Арестуваха сина на избягалия Владимир Пелов

Синът на издирвания Владимир Пелов, който вчера избяга от Софийския затвор, днес бе задържан в полицията в Ботевград.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха сина на избягалия Владимир Пелов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е то целта е ясна - баща му да се предаде, да спрат да го бият.

Ако няма нищо -пак стадото ще плаща след евро съд.

Нека господ накаже всички управници от тези с куферчетата -1989г до ден днешен

Ако имаше такъв почти всички щяхме да сме в земята-грешници сме.

тези служители- надзиратели не са ли под пагон ,ако е така значи трябва да са дадени на военен съд, а не махнати от работа, ей тъка като тези от летището!!!Какви хора сте бре ,"българи юнаци" срам ме е заради вас !!!

какъв Военен съд бе, МВР-служителите отдавна са ДЕвоенизирани, а надзирателите са към Главна дирекция "Охрана" към Министерство на правосъдитето....

Колата с която са се изнесли да не е хвърчала.При тези камери ,едно настойчиво преглеждане ,по метода на изключването даже,за 24 часа престъпнисите трябваше да са в панделата отново.Заедно с помагачите...

Неее повече никакви новини няма да чета. Това не държава, не територия, а чист цирк е! Станахме за посмешище! Само да поясня на кадърните хора не им трябват връзки за да почнат работа някъде. Но тези с връзките, които са некадърни, и им трябват връзки за да почнат някъде. Но по-големия проблем е че визмат местата на тези кадърните. Така и ефекта е налице! Цялата държава е шуробаджанащина!

Представям си как чистачката ги гони с метлата, а мъжагите с пищовите са се изпокрили.

Хитро и по демократичано - като избега баща ти, сега ти ще лежиш вместо него...

Шоуто щеше да е пълно ако чистачката ги беше натръшкала и заловила. Специални части под прикритие на чистачка...

Носят се слухове, че за да станеш надзирател се дават подкупи. Чудя се за чистачка какво се дава, щом само тя е тичала да гони избягалите!

Знаят.майки,бащи,съпруги,синове и дъщери.роднините на галеви знаят.въведете възпрепятстване на правосъдието с присъда до 20 години.и мълчащите ще проговорят.

МММ само да питам хрантутниците не беше ли по добре да се правят ни на чули ни видели и да следят всички познати и роднини на бегълците?

Не трябва ли да има основание, за да бъдат следени? Поне, заподозрени не трябва ли да са? Или за Цеко Ухото, всичко е позволено?

Щом за теб да си роднина или приятел на избягал затворник не е основание да ги следят интересно какво е...

мафиотска и гнила държава, пълна разруха и провал, това е то - БГ!!!!!!

Да ви пикая на държавата!

Изтъркан номер! Предай се за да пуснем сина ти.

това не работи при психопати и социопати

Шефа на полицията: - Другарю Борисофф, какво да правим. Няма и следа от избягалите, а и чистачката е подала рапорт и няма кой да ги преследва. - Ще арестуваш някой и Цецо ще пусне новината по медиите. Нали ги знаеш, че са на Прасчо, а ние с него сме така - Боко се ухили и затърка дебелите си като кебапчета показалци. - Ама кой? Нямаме никаква следа! А и чистачката.. - Абе какво ми пука, бе! Арестувайте някой роднина и го пуснете след 72 часа. Не ми пука! Важното е да се имитира дейност! - Слушам, другарю генерал! Веднага ще го изпълним! Служим на Народната република!!!!!

Няма вече "Народната република", бе другарю. Объркан си.

тъй - малко на Сталинистки СССР ми прилича - бащата виновен - арестуват сина. Ама момчето поне ще си осигури бъдещето след като напише жалба до СПЧ....

СПЧ ще я изхвърли в кошчето. Няма право, демек основание, да пише жабла в СПЧ.

Задръжте бабата на затворника-тя е организатора на бягството и е шофирала колата

В страна, в която единствено чистачката преследва избягали затворници... явно управлява мафията.

ВСИЧКИ ОТ 01.01.2018 ЗАПОЧНАХА ДА ПУБЛИКУВАТ ЕЖЕДНЕВИЕТО, КОЕТО ГО ВИЖДАТ ВСИЧКИ, ОТ МНОГО ДЕСЕТИЛЕТИЯ БЕЗ НИЩО ДА СЕ Е ПРОМЕНИЛО, ЕЖЕДНЕВЕН БАНДИТИЗЪМ, УГЛАВНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И УБИЙСТВА

На надзирателите е необходимо повече боб да ядат , за да могат да стрелят своевремено , хем задушливи изтрели. Тогава на бегълците им е спукана работата .

че ако не им увеличат заплатите като на полицаите,все по често ще има такива избягали.

Чистачката да я направят старши надзирател!Заслужила си го е!

След като няма неопсорими доказатлства,че е съдействал,защо го държат в полицията? Койтрябва да проверява кой влиза,и какво носи в затвора?

Синът на Пелов НЕ Е ДЛЪЖЕН да съдейства на полицията (закон!)

Абсолютно не е длъжен, пише го в закона...., на какво основание го задържат. Сега вместо да търсят под дърво и камък, ще разпитват роднините до девето коляно, пък дано хванат двата края......цирк, цирк и пак цирк

ИЗБЯГАЛИ В КИЛИЯТА ДА ВЛЕЗНАТ ТРИМАТА НАДЗИРАТЕЛИ "ОКАЗАЛИ СЪПРОТИВА" НА ИЗБЯГАЛИТЕ ЗАТВОРНИЦИ ДА ДОИЗЛЕЖАТ ПРИСЪДИТЕ ИМ.

Мирише ми на още един забогатяващ през съда в Страсбург...

Така става като ГЕРБ въведоха шуробаджанащината. Неможе за затворите да отговаря една лелка без грам опит в сферата! Ама щом и за АЕЦ-а бяха сложили продавач на банички...

Началничката на затворите не е лелка, а засукана дама!

учи се и бойко от ердоган, вкарайте сина му и жена му да доизлежат присъдата.

ако вкараме децата на ,,бившите,, партиини лидери в затвора ще останем без ,,герп,,...!!!

Покрай Скрипал истината, виновността, доказателствата съвсем изгубиха значение.. Синът му едва ли е замесен, ама хайде да го приберем. Освен това, роднини могат да отказват да съдействат.

Но аз съм чел партизански книги за преди 9.9.44 г. И там пише точно това -господарите съдят по заповед, а не по правни принципи. Пише за публични разстрели, избиване на семействата на "инакомислещи" и т.н. Малко по малко връщаме онези "европейски" ценности, които народният съд обяви за незаконни.

Оставки и уволнение без право да заемат държавни длъжности до края на живота. Това трябва да се гласува от НС като закон, но едва ли ще стане, защото който веднъж се е докопал до държавната софра, не е способен да работи в частния сектор като наемник. И тогава да се оплаква от ниските заплати. А депутатите, чиято месечна заплата без задължението да ходят на работа е равна на годишната на бедните у нас искат да депутатстват до края на живота си. В краен случай да се приютят в някое министерство или агенция след пенсиониране.

Пак добре,че не са обрали и касата на затвора,че тогава щяхме да станем за смях.

Тука намирисва на Братя Галеви серия 2-ра с други герои. Министъра преди 15 дни каза че имали инфо къде се били криели Галеви ама инфото било както сега..имал инфо от миналата година че се говело бягство ама то било само инфо

Все пак има задържан по случаят.

Със всеки изминал ден и със всичко, което се случва на територията наречена държава България се убеждавам за правотата на проф.Христов за 80-те%.Е нЕма, толкова търпелив народ, като нашия.

Навремето, за убийството на пловдивският сараф владо пелов беше задържан след доста издирване от простите селски ченгета на окръжното.Без да вдигат шум го опраскаха здравата.Сега да видим как го правят сегашните и международното!

Нищо няма да се случи даже ще го пуснат да мине и границите и да отиде в Мексико. Точно като в американските филми народе.

Това е семеен бизнес щом е замесен и студент вишист е нещо нормално. Сегашните студенти са криминални типове не са като едновремешнните. Всите карат коли скъпи джиесеми гъзари се водят и къв им е бизнеса ся чудя?

да се развива демокрацията

Надзирателите са им отворили вратата и са ги пуснали да си отидат. Нали са им малки заплатите по-малки от тези на ченгетата които нищо не вършат само се правят на важни.

И що всичките ги изкарват социопати и психопати ми е много интересно?

Ами щото са си такива. Нормален човек не става престъпник, особено убиец. Намира други начини да си решава възникналите проблеми в живота - без да убива, краде, насилва или мами хората.

Съдът в Страсбург харесва това.

Вкарайте сина и жена му в затвора на негово място И той Сам ще се предаде !

Ще се предаде - друг път! Психопатите мислят само и първо за себе си!

Нямам нищо против присъдата му, но се питам - как така, някой, който не е отнел човешки живот, а има само опит за отнемане, кражба и отвличане, е осъден на 32 г. затвор, а други, които доказано са извършили жестоки убийства, са осъдени на мн. по-малко... Или защото се е опитал да убие полицаи?

Не кражба, а грабеж, като е оставил два трупа при грабежа. Освен това според НК опитът за убийство се наказва със същото наказание като самото убийство.

"На 5 май 2016 г. 42-годишният Пелов бе признат за виновен в извършването на пет тежки умишлени престъпления: въоръжен грабеж в особено големи размери, отвличания на три лица едното от които малолетно, опит за убийство на четирима служители на МВР при изпълнение на службата им. Присъдата бе общо 32 години затвор." - цитат от статията, в която психолог казва, че Пелов е рецидивист-психопат.

Бащата е престъпник, ясно, ама момчето защо му слагат снимката до неговата? И то ли е престъпник, защото е негов син? Значи на черен ман.га.л, убиващ и насилващ стари баби, не му дават снимката, а на момчето я дават! Какво е обяснението?

Абе тия надзиратели не искаха ли наскоро по-високи заплати?

Ами искат! Кой иначе да работи за без пари такава работа? Ако искаш качествен персонал, трябва да плащаш!

Арестуван и задържан едно и също ли е?

УТРЕ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАСТРЕЛЯН ОТ ТИЯ БАНДИТИ ПСИХОПАТИ. НЕ Е ЛИ ВСЕ ПАК ПО ДОБРЕ, БЛИЗКИТЕ МУ ДА БЪДЕТ ДЪРЖАНИ КАТО ЗАЛОЖНИЦИ, ДО КАТО САМИ СЕ ПРЕДАДАТ. ЗАЩОТО ТЕ САМИ СЪЗДАДОХА ТАЯ ЖЕСТОКА ИГРА БЕЗ ПРАВИЛА.

Може ако си тъмнозелен златар или наркодилър. Защото хората които Владо Пелов е застрелял са такива.

loyola

май не е редно да арестуват някого само защото е син на избягал. много милиционерско ми звучи. да го държат цяла нощ в дранголника и после да го таралянкат до София ... проблема е, че като му изплатят щетите от хазната, виновниците ще останат ненаказани.

Имах реплика към теб, но я изтриха. Какво да се прави - демокрация. Затова не бъди толкова загрижен за момчето.

...и на какво основание ...какво е обвинението ...защото ми намирисва на рекет от страна на разследващите .. ...

Оставка на двамата министри вътрешен и правосъден!!!