17-11-2017 20-11-2018

Коментари

особености на етнически обичаи! кой ви дава право да семесите бре!

Пускайте го, че трябва да гласува !!!

Подживотинските църни мангаляци трябва всячески да се стимулират и да се поощряват да вършат такива неща ...

единя буйства в самолет, другия с автомобил

подвизите му са известни и на ластите, а резултат няма, тогава ползвайте казана и малко есенция, поне сапун ще стане от тоз паразит,иначе живее нанаш гръб и затвора да иде все тази, ние сме аламите спонсори доживот

Пуснете и наградете човека.

Другарю борисооооооооооооов - СПАСЯВАЙ ГО !!! ГЛАС ти е / МАМИЧКАТА ВИ/ ???

Съдът да го пусне, нарушават му се правата

Това ако беше в Германия щяхте да си изтриете езиците да обяснявате какви еврогейове са и как тоя бил мюсюлманин, ама нали си е наше гардже, от любов го е направил, няма проблем... Изроди.

Ама ром бил ама такива били...а колко българи са абсолютно същите скотове. Много е модерно и патриотично да се напиеш "на мотика " на всеки празник ...колко деца се впечатляват от това баща им колко може да изпие и каква гордост е това .Без значение от социален статус в провинция или столица масово е модерно да пиеш много щото е мъжко.Евала.Такива неща ще се случват докато народа продължава да изпростява с отчайващи темпове.

Имало и цигани работещи за благото на България. Не ми се вярваше.

За Ганю примитивните патриархални "ценности" са по-важни от превенцията на домашното насилие, нищо не е в състояние да го убеди да приеме ИК, нито да се къпе поне веднъж седмично

Жена му се е оплаквала от "домашно насилие", ето така става който се води по акъла на белите

някакво енергийно излъчване в тая Бяла Слатина! Осолбено по пътя и по мостовете. Още се помни какво стана на няколко пъти на и до моста. Трябва да се отслужи литургия за здраве, да се наръси със светена вода /но не тая, която е поел "шофьорът"!/ и ако трябва, да се премести селището! Я колко запуснати има бол, с лопати да ги ринеш и да си избираш! Че е станало като енергиен Чернобил! Не стига, че вирусът размахва косата денонощно, ами сега и това. Гласоподавателите намаляват. Поне сутрин преди излизане всички да си платим сметките, тогава някакси по-може да ни газят, ще си идем спокойни и отчетени.

Ромска работа.Освободете го ,че не си е довършил работата!

Преди 5 години се заби в скалите един мой служител,наполовина ром, Бях го взел на работа, дадох му шанс.Той взел служебния автомобил и отпрашил за едно село при гадже, но се преби.Веднага се намери някакъв адвокат - измамник и подучи роднините му да ме съдят за "трудова злополука". Отървах се от фирмата ,за да не ме изнудват.Значи, за да са нагли ромите си имат за съучастници и българи и затова - беж му е майката.

Защо пишете мъж, пишете ром.

Ром е алкохолно питие,това си е чист циганин!

Имал е празник мангала - 8 март!Така празнуват талибаните, със жертвоприношения!

Не знам дали беж или БОЙ!?!

Няма какво да “ги очакваме подробностите” всичко е пределно ясно :Оскотял маргинал , получаващ помощи от държавата : за отопление , за децата , за някаква измислена инвалиднист -пил посред цял бял работен ден и накрая завършил “подходящо” това социално извращение към обществото дето го и търпи и храни ! А чрез “бърза помощ” му осигуряваме и медицинско лечение , защото и гарантирано е здравно неосигурен ! Предстои пак и отново държавата с нашите данъци да го поеме с разходи за задържане , изхранване, отопление, охраняване, транспортиране , обличане в следващите няколко години .

Леката кола - бойно средство! ....И 1-2 ракии за отскок.

За това през втората световна война,в Полша и Германия основно е имало специални места за такива примати!

Поредните цигански истории

Докато при инцидентите с българи се съобщават даже и имената им, а при ромите се крият всякакви данни, докато ги подминават контрольорите в превозните средства, докато се пускат на свобода доказани рецидивисти, докато не плащат ток и вода, но се натоварват българите, за да не са фирмите на загуба, докато има двоен стандарт, те ще живеят с чувството на безнаказаност. Това не е демокрация, да вземаш от работещите и да даваш на търтеите, това е дискриминация на почтените хора.

И условни присъди за убийците, защото много често са деца на властимащите... Максим забравихте ли? Кирил Маречков уби човек, Георги Калоянчев уби човек... Но за тях присъди не е имало. Този ще го натоварят с макималната, за да си пишат актив, че са съвестни. Всъщност всички трябва да лежат 5 години минимум без, 10 години със алкохол и 15 с наркотици... Без смекчаващи вината обстоятелства и други адвокатски хватки ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАЛОЖЕНИ В ЗАКОНА!!!!

Умишлено да бъде извикан при бай Ставри и Умишлено да бъде разширен

Точно писах по темата. Този няма да му се размине. Максимално бързо ще го натоварят с максималната присъда, за да си пишат актив. Всъщност истинското правосъдие се вижда в делото срещу убиеца на Милен Цветков. Там в момента съм сигурен, че текат РЕКИ от пари и ще се точи максимално дълго, за да има условна присъда...

от толкова време налагам философията че силния има право да гази и мачка , да подвежда и после да пише доноси , да краде и живее на чужда сметка , да плюе по останалите за да злобеят защото той е силния и е защитен от ;закона ; , та това са резултатите от ;гарантирането ;

Един първосигнален малоумник вече ми е натресъл минус. Аланкоолу, ти не знаеш, че са убили хора в катастрофа, защото си алитерат. Но това е истина. И много лесно можеш да го провериш, ако искаш. Но не искаш, точно, защото си алитерат!!!

На такъв изрод да се приложат методите на "светата инквизиция"!!!

Една трагедия, зад която стоят и служители на МВР. Не бива да излиза от затвора до живот, а отговорност трябва да се търси и от служителите на МВР в района, които до този момент не са взели нужните мерки, за да не се стига до тук!

Интересно какво работи пияният примат, че си е купил Мерцедес?

така е , но тогава тея ; криещи се в храсталака с радар ; стават не нужни , а това са си приходи над милиард , отделно пък близките на власта няма да ги накажат поради за да не им унищожават бъдещето а и те трябва да се обучат да са безскруполни и контролирани , та така идваме до българския правосъден модел

уше

Съдебната система може и да го пропусне, но останалите от ма'алата - едва ли.

За сетен път казвам: ЦИГАНИНА И НА САПУН Е ВРЕДЕН!!!

Да, но Бог ще го осъди наркоманчето тъпо!

И габровеца, който уби детето си от мост и акушерката биячка, са с доживотна присъда, докато ххххна от Русе, който уби и изнасили момичето на алеята с 15 години. Не че бълг-рите са невинни, но са с пъти по сурови присъди? Тоест ако си прост, необразован и от малцинствата си по презумпция почти оправдан

Стига с това ром, той е Циганин!

Защо така липсват инициали и при единия и при другия ? По принцип се казват.

той в махалата ли е убил човека?

Имам фанати едни мангали на обекта да бачкат Те ся им зачетах новината и им реках че тва е ЦИГАНСКА РАБОТА- демек цигания Па те ми викат- Бате, ние циганите на тва му викаме - БЪЛГАРСКА МУ РАБОТА

ъпцулютно правелно

Бой. Единственото решение.

Така е между групи от населението, които не се обичат особено. Навремето на сифилиса във Франция са му викали Английска болест, а в Англия - Френска болест.

мечти, мечтиииииии...

Примати, които 30 години са дундуркани от всички правителства. Мързеливо, крадливо и вечно недоволно племе.

Забелязали ли сте,че циганската престъпност се увеличава точно преди изборите! (ПатриЕотите) щели да защитават,а ГРОБАРИТЕ Ообещават,че никой няма да ги пипа!

на Бяла Слатина само името и е Бяло. там бели хора няма.