Синдикатите против спиране на въглищните централи преди 2043 г.

КТ "Подкрепа" и КНСБ поискаха и налагане на мораториум на цените на емисиите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква 2043 г. Това е лудост. България има залежи от въглища за 200 години напред. Седим върху злато и ще го изоставим защото Еврогейския съюз иска. По-добре да излезем от ЕС и да строим още Тецове ,ще продаваме ток без да плащаме емисии.

странно... какво ли внасят корабите ни от Мариупол дето е 10х повече от изкопаното в нас?!

Тия въглища.Времето им отминава.

И ти какво предлагаш... вентилатори и вятърни мелници, нали. Голяма сила са. И дори уличното осветление неможе да разчита на тях.

Заради 100000,които могат да си намерят друга работа,6млн.,в това число и деца,ще дишат отрови.

Значи, че трябва а се спрът въглищата трябва! Няма как да разчиташ на нещо дето хем се изчерпва бързо хем замърсява хем не е толкова ефективно при производство на ток! Но пък от друга страна най-ефективните производители на ток засега са атомните централи, но пък европа забранява атоните централи, е само франция та хем иска навсякъде в европа да се спрът но тя да има повече от тях! Та единствения начин е да се правят атомни централи! Още от 50 години има много по-безопасни ториеви реактори които хем безопасни са и с по-голямо КПД! Но не са ги развивали понеже от тях не е можело да се излече после материал за атомна бомба!

дишайте си вие скапаните въглища малоумни просто миньори. Не съм длъжен да да ви давам АЗ заплати с МОИТЕ ПАРИ, за да имате ВИЕ работа. Гледате само търбуха си. Ми ша почнете друга работа ви ЕПЛелина. Така е навсякъде. Никой не купува вече бакърени съдове - дай циангите да излязат на протест. Никой не купува вече часовници с прожини - дай часовникарите да излязат на протест. Никой не купува вече каруци - дай каруцарите да излязат на протест. Никой не купува вече качамак - дай качамакчарите да излязат на протест. Никой не купува глинени стомни... и т.н. и тн.... аман от вас. Всек друг може да се преквалифицира, само вие не.

Поинтересувай се малко за електроенергийната система на България, като принцип на работа най вече, мощности, свързаност, цени на тока и т н и като се просветиш малко мисля, че ще спреш да дрънкаш глупости.

поинтересувай се ти. писнало ми е да ме пращат да гоня Михаля. Поинтересувай се до колко заболявания водят праховите частици и отровите от въглищата. колко човека умират на ден от това. и що? щото не може всеки да си сложи един панел на блока, ми трябва да храним най-тъпото съсловие в страната без грам образование, но най-наглото и винаги изнасилващо правителствата от Костово време до сега. За тия години можеше да сме се отвъртали от тях. Познавам хора които още тогава правиха вятърни централи по врачанския балкан. Тогава им се смеехме. Сега хълцаме. Правихме преди електрокари - някой се смееха после на Мъск, сега пак хълцат...

Подкрепям! Зелените малоумници не знят какво правят и пред каква криза изправят страните