Симеонов: Нямам лични отношения с Марияна Николова

Имах причини да не гласувам за новия вицепремиер, заяви Волен Сидеров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преоблекъл се Илия, погледнал се пак в тия......с една дума не по врат, а по шия...защо подаде оуставка като пак е на власт?!

Бойко Борисов ги изработи всичките кукловоди и се промуши през „иглени уши” . Ето за това ги е яд, най-вече на себе си, че проспаха и подцениха „бодигарда на бай Тошо”, а всъщност ръководител катедра в академията на МВР в Симеоново . Кукловодите се усетиха и заеха всички капии. Така че и дюшеш да хвърляш, друг да не може да се промуши. В държава като нашата, където трима комунистически министър председатели са били офицери от "Лубянка", московската агентура е проникнала до всички нива. По тази причина трудно се намират ръководни кадри.

Гузен негонен бяга...

Служебно са се отношавали само.

А попляскванията броят ли се?

да бе, да

Ми то една женска да ти духа не е лично отношение.Докато те обслужва ти спокойно можеш да си четеш вестник , да гледаш телевизия или да си говориш по телефона.Просто гледаш на нея като на био писоар.А една жена прави кариера по два начина-или с широко отворен уста , или с широко разтворени крака ,или комбинация от двете.А ако предлага и вирнато тясно дупе е направо готова за върха.

Ако това е мнението за жените аз те съжалявам с цялото си сърце.Ти си един много празен и нещастен човек.Дано срещнеш любовта инак напразно газиш Божията земя.

Абе, кой те пита за помислите бе? Да не си на изповед: "... съгреших с помисли, отче...". Я се скрий!

Тази "експертка" толкова много е учила, че се чудя кога е намирала време за работа?!

Тая каза, че знае как се дигат доходи!

Ако беше нещо друго, щях да ти го оспоря, но щом е за доходи, сигурно си наясно, дали е дигнала своите, щом е наясно как става.

Ей , че развалите семейството на жената бе. Срама немате ли , за теб Далаверка знам.

нали видехме вече оня травестит новото вице!

що да има даже умрял да си тва няма как да го чукаш

Абе какав му е работата на шефа на кабинета!?! Да бърше прах, да чисти, подрежда и евентуално да взима пощата. Некви такива неща, нали!?! Е ако е жена може и нещо допълнително да върши.

гузен негонен бяга

Като се заяждаше със законнота жена на президента...."високата жена,а"? Сега ше ги видим и твоите.....

Валерка, кажи си.....

Кво да каже , простататааааааа. Или пък джендър бил станал.

Че кви тогава имаш , като ти е началник кабинет , с посредници ли общувате ? Шъ каиш , не съм правил секс с нея. Епа да си праил бе.

Овцииии нема кой да турат вече. Това е истината.

Те женени хора тъкат на два стана...той взел да се оправдава..... Прави впечетление кариерното и .... внезапно израстване от чиновник в политик и то ЧАК заместник на премиера. За тази жена никой не е гласувал за да получи политическа длъжност.

Тази жена не е случайна, тя е поставеното лице на Златев в правителството. Съпругът й е личният шофьор на Златев!

"Няма дим безь огън" - казва народа. Вчера каката се разграничи завоалирано от подобна връзка, днес Валерката.

Мислиш ли, че физиологията му позволява да бъде сексуално потентен? Мислете поне малко критично и логично. Съжалвам да го кажа, но истината ще ви направи свободни, а не патки на тази или онази полит. пропаганда. Така че, фалшива новина, а луната спи.

Както казваше дедо ми мерака последен умира така, че не си много прав.

нещо за моженето спомена ли?

Може ли сега такива опровержения на будоарните фалшификати на "другар(к)ите"?! Ще им разтреперите сърцата, ще ги депресирате. Ето, от вчера бившият силов ексминистър "другарят" Богомил Бонев не може да спи, паднало му е либидито, направо си е импотентен и присърце беше взел "проблема" на екс вицето. По стар "професионален" обичай беше изфабрикувал жълта новинка и пригласяне на общия фалшив хор с надничане в чуждото ложе, пък дано и в неговото да го огрее. Да, ама надали :)

При толкова колоритни и безсрамни прости фигури като старшината Валери Балевски (защо си крие името?), винкела и любител на мъжкото порно, пудела на боко, бияча на бабички по границата, дребният физически и вуходно бивш комсомолски секретар, а сега горд собственик на хотел Козия рог с осигурен оборот на полицаи (държавна поръчка) Богомил Бонев от далечното минало въобще не е интересен, освен ако ЯКО щипва фелдфебела далавери.

Има един лаф: "Секса не е повод за запознанство":)) Това разбира се е майтап, може и наистина да нямат лични отношения, аз им вярвам. Но в крайна сметка не е важно. Важното е новия вицепремиер да прочете какво обещаваха патриотите преди изборите и да работи тези неща да се случат, поне частично.

Аз пък се гордея с тези с които съм имал отношения , не с тези с които не съм имал.

:))

Истинските мъже не участват в такива разговори.

да беше я изтрескал, сега да не те е яд

тебе чаках....

Що тогава ти се задейства обяснителния режим ?

То и Бил Клинтън твърдеше , че нямал връзка с Моника защото пурата и с-ката не се брояли за сексуален контакт, а само разтоварвали напрежението.

В личен план няма нищо лошо да са имали нещо общо, но в държавен е малко недостиг! От юристконсулт на топлоскубацията,през н-н кабинето, т.е. на служебната му поща, да скочиш чак на вицепремиер е обидно поне за премиера. Това не е ли нещо,като заместник премиер?

ОП коалиция е труп, но че го държат на системи до последно, ако може да избутат ненкак си още две години и нещо.

Тази дето ще ни увеличава заплатите защо я крихте досега. Да бяхте я назначили преди години че всички щяхме да сме с високи заплати сега. Намерете още 2-3 като нея че може и повече да се увеличат. Майтапа настрана, но трагедията е пълна.

То за тез работи не се иска много мисъл....................................

Във всяка жена има детайлчета , който могат да те вкарат в час по химия. Изпитвал съм го.Природа , заложено ви е. Каса това с химията отпада.

не се ли брои

PEYTSCH

Сидеров е дребен (по ръст), тя е добре сложена...Естествено е той да не е познава и да се опасява по мъжки от нея...

Къв Сидеров те гони, бе! Симеонов, Симеонов...

Няма лични отношения, всичко е само секс. Снимките как са се гушнали в самолета и как и маже гърба на плажа са добър монтаж. Ама много добър. Неразличим от действителността... която е същата!

PEYTSCH

Ама ти искаш да си бият шамари ли ?

и това е сексуална форм-)

нищо лично

Другари, така никога няма да излязат ценни хора на сцената, защото вие сте като локва с лайна. Оставете жената да покаже какво може, пък тогава хващайте лайнометите. Или вас от това ви е страх, да не изгрее някоя звезда не под ваш контрол?

Това нещо като Директор на водопад ли е!?!

Валери Симеонов е работлив и отговорен човек.Ще продължа да го уважавам.

Успех в уважаването.

Абе и на мен ми изглеждаше нещо невротизирана. А ти що така , да не си ахааа.

Senator1

Трябвало да има химия, но те двамата нямали химия.Ама нали си имат физика, какво чу пречи.Голям праз, че го одумват така, важното е, че не е парадас.

Въртят едни и същи фрази, като грамофони. Лъжи и само лъжи. Много подцениха народа, но той си го заслужава.

Втората част от второто изречение е много на място. А те между другото затова го и подценяват народа, защото той си го заслужава. Простотията му е вездесъща.

секса не е повод за запознанство!

кого да предложат от НФСБ за вицепремиер? Нинова, Костов, Радан Кънев. Или може би Мустафата?. Естествено, че ще предложат свой човек за овакантеното от Симеонов място.

Цирковата трупа Обединени мафиоти завлича гробарите още повече надолу! За съжаление за наша сметка. Те добре си поминуват. Дори се правят на мъже.

в отношенията между двата пола трябва да има и химия? дрога?))))))))))

Ясно е, че не са ти ясни много нещата. Дръпни си още едно джойнтче.