Тереза Мей обясни защо Лондон удари Сирия

Британският премиер Тереза Мей заяви в парламента, че решението й да се присъедини към западните удари по Сирия се е опирало на британския национален интерес.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей обясни защо Лондон удари Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от една БЕЗПЛОДНА, НЕРОДИЛА, НЕ ОТГЛЕДАЛА И КОТЕ, КАРИЕРИСТКА! Авторката на едно театро се държи разпалено, артистично,но и психиатрично. Само не и политически издържано. Ако тази благородничка се грижеше за неизползването на химически отрови в Сирия, то...НЕ БИ РАЗПОРЕДИЛА ОБСТРЕЛ, ВЗРИВЯВАНЕ, ГОРЕНЕ НА БОВ с тежки последици за граждани, в постройки, насред града. Ако, СЪЩАТА разпореди хвърляне на ракети и взривяване на складове, бази с БОВ, насред огромни градове, то СЪЩАТА ТАЗИ трябва да бъде осъдена от Международен съд! СТРЕЛЯНЕТО ПО ПРАЗНИ ОБЕКТИ Е ЖИВО ТЕАТРО, ПОДЦЕНЯВАЩО ИНТЕЛЕКТА НА ХОРАТА ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА. НЕ само на избирателите ѝ.

не мога да разбера защо първо правят нещо после го обясняват, а след проверката ще се оправдават

И тая стана за резил като макрончо дето се изцепи че тръмпчо си оставил терористите в Сирия защото те му казали...Ама тръмпчо веднага реши да отрече че нещо заверата им май се пропуква...

Та то само умрелите не разбраха че го удариха да се направят на ''мъже'' тремата манипулатири белким някой жив им се върже на поредната лъжа а след 10 години може пак да им се извинят..Когато в страната ти се шири педофилия безнаказано няма как да ходиш далеч от този твой проблем да рушиш...заблуждавайки се че така ще го решиш

Тая нафукана Тереза Мей явно си въобразява , че е новата "желязна Лейди".

Лейди Тереза май е забравила много неща от близкото минало на Великата Британия. Забравила е, че през Втората Световна Война лордовете са рязали металните огради на обширните си имения, за да правят пушкала срещу зловещите немски ФАУ1 и ФАУ2. Забравила е, че лорд Чърчил е правил дълбоки метани на Чичо Сам, за да ги спаси от гарантираното крушение. И ако не беше ги спасил, сега на световната карта Великата нямаше да я има. И най-важното-от 1945 г. Великата Британия вече съвсем не е велика, а е втора, или трета цигулка, защото Главния ДИРИГЕНТ на СВЕТА отдавна се казва САЩ. Така, че по-спокойно. Ние помним повече неща от вас.

...на този змей от снимката, много ще му отиват едни малки черни мустачки под нослето - така картинката ще има завършен вид... ;-)

А тогава защо Великобритания не започна удари сама, а чакаше САЩ да дадат зелената светлина? Тази женица е подчинена на Тръмп и изпълнява заповеди, когато ѝ се каже. Цялата истерия около Скрипал беше създадена именно за да се оправдаят такива удари срещу Сирия. И Тереза Мей беше главния герой, който всички да видят и да оплюят после. Апропо - тя повече няма да стане висш политик в Британия, защото всички видяха, че е под чехъл. Та сега гледа да изпълнява заповедите от САЩ възможно най-стриктно, защото е ясно, че след следващите избори няма да има такава възможност.

После да не се чудят защо им правят атентати в Лондон и Париж!Единствения им интерес е нефта!В момента разиграват същия цирк, който разиграха преди да нападнат Ирак и да съсипят цялата държава!Правят нападения на базата на непотвърдена информация, а да не говорим, че ако въобще е имало отравяне, то може да не е по нареждане на режима на Асад!

сама на базата на "предполагаемо използване на хим.оръжие" се бомбардира суверенна държава, това е върхът на дебелокожието на атлантическите лицемери. Дано в ада да гният тия и тукашните им пудели.

Тази кукумявка е крайно време да бъде изгонена от премиерския пост. Иначе става опасна не само за световния мир, но и за себе си и близките си.

с тая мъглява фраза? "На въпрос дали ще нареди нови удари ако в бъдеще се установи, че се били използвани химически оръжия, британският премиер отговори" "Никой не трябва да изпитва съмнение в решимостта ни да гарантираме, че няма да се стигне до ситуация, в която употребата на химически оръжия е нормализирана", отбелязва Ройтерс. ако в бъдеще се установи... значи сега не е установено, и тя отговаря... с някаква мъглява фраза, колкото да каже нещо. като подминава факта, че я питат "ако се установи" - равностойно на атакувахте без да е установено, също като в Ирак.

дежа вю - историята май се повтаря, но никой не си е научил урока и явно няма надежда да си го научи. Дебелоочието е присъщо на госпожата, която си е присвоила ролята на всемогъщ и всезнаещ съдник. Да не стане и със Сирия (фигурираща в списъка заедно с КНДР, Иран, Ирак - какво съвпадение след 15 години) същата равносметка - военно престъпление. То бива къса памет, бива... Реших да си опресня паметта: "Войната в Ирак е името, използвано като описание за конфликта, състоял се през март и април 2003 на територията на Ирак. Мащабните бойни действия официално приключват на 1-ви май 2003, но скоро след това се появява движение за съпротива и на практика военните действия не са спирали. Войната започва на 20 март 2003, когато САЩ и Великобритания под ПРЕТЕКСТ, че режимът създава оръжия за масово поразяване атакуват Ирак по въздух, суша и море, подкрепени от Австралия, Дания, Полша и Испания. Започването на войната е силно критикувано от редица държави по света поради е липсата на нужната декларация от страна на СС на ООН, която да узакони инвазията на коалиционните сили. Самата война продължава почти 1 месец и успява да постигне една от двете си основни цели сваляне на режима на Саддам Хюсеин. Съюзниците обаче не откриват запаси от оръжия за масово унищожение, нито лаборатории за тяхното произвеждане. Колониалната инвазия в Ирак и най-грозните лъжи на машината за лъжи, която разпространи и оправда тези актове на варварство, завинаги ще останат сред най-големите и непростими престъпления срещу човечеството. Хосе Луис Родригес Сапатеро, министър-председател на Испания

Искаше ми се юропейците да бяха толкова непримирими и в борбата с идил/даеш, както и срещу турския сатрап!!!

Хитлер ръкомахаше така,както Мей на снимката.

Абсолютно прав сте! Тази скоро ще изпъне длан!

Над 70% от изстреляните ракети свалени във въздуха със стари руски ракетни комплекси!!! Баси излагацията, баси чудото! И тази се напъва да коментира!?

Много сме малки за да обсъждаме политиката на Велика Британия. С последните си действия се видя България, доколко мястото й е в ЕС и Нато и как все още не можем да се откъснем от гнусната прегръдка на Москва. Или България загуби с последните си действия в международен план всякакво доверие на западните си партньори и доказа, че е много по близо до Русия, отколкото до Запада.

Велика Британия, беше Велика, някога. Както и Велика България, много преди великата Британия. Сега Британия е най-обикновен сателит на САЩ, както и България. Но няма да е все така!

..ако България беше сателит на САЩ, щеше да е солидарна с нея и Запада в последните си действия. Вижда се каква политика се лансира тук и как нито за миг не ни оставят на мира руснаците, жалко е, че има толкова недостоен народ тук, които им уйдисват, начело с президента Радев на който дори руският патриарх му чете конско, а той се оправдаваше като ученичка, вместо да го постави на мястото, което заслужаваше

Прав си, за тях сме аборигени, а те още се държат като велика колониална сила. Малки сме, да, ама помним как в името на техния национален интерес са бомбардирали гражданите на София, а и на други европейски градове. Така че, целувай им каквото искаш, но за мен това са лицемери и престъпници, за които животът не значи нищо.

кои са лицемери и престъпници, ние ли които ги ругаем , а пращаме децата си да учат и живеят в Англия и Америка. Защо Корнелия Нинова не изпрати детето си да учи в Москва.Изобщо ние знаем ли какво искаме и как да ни уважават и придобием тежести авторитет като народ без да се определим ясно и категорично към кои принадлежим.

Ако бяхме гушнати от Москва в момента, най малкото щеше да се строи Южен поток! А както виждаме се строи Турски поток и още по смешното е че ще купуваме пак руска газ но с турска надценка! Та кво повоче да кажем?

Русия не иска да строи тук, а да ни мачка, както винаги го е правела.Същата тази Русия, която възропта против обединението на България през 1985, тази ли Русия ще ми я хвалите.

"В наш национален интерес е да осуетим бъдещо използване на химически оръжия в Сирия и да защитаваме световния консенсус, че тези оръжия не трябва да се употребяват. " Който най-много пищи за химическите оръжия, той ги използва. Пресен пример, Скрипал! "Швейцарска лаборатория е установила, че за отравянето на Сергей Скрипал на 4 март в Солзбъри може да е използвано веществото BZ, разработвано от САЩ и Великобритания, но Организацията за забрана на химическите оръжия не е включила тезии зводи в окончателния си доклад по случая."

Въпросът при това изслушване не е дали по принцип е трябвало да атакува, а дали е трябвало да пита парламента преди това. Корбин има официално заключение от юрист, че атаката е незаконна. Въпреки, че премиера има някакво право да прати войска, то е при определени услови и БЕЗ да противоречи на международното право. В случая няма резолюция на ООН. Лидерите на 3 опозиционни партии се изкаха, че е трябвало да пита парламента. Надявах се, че законността е важна в ЮК, но май не е

Защото си диктатор, затова нападаш чужда страна без одобрение на камарата. Сега да видим някой ще правили "английска пролет" за да сваля диктатура?

А обясни ли защо не успяха нищо да ударят. Това е по-интересно

тая патка кви ги плещи къф национален интерес кат си на 4000 км от Сирия? За империалисти и колонизатори се мислят още тия рижавите!

На базата на Писмото на Балфур от 1917 година лорд Родшилд основа държавата Израел. Воистващият Ционизъм както е описано в Протоколите на ционските мъдреци, ще управлява Света чрез войни, конфликти, финансови кризи и поробване на Гоите. Това е планът им. Да не позволим да се случи. Да подкрепим Виктор Орбан.

Защо никой не говори за ликвидиране на истинските подстрекатели на войната в Сирия и другите войни. Нима не се знае вече от всички че воистващия ционизъм се оглавява от лорд Дейвид Родшилд в Лондон и семейство Рокфелер. Че Джордж Сорос е една кофа с вкиснали лайна. Че тези сужители на Сатаната трябва да бъдат изпарени. Тогава ще дойде Мир и Благоденствие за Света

Бог казва:Аз бележа Вие се пазете.Тая изобщо поглежда ли се в огледалото.

И тая,и макрон и меркел нямат деца,но за войни са винаги надъхани...защо такива управляват европа...удобни или съвпадение...

"Направихме го, защото светнахме..." Продължавайте така и ще светнете още повече. Всичките 65 милиона британци заради една безмозъчна домакиня.

Тази англииска СКРОФА трябва да бъде съдена от международен съд за военнопрестъпници за цялостната и дейност

Значи химическа атака, за която свидетелстват единствено Белите каски. И след това огън по някакви сгради, които са наречени фабрики за химически оръжия. Рядко може да се види човешката глупост на толкова високо ниво и в такива мащаби.

някои събсем спокойно може да се каже ,че приличат на баба Яга...

след като нито мъркъл нито макрон имат обща уния в идейния план , след като стара обстановка отпреди двадесеттия век се възобновява , ( или как да разберем вишеградските америка ракети ? ), отиваме направо към разнищаване на 1919 споразумения . както се вижда вече в зародиж в Сирия . поглед към гео-карта показва : 1919 . А кое имал мощ в 1919 ли ? Удро Илсон . друг ли , китайският цар ? императрицата от англия ли ? обстановката не същата , но почти същата ...

Има международно право! Дописани и ратифицирани от парламенти и конгреси!! Кой ги нарушава? Ти си престъпник като Асад! Дърта чанта! И буклук!

Барабар Тереза с терористите е по-реалното обяснение.Кви национални интереси на майна си гъзичина ма и кво спирани на нещо , което вие всъщност правите като провокации.

Тръмп опроверга руските лъжи: В Сирия не е свалена нито една американска ракета!

колкото писаното основона , така моето мнение : континенталното Европа , тоест блокът на евро валута още не се събудил , каква търговска война го очаква . Палмовото масло , почти в всичките ни хранителни продукти , a Dieu . Ще си споним за Бутърбърги от старото ЕУ - европейската уния , като приказката на планината от ориз . Ще почнем да си войвуваме относно по-малка, по-голяма квота оной, онова, онодруго помежду си - а заради хубавото ЕВРО нямаме как да си оправим общото . Това ще си е още в следващите , моето усещане , моята фантазия , в следващите 2 до 3 години икономическа обстановка по показатели на OECD , Париж . Откъде вземам , заимствам , бълнувам ли ? OECD , Париж : но как да се чете каквото пише , щом не се знае висше математика на числата ?

В Дамаск се подиграваха и казваха, че никакви бомбардировки нямало. Сигурно го казват хората, които ползват привилегиите си от времето на Хафес Асад или онези, които нямат друга възможност да вегетират върху гърба на милиони сирийци. Какво ли различно има между Мей и тях? Тя е кука, която нещо не харесва един режим управляван от куки и военни- странно. Нещо и у нас е така демократично, а народът добрува ли добрува.

Казах ли ви? Сирийската система за противовъздушна отбрана е свалила ракети близо до град Хомс в центъра на Западна Сирия, информира "Ройтерс". Също така се съобщава, че ракетната атака е била насочена срещу авиационната база Шайрат. Уточнява се, че всички ракети са били свалени при приближаването. Засега не е ясно дали това е нова атака от страна на Съединените щати, Великобритания и Франция, или този инцидент е свързан с дейността на терористични организации. Никой не еб...ва вече руснаците, никой!

Моите уважения към Асад! Корав мъж, и явно народът стои зад него! Обаче руснаците са големи страхливци! Явно са привърженици на поговорката: Преклонена главица, остра сабя не я сече! Срам и позор за бившата велика империя!

И това ако не е подстрекателство към война, здраве му кажи! Това не беше ли подсъдно?

Жалко! Една държава със славно минало и история, да се превърне в пудела на САЩ! Ако тази жена имаше капка достойнство и доблест,не би трябвало да продължава да унижава сънародниците си!

Жалко че има много хора които не поддържат държавата си, а гледат как да са угодни на чужди господари. Такива които не знаят на кой континент се намират и се порусотурчват за едни копейки.

добре дошли в световната ценностна криза:) нема да е къса но ще е унищожителна за неразбиращите:) знакът :) не е цинизъм, а леко омекотяване на ситуацията

Какъв е изводът: Това е втора атака срещу Сирия, която е без отговор от страна на руснаците! Екстрактът е че дори при сухопътна операция, руснаците ще си подвият опашките и няма да се намесят. Сега е редът на Израел и Сауди Араби, както и на Турция да се разправят с Асад.

Когато човек,не може да мисли и да разсъждава сам, пише подобни коментари! И предизвиква мъка и тъга!

Разбирам те! Не можеш да мислиш и разсъждаваш, за това не даваш мнение

Какъв отговор искаш бе, бай Х.й?Да изстрелят ракети към Великобритания руснаците ли?Или да потопят някой американски кораб?Нали си даваш сметка, че направят ли го - край.Почва последната световна война.Това ли искаш, бе? Слава богу Тръмп (или някой до него) все още му стига акъла да стреля повече в пустинята и в празни летища и нещата са още под контрол. Нищо чудно живота на тая планета в момента да се крепи в ръцете на последните няколко здравомислещи генерала в Пентагона и Кремъл.... Що ли се хабя?Разбира ти и на тебе кухата лейка....

и кво стана с правилните воини в ирак и либия? цъфтят този там, дааа ви еб.. мама...

Роджер Уотърс нали не е комунист и русофил? Ми що той на концерта си в Испания заявява белите каски са ПРОВОКАТОРИ. А ако случайно сте забравили - те са "свидетелите" за химическата атака, накари Тръмп да пусне ракетите.. Вижте си го в тубата: Roger Waters denounces fake White Helmets, Don't bomb Syria. От АПРИЛ ТАЗИ ГОДИНА е концерта..

много лесно се хващате на Фейк от Трол Хсаус на русия. Ако погледнеш профила ще видиш: Related channels: PressTV RT Russia Insight Ruptly ФЕДЕРАЛЬНОЕ АГЕНТ... ... та... хайде тази глава да я ползваш и за мислене вместо само за пропаганда с половинчати тълкования както ти е удобно.

щом храниш 1/20 от населението на една държава то имаш право на глас. Не само да бомбиш заради 1 "човек" който ти дава пари.

Тереса Май, в знак на покаяние за лъжите си и за бомбардировките над Сирия, е обещала на Асад да му измие колата за 1-ви Май.

Ще я дезактивира ли?От БОВ! Йес!Даа...Да!

И трите държави-агресорки и техните васали,подръжници и креатури в най-скоро оперативно време заедно и поединично ще търсят активно контакти с РФ и лично с президента й.Пиша и трите държави но нямам предвид в момента управляващите ги и изживяващи се ,като най-върли защитници на човешките ценности.Вътрешният натиск на обществата в тях вече е огромен,отдавна съществува и икономическия натиск на големи структуроопределящи фирми относно и за отмяна на санкциите срещу РФ,което ще предизвика конкурентен хаос между тях в битката за евтини суровини и огромни печалби,които в момента са загубени за тях.Втората атака срещу Сирия,а дори и трета да има още повече ще засили икономическите и военностратегически позиции на Русия и Китай.Логиката на печалбите не търпи експериментите на премерване на силите безкрайно.Можеш ли силом-вземаш всичко!,не можеш ли доказано да повлияеш силово вземаш каквото договориш иначе притежателите на природни ресурси и евтина,до време, работна ръка те пращат постепенно на мястото,което заслужаваш.Последните 15-20 год.се случи точно това.Последните ще станат първи е прорицанието на свещените книги и отсъденото ще се случи!Безсилието е явно,пресметнатата търпеливост ще спечели.С подобна политика Англия рискува с това правителство да остане фатално изолирана дори от Шотландия и Северна Ирландия,дори от голяма част от света в крайна сметка-разбира се англисетата след,като опитат типично задкулисния си стар колонизаторски начин на действие,няма да допуснат изолация и навреме ще забравят сегашното си правителство и заканите му за нови военни удари в нищото.ЙесДаа...Да!