17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вънка от МВР, един ден спят три дни почиват. За да започнеш работа в пожарната даваш рушвет от 10 000.миналата година един пожарникар лепеше гипсокартон в съседа докато беше на смяна в пожарната.

Пожарникар/огнеборец дето влиза в огъня получава 1100 лв.заплата.С предстоящата реформа ги успиват,че официално ще имат право на 2-ра работа. Аз като гражданин данъкоплатец предпочитам те редовите да получават и над 2000 лв.заплата И ДАНО НЕ РАБОТЯТ,че когато работят-някой страда и плаче. Редно е профилактици, дежурните диспечери и кабинетите офицери да не са 1ва категория и да няма служители на двойни хранилки. Справеливост трябва в МВР.Не Бъчварови мижави реформи. За който разбира

Не съм против никой , но спрямо останалото общество е несправедливо. Да видим първа категория, 20 заплати, 24 часа спане,3 дни почивка като всички работят другаде. В никоя друга държава няма така превилигировано съсловие заедно с МВР.

Които да ви вади заплатите и тогава да видим как ще я карате!

През 1983 година чантаджиите в главна дирекция пожарна безопасност в София бяха 43 души. Сега са 300. Администрация. И толупа беше там.

Вм н

Като се замисля, от всички служби май само на пожарната вярвам. Само от тяхната работа има видими резултати. Иначе какво? И битовата престъпност се шири, и съдебната система е куца (сгазиш човек на пешеходна пътека и ти дадат условна присъда; мутрите процъфтяват), и митниците удобно схят и през тях какво ли не преминава...

*спят

А защо е без пари държавата,не че съм за Бойко напротив неневиждам го но при него вървеше всичко цените не ,бяха такива а сега промяната ни промени изцяло!!!!!Тепърва ще има стачки и глад за всеки отрасъл!!!!

Рашков, Рашков, ако първо бяхте започнали с важните дела....

за десетина дни работа в годинат ми изглежда много нагло това искане

Ами,извикай ги да ти поработят поне 10 минути на къщата/апартамента!Тъп чалгар,малоумник!

А защо изобщо пожарната е в системата на МВР? Значи ли, че пожарникар има правомощия да ми иска лична карта, да ме задържи под арест и т.н. ?

КЪм външно министерство ли да бъдат? Или към здравеопазването(по-става)?

Нямат полицейски правомощия .

За хората на терен и 100% да им вдигнат са малко, но не и за чантаджиите по кабинетите.

А не така,там са само пенсионери на заплата и пенсия да ги поизринат и ще се намерят пари за увеличение.

Който не е доволен от заплатата си - да напусне! Може да се кандидатира и за мястото на колегата си бате Бойко. Или да стане охранител.

Като започнат да си плащат сами личните отчисления по осигуровките тогава.

тия явно не са се усетили, че ония се гласят да ги извадят от мвр и да ги оставят сами да се оправят!

Тези са истински хора. Помагат за всичко от пожар до рязане на коли в катастрофи. Не ги отъждествявайте с бившия ни премиер. Подкрепа за всички служещи на първа линия!!!

тъпи, те не " помагат" това им е работата и за това им плащат! а борисов е премиер три пъти, а те са си най мързеливите индивиди след военните!

Да, работата им е да помагат . Трябва да бъдат добре платени! Какво неясно има. чурук смотан.

Няма такова нещо като помагане срещу заплащане бе лонгур! Получаваш ли заплата значи си на работа. Помага ми съседа да изхвърлим старото кисело зеле.

Значи Спешна помощ не работят по идиотската ти логика.

Не само помагат, а се излагат на риск дори! Не е общо с киселото ти зеле и съседа!

Ако работят у вас няма да са мързеливи ,а ще им се молиш.

Малко е 20%. Поне 200% трябва. Иначе са свестни момчета. Дават дежурства, плющят карти с ракия и мезета. Преди 10-на години в хотела две скари запушиха с дим, дойдоха момчетата мигновенно, ольоскаха хотела с вода, не откраднаха само това което не е здраво заковано за пода, но са свестни принципно.

Тези се скъсват от работа

Само напред. Искай и протестирай, за да получиш. Ако седиш и чакаш нищо не става..Тука е така.

Категорично съм против. Както и при даскалите. Вдигате нивото и тогава. За МВР - първо си свийте щата и започнете да работите, а не да отбивате номера.

Ами да намалят полицаите Некадърници с 50% и ще има и за пожарникарите и без това те вършат повече работа от полицаите!

Повече работа , ама друг път .Не съм казал, че не работят.

Звучи нагло на фона на без пари чието в държавата!)