Синдикатът на полицаите продължава протестите

Настояваме за истинска и обхватна реформа, подчерта председателят на Синдиката на МВР Валентин Попов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То и ние искаме да ви реформират. Искаме полицаите да си вършат работата. Искаме да разкриват престъпленията. Искаме да се отзовават на сигнали. Искаме не само да сте много по щат, а и да има много ефект от работата ви. Искаме и да ви намалят привилегиите и почивните станции, които се субсидират от нашите данъци, където почивате за 200 лв 7 дни нощувки и хранене. Искаме, ама няма да стане.

Българските граждани очакват от полицията да си върши съвестно работата. Вие искате реформа - промяна в заплащането, ние искаме реформа - промяна в работата на полицията. До сега полицията получаваше кредит на доверие и финансовите възнаграждения на полицаите бяха увеличавани, без това да е довело до повишаване качеството им на работа. При постоянно около 65 000 работещи в системата на МВР и непрекъснато намаляващо по брой население в Р.България, България е една от страните с най-висок брой полицаи на глава от населението. Затова смятам, че сега е редно, първо да направите крещящо необходимите реформи в МВР и когато Обществото почувства положителните резултати, да получите и заслужените вече финансови придобивки. С Уважение: Един обикновен гражданин

Имате много фактологични грешки в коментара си и поради това изводите Ви са неправилни. С уважение: Един български гражданин!

Момче младо, само нощувките са 200 лева за седем дни и то ако се уредиш, което става рядко. То иска четене и знаене, не само писане!

Някой да им вдига на тия заплатите, че ми омръзна да си просят пари, като ме спрът за проверка.... То гледат до кога е срока на годност на риванола и кислородната вода..., заверен ли е пожарогаситяла с някакъв печат..., мерят дълбочината на грайфера на гумите - като стругари..., духаш за алкохол и наркотици... Правят се на всезнайковци, а прости кат ФАСУЛ ! Един акт не могат да напишат като хората и да си минат дрегерите на метрология... Повръща ми се от тая пасмина.... Има прекалено много гнили ябълки е система на МВР. Има и компетентни кадри с реално покритие.

Г-н Попов, Първо освободете МВР от пенсионерите, които са вече хиляди. Главните и не знам какви си още комисари и като прибавите към тях старшите инспектори се оказва, че началниците са повече от работещите на терен. Отделно от това на служителите на изпълнителски длъжности възлагат задачи, които понякога нямат нищо общо с полицейските задължения. Между другото, Вие не сте ли на заплата и пенсия и синдикални привилегии и не сте ли в конфликт на интереси с жената, с която живеете?/ Щастлив семеен живот/

ЗАЩО ТАКА БЕ ДРУГАРИ ?! КОЙТО НЕ СТАВА ЗА НИЩО СТАВА ПОЛИЦАЙ! ЗАЩО СТАЧКУВАТ Е БЕ ХАЙМАНИ ??ЗАПЛАТИТЕ ВИ СА ДОБРИ ,ПОЧТИ НИЩО НЕ РАБОТИТЕ ,ПЕНСИОНИРАТЕ СЕ ПО РАНО ,РЕКЕТИРАТ Е КОГОТО СИ ИСКАТЕ И ТО В РАБОТНО ВРЕМЕ! ЗАЩО БЕ ?

Кво увеличение искате бе ЗАПТИЕТА, искате да ви дадем от нашите данъци за да ни биете когато се борим за нормален живот на децата си. Да им намалят заплатите на тези ЕНИЧАРИ . Когато започнете да работите за народа , а не за тези които ви дават нашите пари тогава искайте повече .

От полицаите не можеш да искаш сами да се "оправят". Организацията, задачите и стимулите се определят от горе, а там явно се вълнуват най-вече от себе си.

А колко чиновника има на един действащ полицай?

Нещо конкретно за фактологичните грешки,моля? Боли Ви от истината? Само вие от системата сте доволни от резултатите си. Хората очакват много повече от МВР. За парите, които струвате на данъкоплатците, резултатите ви са плачевни. А пък вие продължавайте да се заблуждавате.

Минуса видно го е сложил някой пенсиониран хрантутник. С пенсийка 1300 лв. плюс 1700 заплатка... Нали така господин пенсионер Попов.

Господин Попов, В едно друго предаване казвате, че няма проблем в това 7000 полицаи да са пенсионери и да работят. Хайде първо реформиране това и тогава плямпайте по медиите. Вероятно и вие сте такъв, но както всички останали 6999 сте толкова безценни, че няма накъде. Аман от хрантутници и дерибеи, половината от които са и с купени дипломи от ЮЗУ и всякакви други незнайни вузове и трудно написват просто изречение без поне десетина правописни грешки! Сега разбрахте ли ме пенсионер Попов!!!

..ама заповядайте места колкото искате има...ама няма да ви харесат заплатите и останалите "придобивки" идвайте и взимайте на дядо мястото. Само не ми започвайте със ама то връзки трябват ала бала...то и аз искам да съм министър председател...ама нямам канадско гражданство. За това следващия път като стане нещо не ни се обаждайте оправяйте се само. Аз ще дойда само да ви впиша в протокола и да изчакам гробарската. Вие се правите че ми плащате , аз се правя че ви работя. И като казвате,че ми плащате заплатата на фиша не виждам вашите имена като работодател... пък и колкото и да плащате данъци...на всеки на държавна работа няма как да плащате. Айде със здраве, че тоя в Банкя каза,че има още трупове...ще ви чакам в парка да дойдете да помогнете да ги извадим. До скоро срещи клавиатури бойци. Поздрави от дядови с картата ..за метро.

Не виждатели, че за МВР няма заплати, лъжат ви и ви извиват ръцете за реформиб. С реформи и без реформи за МВР пари няма да има. МВР им е неудобно за това измислят някакъв нов орган с дублиращи функции. Но за всичките тези 33 години МВР е да запушва дупките от некадърното управление. Това с бежанците е доказателство. Много са примерите. Не прекъснато спускат несвойствени задачи на МВР. Това с бежанците е работа на Агенцията за бежанците, а не на МВР. На времето в МВР отмитаха и житото. Сигурно има и други примери. На сегашното управление МВР не им е нужно. Смятат,че там работят основно бойковисти . Лошото е също, че всички политици в последните 33 години се използват за лични нужди. И тези са така. Никой не мисли за хората, работещи там.