ли е световен рекордьор по Молитвени закуски?!

Докато руски ботуш не измарширува пред Белия обор - така ще е.

Нали Путин два пъти обяви края на войната в Сирия.Даже първия път имаше и голям руски концерт за победата. Оказва се,че не Путин и Русия,а американците ще решат кога ще свърши войната. Русия показа пълната си безпомощност и затъна в сирийското блато,както навремето в Афганистан.

Слава на Русия ! Давай, Асад ! Вие победихте !

"Дълбока национална катастрофа", разбирай геноцид.

приключване:) много ми е интересно как асад ша изгони американците от 30% от територията си а че ще има напъни в тая посока е ясно от сега

Нали Путин пусна Турция в северна Сирия? Кюрдите се подкрепят от САЩ и Израел. Турция, Иран и Русия са против кюрдска независимост. Русия постоянно казва, че е в Сирия не заради Асад. И няма да си тръгне оттам. От арменската граница под контрол на руските бази до....Ирак са едни 300 км. Целта на Русия е Ирак и постоянно присъствие в Близкия изток. Това пък устройва Израел с опасността от врагът му Иран. Така и ЕС няма да го на бута САЩ в близкоизточни "мисии".

Ще ги изгони, че и хоро ще играят. Гледай какво ще стане и хапвай пуканки.

в Сирия ще приключи след като Русия фалира. Примера го имаме вече от Авганистан.

години кибичат американците - голяма работа е трафикът на халюциногени.

Знаеш ли кой е деня на национален празник на Русия? Поне по това което съм чувал, излизането от СССР! ;)

Лошото е, че няма да доживееш да се порадваш на фалита на Русия.

Войната в Сирия ще продължи още ДВЕ години. На саудитските чаршафи им свършиха парите, а задокеанските говеда отдавна са фалирали.

Отново , кой има интерес , за да не приключва??? Може ли някой да се сети от пръв път ?

Ще ти кажа - най-заинтересуван е този, който най-много се нуждае от високите цени на петрола. Сега вече всички се сещаме, че това е Русия, нали? За тази страна по-високите цени на петрола са жизнено важни. А един от начините да ги буташ нагоре е, като поддържаш военен конфликт около петролните полета. С оглед на конфронтацията с Русия, определено САЩ в момента се нуждаят (и правят всичко възможно за да го пистигнат!) от ниски цени на петрола за да поставят Русия на колене. А тя впрочем вече е почти в тази позиция.

БРЦК

Не Русия започна войната в Сирия. Теорията ти не става и за първолаци!

Това което си написал или е предназначено за дебили, или ти самият си дебил. Войната в Сирия избухна през 2011 г. , а Русия влезе в Сирия в средата на 2015 г. По твоята логика 4,5 години някой е поддържал конфликта с цел цените на петрола да са високи, за да е добре за Русия ?? Вероятно с цел сваляне на цените на петрола , за да се направи мръсно на Руснаците сега американците и пуделите от Англия и Франция днес за заели местата в Сирия, където се добива най-много петрол ??

A папуняка на мира, защо не замине, с главорезите по мшки да се разбере!

Така е , но не виждам тъпото население да се е засегнало нещо.

Защо САЩ водят по целият свят войни /''нуманни''/ ? Щото иначе не могат да съществуват , а така , от ЕС малко милиарди ''УЖ'' за ''отбрана'' , и все за НАТО , но НАТО е САЩ , от новите членки на НАТО като Бг,Румъния ,Литва ,Латвия ,Естония ,..и подобни по няколко милиарда ... И какво се получава , ако нямаш пари за НАТО , то веднага ти отпускат заеми , за да се върнат отново в НАТО/САЩ/ ... ТАКА СЕ СТАВА ВЕЧЕН ДЛЪЖНИК НА САЩ /НАТО/.

Дали си с войска от 20000 кашици или 100000 няма никакво значение в средата на 21-ви век. Та не е войската, това което липсва на България.

стойчев си е направил труда да напише някакъв анализ за сирия, само и само да може в последното изречение да наплюе българското правителство! а можеше да го направи и без прелюдията за сирия!

след тая прелюдия.

Това в България не може да се нарече "политически елит". Повече подхожда " Политическа помия"... за съжаление ... По-малко,по-малко... ни затриват Родината