Проговори синът на единия избягал рецидивист

Надявам се баща ми да е добре, не е правил опит да се свърже с мен. Надявам се да е жив и здрав, да имам някаква вест, просто нещо от някъде.

Обратно в новината

Коментари - Проговори синът на единия избягал рецидивист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са гадните и некадърни ченгета. Сега момчето да ги осъди в Страсбург!

И какво толкова е станало като са го разпитали? Вече е пуснат да си ходи, да не разпитват според вас никой ли? Освен това има разлика между задържан за разпит и арестуван, ама кой да направи разликата....

Когато ти се случи на теб ще пееш друга песен 1234

Задължително...но пак стадото ще плаща защото ги търпи.

Знаем къде е, не го безпокоим. Той пак е затворен, самозатворил се е, така държавата не му плаща издръжка, медицинско обслужване, покрив над главата и др. Задължителни удобства в гражданското ни общество. В бъдеще ще осигурим възможност и на другите затворници да избягат и да се скрият някъде, т.е. ще си останат пак затворени. Нов вид мярка за неотклонение. Експериментално я прилагаме с Пелов, да видим ефекта.

ХУБАВ АНЦУГ НОСИ МОМЧЕТО ! ДОБРЕ СЕ ОБЛИЧА , А СИГУРНО СИ ЖИВЕЕ И ДОБРЕ !!! УЧИ , А И ДА РАБОТИ / СЪС 700 ЛЕВА ЗАПЛАТА / ,ПАК ТРЯБВАТ ПАРИ !!! СИГУРНО БАЩА МУ ГО Е ОСИГУРИЛ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ !!!??? Е, ЗАЩО ДА ГО ПРЕДАВА !!!!!! ЗАМРАЗЕТЕ ИМ СМЕТКИТЕ , ВЗЕМЕТЕ ИМ ИМОТИТЕ , ИЗЯСНЕТЕ ИМ ДОХОДИТЕ 10 ГОДИНИ НАЗАД - ТАКА ПРАВЯТ В САЩ, РУСИЯ ,ИЗРАЕЛ И ЕВРОПА !!! И ТОГАВА БАЩА МУ САМ ЩЕ СЕ ПОКАЖЕ !!!!!!!!!!!!!

КОЙ ПРЕДАВА БАЩА СИ БЕ ДЖЕНДЪР? И за какво да го предаде, заради човека СЛЪНЦЕ ЛИ който през 2016 настояваше болния ПЕЛОВ да бъде вкаран в ареста. Е ВКАРАХА ГО! ОТКАКТО ПЕЛОВ Е ИЗБЯГАЛ СЛЪНЦЕТО НЕ ИЗГРЯВА ПО МЕДИИТЕ И НЕ НИ ОБЛЪЧВА С ПРОСТОТИИТЕ СИ.

Щом и за анцуг може да завиждаш на някого, значи си много, много зле.

да точно +++++++++++++++++++++

Докъде паднахме. Синът на масов убиец да става висшист. И след като е извикан в полицията да дава показания да се опитва да избяга. Също като баща си. Поговорката за крушата и дървото. Че и отправя пожелания убиеца да е жив вместо оня тулуп охранител на затвора да го е гръмнал. Такива убийци трябва са лежат зад здрави стени без свиждания и разни стаи за гости. Това да не е хотел. Че и телевизор. Там на едно място 2х2 да спи, яде и сере. И напусне ли го бум и до там. Без това това и заслужава щом е отнел няколко живота. А те го галят и според МВР министъра го чакат цяла година да избяга. Затова тази държава изчезва и правилно.

1. Пелов не е масов убиец. Щом така лъжеш, значи не ти е чиста работата. 2. Естествено, че момчето може да бъде вишист. Ако е знаеш, дори в затвора човек може да стане вишист. Явно всички тези хора имат повече акъл от теб.

андерш брайвик учи право и е вече дипломиран.

Шилo

Нямаме полиция!!! Имаме едни тъпи милиционери, най-тъпите и най-зависимите от тях стават началници, щото са удобни на политиците!

Милиционерите бяха по-качествени от полицаите.

Защо бе другари милиционери?Защо не арестувахте един министър,който уби собственото си дете?ЗАЩО???

Да си милиционер не се изисква много, просто трябва да имаш мазна коса, да лъхаш на пот и да се съмняваш във всичко и всеки.Досущ като онова недоразумение, което изпя невероярния хит Родната полиция ни пази. На какво основание тия тулупи арестуват с белезници абсолютно невинен човек!?! Все едно аз ако мина с колата на червено да вземат книжката на баща ми. А затворникът отдавна вече ми е симпатичен с това, че ни е избавил от двама наркодилъра, може би най- отвратителния начин да си докараш някой лев, и с идиотските изказвания на политиците ни.

Голямо оплакване на синчето, голяма трагедия - били го разпитвали в МВР-то. Айде сега попитайте роднините на убитите от баща му хора - какво мислят по въпроса. Сори - като си избрал да си престъпник - последствия от това носиш и ти, и цялото ти семейство. И всякакви средства са позволени, за да бъде задържан опасен убиец, въоръжен, на свобода. Или джендърски да сме толерантни - така ли ?

Тоест-по твоята логика-милиционерът ,който уби Ива на 25г от Ловеч вина носят и всичките му роднини? Тогава защо роднините на милицая-убиец не са в затвора? Или роднините не носят вина, ако са роднини на милицай?

Преди първично да надраскаш коментар, прочети пак. Не казвам "носят вина". Казвам, че когато си избрал да си убиец, ще има последствия и за семейството ти. Ти си направил избора. Или какво - да настаним семейството в луксозен хотел, че да не ги притеснява никой ? Айде стига криворазбрана толерантност.

Няма никакви негативни последици за роднините на милиционерът, който уби Ива от Ловеч. Няма и наказани милицаи, които въпреки подадени жалби не защитиха Ива, и милицонерът я уби. 6 години тя е в гроба, а убиецът скоро ще излезе за добро поведение.

така правят комунистите гонят до девето коляно , а тъпият полицай провокира !

Не е зле и малко да се поограмотиш. Учителската ти по български сигурно плаче. Пред и няма запетая (освен, ако не се повтаря), пълен член се поставя на подлог и т.н.

много си добър по граматика !

А Драгалевският Крадец и Сашо Нереза изобщо не ги търсиха!!!???

общо погледнат, човека от снимката би могъл да бъде всякакъв - джендър срамежливо гледащ надолу, виновен ученик признал грешката си, замечтан лиричен младеж влюбен в живота, влюбено момче и мислещо за момичето си, отличен математик спечелил олимпиада скромно гледащ в земята, уличен разбойник току-що откраднал портмоне, обикновено момче отиващо на работа и какво ли не още. Затова, колеги, не пишете коментари базирайки се на външен вид. Благодаря Ви.

Защо това момче е бил арестуван? Само защото баща му е престъпник? Защо тогава не арестуват синовете и дъщерите и на другите престъпници които се укриват?....

Ти между арест и разпит правиш ли разлика. И не го гали това синче. То казва дано баща ми да е жив вместо да каже съжалявам за хората които е убил. Така че без съжаления за него.

Май вие не правите тази елементарна разлика защото бе оповестено от тези дето защитавате че е задържан за 72 часа....

Задържан за 72 часа не е равносилно на привикан за разпит... Що, нашите умни полицаи са свестни? Пречел на разследването? С какво? Както жена не е длъжна да свидетелства срещу съпруга си, така е и със сина. Съмняваш се, че са му спретнали фалшиво обвинение за да го задържат? Не виждам как, освен ако не е направил нещо самият той, синът да е отговорен за каквото и да било. Охраната на затвора некадърна, министерството и то, въобще не му дреме за оплакванията от затвора, полицията ежедневно се осира с гафове и престъпления от техните служители, често ненаказани въобще, на теб детето ти виновно? Да не говорим, че дори ченгетата напоследък правят по-големи бели отколкото Пелов, който е застрелял двама тъмнозелени наркодилъри. Онея поне са в джаза, пропищели от тях има много. Убийците на невинни се разхождат по пътищата без присъди или с условни, на тоя лепнали голяма. Изводът? Не ни трепете престъпниците, понеже са наши, за вашите невинни ни е през оная работа....

vasil

1.Общото мнение е,че избягалият Пелов има акъл. 2.Бягствотое отдавна планирано и организирано - не е импровизация на момента. 3.В такъв случай би се обадил на близките си ЕВЕНТУАЛНО след време,ако се почувствува на сигурно място,в,стил "жив съм,здрав,съм",но по всяка вероятност не и "еди-къде съм".Евентуално.

Да избягаш от затвор през парадния вход и то без да нараниш никого, наистина е впечатляващо.

Ако беглецът не нарани никой почва да предизвикава симпатия, особено след случая със незаконното задържане на сина му. Повтарям-ако не нарани никой! Имал е пистолет, но не е убил никой, въпреки,че е имал тази възможност. За благодарност милицията арестуват сина му-незаконно, и се опитват неуспешно да го направят предадел.

А някой направи ли му впечатление че тоя не носи фамилията на баща си?

Напротив, трите имена на избягалия са Владимир Пелов Стефанов.

Пълна измекярщина и низост е милицията да се опитва да залови бащата, като разпитва сина. Наистина ли си вярвате,че син ще предаде баща си? Кога ще бъдат арестувани милиционериш за незаконния арест на невинен човек? Син не отговаря за това, което е направил баща му! Нито пък може да очаквате син да предаде баща си. Това няма да стане НИКОГА.

Да добавя-милицията е длъжна да залови беглеца, но не и като арестува незаконно сина, не и като иска сина да предаде баща си. Синът: 1.- да обжалва незаконния арест 2. да подаде сигнал до прокуратурата,че е незаконно арестуван. Май накрая преследвачите ще станат преследвани.-по законов път. Това,че милицията се опита да направи синът нов павлик Морозв, и не успя само предизвиква презрение. Доста долно. така ли ви учиха в милицайското училище?

Реално са успели да пречупят момчето - щом се е съгласил да каже по медиите, че точно в този момент иска вест от баща си. Това е опит за предателство. Явно само при това условие са го пуснали. Остава му да се надява, че баща му е достатъчно умен, за да не е занимава с глупости. Но момчето вече е маша в ръцете на полицията. Адвокатката не е успяла да го защити.

Очевидно не знае къде е баща му. Но и да знаеше,не е длъжен да го предаде. И законът , и моралът предполага,син да не предаде баща си. Милицията е неморално да издевателства над сина. Всеки в държавата е длъжен да съдейства, но не и синът. За незаконния арест може да ги съди-което го съветвам да направи, без значение дали ще заловят бащата или не, защото синът не отговаря за това какво е направил баща му.

Този индивид да заеме мястото на баща,,,,,,

Този индивид е едно обикновено момче, като хилядите други, негови връстници, в България, като тебе и мене. Учи, забавлява се, живее си живота и мечтае за нещо по добро. Няма работа в затвора, заради факта, че го е "направил" такъв човек.

какво ви е 'проговорил" като нищо не е казал,тъпи журналя?

Казал е - моли баща си за вест, т.е. предава го. Явно са го накарали на сила. Даже може да се чуе гласът на полицейския - "все нещо от някъде ..." Адвокатите на семейството са проспали ситуацията.

всъщност - аз съм си затворен по цял ден в службата където работя, осъдил съм се сам, то! не съм ползвал отпуска от 5 години макар да ми се полага, подчинен съм на по - силните е не физически, но не мога да избирам къде да седна първо трябва да седне шефа после аз, първо той трябва да избере място аз след него - никаква разлика от морала в затвора. получавам заплата която ми стига за ядене и бедно обличане. Мога да сменя местоработата, но и затворника може да смени затвора. Има портал с охрана и не мога да излизам навън когато си поискам - и затворника неможе да излиза когато си поиска. Вечер затворника спи на чуждо място - в килията, аз спя в квартирата също чуждо място, килията не голяма моята таванска тая също не е голяма. Затворника спи, защото е тихо, няма телевизия няма телефони, а при мене е шумно има съседи които надуват музиката до късно през нощта и не мога да спя. Затова, г-н Пелов, върнете се навън не е по-добре, направете следващото убийство и се върнете в затвора да си починете и да сте защитен от кражби бандитизъм, шум и постоянни безпокойства от свободните хора около вас!

Така беше едно време в казармата и по отношение на офицерите и сержантите. В добавка-ние се уволнихме, те останаха.

Идиоте, създал си си собвствен затвор дето съществува само в твоята глава. Ти си свободен човек, можеш да правиш каквото си поискаш, например, може ако има къде, да прекараш един или няколко дена с приятел, да не се "прибереш" в грозния таван. Може да хванеш влака, или автобуса и да отидеш да видиш родителите си. Има много възможности ако не престъпник и не си в затвора.

благодаря за коментара , колега. Всъщност не е точно така, едно е да искаш друго е да стане. Искам да видя родителите си, но не мога да отида защото няма пари за път. няма и време. Да отида с приятел и да не се прибера, ха ха! Първото предполага почерпка за моя сметка, второто спане в хотел, и двете - пари!

"...Ти си свободен човек, можеш да правиш каквото си поискаш..." Е, да де, нали заради тоя лаф сменихме социализма с капитализма. Свободен си да живееш в бедност, да ти смучат кръвта бившите върли "комунисти", сега капиталисти и политици, да те пребиват си.ган.ите, верният пролетариат на политиците и продължи си сам, нататък.....

Педагогика учи,,, Това момче утре ще учи децата ни... Какво повече да кажеш.

Иванова, рано си станала, какво те буди, какво не ти дава мира - да не те е страх от Владимир?

Иванова

Може и да те изненадам, но някои хора си имат и друга работа освен да тролят.

Ти и сега нищо умно не си казала, така че не се напъвай повече, едва ли ще родиш нещо свястно.

Търсят избягалия Пелов през нощта, имат постоянно наблюдение от обществени камери и от камери по кръстовищата. Днес, сега преди малко, ме настигна полицейска кола и полицаите се вгледаха с мен, и подминаха. Бях с качулка, в лице може би приличам на Владимир, но съм по-стар. Настигнаха ме в гръб, направиха неправилна маневра на кръстовище само за да ме видят и подминаха. Очакват го да излезе да се разхожда през нощта. Цялата полиция-пенсионирани на служба, катаджии, доброволни отряди, старите барети от държавна сигурност, главна дирекция "безопасност и охрана" всички войни от близко и далечно комунистическо минало са активирани. Ние, не-боговете нищо не знаем, но има тайна за нас връзка между всички Тях и сега гонят един от нас, но той е Техен, и си го гонят, защо ли?! катоси помислиш той е един от техните хора - той е Свой. Затова го гонят тайно - тихомълком, и много много не плюят няма я злобата той просто си е Техен!!!

страх ви е да напишете коментар, даже и да сложите "+" или "-"

С какво е по- лош от пръдлите на Софиянски и Аня Пенчева? Само дето татковците им са различни- Софиянски е бандит с писалка , ползуващ властта да краде, а на този баща му е бандит с ЧЕСТ! Затова пръдлите на Софияянски и Аня Пенчева ви досаждат с тъпотийте си и бозата , която леят от ефира, а този ще се оправя сам!

Колега, гледай глобално, убийство на невинен, на човек дето нищо лошо не ти е направил, от друга държава, с деца със семейство, но по време на война ти носи медал, а в мирно време - затвор, дори и да имаш основание! Но блъскайки пешеходец с колата си ако е пресякъл магистрала и убивайки го няма последствия. Това е алогиката на социалния ни живот! И в трите случая си убиец.

Този самонадеян тип ще възпитава деца след няколко години. Вероятно ще им предава възпитанието, което на него му е предал баща му. Никакво неудобство не изпитва за убитите от отеца му хора, нито за последните му подвизи, нормален човек би се срамувал или поне би се чувствувал неудобно. Каквито и теории да ми развиват, крушката не пада по-далеч от дървото, народът го е казал.

абсолютно е така! Ако стане учител, но той няма да стане учител, учи педагогика за да може да стане по умен и по развит психически, по бързо да мисли, да е психолог и да предполага действията на противниците си. Затова учи, не може да си съвременен разбойник ако си неук.

Може да не е бандит младежа, изглежда културен. А полицаите, че са мръсници е ясно на всеки, винаги могат да ти подхвърлят нещо или да те изкарат виновен несправедливо.

А на нас ни е ясно, че си или настоящ или бъдещ затворник. Все несправедливо и теб те обвиняват тези лоши чичковци, нали безгрешно ангелче? Много станахте боклуците, многоооо, изтървано положение, за което плащат невинни хора, виновните се движат с охрана и са зад високи дувари.

Скоро ме пуснаха и реших да спамна леко в защита на колегите, как ме хвана, да не си обидено ченгенце?

И защо е изтървано? Защото същите тия полицаи, прокурори, съдии са бандити. Е някой от тях не са убийци, но има и такива там. Вълци, които пазят стадото.

Не го виждам да е много умен този момък! Ама като гледам шиши, пожарникарчето и учителя по физ.възп., то натам вървиме! Едните ни ръководят, другите ни трепят!

Явно е съвсем нормално за теб да не го видиш умен. Това става не по телефона и дрехите, които липсват на снимката, а след разговор с човека. Ама какво да ти обяснявам - та ти си един от 80% в тази държава.

Щом предава баща си, като се е съгласил да иска вест от него, не е много умен. Ако е умен, щеше да знае, че има закони, които не позволяват да се обръщат деца, съпруги и др. роднини срещу съответния подсъдим.Законът е предвидил, че не може да иска противоестествено поведение от хората.

Така е! Щерките и синчетата на елита ни, са хубави,засукани и умни. След 4-5 години те ще са новият елит на българите- образовани,знаещи езици, познати по Европа..... А, всъщност са обикновени гювендии,продукт на тези,които ощавиха наивните си сънародници!

познаваш ли съдържанието на думата "ощавиха", колега?

Как мило ми напомни за гьон сурат

Еииииий... Тъпунгери. Кво сте ми взели да го съжалявате синчето бе?! Синковеца е същия гад като баща си и ако съм на Бойко ще го заключа да гние в мазетата на мястото на изрода дето го е сътворил/ вероятно/. Да го видим тогава "дъртия" къв пич е дето ми го хвалите тука.

Тъпотията в полицията намалява надолу по йерархията... Момчето е истинско, а полицейският Началник е като всички прости хора, получили някаква порцийка власт...

Момчето може да е истинско и нека да е истинско. Но простите хора, нека го използват за заложник, да си намерят баща му.

Т.е. синовете да плащат греховете на бащите и да им носят кръстовете? В неделя е Великден....

Ами той сигурно е от ония синове дето ''носят кръста бащин'' ама от кражби, власт и манипулация и си живеят живота от добре по добре благодарение на този ''кръст'' та за това мисли така.. Едно е да носиш ''кръста'' дето ти е осигурил охолство и безнаказаност друго е кръста пред ковчега ама облажилия се няма как да го разграничи

Докога ще се дава трибуна на синове, дъщери и майки на убийци?? България има следните проблеми: политици, съдии, журналисти.

докато има кой да я боготвори тази трибуна и да реди минуси. Болни хора, кво очакваш от осемдесятъка на обществото

Въпросният убиец застреля двама тъмнозелени наркодилъри от които беше пропищял цял Ботевград.

Само си чешете езиците.Много е логично,че момчето няма нищо общо.Първо - баща му едва ли ще го замесва,и второ - за това се иска подкупване на хора,които да помогнат и хора.които да си затворят очите - българите в това сме царе.

ти па си мноо убаф, ако и Айфеловата кула да не е в Испания

НЕ НЯКОЙ ДРУГ , А ТОЧНО МУТРАТА БОРИСОВ Е В ШОК И УЖАС !! СЛЕД СМЪРТА НА ДВАМАТА ЦИГАНИ ЗАНИМАВАЩИ СЕ ПРОСТИТУЦИЯ И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ДРОГА БОРИСОВ РАЗПОРЕЖДА ПЕЛОВ ДА БЪДЕ ЗАДЪРЖАН И ВКАРАН В ЗАТВОРА ОЩЕ ПРЕДИ ДА СЕ Е ПРОИЗНЕСЪЛ СЪДА С ОБВИНИТЕЛЕН АКТ!!! ЦИГАНИТЕ СА ЗНАЕЛИ, ЧЕ ЩЕ БЪДАТ УБИТИ ЗАЩОТО МЕСЕЦ ПРЕДИ ТОВА СЪЩАТА УЧАСТ Е СПОХОДИЛА И ДРУГ СЪБРАТ НАРКОДИЛЪР. ПЕЛОВ ИМА ПРИСЪДА И ЗА УБИЙСТВО НА ПЛОВДИВСКИ САРАФ. Не съветвам никого да се превръща в ЮДА ИСКАРИОТСКА и предава ПЕЛОВ.

Сам ще се предаде, чадо!

Момчето са го задържали незаконно. Няма значение какъв е бащата. Ха дано! Сретен Йосич нищо не свърши.

Ако е така наистина, а и да не е - дано РазБойкото пожарникарче и рекетьорче най-накрая си го получи и да се оттървем и от тоя ДС-боклук!

Категорично е така. Син не отговаря за това, което е направил баща му. Син няма да предаде баща си. Самия закон ти позволява да не свидетелстващ срещу баща си, но и да не го пишеше в закона-син никога няма да стане подлец, и да предаде баща си. съветвам сина да се обърне към адвокат, и докато теме срока от седем дни да оспори пред съда незаконния арест, а после да заведе дело за обезщетение. Поне 2000 лв минимум е обезщетението за незаконен арест.

ВИЖТЕ САМО КАК ЕДИН ПОЛИЦАЙ МОЖЕ ДА ОСЕРЕ ДЕМОКРАЦИЯТА... БОЖЕ.Е.Е.., ПАК СИ Е СТАРАТА МИЛИЦИОНЕРЩИНА!

ми да, то Павлик Морозов е бил баш при старата милиционерщина, ама тогава не му викаха осиране

Павлик Морозов е литературен персонаж, каква милиционерщина, какви пет лева

няма как ,да си син на убиец, и крадец, и животът ти да върви по мед и масло.не познавам нрава на момчето,но знам че ще страда,заради действията на баща си.далеч съм от мисълта,че младокът е помогнал на баща си,но повече от нормално е да го привикат в МВР,защото наистина може и да е.твърде отговорно е да си родител,дали ще оставиш 2 трупа,или ще развалиш 2 семейства,няма значение,щом детето ти ще ходи с наведена глава,а,пази Боже ,ако е изправена

а, има ходят и с изправена глава бе. Един тука даже у форума списва с псевдоним Газдов чат пат

разбира се че ще страда, при такова отношение и "професионализъм" на полицаите, младежа е казал каквото има а каже, що е необходимо да се изцепва полицая, вероятно от много ум и разсъдък, простащината е безкрайна, особено ако се комбинира с мъничко власт, такава тъпня просто не е истина

Милиционерите нямат законно и морално право да задържат момчето. Роднина е и има право да откаже да свидетелства.

Скъпи колеги, 30 години след промяната ние все още нямаме полицаи, а само едни нещастни милиционери. Да добавим още, че най-големите бандити са в полицията, съда и прокуратурата. Тези, които са по затворите, просто им подражават. Затова след няколкодневен дълбок размисъл стигнах до единственото възможно решение: Издигам най-официално кандидатурата на госпожа чистачката от Централния софийски затвор за министър на вътрешните работи, правосъден министър и министър-председател (3 в 1). Сигурен съм, че ще се справи и с трите длъжности - при това доста по-добре от симулантите, които в момента ги заемат. Желая й много сили и крепко здраве! Разчитам много на вашата колегиална подкрепа. Дружески поздрави!

Sm3hurk0

Ако някой подаде сигнал в МВР за местонахождението на избягалите, от МВР ще извъртят нещата така, че в крайна сметка ще те изкарат "помагач" ! За подобни манипулации са царе.

ами Ганчо Караиванов дето Пелов го закла в Пловдив пред жена му и той ли беше сутеньор?

Помагачите отдавна свършиха. Наричаха ги доносници и сега полицията ще си проверява махленски клюки на килограм. Разследващите да се обърнат към Екатерина Бончева от Комисията за досиетата за информация за избягалите.

НЕВЕРОЯТНО ИНТЕЛЕГЕНТЕН И УМЕН! ИЗБИЛ В БОТЕВГРАД НЯКОЛКО НАРКОДИЛЪРА ЗАНИМАВАЩИ СЕ С ПРОСТИТУЦИЯ. НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ТОЗИ ЧОВЕК Е В ЗАТВОРА?! НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ТАКИВА КАТО НЕГО ДА СА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, А ИЗБРАННИЦИТЕ НИ В ЗАТВОРА!

Sm3hurk0

Ми в затвора е защото е секнал далаверата на покровителите на проституцията в Ботевград.

Затова ли полудяха толкова всички, че е избягал? Досега са избягали 55 души, но като чуха за него, ги хвана истерия. Явно много пречи на някого от мафията.

ПЕЛОВ Е ИСТИНСКИ БИЧ БОЖИЙ ЗА НАРКОДИЛЪРИТЕ И СВОДНИЦИТЕ В БОТЕВГРАД. ПРЕЧЕЛ Е НА ПОЛИЦАИ И СЪДИИ ДА ЗАРАБОТВАТ СТРАНИЧНИ ДОХОДИ ОТ ТЕЗИ КОИТО ПЕЛОВ Е ИЗБИЛ. ЕГАТИ И МАФИОТСКАТА ДЪРЖАВА. ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА СА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ СА В ЗАТВОРА , А ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА СА В ЗАТВОА СА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!! ТАКА Е В ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТА

и негова работа ли е да избива наркодилари и сутеньори.само ми кажи,как ги е убил,по съвест,по задължение,омъщение, или просто бизнес,брато

Ами все някой трябва да свърши тази работа след като високоплатените за това не си я вършат...

Накарали са момчето да каже, че иска вест от баща си, за да могат да имат някаква нишка и да хванат бащата. Най-вероятно и затова са пуснали момчето, за да хванат бащата чрез него.

Да, това не е редно. Младежът не е толкова приритал, че ТОЧНО сега да иска вест от баща си. Ако имаше малко мозък, щеше да го знае.

Sm3hurk0

Евтини и изтъркани номера на полицията от Ботевград. И после да им имаме уважение ! И искат по-високи заплати... Харантутляци !

Трябва да е голям дръвник този, който е разпоредил на ботевградското руп да задържи сина. Излишно е да пиша за НПК и разни други работи по установяване на издирвани лица!Ломотещите разни глупотевини по ТВ главни комисари и министри са семпли хюмнета и се чудя на Бойковия акъл.

жалко за младежа дано не вземе пътя на бащата бандит

Горкото момче, жалко за него. Каквото и да стане с баща му, ще си носи бремето цял живот.

Всеки носи кръста си и не бива да се ДАМГОСВАТ млади хора, само защото бащите им имат грехове. ПЕЛОВ СТАРШИ КАКЪВТО И ДА Е ВСЕ ПАК Е БАЩА НА МОМЧЕТО И НЯМА ЗАЩО МАЛКИЯ ДА СТРАДА САМО ЗАЩОТО ОБИЧА БАЩА СИ. КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА , НО ГРЕХА КАКЪВТО И ДА Е ТОЙ НЕ БИВА ДА СЕ ПРЕХВЪРЛЯ ОТ БАЩА НА СИН. Точно това са направили полицаите изразявайки собствената си БЕЗПОМОЩНОСТ с тези нелицеприятни прояви към момчето. Що се отнася до обществото , ТО отдавна е загубило чуството за някаква принадлежност към ДЪРЖАВА КОЯТО СЕ ДЪРЖИ КЪМ ПОДАННИЦИТЕ СИ КАТО МАЩЕХА. ПУКА МУ НА НЯКОЙ ДАЛИ ЩЕ ЗАЛОВЯТ ЗАТВОРНИЦИТЕ ИЛИ НЕ?! ТЕ СА ПРОБЛЕМ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ , А НЕ НАРОДА. ТЪРСЕТЕ СИ ГИ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ. Проблема е ВАШ , а не НАШ!

Най-добрият коментар по темата.

Не съм съгласен at all . И мисля че си завършен тъпак.

това момче е право за милиционерските гимнастики

Пак отвличат вниманието от обществно важни теми..Циркаджийски екшън без билет

От семето на престъпник ще се пръкне по голям престъпник. На змията главата трябва да се смаже докато е още малка....

Научи първо правописа, пък после учи другите!

Защо не предложиш тогава направо да започнем от семействата на ония 240-мошеници лапачи и после на всинца нагоре по веригата - до девето коляно.

Един адвокат със средни възможности и държавата да плаща за дивотията на милиционерите спрямо човека.

Тоя смешник първо трябва да докаже , че това се е случило иначе това поведение се нарича набеждаване и се лежи там откъдето избяга баща му до 1 годинка

С тая ведра невинна физиономия, син на психопат, утре ще иска да възпитава децата ни. Като го гледам колко е трогнат от подвизите на баща си не трябва и семкаджия да му дават да стане на тоя бурсук.

Смешник.....никой не може да избира родителите си.....още повече да се слага под един знаменател с баща си.....в повечето случай децата искат именно да са тяхна противоположност...а за това, че някой тъпаци от надзирателите са пропуснали двама затворници....за по 100-200лв или още по лошото от страх и напикаване в гащите....но явно и ти си от 90-те нагоре дето и казарма не си виждал.....

А ти бе, не си ли чул за гени и тяхното прехвърляне на децата. Този синковец утре ще претрепе децатата. Тогава какви ще ги плещиш. И ти точно това заслужаваш. Не виждаш ли, че това копиле е същото като баща си.

voknid

На заадържаните за разпит трябва да им се обяснява, че това се прави, за да не повлияват на следствените действия, ако бъдат освободени > 2 + 2 = 4!