Джамбазки за Сирия: Няма доказателства, че Асад е сатрап

САЩ, Великобритания и Франция удариха Сирия, за да се отвлече вниманието на хората в трите страни от вътрешнополитическите им проблеми.

Обратно в новината

Коментари - Джамбазки за Сирия: Няма доказателства, че Асад е сатрап | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kазва самата истина не сам ни русофил ни американофил но тези които защтават саединените щати надявам се за тази хас це им плащат .Aко не са кухи леики но пак леиките сравнение с тех могат и да се поправят.не може силните да нападат слабите,защо не нападнат Pусия нали за тях и тои е диктатор но не и стиска.

ПРОЧЕТЕТЕ ЛИ СЛЕДНАТА ФРАЗА: / не сам ни русофил ни американофил/ - да сте сигурни на 1000 % че това е червен трол. Това е един от текстовете им спуснати от кремъл за дезинформация. Да се правят на невменяеми.

Е това всеки го знае! Башар Асад е бил детски хирург в Британия, преди да поеме поста си на президент на Сирийската Република! МИНАЛ Е ЧОВЕКА ПОКРАЙ ДИКТАТОР!! Но затова пък лудите говеда от Краварника и европедалите от Гейсъюза, много обичат да слагат диктатори на власт! А там където сложат педокрация с крилати ракети и бомби с обеднен уран остават само руини! Точно както стана в Сирия, ирак,Йемен,Либия,Сомалия,Египет, Крайна,Виетнам,Корея, Камбоджа,Лаос, Афганистан,Мароко, и къде ли още не! Все пак първи приятели на Краварника са джихадитата от ИДИЛ и ислямитата от Ал Кайда, пърда дружка им е вахабиска Саудитска Арабия с емири които режещ глави на малки деца!

а нужни ли са доказателства че ти си руска подлога? Та по аналогия!!!!

извънземен - ти си идиот

Ти не само си подлога ами и кретен !

Ангелчо, нямам доказателства, че си българин

Почти не е за вярване, че политик признава, че всичките приказки дето се изприказваха за химически оръжия нямат никаква доказателствена подкрепа ... а намирисват на номера на Тони Блеър, постлал пътя за войната срещу Ирак навремето ... Приказките са си приказки, а фактите факти - Сирия е разсипана о ограбена, а то не бяха ИДИЛ, кюрди и т.н. - в края на крайщата лицемерите защо не кажат, че просто Башарчето им пречи или помага да се докопат до петрола...

Абе момче ти на партиѝна школа не си ли ходил? Я внимаваѝ че чадъра ти е готов..Така ли ви учат в училище?

Този "ангел" на снимката ми напомня някой,но не се сещам нацист ли беше,ционист ли,комунист ли или прост популист?

Къс виц, г-да: -"Скрипал возкресе!" И друг, в отговор: -"АнтиДОТием ДОТ поправ!"

Гледам снимката на Джамбазки и констатирам, че няма неуспорими доказателства, че е с очила.

Нито американците нито руснаците са цвете за мирисане и едните и другите лъжат и изнасят информацията така както им е угодно и не се съобразяват с никого ,но сега поне международната комисия трябваше да отиде на място и да провери ,но вече е късно !Империи и все си го мерят ...!

Ето я на, новата бяла златка се роди :( Тъжно, мнооооого тъжно за kleta majka balgaria.

Абе на кой му дреме за ООН? Още преди 2 седмици Тръмп каза, че ще удари Сирия без значение какво ще каже ООН! Това да се закрива и готово! Щото ако си изпълнява функцията сега трябва да се обяви война на сащ, франция и англия!

Подкрепям гн Джамбазки , стараят се да ни внушат втори Ирак! Няма такива хим.форъжия.

Тук на тези два поста с фалшиви, изкуствени 22 броя постове се вижда ясно че групата на червените тролове в България е около тази цифра. Организирани и платени от комунистите от омразната партия БСП.

Тъкмо международната комисия щеше да заминава на проверка в Сирия и .....следите се заметоха ?!Защо беше това бързане ....?

и кои ги замете бе цървул ... баба ти с метлата ли ??? тъпак !

Така е Джамбазки, съгласен съм с теб. Обаче виж кака стоят нещата. Когато САЩ кажат, че е имало химическа атака, значи е имало! Фактите не са важни. Когато САЩ кажат, че Асад е сатрап, значи е сатрап! Фактите не са важни! Същите са и политиците от Великобритания. Ако липсват факти, ще се изсмучат от пръстите. Борис Джонсън пет пъти повтори, че Русия имала мотив да убива семейство Скрипал. Какъв? Точно Русия няма никакъв мотив да убива фамилията. Грам логика няма в това! Но при САЩ и Великобритания фактите и логиката не са важни. Те така са свикнали, каквото ние кажем, това е! Как се провежда нормална дипломация с такива? Трудно! Да не кажа невъзможно. Нали Русия ги покани на вторият ден в град Дума , да отидат и да проверят на място дали има използване на химическо оръжие или не. Освен това можеха да говорят и с местните хора. Скрито, покрито нямаше как да остане. ЗАЩО СЕ ОСЛУШАХА И НЕ ОТИДОХА? КАЗАХА, ЧЕ И БЕЗ ТОВА ВСИЧКО БИЛО ЯСНО! КОЕ Е ЯСНО? Защо Джамбазки, не коментираш колегата си от ГЕРБ, който беше с теб в студиото. Той заяви, че всичко е правилно и справедливо и АМЕРИКАНЦИ, БРИТАНЦИ И ФРАНЦУЗИ ПРАВИЛНО СА ПОСТЪПИЛИ! ТОВА НЕ Е ЛИ СЛУГИНАЖ ГОСПОДИН ДЖАМБАЗКИ! ОТ КОАЛИЦИОННИЯТ ВИ ПАРТНЬОР!

ти си за прецедател на оон за вице в USA как несате забелязали ,зер прост народ това европеиците и американците бре бре

Уважаеми американоподдирници,като ви чете човек глупостите въобще не се съмнява,че държавата ни няма бъдеще.Един тъпанар тук се жали че не сме поддържали идиотите от Америка.Ей тикви,българите 100 процента са за Европа но не и за американското НАТО.А що се касае до Русия,то тя си е в Европа и скоро дори неграмотните американци ще го разберат.

Няма доказателстава, че и ти имаш мозък ама на, представляваш ни в европарламента.

Ти какво имаш бе говежди мики маус.В устата черен кавал

Джеймс Матиас:" ... Преди атаката уведомихме всички членове на НАТО ..." Каракачанов:" ... Имахме информация по каналите на военното разузнаване /служба/... Май сме членове на друг съюз.

"български патриот" го активираха и наду руския кавал.

По вярно е че Хюсеин е имал химическо оръжие от твърдението че ПРО на Сирия е свалила над 72% от изстреляните крилати ракети. Забележително е използването на зенитни ракети С200 ,които имаме и ние . Защо тогава всички комунисти говорят ,че армията ни е много слаба и всичко зависи от настроението на някой за да ни превземе?За да ни крадат -руснаци и турци. Реваншизма на комунистите .

Какво имаме ние ?Боклуците като теб разсипаха армията и сега сме с гол задник.Не е казал Ердоган и не е скочил на Дунава за 1 час. Ще го спираш с бояджийски стълби. И ще атакуваш на заден ход към манафите.Престъпници !

Krasimir Petrov

И сме по-слаби от сирийците?

Ами гледай ся Джамбазки, то и нашата пишман държава има посолство в Сирия, демек имаме официални отношения с "режима" в Дамаск. От друга страна подкрепяме официално хвърлянето на бомби в суверенна държава и наричаме Асад "сатрап". А ти си тръгнал да ми говориш, че нямало доказателства.

Има доказателства моето момче.Както има и доказателства за теб и каракачанов,че сте ченгета от държавна сигурност,които заграбиха имотите на ВМРО и не само тях.Имате късмет,че Ванче Михайлов не е сред живите.Смъртна ви присъда отдавна щеше да бъде издадена и изпълнена.

Що бъркаш хрян с ряпа? За това,което говориш това са вътрешни неща и твоето към тях отношение и те нямат никакво отношение на случилото се в Сирия.

Американката в ООН Хели обосновава удар в Сирия на положенията на американска конституция, а не на международно право, върху което се базира ООН. Тоест нагло изтъкват едноличното си право (а седят в ООН) да вършат беззакония.Това си е пълно погазване на правата на други народи и държави. Могат да размажат всяка неугодна държава с фалшифицирани обвинения или предполагаема вина - уж, западни безжалостни циници били се грижели за децата и старците, а самите те всяка години убиват масово мирно население. Както сега в Рака и Мосул. Дори не са оказали хуманитарната помощ на пострадалите. САЩ предизвика все повече и повече международен хаос и приближава свят към война, въвличайки и европейски васали си в своите вандалски престъпления.

Тони Блей" "...не съществува по начина, по който смятахме"...". Интересно, защо винаги, когато се каже истината, веднага ставаш русофил ? В случая русофил стана бившият министър-председател на Англия. Трябва задължително да псуваш Русия, за да те приемат за прав.

БРАВО! Умно момче е Джамбазки!!!

Джамбазки, ако нямаш доказателства за сатраплъка на Асад, това не означава, че други нямат. Не означава също и че имат, което прави въпросът най-малкото спорен. Ти по-добре остави международните спорове и гледай в собствената си градинка, защото има доказателства, че много от така наречените "патриоти" сте руски мекерета (може би с изключение на Валерката и неговите хора), което потвърждавате за пореден път с безапелационното ви заемането на проруска позиция по този неясен въпрос. Ако беше жив Ванче Михайлов, всичките днешни каракачанови "вемереовци" нямаше да можете място да си намерите.

БРЦК

И щом имат доказателства що не ги дават? Или само ревът по медиите 'Асад е сатрап и имаме доказателства' , ама няма да ви ги покажем...

Е, нали съм писал, е може и да нямат? Проблемът на Джамбазки е, че заема категорично определена позиция, без да има доказателства в едната или другата посока. Ама да се кажем право, дори и Щатите и съюзниците им да имат доказателства, едва ли ще ни ги дадат точно на нас, защото баш-войводата министър на отбраната, първи ще изтропа на руснаците подробностите, от които ще станат ясни резидентите САЩ/Великобритания/Франция в Сирия.

Само дето гражданската война там започна, след като правителствените войски започнаха да стрелят с бойни патрони по хора, отишли на погребение...

БРЦК

Я помисли малко и ни светни що им е да го правят?

Не питай него, питай Асад. Факта си е факт.

Единственото, което заслужаваме като държава и нация, е спиране на кранчето от ЕС, връщане на визите и шут отзад. По-нелоялни и долнопробни "съюзници" трудно може да си намерят европейците. Да здраствует Империята на злото - за голямо мое съжаление само за техни братушки ставаме.

... следва инфаркт. Никой не ти дава право да даваш оценка на хората и да им нареждаш какво заслужават и откъде го заслужават.

Джамбазки в случая е прав.Има си международни правила ,но те не се спазват.В Устава на ООН се забранява или приемане на сила срещу териториални цялости на всяка държава.Дамаск не е разрешавал удари.Но тия 3 държави не се съобразяват с международното право и измислиха ,че Асад е използвал хим.оръжие ,за да си оправдаят действията.Разумните хора са против използване на сила спрямо Сирия-това е животински подход,силните нападат слабите.Китай-представител на м/вото на международни отношения Хуа Чунин/жена/-Китай е против използване на сила ,бори се за уважаване на суверинитета ,независимост и териториална цялост на другите страни.САЩ-Но постоянният представител в ООН Ники Хейли,също жена ,тя е на противоположна страна .Нямало САЩ да напусне Сирия, до като САЩ не си постигнели целите си.Така ,ч е това нападение на Сирия си е агресия,а уж се борели за унищожение на терористите.

Тримата глупаци се изхвърлиха като чек*я на пясък. Никакви държавници, избрани политици, според конюнктурата.

То трябва да имаш с какво да мислиш, ама - не, природна даденост.

обаче има.

Г-н Джамбазки,вие никога не сте бил в Сирия.Г-н Чуков там е роден,учил е там.Обадете му се и той може да ви каже това онова.идете до Харманли и питайте някой сириец.Асад никога не е избиран като хората.изборите са като при тошово време-99 процента.Асад и баща му са убийци та дрънкат.Доказателства искал.

.... и Тръмп е двуличник, за който хем подкрепяният от Русия Асад е животно, хем искал да строи небостъргач в същата тази Русия.

Мене ме изкефи изказването му за хвърлените атомни бомби. Ми да бяхте го цитирали бре.

Айде още едно руско мереке.

35 химически атаки са малко.

Абе какво са се разположили толкова военни в нещастната Сирия? Вече не се знае кой срещу кого е. То са израелци, турци, руснаци, американци, иранци...... Какво правят там - мака си ли търсят?

ще не станеш депутат в руската дума бре дришня а си се кротнал срещу 20 000 евро на месец в парламента на ес. аман от фабрики за ла.на!

Преди Сирия беше процъвтяваща държава, а след като решиха да я демократизират, никога вече няма да я бъде.

При 5000000 напуснали пределите на Сирия, при 6000000 т.нар. вътрешни бежанци и при над 350000 убити... нееее, в никой случай не може да го наречем САТРАП. Ще го наречем с простата думичка "УБИЕЦ"!

Счита се, че жертвите в Хирошима са между 90 000140 000 души, а в Нагасаки между 60 00080 000, като болшинството от жертвите са сред цивилното население.[6] Други източници посочват 330 000 убити, 476 000 ранени и 9 200 000 бездомни

Счита се, че жертвите на на комунизма в Русия са между 10 и 15 милиона, без да се броят тези в Украйна, заради гладомора.

Ами глупак е, трябваше в масква да ги бухне тез бомби, не в Япония.

пич, какво очакваш от тия главорези -все са прави и вие водите народа към европа която се управлява в момента от малоумници незнам какво мислите

Как може да се съмнява в морала на Тръмп Макрон и Мей Това са най напредничавите ръководители на свободния демократичен свят Тръмп -пич сменил няколко манекенки и с проститутски скандал на главата леко шашав но не изцяло изперкал Макрон -един от най младите водачи на Свободна Франция Пред него Шарл де Гол Ширак дори Наполеон бледнеят Е- малко геронтофил но в рамките на нормалното Все пак Макроница не е на 100 и кусур години И Мей Това Тачър Чърчил че и кралица Виктория изобщо не могат да се сравняват с нея ,прочута яловица Тримата са водещите лидери баш демократите ,демократи на демократите макар че после ги съдят от време на време като Саркози-то гушнал 5 милиончета или като Тони Блеър който се оплака че ЦРУ го измамило със отровите на Садднам Иначе измамен или не ама Бритиш петролиума си делка фифти фифти и Либийски нефт и Иракско петролче със Ройал дъч шел и Тексако ТИЯ ДЪРЖАВИ ИМАХА ВЪПИЮЩА НУЖДА ОТ ДЕМОКРАЦИЯ А НАРОДИТЕ ИМ ИМАТ НУЖДА ОТ СЪКРАЩАВАНЕ НА ЧОВЕШКИ ПОТЕНЦИАЛ ЗА ДА НЕ ПАПАТ МНОГО И ПЪЛНЕЯТ

Явно краварите и заблудената европийска демокрация-васал на краварите искат да разпарчетосат Сирия както направиха с Ирак и Либия, ама нещо руснаците не им позволяват. Ето защо са всички тези истерия със Скрипал и химическите оръжия.

И това ми било изказване на политик! Точно Госпожица Джамбазки да дава оценка кой е по-по-мъж, е смехотворно. Тома леке е просто една голяма ла*няна уста, и прави точно това, в което обвинява западните политици - отвлича вниманието от скандалите в собствената ни държава.

Шило

Е ти ли си човекът, който трябва да дава оценки?

Щом Джамбазки може, защо не и аз?

Ами то и за Саддам нямаше доказателства, ама го обесиха нали? Така че Джамбазки други взимат решенията, това са тези дето ще наложат Новият Световен ред!

Ако Асад е сатрап, какъв е Ердоган? Западни медии, постоянно бълват информация, че Ердоган, не зачита човешките права и че това не е добре, по отношение на влизането на Турция в ЕС. Постоянно се говори, какъв диктатор е Ердоган, как потъпква демокрацията, как несправедливо арестува хора и как жестоко се отнася към политическите си противници. Та въпросът ми е, защо великата и демократична тройна коалиция (САЩ, Англия и Франция), не се заеме с възстановяването на демокрацията в Турция? А ние знаем, как се демократизира определена страна- правят се въздушни удари, разрушава се инфраструктура, избиват се диктаторите и тогава настъпва хаос в страната, хората започват да напускат и на практика страната се унищожава. Та защо Лудия, Старицата и Бабое.еца, не започват с въздушните удари срещу Турция. Колкото е жесток режима на Асад, още толкова е жесток режима на Ердоган. Защо така мерите с двоен аршин бе, господа демократи? Или ви е страх от ненормалния Ердоган? Май не ви стискат халките на гъ.овете, да се изправите срещу султана и да направите вашите демократични промени в Турция. Що така бе господа миротворци?

Цялата рубладжийска сволач тия дни е на баламатома. Т.н.р. патрЕоти - аазбирай чисти руски мекерета ,купени и платени са активирани по всички гнъсни медии. Да се издрайфа човек просто...

Шило

Мърлоу, 44 % от британцшите не одобряват атаката. Одобряват я само 22%. Камарата на лордовете ще разкъса Мей. Конгресът на Щатите е бесен на Тръмп за товао, че ги е заобиколил. Това коментирай.

Ама Мърлоу откъде да ги знае тези работи? Той каквото чуе от тези, дето му подхвърлят грошове......

джамбазски казва на глас това, което всички мислещи хора по света знаят!

На хората по света най-мсешен им се вижда бабоебчето. Църка като мишенце