Симеонов за Ахмед Доган: Дръндарска кокошка просо сънува

Глупост е идеята за програмен кабинет, смята бившият вицепремиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много аванта му пуснаха комунистите на Дръндарската кокошка и няма спиране.Ако сега е 1944 година този няма да смее да пръдне, камо ли да се меси в политиката.Помня го много добре още при първото му появяване по телевизията по тогавашната Втора програма.Тогава се казваше Меди Доганов.Кротък , хрисим и се оглеждаше като паткан.После ДС го лансира и този се насра да краде , да се подиграва и хули българите.Като видя, че мутрите идват на власт се сви и днес как е събрал смелост да плямпа не ми е ясно.Най-отвратителния тип в българската политика.Но хубавото в случая е, че появата му отрезвява хората и не го допускат във власта.Докопа ли се до едното крайче на лапачката веднага гледа да набута в лапането, де що има рязан и кадъна.Докато има партия която е в състояние да държи комундетата и "гьотверените" далеч от властта, аз ще гласувам за нея, ако ще и най-крадливата да е.Само и само червени и рязани да са на синджир.

Откровено и право куме в очи! Антибългарските партии БСП и ДПС (то не че и пишман патриотите не са)като не могат да вземат власта и измислят измислени стачки,Костинброд-и,измислени и лъжливи скандали,измислени ,,програмни правителства” или пък ,,президентска република” пряко подчинена на Москва

Симеонов ,,Гладна кокошка просо сънува" ама ти се оказа пуяк които по коледните празници го карат в кафез на пазара,а той вири глава през дупката и повтаря,,-Вижте колко ми е червен перчема и висулки имам,а опашката като разперя с Бойко чак се меря" Съдба- красотата и глупостта вървят ръка за ръка.

Чонтолов, като изкараш чевърти клас , пак се пробвай.Белким кажеш нещо смислено.

Може и глупости да са за Валери, но за нас, хората извън парлаМента този кабинет се изчерпа и Бойко Не може да промени нищо. Пълна безизходица и боксуване в момента. На хора като Валери това мойе да им харесва и да им е печалившия ход, но не и за нас, останалите.

Дръндарската кокошка изрита Валери Симеонов от властта.

Защо всички политици са родени по селата?

petrovito

има разлика от поведение и рождение...

Ами за сега Винкела се разхожда като гладна кокошка, така че споко - хахах

Валери Симеонов е примитивен индивид..

Доган проговаря, всички се надпреварват да коментират. Всички говорят, Доган мълчи.

казал една глупост, изпразнил се, както да каже - втора ли ?

мъртвецът се обажда

А така Нинова, разтурвай този парламент с "изчерпано доверие", нови избори и този път пълно мнозинство на ГЕРБ. А ти - ти на бунището на историята.

petrovito

и на БСП и на ГЕРБ бъдещето е общо...

petrovito

както е общо и миналото им.

Да повтаряте това "почетния" председател на ДПС....знаете ли кво значи "почетен" бе, слагачестеото безмозъчни

Не знам коя е тази "дръндарска кокошка", но Почетният Председател е "друга бира",която бира без конкретни заплахи , е охранявана от НСО за сметка на данъкоплатеца. Освен това ,ако искате да знаете,считано от няколко лета,той се явява и "ДЪЛБОКО ДЕПРЕСИРАН", което състояние му пречи да се явява пред съд за разпити. Това състояние обаче не му пречи да сънува.Пък ако щете,може и просо да сънува.Хайде ,Весели Празници !

А може и креслив беззъб старец

Винкела ослепял и не вижда, че дръндарската кокошка не е спирала да си похапва донасита просо....

Не е този парламент - ПарламентЪТ е с изчерпано доверие, вкл. и заради такива като теб.

Говоренето е за заблуда, действията не показват патриотичност. Има ли новини на турски по българската национална телевизия все още?

Ей затова му казвам на г-н Доган, хубаво думаш, ама виж какви свине се прасят в " "Народното събрание"!!!

Симеонов, Симеонов, Валерчо, много чорба и боб има да изядеш до като стигнеш малкия пръст на Ахмед Доган в политиката.Колкото и да не го признавате той е един добър и успешен политик за разлика от много настоящи и бивши в Народното събрание.

измислили прякора на Валери Симеонов - Винкела.Та с винкела направо по татарско-турския куфалник на "философа""хидро-инженера","енергетика" почетния председател на ДПС Аамед Доан."Дръндарска кокошка просо сънува".Ха,ха,ха

Кой е кокошка и кой петел,но едно е сигурно. тоя далавери отвори ли си устата, показва огромната си просотоия и започва да вони ужасно!

нещо дава фира беят

Я питайте Валирия Велева дали Доган е един безполезен празен човек! Ами другите "журналисти", "политолози", "експерти" от обръчите до Доган и Пеевски! Те дори ни внушаваха, че бил добър политилик, едва ли не визионер!

Велик Везир - т.е. визионер :-)