17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-големият грях на света - да убиеш МАЙКА СИ!!! Сега вече се убедих - паднала нация сме и скоро няма да се изправим! Не заслужаваме нищо добро да ни се случва! Трябва ни огън - огромен и мощен - за да ни пречисти. Бог да ни прости, мъртви сме вече!

вдъхновен от постъпките на комунистите на 9 септ 1944

Няма празник, който да не бъде помрачен от някаква зловеща трагедия!

Националния празник на РБългария е един единствен и се чества на 3-ти март. Всички останали празници, вкл и 6-ти септември са официални празници за България. що за невежество от страна на тия журналисти?

Браво на селяндура, който погуби родната си майка за пари за алкохол, ама давайте пийте то ни е част от културата, нали така ?

Иначе здравото "Съединение" се е скъсало понеже има много котлен камък!!!!

Девети септември не е националния празник на България, а трети март!

Не правят разлика м/у официален и национален празник... като останалите 80%.

За Интернет трубадура на БСП, Националния празник е 9 Септември.

А интернет трубадура на соросите не чете новината и все 09.09. му се привижда. А в новината става въпрос за официалния празник на Съединението 06.09. Много ви тресе страх да не дойде нов 09.09. Споко, ще дойде нов 9-ти септември.

бъдещето на нацията ни е като този лумпен, убил майка си, ама вие се дърляте за това, кой кой е по добър познавач на празници. Велики сте.

Римляни?

Убиецът беше с мюсюлманско име, ала останалите медии го премълчават. Виж, ако беше българин, щеше да има снимка с три имена, десет статии на ден и т.н.