Оценили сградата на Булгартабак при 500 евро за квадрат

Работещите в Булгартабак и българските граждани бяха манипулирани с неверни информации от Агенцията за приватизация и от управляващите при осъществяване на продажбата на холдинга.

Обратно в новината

Коментари - Оценили сградата на Булгартабак при 500 евро за квадрат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е явна далавера. Питам: Защо не напечатаха акции с номинал 1000 лева и не ги пуснаха през барсата на пакети. Кайто иска да си купи. Само така пазарът ще покаже дали тази цена е реална.

ЛЪЖАТ НИ ЗА ВСИЧКО, НЕ САМО ЗА БУЛГАРТАБАК.

Ами толкова струва подкрепата на ДПС за ГЕРБ в идващите избори, какво толкова се пенят синдикатите:)

Този път синдикатите май нищо не са взели от сделката та вдигат шум.Ама новите собственици като ги изхвърлят ще видят как се работи при частника,не е като да си седиш на топло в канцеларийката и да пиеш кафе и пушиш безплатно.

В никоя капиталистическа страна (страна с пазарна икономика) сделките не стават бадва. Ако капиталиста (акционерите) нямат печалба сделката не става. Те не купуват дадено предприятие за черните очи на работниците или в случая на тютюнопроизводителите, те се интерисуват само от печалбата! Ако разгледаме нещата от тази гледна точка, прави впечатление, че купувачът е проявил необикновена щедрост като е поел доста ангажименти. Друг е въпросът, че Булгартабак струва повече от цената, за която се продава.

синдикати твърдите че е кражба-добре-защо не сезирате главния прокурор има съд и в Хага.Дали не лаете и използвате изтерзания народ за да получите дял от далаверата.....Досега се храните от труда на работника-заслужете храната си-спрете разграбването.Ако сте чисти в борбата работника ще ви подкрепи.

То да е само за тази сделка? А БГА Балкан, а Кремиковци, а БДЖ! Всичко е едно и също винаги!

Въпросната сграда се намира на ъгъла на бул. Васил Левски и ул. Ген. Йосиф В. Гурко. Няколко номера по-надолу в посока бул. Цар Освободител, по-точно на бул. Васил Левски 83, та там цената на квадрата е 5300 евро. Дори наскоро апартамент от 244 кв/м бе продаден там за 1.3 милиона евро. Който каквото иска да си пише, но сделката за БТ е пълна измама, както и всички предишни.

Ако речем, че само тази сграда на БТ е 5000-6000 квадрата, макар че тя е повече, то МИНИМАЛНАТА и цена би била между 12.5 и 15 милиона евро. Вие си правете сметка за фабриките и сградите по останалите градове, а имат и още в София.

Булгартабак приключва 2010 г. с над 20 млн. лв. нетна печалба. Това е публична информация, не е измислица.

Моля, не пишете сънища, а ползайте актуални факти а не слуховел. Виж [ekr в imot.bg за апартаменти в центъра : 385 евро за квм на т. 0899135800 409 евро за квм на т. 029525430 Сградата на БТ няма бани, балкони, тоалетни, кухни,антрета Има стара конструкция, коридори с тоалетна и стаи и е несравнима с апартаменти. Сградата е за капитален ремонт и около 3,5хкв

Това е бизнес сграда, а не жилищна!

Не разбирам защо някои хора недоволстват. 100 000 000 са много пари. Като се вземе предвид, че тютюнопушенето в световен мащаб ще намалява и след около 10 години ще е почти нулево - тези които инвестират в такова производство са обречени на загуба. Много добре стана, че го продадоха. сега парите ще отидат за нещо здравословно. А тези които все още се занимават с тютюн е време да помислят за друг бузнес.

И според тебе тези са някакви малоумници, които не знаят какво да си правят парите и ги хвърлят в губещо производство?

Ами така излиза.

Да 100 000 000 са много пари ако ги харчиш без смисъл, но когато ги влагаш в нещо печелившо и струващо в пъти повече тогава вече са нищо!

Добре де. Защо не дойдоха други компании да дадат 200 милиона? Тези са руско-български комунистически пари които гледат да ги изперат. Вземи им парите и си гледай кефа. А, че БТ ще фалира - то е ясно. Да му мислят хората които работят там - да си търсят нова работа.

Абе, Георги, ти тъп ли си или на тъп се правиш? Дружеството го купуват на 100 милиона, а чистата му годишната му печалба е 12-13 милиона и това естествено без да се броят милионите които до сега отиваха в партийни касички. Освен това остават активите, които за такова дръжество вероятно възлизат на доста крупна сума. Да не говорим, че на конкурса е одобрен/явил се един единствен кандидат, договора не е публичен и тнт. Освен това продажбата на печелившо предприятие не би трябвало да е на дневен ред изобщо. Така че ходи си паси овцете и не ставай за смях - ясно е, че за да се осъществи сделката доста пари са си сменили собственика. Сделката стана за броени дни, не се вдигна никакъв шум около нея - само я огласиха като свършен факт, ясно е, че всичко беше нагласено и всички доволни и с пълни джобове.

Ти пък откъде знаеш че има печалба 12 милиона. Никой не пуши бг цигари. Румънските са по-добри.

Знаеш ли онзи виц за логиката ?

Не. Кажи го.

Някой тук знае ли кой всъщност купи БТ ? Знае ли имената им - не ми говорете за В. Цв. или ДПС !

Браво на ББ, голяма далавера извъртя, ама защо не се похвали с това? Така се гепи, брато ! Е, не можеш стигна Царя и Командира, но дерзай!Още малко остана.

500 евро/кв за сградата срещу Св.Неделя е много далаверска цена. Може ли и аз да си зема една такава сграда?

Синдикатииииииии да се бяхте по научили от гърците бе, нямаше сега да ревете!!!!!!!!Така че заслугата си е изцяло ваша!!!

Никой нищо не ви е излъгал. Просто няма да произваждате тютюн за да не ме тровите с него ТОЧКА.

тия синдикати са само дърти комунисти. Къде бяха и бляха когато разпродадоха цялата държава пред очите им?! или тогава им беше угодно да стоят, само да гледат и да ръкопляскат?! синдикалистите винаги са били от най-големите търтеи и трябва да ги закрият!

Тц и млади " демократи " .Но си треха при костов траят сега - щото иначе ще трябва и да работят .А така по-лесно лижеш задници и казваш , че е шоколад . Този филм вече сме го гледали.

а дали са включени в оценката и двете НОВИ и супер модерни линии за производство на цигари които се монтират в момента в София и Благоевград на стойност около 8 млн. евро всяка?

Брей за пръв път ли е това-я, си помислете от годините на великите приватизации как беше,а?То само това остана оттогава ,но нищо не си е променило,което не говори ли ,че друг дърпа конците ,а тоя БОКО и Цвъццвъц са позьори и само важничат....мислете с главите си на изборите,а не като тъпи ченгета

Нима има синдикати в България?!?!?! Това са само платени клакьори на властта, които не защитавата ничии интереси, а се стремят да си запазят субсидията. Те са като политическите търтеи - на бюджетна издръжка!!!!!

Защо не участвахте в търга да купите вие фирмата, нали струва много повече....

А някои знае ли че тези малко над 100 милиона са във вид на акции от САЩ банки пред фалит.

А кой казваше , че любовта не е сляпа ?

Страхът от изборната победа на ГЕРБ подгони и синдикатите.Толкова време се търкаля сделката по медии ,агенции,синдикати.Сега се сетиха като започна предизборната кампания.Не манипулирайте хората - и без това от вас синдикатите гфайда никаква - само си живуркате от парите на хората и държавните субсидии.ако ви е толкова тежка работата нямаше да царувате с десетилетия.

Продажбата на Булгартабак ще изяде главата на Бойко и ГЕРБ. Такъв пладнешки грабеж не е имало от продажбата на БТК и Балкан. Бойко, Бойко, досега те подкрепях, имах чувството, че водиш държавата към по-добро, но и ти си същия мишок и крадец като червените, царя и всичката сволоч. Протестен вот на президентските избори!

а кремиковци за $1

Както се видя и това "изяде" главата на управляващите тогава..

Поредната порция предизборни комунистически лъжи, насочени срещу блестящото управление на Бойко Борисов и ГЕРБ!

Силвия, ти проституираш ли ? Принуждават ли те да проституираш? Познаваш ли някого, който те принуждава да проституираш? Потърси помощ! Ако работиш като проститутка е друго.

Иска, но не става. Просто се бори за малко внимание в нета, на всяка цена.

Гражданин за Ентусиазирано Разграбване на България, т.е. ГЕРБ

Гражданина е ясен

И кой е той,че на мен не ми е ясно.Не е селянина от с.Банкя.Друг ще да е.

Централата на холдинга в центъра на София счетоводно е записана с цена под 500 евро на квадратен метър на бул. В.Левски и ул. Граф Игнатиев, София. Всички от ГЕРБ са престъпници и това вече не е новина. Мутрите си направиха партия, естествено, от себеподобни, а не от ангели.

Управляващите заприличаха на престъпници

е как няма, това момченце Емил Караниколов е назначено като бушонче на този пост с връзките на Юлия Ненкова - юрисконсултът на Столична община, където обществените поръчки и търговете се манипулират по същия начин, че да останат един или двама участника.

Позната картинка - и при договора за газа, и при електроснабдителните предприятия договорите са скрити и цените само растат ли, растат.

а познайте кой регистрира тази фирма в Австрия и от де идат парите!

кой де?

Знам, ние от хотел"Калифорния", т.е. нашите пари, бе!

:-)), проверете колко струваха панелките в краен квартал на софия преди да дойде ГЕРБ на власт. За съжаление шума който вдигат с циганите измества вниманието на хората от теми като средния пръст за шенген от Европа и продължаващото разграбване на България.