17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не реват тези тъмнозелените ами да си извикат хелзинкския комитет нали те си ги защитават добре би било един като този дето е газил да прегази другия път шефовете и сътрудниците на този антибългарски Хелзинки комитет

Примерна аранжировка на информационните емисии:1.Гербава пропаганда2.Цигански бюлетин(кой кого заклал и блъснал)3.Сводка за срутища свлачища пропадания наводнения и други.

Напрежението достатъчно ли е за пържене на мангусти?

Ужас,поредният тъмнозелен филм!Циганско-Турски сериал....

Потресаващо, но важното е, че няма пострадали хора.

Как да няма пострадали??един поченал,една жена с опастност да живота....

Абе чети внимателно какво е написал "УЖАС".

За хора става дума!!

Ще го произнеса със страх в устата, ама .........този да не би да е ром ?

Чиста мангуста, мангал. Черен смрадлив, крадлив.

Една добра новина за белите хора.

Държавата е пълна с такива убийци.

С 99 км/ч ли е карал?

Колкото по-малко циганьор, толкова по-добре.

бах ти и новината-поредното животно се напило и извършило убийство! да ви таковам на журналята прости.

Аааааааа почнаха се, ми добре, следващият път с булдозер и да се почне с разчистването

доживехме и това чудо: ЦИГАНЕТЕ ДА СЕ ИЗБИВАТ ПОМЕЖДУ СИ. АБЕ ЕЙ, бугарите свършиха ли? нали първо тех, требваше...............

да, ама кой ще ги храни?

Грешка е да търсим добродетели в хора,които те нямат вместо да развиваме тези които имат.

Щом е карал пиян е престъпник и трябва да си понесе последствията. Но напоследък циганите са много, много нагли, навсякъде вървят на тумби по-средата на пътя и не се махат дори ако им пибипнеш с клаксона, целят преминаващите автомобили, автобуси и влакове с камъни и др. цигании. Майче правата им са много, а задълженията къде са?

Ми къде са рокерите?Само из градовете от светофар до светофар се правят на мъже..."Ангелите на Ада","Белите вълци", "Нощните птици" и нам кви си още самонарекли се с дръзки имена, къде са?

Що не питаш къде е полицията бе, скапаняк?! Рокерите ли треа да оправят каквото и да било свързано с мангалите ?! Ако пък случайно се опитат да се намесят какво се се случва? -справка Катруница. Полицията ни пресрещаше на 10 км преди това, но не попречи на магалите. Ае сиктир.

Абе, няма сапун в тази държава.....

Българският съд ще му даде 15 години с усилие...

Свиквайте, че тези до 10 г. ще ни управляват !

Интересно какъв коментар ще имат мутрата от Банкя и пРезидентчето!? Нали тоя е от техният електорат! Знам какво, ще направят, ще мълчат като осрани гъзове в мръсни гащи!

Аз разбирам, че понякога човек изпада в тежки състояния, депресии, мрачни мисли и т.н. Мога да си представя дори и в толкова тежко състояние да изпадне някой, че да тръгне да гази хора, които нищо не са му направили. Но с теб в колата да е дъщеричката ти?!? Ако присъствието на ТВОЕТО дете не може да те озапти, да те възпре да извършиш толкова низко и отвратително дело, значи си достигнал абсолютното дъно на жалкото си съществувание. Да беше отишъл да се хвърли от блока тоя пиян идиот.

В ценностната система на мангала чавето е потребима вещ. "Друго че си напраим..."

И отде да намери блок да се фърли бе, то техния катун от едноетажни колиби - а се качил - а продънил покрива!

Дайте си го на мангалите. Да се оправят помежду си.

Отново роми ?

Не бре цигани

Рома фо изпихме снощи. Отново ЦИГАНИ!

Нашите мигранти в БГ са на всяка крачка. За са стават подобни произшествия, не е нужно да идват от Сирия или Ирак. Те са си между нас, от самото си им раздане.

Нищо странно не се е случило! Това са културни особености на племето от подчовеци. Някой , който можеше да е доктор или инженер, но българите са расисти и не са му дали възможност навремето

И защо това същество трябва да мърси света?!

Трябва да се разреши свободната продажба на оръжия като в US. Това ще ускори еволюцията...

Орки.

slavrado

Алкохолът не прощава, съетан с агресивен характер нещата стават епични.

Бъдещите българи заради които Вожда инвестира ударно в образованието..... много са му ценни

ще го пуснат, гаранция ви давам.

Няма нищо лошо, това са цигани. Нека се избиват.

Политиката на национално предателство на герб-дпс-бсп включва нашето затриване на народ, с неконтролеруемо плодене на роми без образование и без перспектива за цивилизован живот, за сметка на бялото работещо население, което всяка година получава нов данък. ББ ще остане в историята като българоубиец, този който чрез корупция е постигнал демографски срив и е накарал младите хора с потенциал да напуснат страната.

Той само Баце да беше, ама те всичките в последните 30 години действат така.

- Ке белла Слатина! - Ъ, абе не е много бела!

циганска му работа

Новината от планетата на маймуните ли е?

Тц. От Мутроландия.

Този трябва да се съди за тероризъм и да лежи до живот.

Да бе, сложи го на данакоплатеца още разходи до живот! Не те ли е срам? Трябва директно смъртна присъда да има, не го щем допълнителен товар върху плещите на изстрадалият народ!

Тц! Не да лежи до живот, а да лежи мъртъв - заедно с целата си рода до девето коляно! Югославия чакаме да стане. Само дето армията ще избива българи. Защото МангалъТ е по-ценен, той узаконява управлението на мафията с гласа си... срещу педеселева, чифтемаратонки и двекебапчета...

Много права им дадохте на циганите и помощи, а те се въдят като мишки и ще ни изядат живи.

Един убит, един тежко ранен, алкохол бол... Ми, 3 годинки условно, така го виждам...

Баланса в природата е много важен. Нали същите те не искаха да има полиция в махалите имало полицейски тормоз над тях и ми нарушавали правата.

Оставете ги да се разберат според културните си особености.

Смърт!

Абе, да звъннеМ ли на БХК-то, да не звъннеМ ли- може па некой нарочно да му е сипвал НЕЩО у безалкохолното, като на един друг дето уби Милен Цветков...Айде нема да звъннеМ щото е единичен случай на ПИЯН ЦИГАНИН С МОЩЕН АВТОМОБИЛ И С КНИЖКА...

Той и тестът май е нелегален, ще питаме Яворче Бахаров, че той е светило в тази област. Също трябва да се направи четворна експертиза с каква скорост се е карало.

лека полека ... криминалната хроника се превръща изцяло в иднийска хроника ... с години тормозеха хората по селата и малките градове, но като не останаха сега един друг се затриват, което наблюдавам с особенно задоволство

на Бяла Слатина само името и е Бяло. там бели хора няма.

Забелязали ли сте,че циганската престъпност се увеличава точно преди изборите! (ПатриЕотите) щели да защитават,а ГРОБАРИТЕ Ообещават,че никой няма да ги пипа!

Гробарите нищо не са обещавали освен че с тапаци като БСП , и ДПС коалиция нема да има

Примати, които 30 години са дундуркани от всички правителства. Мързеливо, крадливо и вечно недоволно племе.

Сега ако замениш и думата „дундуркани“ с „използвани“ цена няма да имаш.

Дундуркани и КУПУВАНИ. За 50 лева и две кебапчета гласуват.

Нормално е да използваш някой прост човек. Иначе за какво ти е?

Бой. Единственото решение.

бой не оправя ... трудът ;)

Имам фанати едни мангали на обекта да бачкат Те ся им зачетах новината и им реках че тва е ЦИГАНСКА РАБОТА- демек цигания Па те ми викат- Бате, ние циганите на тва му викаме - БЪЛГАРСКА МУ РАБОТА

Така е между групи от населението, които не се обичат особено. Навремето на сифилиса във Франция са му викали Английска болест, а в Англия - Френска болест.

Баш не е тъй драги!! Зачел си им новината хахаха, а бе драги що пишеш глупости!? Ихааа голем лаф "зачетох им новината"!! Баш си казват на това "циганска работа"!! Като имаш цигани на обекта трябва да знаеш че всяко спиране за лаф с тях води до спиране на работата за едно 30 минути. Циганите още не са започнали да бачкат и вече поглеждат дали залязва слънцето!! БАШ ЦИГАНСКА РАБОТА!!

Защо така липсват инициали и при единия и при другия ? По принцип се казват.

На сина на убития си му пише имената - Илиан Богданов. На племенника също - Георги Георгиев. Чете ли статията или само заглавието?

За сетен път казвам: ЦИГАНИНА И НА САПУН Е ВРЕДЕН!!!