Войната в Сирия продължава още по-яростно

Въпреки безспорните успехи за ликвидиране на военната сила и завземане на териториите на "Ислямска държава" войната в Сирия далеч не е приключила.

Обратно в новината

Коментари - Войната в Сирия продължава още по-яростно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е ! Където има американци - има война ! То и ИД е тяхно рожба ...

ПЕДЕРАСТИТЕ, които са ме апострофирали им е време да си признаят за целенасочените си действия на цензуратори със собствени собствености, фамилии и безличности, за да бъдат публично разстреляни за това, че не се подчиняват на новата власт! а за тривката дори нямате правни основания, неграмотни бойковисти и фертилни меркелисти! и маймуняци обамисти!

недей да се ядосваш, че сме на първо място в Европа и бившия СССР по инфаркти, това са просто коментари

педала цензур от какво се впечатлил. че с неверниците повече дебати няма да има!!! да с неверниците от високите етажи на властта. и те имат деца! а не само ние!!!

Е тва най ми хареса! Бахти тъпите журналя!!! (По материали от чуждестранния печат)

Нещо с дупки се оказаха доларите на САЩ :) Пробити ! Който залага на тях....

Много си тъп. На долара залагат всички твои началници от кремъл. Целият руски елит си държи спестяванията в американски долари в американски банки. Техните олигарси също. Никой няма доверие на рублата, която е по-евтина и от тоалетна хартия. И друго много важно: никой не е сигурен кой урод ще дойде след тях на власт и ще им приватизира парите. Такива примери в ватната история дал Господ. Дъщерята на Песков, който е говорител на Кремъл, се намира в Париж. Дъщерята на външния министър Лавров е в САЩ и има американски паспорт. Сина на премиера Медведев учи в САЩ, в Масачузетския университет. И трите дъщери на вице-спикера на руския парламент Железнят, се намират в Западна Европа - във Великобритания и Швейцария. Децата на шефа на руските железници са в Западна Европа. Както и на всички руски чиновници. Дори дъщерята на Путин е в Холандия. Извод - "противостоянието" на руския елит със Запада е тотален цирк и хвърляне на прах в очите на лековерните. Кремлядям золото, нефть, алмазы, вате - духовные ценности! Путин делит правильно!

Отдавна никой руснак не си държи парите в американски банки. Занаят какво може да им се случи. Изостанал си с близо 4 години. А бившата жена на Путин се омъжи и си живее в Русия. А дъщерите на Песков и лавров отдавна си ги прибраха в Русия, за да не ги използват за шантажи. Много ти е невярна и остаряла информацията. Или преднамерено лъжеш.

Бати жалката пропаганда.То поне да беше и малко от малко истина.

ПЕДЕРАСТИТЕ, които са ме апострофирали им е време да си признаят за целенасочените си действия на цензуратори със собствени собствености, фамилии и безличности, за да бъдат публично разстреляни за това, че не се подчиняват на новата власт! а за тривката дори нямате правни основания, неграмотни бойковисти и фертилни меркелисти! и маймуняци обамисти!

Предстои щурмът на гр. Идлиб. Важен момент в освобождението на САР от всякакъв вид главорези и човекоядци. В тази връзка, РФ значително е увеличила силите на спецназа в САР.

и аз чух , че Ердоган се гласи да щурмува Идлиб. дано да не уцелят някой руски самолет погрешка, че напоследък се случва често

когато турците свалят руски самолети или убият руски посланник, рашките клякат и им правят реверанси. Турски паток им подариха, направиха им огромна джамия в маскве.. а днес четем, че газпром лази по колене пред еврогейски и фашистки банки за кредити за турски паток.

Ердоган отдавна се е заканил да сваля самолетите на ватенките , където му се изпречат. А унизените ватенки не смеят да го обидят заради южният поток.

според еврейската агенция "дейлишитблум" войната още не започнала! ако за нещо може да се вярва на евреиете, то е тяхната поговорка: нова война - нова печалба!. българите бяха използвани от евреите. не, не е използвани, а употребени. за барут!

да не забравиш да разкажеш за масоните и извънземните как се намесват в Сирия

Евреина се засегна :)))))

Преди казваха: мАсква не вярва на сълзи. Отдавна никой не вярва на лъжливите ватенки-комунисти от мАсквата. Те винаги лъжат. Ботоксовият им пигмей путлер три пъти заяви-ИЗЛЪГА , че войната е свършила. А арабухите им разказаха играта на ватенките.

Днес сирийската армия ще приключи с чувалчето. От утре започва подготовката за превземане на град Идлиб. До края на февруари и това ще стане. Турците се бият с кюрдите, но успехите им са меко казано локални. От друга страна с един нагъл конвой провокират Русия, но тя има стратегия. Вероятно Ердоган се опитва пак да преговаря с ЕС и САЩ за доставки на газ без Русия(има си гълъб). Този път и те няма да го предупредят, когато му вземат мярка за ковчег.

Колкото и да се напъват говедата, Сирия е спечелена на страната на прогресивното човечество. В много градове се прави усилено възстановяване на обществени и жилищни сгради, а двама братя - сирийци даже откриха пивоварна с чешки лиценз. Дните на ретроградните колониални престъпници и техните наемници са преброени. А колкото до новината - журналистите правят от мухата - слон, за да се чете.

браво, браво, сега, след като спечелихте войната ще се радвам да се преместиш да живееш в Сирия, с твоите приятели от прогресивното човечество, или най-малко да отидеш на почивка там.

Ситуацията е сложна. Основната насока, в която трябва да се работи сега е, да бъдат сблъскани Турция и САЩ. От такъв сбъсък ще спечелят всички. Като пропускат кюрди от Манбидж и Хасека през своите позиции на помощ на Африн, сирийците насочват гнева на Ердоган към американците, стоящи зад тази помощ за Африн. Което е мъдро решение. Дано Ердоган не му мисли много и удари! Да воюват помежду си съюзници в НАТО няма да е прецедент. Всички помним Кипър. Едва ли ще има открит сблъсък и двете страни ще използват своите наемници на терен. Но това е най-полезно и важно за сирийския народ в момента.

нEкои соросоид ти е сложил минус веднага!

То тяхното е болест!

Русия е в Сирия, след като сирийското правителство, по правото на международни договори и конвенции, приети от ООН, поиска военна помощ за справяне с хибридните терористи наемници в Сирия от идил-ал-кайда-ал-нусра-сирийски патриоти-сирийски наднационални патриоти- сирийски глобални бунтовници-сирийски интергалктически опозиционни борци за демокрация, яаст от които най вероятно са и Сирийските демократични сили! Но САЩ и съюзниците им защо извършват незаконно военна агресия и вмешателство на територията суверенна Сирия, без резолюция на ООН, за военна агресия в суверенна Сирия и без искане за военна помощ от законното правителство на суверенна Сирия?

"Сирийските демократични сили, заедно с международната коалиция, водена от САЩ" Вече 4 -та година не се знае кои са тези " Сирийски демократични сили"- има само хибридни абривиетури! Какво търсят САЩ и международната коалиция в Сирия, без разрешение от суверенното правителство на суверенна Сирия или резолюция на ООН за разрешена военна агресия на САЩ и международната коалиция на територията на суверенната държава Сирия???????? Медиите, Държавния Департамент и съюзниците на САЩ досега не са отговорили на този въпрос, защо осъществяват незаконна военна агресия в суверенна държава?

Имам предполагаем отговор само по първия въпрос. Сирийските демократични сили са остатъци от Съюза на демократичните сили /СДС/. То затова нищо не могат да свършат и се налага САЩ постоянно да им помагат. От благодарност за разсипването на България.

Ами те и Садам Хюсеин, и Муамар Кадафи бяха "суверенни ръководители", нали? Не че искам да взимам позиция, просто цитирам ИЗВЕСТНИ ФАКТИ! Нали и Хюсеин и Кадафи бяха суверенни и добри за народите си ръководители, а не кървави диктатори и престъпни МАСОВИ УБИЙЦИ И ИЗНАСИЛВАЧИ, а? Поне според известнитени тролове и опорните им точки! Не оправдавам по принцип агресивните прояви на когото и да е, вкл. на американската върхушка във войната в Ирак, но нещата далеч не са толкова прости, както "Костов е виновен за всичко в България и той е най-големият престъпник", защото е очевадно, ЧЕ НЕ Е САМО ТОЙ, А И ДАЛЕЧ НЕ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!

Допитване до гражданите на Либия и Ирак правено ли е, дали сега или преди им е харесвал животът? Няма и да направят. Трябва да израсне едно поколение, както тук и да го питат, а то да дава оценка по спомени на очевидци, с медии.

Това не са известни факти, а журналистически мнения и мнения на определен кръг западни политици! Едно са тиражирани по и чрез медиите мнения, подбран снимков материал или кадри, друго са доказани факти! По филмите показват Рамбо във Виетнам, но реален факт е, че Рамбо не е бил във Виетнам и се казва Силвестър Сталоун! Факт е, че не откриха американски и ООН експерти химическо оръжие в Ирак! А " известни факти по медиите" доказваха, че с " неоткрито и до днес химическо оръжие" диктатора Саддам готви химически атаки срещу иракския народ! Не откривайки химическо оръжие, но използвайки " тиражирания от САЩ в медиите факт за химическо оръжие", САЩ и Англия незаконно извършиха военна агресия срешу суверенната държава Ирак и нейното правителство!

И сега като ги няма вече всичко е розово.Мн си тъп.Там матриала е много лош и без диктат няма как.Виж американската нефтена "демокрация" била много демократична викаш.

Да ги ометат и да има мир от 20 години сирия иран ирак тия сесе бияр докога дамине родното фби и да ги размете

И нито дума за атаката на авиацията на САЩ по армията на Сирия преди два дни, когато са се опитали да изтласкат терористи от завод за преработка на петрол. Убити са над 100 войника. Кой поддържа терорризма ??

НЕЩО ЗА ЙЕМЕН ДА КАЖЕТЕ ? ЧЕ ТО ТАМ САЩ И С.АРАБИЯ ВОДЯТ ВОЙНА СРЕЩУ ТАЯ ДЪРЖАВА ВЕЧЕ 4 ГОДИНА !!

Аз искам само да задам един прост въпрос тук към всички непредубедени: КОИ ВСЪЩНОСТ СЕГА СЕ БИЯТ, И ТО С ПЪЛНА СИЛА, ОЧЕВАДНО, не само с няколко човека, инструктири, или слухове, А С АРМИИ И ТЕХНИКА В Сирия в момента! Поне това е очевидно и вече не може да мине за неидентифицирани зелени човечета и техника и войници със униформи и свалени отличителни знаци, нали!

"Сирийските демократични сили, заедно с международната коалиция, водена от САЩ" Русия е в Сирия, след като сирийското правителство, по правото на международни договори и конвенции, приети от ООН, поиска военна помощ за справяне с хибридните терористи наемници в Сирия от идил-ал-кайда-ал-нусра-сирийски патриоти-сирийски наднационални патриоти- сирийски глобални бунтовници-сирийски интергалктически опозиционни борци за демокрация! Вече 4 -та година не се знае кои са тези " Сирийски демократични сили"- има само хибридни абривиетури! Какво търсят САЩ и международната коалиция в Сирия, без разрешение от суверенното правителство на суверенна Сирия или резолюция на ООН за разрешена военна агресия на САЩ и международната коалиция на територията на суверенната държава Сирия???????? Медиите, Държавния Департамент и съюзниците на САЩ досега не са отговорили на този въпрос, защо осъществяват незаконна военна агресия в суверенна държава?

И какво излиза, Путин с неговите победи и изтегляния, нялколко през последните години, не е лъгал. Не само че е неспособен да направи нещо, ами излиза тепърва има да им гледаме сеира на руснаците в Сирия.

излиза. Пийни си нещо да се успокоиш и ще се сетиш и как влиза.

Ами, Ами спомни си и ти. Русия я покани преди 3 години петролът, газът, ВВБаза и ММБаза. За разлика от тебе, аз не виждам разлика между Русия и САЩ в тази война.

има известни разлики. Русия беше извикана от легитимната власт, а САЩ не се разбра кой ги вика, извън нефтът и газът. Русия смаза ИД за 3 години, а САЩ само им даваха оръжие и гледаха как колят наред. След разгрома на ИД Русия си изтегли основните сили, а САЩ стоят и инструктират "демократични сили". Нищо де, то се види краят и на тази война.

"аз не виждам разлика между Русия и САЩ в тази война." - Няма да видиш. Две държави правят бизнес това е :) И Турция се опитва, но ще я насметат скоро. Чакат да настъпи котето. Така става когато 2 държави имат почти всичкото злато в света и почти всички ресурси.

Е как не е, четете руските сайтове, вярно по първоначалния план, не приключи за два дена, понеже става въпрос за печатна грешка, но по късно из ония дни вездесъщия всевластен, обяви края, просто си оставиха оръжията там, защото в момента старото желязо е много евтино.

Такъв план не е имало и не са приемани никакви срокове за операцията. Има достатъчно статии от това време и това се вижда ясно.

Да го повторя още веднъж, белки някой му просветне и разбере кой мъти водата в Сирия! Правим паралел между Ирак и Сирия - действащи лица: Ирак - иракска армия, кюрдски милиции "пешмерга", международна коалиция начело със САЩ, Турция. Сирия - "сирийска армия" начело с Асад, кюрди, сирийска опозиция подкрепяна от САЩ, ирански паравоенни иормирования,Турция, Русия с редовна армия и ВВС и с паравоенни формирования, които се бият на страната на Асад (частна армия Вагнер воювала също в Украйна и Крим). В Ирак нещата поеха нормалния път на развитие с напрежение, но без военни действия! В Сирия обаче, след унищожението на ИД, обявено няколко пъти от Путин, Лавров, Песков, реският генщаб и вся остальная непьющая сволоч) нещата хвървят от зле към по-зле - толокова убити хора не е имало и в най-тежките времена от присъствието там на ИД. Различните действащи лица там са Русия, Иран и Асад - нормално е в тях да се търси причината за ескалацията на военните действия там. Защото САЩ, Турция, кюрдите действаха и в Ирак, но там военни действия няма. Трябва да се търси кой има полза от военните действия точно в Източната част на Сирия и какво е особеното в тази част на Сирия - оттам може да премине газопровода за Европа - тя е която се нуждае от такъв газопровод за да си гарантира независимост на доставките от различни източници - руска, катарска , газ от ТАНАП. Газопровода обаче ще удари фатално Газпром, защото цените ще са по-ниски с около 20% от руската. Турция ще загуби от транзитните такси от турски поток, и ТАНАП, ако газопровода от Катар я заобиколи.

Нормален път на развитие хахах! В момента там държава няма, има хора с уръжие. В добавка забравяме от кога започна войната в Ирак ?? Нещо да кажеш? Ккато тук в момента няма държава и там е същото! В добавка забравил си Китай който от 1 година и повече според мен има войски в Сирия и работят активно!

За да сме съвсем точни, китайците изпратиха там някакви "тигри", в руската военна база в Тартус вероятно от 3-4 месеца, които не могат да разбъркат пасианса там. След военни действия във всяка една държава, нормалният път, както съм написал е спиране на активните военни действия и сядане на масата за преговори, както правят страните в Ирак - правителство и кюрдска автономия.

Когато бе образувана т.н. "Ислямска държава" в Сирия и се оказа, че разполага с много средства, амуниции, ресурси и т.н. неизбежно възникна простият въпрос: КОЙ ГИ ПОДКРЕПЯ И ПОДДЪРЖА, вкл. ресурсно! Интересно е, че всичките руски тролове в един глас сочеха ЕДИНСТВЕНО И САМО САЩ! Традиционно! Добре, но в един момент, и всички знаем точно кога и защо, ПРЕХВЪРЧАХА ИСКРИ МЕЖДУ МОСКВА И АНКАРА, и от двете страни захвърчаха взаимни обвинения, че ДРУГИЯТ ПОДКРЕПЯ, вкл. финансово и с общи сделки и транзакции, "Ислямска държава"! И не само това - ИЗВАДИИХА И КОНКРЕТНИ ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА!!!!!! А най-показателното е сега, че след като всички са на мнение, че "Ислямска държава" е разгромена и победена, БОЕВЕТЕ В СИРИЯ ПРОДЪЛЖАВАТ, мисля че дава много сериозен повод за размисъл ЗА ТОВА КОИ СА БИЛИ НАИСТИНА ВРАЖДУВАЩИТЕ СТРАНИ В Сирия зад и освен "Ислямска държава", просто лагерите и страните са съвсем ясно очертани!

Разбира се, че САЩ нямат никаква намеса в подкрепата на ИД. Един американец в България чак се самовзриви с базука, за да докаже, че няма такава подкрепа.

Хахахахаха

Реджеп Таип свали два руски самолета, а на русначетата все американците им виновни:))) Не мож'я разбра клетата руска душа:)))

е. След първия път Реджеп една година прави метани и лиза задници за да се сдобри с рашките. Ще видим какво ще лапа след втория път.

За да ограмотя малко тълпата от заслепени тролове, ще им кажа, че дествита на отчаянието винаги са несъразмерно агресивни. Ще познаеш на чия страна клони победата, по обмислените и спокойно провеждани операции. Нерваците са бъдещите губещи. Ердоган и Тръмп започнаха да нападат без да са готови и резултатите никак няма да им харесат. Друг е въпросът дали имат друг избор.

Всъщност Путин обяви краят на ИДИЛ,нещо,което никой не отрича,сега това фактически е нова война,която се разпалва от външни сили Турция и САЩ,явно обаче никой не слуша внимателно,а когато говори Путин е наложително- беше предупредено,че Русия ще завърне с опустошителна сила,но това не може да стане преди президентските избори,а дотогава се очертава началото на апокалипсиса,както си е предречено с война между Турция и Иран

Значи законната власт и армия на Сирия е атакувана от две чужди държави едновременно, и всяка има свои различни териториални интереси. Опитват се да плячкосат Сирия и това се случва пред погледа на ООН. Целият останал свят мълчи! Малий, егаси демокрацията. Военна демокрация.

Целият свят и МОК мълчат, когато се извършва гавра с олимпийското движение, само и само да доказва величие.

Изгонете американците от Сирия и войната ще спре.

кой да ги изгони, хората, които пишат в коментарите ли?

И идеята за Кюрдска държава ще угасне. Ти русначе, това ли искаш?

Така е, не им трябва държава на кюрдите.

по-скоро да изгонят Ердо. Хем сваля Руските самолети, хем се бие със сирийската армия, ами отгоре на това се бие с кюрдите, чиито са 90% от заслугите за разгромяването на ИД.

След като руските колхозници са подписали договр да пазят Асад, защо пуснаха армията на турците в Сирия? Защо не отговорят на ударите на САЩ? ЯВНО ЗАЩОТО СА ЖАЛКИ СЪЩЕСТВА:)))

Войната е стратегия и бичият отговор е най-лошият ѝ тип.

Явно е само едно - че мисленето не ти се удава много.

Браво на САЩ. Трябва да има държава Кюрдистан колкото и на братята Путин и Ердоган да не им се иска.

трябва да има международно съглашение, а кюрдите сбъркаха че се хванаха с САЩ! Кюрдите направиха референдум преди Нова година и нищо не предприеха, която показва че САЩ им казаха да си трайкат! Тогава все още можеше да направят държава, сега пак са канени на преговори ама без САЩ и за това нищо не става!

Г-Н ГОЛЮ БОСЕВ,между Русия и Сирия има даговор за взаимопомощ! Анадъму

То имаше договор и за неделимостта на Украйна от 1993-та;)

Ами света се развива. А хората не искат да живеят в бедна прозападнала Украйна.

то и тука правителството взима заеми от твое име, въпреки, че ти сигурно не си съгласен с това. гражданска война е, Асад вече не управлява Сирия

Една ядрена война би охладила агресията на човечеството до поносими граници, а също и останалите "паразитни" желания, като алчност, ламтеж за господство и други. Всичко ще се сведе до опит за оцеляване.

хлебарките винаги сте се надявали на ядрена война. защото в нормално изграден строй си оставате най-нисшето ниво.

И кои оцеляват обикновено?

Нали беше обявена победата във войната..Некой ни будалка нагло.

Беше обявено, обаче американците пак ръчкат огъня, не искат да свършва войната в Сирия.

на всяка жена на пазара.

Абе нали съветските космически сили победиха всички и навсякъде?? Какво се обърка пак??

до Стефан Разбрах че САЩ никой не ги е викал в Сирия. Не разбрах Русия кой я е викал там. Също и Турция.

чети, бе, Босев. Или си спомни новините отпреди 3 години, ако можеш. Повечко трябва да се образоваш Босев относно Русия. Относно Турция си прав - и те се самопоканиха като САЩ.

кой каза че е го е извикал Ердо?

марионетката и, сина на Хафез Асад. Така викаха руснаците и в ГДР и в Унгария и в Чехословакия и в Азербайджан...

Искаш да кажеш, законно избраното правителство на Сирия. А да знаеш САЩ кой ги извика?

Официалната ВЛАСТ в Сирия в лицето на законно и демократично избраният Башар Ал Асад ; Официално ПОИСКА ПОМОЩ от Братска Русия за борба с ДОКАЗАНИТЕ ТЕРОРИСТИ от ИДИЛ ! А САЩ какъв го дирят там, и по силата на КОЙ международен закон са в Сирия - и до днес НЕ Е известно на никого !

да те цитирам "Официално ПОИСКА ПОМОЩ от Братска Русия за борба с ДОКАЗАНИТЕ ТЕРОРИСТИ от ИДИЛ !" ИДИЛ ИДИЛ ИДИЛ ИДИЛ ИДИЛ ИДИЛ ИДИЛ ИДИЛ А какво стана? Биха се с 5-6 пъти с ИДИЛ, а през останалото време му трепеха опозицията. ИДИЛ е разгромен (точно от опозиционните сили и кюрдите които свършиха 90% от работата) - и какво прави тогава Русия там? А Ердо какво прави там и защо бие по тези които бият по ИД?

по РЕЛИГИЯ ли са братя по ПРОИЗХОД ли са братя или по ДАЛАВЕРНИ ИНТЕРЕСИ са брате. Че гледам че еврейчето Шаломов се е скарал с целия ХРИСТИЯНСКИ свят и се е присламчил към МЮСЮЛМАНСКИЯ. Осиновили са го казваш, а?

Много плюнки фърчат от соросоидите от мъка, щото знаят, че това е последния напън на господарите им и ако се провалят (а те ще се провалят), ще вият гладни. Путин никога не е заявявал, че е настъпил пълен мир в Сирия. Напротив, в речта си каза, че макар и основните военни действия да са приключили с фактически разгром на основната сила на ИД, то остават групи и формирования, които с времето постепенно ще бъдат прочиствани, като се установява мирът в района. Ясно е, че краварите и техните дружки от Израел газ пикаят, че им провалиха пъклените планове и е ясно, че ще опитат да възпламенят войната отново, този път чрез кюрдите. За глупците обаче само не е ясно, че това играе добре в плана на Путин, защото ИД вече ги няма, а кюрдите са трън в очите на Ердоган и това може да се превърне в сблъсък между САЩ и пионките им и Турция, а Путин само ще потрива ръце. Ако стане много напечено, не е проблем Калибрите да залетят пак през Каспийско море и да изпърлят "бунтовниците" и "анонимните" им инструктори.

още малко и африн пада ще доъде аскера,и населението ще се вıрне по родните места.браво на аскера.

Аферим!

Ако се махнат САЩ/тях никой не ги е викал/ , конфликта ще приключи много бързо!

всички чужденци в Сирия са поканени по един или друг начин от сирийците, изключение прави ИСИС, ама като така и така има гражданска война, защо и те да не се самопоканят?!

щеше да разбереш че силите на Асад са се били с тези на Ердо, а отгоре на това са помогнали НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД - Кюридте да се прегрупират. Така че за сега - Ердо май повече не му е мястото в Сирия. още повече че не иска да осъществи КАКЪВТО И ДА Е КОНТАКТ С ПРЕЗИДЕНТА НА СИРИЯ... така че... спри с троленето.

Отдавна пиша тук, че военен конфликт в Сирия ще се води поне още 50 години. САМО ПЪЛНИ ГЛУПАЦИ МОГАТ ДА СИ ПОМИСЛЯТ ,ЧЕ САЩ И ИЗРАЕЛ ЩЕ ОСТАВЯТ ИРАН И ТУРЦИЯ ДА ДОКОПАТ СИРИЯ;)

къде е шибънато ООН? Сирия си има правителство и поканило приятели за борба с терористите какво правят Турци и Американци в суверенна държава?

когато има гражданска война няма правителство, всеки може да кани който си поиска и да тегли последствията от това. за това, че има гражданска воина са виновни хората, които са управлявали Сирия до сега - семейство Асад

Що за глупости пишеш !?

Май въпросът е само един- дали Сирия ще се управлява от човека който е образован и не ходи в потури и чаршафи или от един такъв който е омотан от такива чаршафосани. американците предпочитат чаршафосаните- просто те по- леко се манипулират.

индийците.

Лудите крави в предсмъртна злоба. Скоро им идва края!!!

Ти вярваш ли, че прасета могат да се борят с рогати крави?

През 70-те всички тия държави - Ирак, Иран, Либия, Сирия - имаха светски управления и не бяха чували за ИДИЛ и фанатичен ислямизъм. После американците решиха да им набият със сила демокрацията и в резултат сега там се възцари такъв мир, спокойствие и просперитет, че гола американка да мине по улицата няма кой да я закачи.

Не светски, а съветски.

Съветски, светски, свестни - важното, че имаше ред и някакъв прогрес. Намесиха се "демократичните" сили от запад и резултатът е налице.

светски имаше в Сирия, Либия, Ирак в Иран за кратко и след това ятоласите взеха власта щото светските ръководители се бяха навели пред Запада и САЩ! Още по-смешно е за тоя дето се опитва да каже че СССР е управляват тия държави е да припомним че помти всички тяхни ръководители са учили на Запад и много добре познават и сладоста и отровата му! Защо обаче тия държави лесно намериха език с СССР и другите соц. държави отговора се намира в Корана!

Ама нали Късака обяви пълна и окончателна победа в Сирия, започвало възстановяването на страната? Каква война продължава тогава? Наистина ли сте толкова тъпи и не разбирате, че пропагандата ви претърпя пълен провал и станахте за посмешище? Или просто сте нагли гьонсурати? Или сте и двете едновременно?

Дебил, има останали ГРУПИ от терористи- чалми и говеда. Последните нямат никакъв шанс. Последни издихания. Дамаск вече живее нормално, Хомс, Хама, Алепо, Палмира и още над 15 града. Мри от яд квичейки злобно.

над ИД си е неоспорим факт. Ама твоите работодатели очевидно не искат да се махат от Сирия и може да се наложи още една победа.