17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всички, които казват, че полицаите имат превилегии - ИЗБРОЙТЕ ГИ! Когато се пише по дадена тема, трябва да сте запознати с МАТЕРИЯТА! Направете го и тогава пишете. Доста сте далеч от истината. Защо никой от Вас не повдига въпроса за полицаите и на заплата и на пенсия - НИТО СИНДИКАТИ, НИТО ГРАЖДАНИТЕ, да не говорим за родното МВР.

А МОГА ЛИ ДА ПИТАМ КАК ТАКА НЯМА РАЗЛИКА В ЗАПЛАЩАНЕТО НА СЛУЖИТЕЛИТЕ В ГЛАВНА ДИРЕКЦИЯ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА НАКАЗАНИЯТА КОИТО СА ПО ЗАКОНА ЗА МВР. НЕМОЖЕ РАБОТЕЩИТЕ В ЗАТВОРИТЕ И ТЕЗИ В АРЕСТИТЕ ДА ПОЛУЧАВАТ ЕДНАКВИ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ. МИНИСТЪР ДАНАИЛОВ ДА НАПРАВИ ВЪЗМОЖНО СЛУЖИТЕЛИТЕ В ЗАТВОРИТЕ А ПО ТОЧНО ОХРАНИТЕЛНИЯ СЪСТАВ НА ТЕРЕН ДА ПОЛУЧАВАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ СТИМУЛИ. ДА ИМА ДИФЕРЕНЦИРАНО ЗАПЛАЩАНЕ. ДА СЕ ПОИНТЕРЕСУВА ОТ ЕСТЕСТВОТО НА РАБОТА В АРЕСТИ И ЗАТВОРИ. НЕМОЖЕ ЕДИН СЛУЖИТЕЛ ОГ ГДОХРАНА НА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ СЕДЯЩ ПО ЦЯЛ ДЕН НА ПЕЙКА В НЯКОЙ СЪД ДА ПОЛУЧАВА СЪЩАТА ЗАПЛАТА КАТО ТАЗИ НА РАБОТЕЩ В ЗАТВОР..

Уволнение на цялата тая ушева престъпна пасмиба, затвор за повечето бандити с униформи и ново МВР с нови кадри, без привилегии и 20 заплати накъп, за да пазят като помияри мутрите.

Всички пишете против полицията , а като дойдат да ви нае.........бат циганите викате полиция.Защо не се оправяте сами? Аз сам си решавам проблемите и не пиша срещу полицията.

И с пенсиите е така ! Едно е 5.6% от 220 лв пенсия, друго е от 1,000 лв пенсия ! Абсолютно неравенство ! Трябва да се дава една сума за всички, а не проценти !

Не знам дали някой взема 500 лв в МВР, но няма как всички да получат еднакво увеличение на заплатите, те тогава защо си имат различни длъжности, значи излиза че и за чистачката с основно образоване да има 100 лв увеличение и за офицера с висше образование 100 лв, тия синдикати нещо сами не могат да се разберат какво искат

Що? Социализъм в действие. Шефът накрая ще искат да взима по-малко от патрулиращия по улиците. Нормално е, който е на по-висока длъжност, с повече стаж/опит и т.н. да взима повече. Иначе защо хората да искат да се развиват?

Че те постоянно са в стачка?? Ако случайно се наложи да повикаш полиция, когато животът ти е застрашен, я дойдат когато са те пребили, я когато си вече убит!? Заплатата на полицая трябва да е обвързана с постигнати резултати. Разкрити престъпления, съставени актове и оказана помощ на граждани!!!

А, че циганите ги бият и отговора е респектиращи действия (молби и кандърми) не им пречи така ли? Че когато има заведено дело срещи полицай при изпълнение на служебните му задължения го освобождават от работа за да подготви защитата си също не им пречи?

Да ходят на полето като не им харесва. Кефеха се като малтретираха и унижаваха хората по време на положението. Свърши вече съпричасността, видяхме ви кой защитавате от народната любов. И да пият вода, и да пушат, вече хич не ми дреме за скъсаните им кубинки.

Интерес картинка са меверейците! Уж девоенизирани, а с униформи като пауни! Уж девоенизирани, а първа категория труд, 20 заплати и синдикати! Уж девоенизирани, а ще ги съди военен съд! Такава дивотия може да има само в нашата тиквенска милиционерска държава! Измисли я милиционерът цецо пъпеша! Не увеличение, а НАМАЛЕНИЕ трябва да има на милиционерските заплати!

Обратното броене започна 21 дни

На тия всички примери трябва да са в парични знаци, за да проумеят реалната ситуация :))))))) Каскети ! :)))))))))))))

все пари не им стигат Май на та ВИ

Никой не взима 500 лв. в МеВеРето....

време военизираните структури нямаха право да стачкуват!!!! С какво право си на държавна - народна издръжка и на всичкото отгоре с един куп привилегии, и никой не те кара насила да го работиш, и дори не го работиш както трябва че и недоволен???????

И че то и сега нямат право да стачкуват, но могат да правят протести. Разлилата е толкова голямя колкото жизнения стандарт на швейцарците и българите. Иначе да, доста превилегии и някои от тях по цял ден само разхождат кубинките. Все пак във всяко стадо си има и мърша.