17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези глупаци си живеят в техен свят ! Я ги питайте кога за последно са основавали организация в някоя фирма !!

misho_cg@

Стига бре и синдикати ли имало в България ? Колко ли члена освен ръководствата си имат ? Кого представляват ? Някаква гадна номенклатурна паплач останала от времето на прехода, досега на държавна хранилка.

закон за сумирано изчисление на работното време е най-големият поробителен акт мислен някога в историята на човечеството. С тоя договор и закон реално не ти плащат извънредните часове , а ги броят като нормален работен час и не се заплаща по 1,5 или по 2 както е в белите страни. Тоя закон за сумирано изчисление на работното време трябва да бъде ПРЕМАХНАТ. Работещите роби, това даже в Африка го няма като закон, бачкаш повече от 8 часа ама не ти плащат овертайм, а като нормален работен ден.

добави и така наречените компенсации - които работодателят ти дава в края на отчетния период.всички часове отгоре - те компенсират в удобно за работодателя време. при мен в такива месеци се получават безумия от сорта ден работиш - ден почиваш. поне да ги съберат тия компенсации, та да може да си починеш - но не! трябва винаги да е гадно на работещия.

Събрани сам 101586 подписа ??? Мисля,че би трябвало да са много,много повече

с маски ? м? крият ли нещо, т.н. синдикати ?