Симеон апелира ”да не позволяваме да ни манипулират”

Секретариатът на Симеон Сакскобургготски апелира да не позволяваме да ни манипулират с конспиративни теории и политически игри.

Обратно в новината

Коментари - Симеон апелира ”да не позволяваме да ни манипулират” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей Симеончооооо Руснаците те уредиха със споменаване в нашите църкви, а ти нямало да ходиш за Деня на победата. Неблагодарник!

Ти малко ли не манипулира хората, които гласуваха за тебе.

.Какъв царски секретариат, какви 5 лева. Това са придворни слуги на мутроолигарха Симеон Кобургостки и неговите работодатели от БСП направили богатствата с престъпни начини - с оградени от нас пари и смъкнати кожи от гърба. Време е с обединение вот на българските избиратели да изкараме на показ кирливите кожи на маркаджийския 800 дневен лъжец конфискуваме до дупка и заврем в пандиза до края на живота им, както ще постъпи всяка правова държава на Европа. И заедно с него и неговите придворни слуги!

Какъв царски секретариат, какви 5 лева? Това са придворни слуги на мутроолигарха Симеон Кобургостки и неговите работодатели от БСП направили богатствата с престъпни начини - с оградени от нас пари и смъкнати кожи от гърба. Време е с обединения вот на българските избиратели да изкараме на показ кирливите кожи на маркадридския 800 дневен лъжец конфискуваме до дупка и заврем в пандиза до края на живота му, както ще постъпи всяка правова държава на Европа. И заедно с него и неговите придворни слуги!

Апел от плужек?Егати,чудото!

Само йЕдна дума сакам да кажем - КЪШ!

Дядо Симеоне, аз цар не мога да те нарека за разлика от твоя баща Борис ,за когото моя дядо говореше с уважение и просълзени очи , когато и ти започнеш да милееш за народа и държавата си като него тогава ще спечелиш прозвище.Моите уважения ,но си далеч от истината народа не е сляп дори и да слуша новини и политически агитаций

дедо кобургъ залесителъ, да се свети името ти. поданик да не остане жив у царството ти.

с поведението си от 2001 г. до днес ти не заслужаваш доверие като към човек, не ни карай насила да се молим за твоето здраве, за да не получиш обратното. Не забравяй, че от години Маргарита Саксгобурготска се оплаква пред испански телевизии, че след като си бил министър-председател нещастия са сполетели децата ти. Не споменавам истинските думи, те бяха по-горчиви. Смирено помоли синода да прекрати тази унизителна за вярващите молитва, така ще запазиш поне малка част от родословното си достоинство.

Кой кого се опитва да манипулира? Монархията е свършила преди е-хе-е-е... ако не е разбрал Крадлив Дедо!

"Така, както съм служил на Църквата и на Република България, възнамерявам да го правя и занапред". Тоест, продължаваш да ни съдиш за разни имоти, тъй ли ??! Най-бедният народ в ЕС, 'твоят' народ. .

НИКОЙ НЕ Е ДАЛ ПРАВОМОЩИЯ НА СТАРЦИТЕ ОТ СИНОДА ДА НИ НАТРАПВАТ ЦАРЕ!! Като го харесват да го ближат.

Господина /Симеон/ умора няма, вместо да тъгува по загубата на сина си поне 40 дни, както е по канон, той се занима с глупости.

а той ни манипулира.....

Някъде му се привиждат на дедо Симо манипулации. Вероятно те са част от живота му. А истината е, че народът е отвратен от него. И в църквата няма морал! Има една поговорка: "които си приличат се привличат". 25 г. нещастния народ е подложен на изтребление, но църквата не намери думи да утеши душата му. Нямаше място в молитвите им място за страдащите, но има за крадлив дедо. Бог вижда и цар и клир.

Истината е една: Симеон, нито е цар, нито е българин. Той е испански гражданин със силносмесен произход, в който няма български елемент. Този пореден "гаф" на Синода е проба за общественото настроение. Ако мнозинството ободрява и съчувства на проскубаното "величество" "цар" Симо веднага се укопавав политиката!

Аз съм за монархията , защото виждаме резултатите на парламентарната република - повече от плачивни , сега сме на етап избиване на деца!

Аз пък като видях колко е корумпиран и как окраде горите на българите, продаде ордените на баща си,излъга, че за 800 дни щял да оправи България и като ограби резиденции някога предоставени на баща му да живее, като мин.-председател нищо не свърши, НЕ МУ ВЯРВАМ, нито на една думица.Върти се в БЪЛГАРИЯ като бездомен палаш да отскубе нещо повече. Възмутен съм и от корупцията в ПРАВОСЛАВНАТА НИ ЦЪРКВА НАЧЕЛО С ТОЗИ ПЛОВДИВСКИ БЕЗВЕРНИК- поп. Когато народът мизерства той сменя луксозните си автомобили и от къде толкова пари?

СИМЕОНЧО ДА КОМЕНТИРА ЗАЩО СЪДИ БЪЛГАРИЯ В СТРАСБУРГ????? ЧИЙ ГО ТЪРСИ ТУК ??? КРАДЕЦ КАТО ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ

Дедо Симо е цар,няма две мнения по въпроса. Само се пита,на кого е цар?Отговора е прост-на комарджиите . Може ли някой да ми каже какво образование има Дедо Симо? Май никакво.

Висше започнато и средно незавършено...

Защо постоянно ни занимават с глупости с цел да отвличат вниманието на хората от истинските им проблеми. Църквата ( представлявана от феодални старци служещи на дявола) нека си го нарича както си иска. Важното е, че в очите на народа династията на Кобургите е донесла само беди на българския народ, както и няколко национални катастрофи... Хиляди бежанци, прокудени българи от родните им места, загуба на безценна българска земя това са само някои от резултатите, които тази пагубна за България динанстия ни е донесла... Така, че църквата само се излага като величае наследника на Кобургите като цар на българите... Поредната помия идваща от Св. Синод на БПЦ.

сред ченгетата на ДС и другарите от БКП-да не излезе истината за народния съд и всичките им золуми през царуването им до сега. Толкова злоба и ненавист доказват само страха им от разкриване на истината. Типично по комунистически те възприемат църквата като държавна институция, подчинена на ДС /не че през соца не са вербувани нейни служители от другарите/. Църквата може да не е перфектна, но поне доказва познанията си по история и не е с къса памет като новоизлюпените /наследници на ДС и партийни другари/ царе и царедворци които ако се налага да доказват доходи няма как да го направят, щото нито бащите им, нито дядовците им са имали това което те имат сега. Добре че не могат да нареждат на Бог какво да прави иначе биха и това сторили ако могат. Всяко стадо трябва да има водач иначе стадото се разпилява като нас българите от 20-тина години насам. При царе сме разширявали територията си, били сме европейска държава, българският лев е бил конвертируем по времето на Фердинанд, а сега сме разграден двор, сметище което всеки подминава. Църквата може да помогне ако има уважение и смирение. Оставете я да си върши работата.

Вместо да плещиш небивалици виж , кой започна преди два месеца заверата по връщане на Крадлю. Инициативата за връщане на Кобурга идва не от ченгетатат от синода, а от бсп ,дпс и ндсв, които крадоха 8 години в тройка с крадлив дедо. Натиснаха синода да ни задължава да го четем като цар, все едно не се е клел в републиката.

Дойде от поканата на КЕВОРК КЕВОРКЯН. Трябва много да му благодарим. Никакъв не се обажда. Жив ли е?

Много глупости на едно място!

За кой "Секретариат"става дума,бе-за московският,ли?!

Дърт напудрен крадлив провиснал мадурник ----- в Мадрид

Ако има държава , трябва да започне дела за милиони левове от пропуснатото ползване на имотите на този самоотказал се от царство за кражба покерджия, който се прави че нищо не е станало и ползва синода ,от който своеволно да придобие наново царското достойнство, от което се отказа. Това не е електронна игра или покер машина , че да презарежда, а църква и държава.Един изпълнителен лист за милиони ще го държи крадливите , хазартни ръчички на крадливия му лицемерен род .

"епископството на БПЦ може самостоятелно да взима решения за това, кой ще е епископ или какво ще се прави по време на богослужение" Ама наистина ли, че от кога ? Или целия този цирк е демонстрация на независимост на църквата от държавата, след като вече никой не вярва в това. Защо пък точно сега се сетиха за царя, след толкова години склероза ?

ДОКАТО СПОМЕНАВАТ ТОЯ МОШЕНИК В МОЛИТВИТЕ СИ АЗ НЯМА ДА ПРИЗНАВАМ БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА ! В МОЯ ГРАД ИМА И АРМЕНСКА И КАТОЛИЧЕСКА ! АКО ИЗПИТАМ НУЖДА ЩЕ ОТИДА ТАМ !

гледал си един Отец да казва в молитвите си ще споменава всеки, който е достоен за него. Може - да споменава и Хитлер ако иска, но в къщи, пред кандилото си, не на черква и литургия. Какво беше казал Ботев за ЦАРЕ, ПАПИ,ПАТРИАРСИ?

цар, пъдар - ние сме република, като му е геф да се нарече и генералисимус. Но твърдо съм против това да се споменава в черква. наред със св.цар Борис, със св.св.Кирил и Методи.Тези синодални старци ако не знаят да им кажа - това го знае цяла Европа, че той е зависим хазартен играч, профукал цели състояния а за мен лъжец и крадец. Да се маха от България щом ни съди. На кого е цар - не знаете ли колко го ненавиждат повечето от българите?

снощи гледах един Отец, който каза същото - аз мога да споменавам в молитвите си към Бога когото аз намеря за достоен. Спрете да се месите в църковните неща, моля ви !!!!!!!!!!!

Язе пък може да псувам попа и такива като теб!!!

Парламентарна република. Точка.

какво общо има парламентарната република с молитвите в църквата ?? аз съм свободен да се моля за когото си искам и никой не може да ми каже кого да споменавам в молитвите си. същото е и със Светия Клир - те могат да се молят или споменават в богослуженията си когото те намерят за достоен. така че, не свързвайте държавното устройство със Светата Църква - тя е независима !!

Как да е независима, като действащи владици и патриарх са бивши агенти на 6-о, избирани от държавата, във време когато самата държава отричаше църквата официално, и когато държавата решаваше кой е "достоен" да бъде направен поп и владика, и кой не е - та да бъде пратен в Белене ? "Светата Църква" Какво им е светото на доносите правени от гореспоменатите елементи-глави на църквата ?

тоа не е цар щото вече е крал и то милиони!

Другарю цар, айде у лево.

Всъщност селектираните от дс по зависимост, нисък интелект, злоба и лакомия мутрополити включват църквата в цялостна акция, част от поредния набег на кобурга започнал преди два месеца с писмо за връщането му от хора от дпс ,ндсв и комунистти - същият мехмет дикме, същият герджиков, който наскоро написа книга , от която се разбира, че като председател на нс не е разбрал,че е полтик, същата дърева- официален говорител на левски. Стари зависими, доказано негодни муцуни, обитаващи сивата зона нежду небето и земята, подчинени на въздушния княз, също като синода и симеон , който е именно там е и цар на паралелните и нечисти власти и задкулисия, както се уверихме 8 години. Тия дръгливите не пускат кокала и на 70, а младите се чудят как да се спасяват навън.

ЕТО ТОВА Е ГАВРА: "ЩЕ СЛУЖА НА НАРОДА КАКТО ДО СЕГА" ?!? ПАЗИ БОЖЕ!?! Та тоя симеон резили името на великия ни цар от героичното ни минало---при когото България е била велика и като културна/книжовна/сила и като велика държава!?! Дай боже НИКОГА никой ДА НЕ СЛУЖИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КАТО ТОЯ кобург!!! тОЯ НИ ПРОДАДЕ НА ТИЯ АЛЧНИ евн, чез ...САМО С 30% ДЪРЖАВНО УЧАСТИЕ И ДОНЕСЕ ТОЛКОВА БЕДИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО МУ И ДО СЕГА НИ ЗАПЛАШВА ПАК УВЕЛИЧЕНИЕ НА ТОКА! на тоя кобург трябва да се сложи черен печат за влизане в България---РЕЗИЛ БЕЗПОДОБЕН--ИЗСЕЧЕ ГОРИТЕ В РИЛА И ПРИБРА МИЛИОНИ, А СЕГА СЪДИ БЪЛГАРИЯ В СТРАСБУРГ!!вЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! Църковния клир е анти български,след като допуска врагове да се награждават!!!!

До многознайковците. След смърта на Цар Борис III има регенти, но всички укази и закони се издават от името на Цар Симеон II. Той никога не е абдикирал и продължава да носи титлата Цар. Така и президентите след като завършат мандата си продължават да бъдат наричани "президент". В каноничната литургия винаги се споменава българския Цар и Императора Александър II.

Многознайник, "цар" в юридическия смисъл се става, след като те КОРОНЯСАТ за такъв! Блъф Деди някога да е коронясван за цар на българите от Български Патриарх?!? Иначе и на Кирил Рашков викат "цар", нали? Ко прайм ся, двама царе ли имаме или нито един?!?

Заглавието да се чете - Симеон манипулира "да не позволяваме да ни апелират". А иначе БПЦ се осра тотално с наградите на тези престъпници, тоест "професори" Буда и Гуда..... Как можахте бре, БПЦ? Що за лизачество към тези отявлени престъпници? Свършиха ли се ПО-ДОСТОЙНИТЕ хора?

"УВАЖАЕМИ" ГОСПОДИН "УЧЕН" ,ТИ КОЙТО СРАВНЯВАШ ПОЧЕТНОТО ЗВАНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТ, С ТОВА НА САКСКОБУРГОТСКИ!!!! ПРЕЗИДЕНТИТЕ СА ИЗБИРАНИ ОТ НАРОДА ПРЯКО, А ТАЗИ НАТРЕСЕНА ФАМИЛИЯ ОТ ЕВРОПА, НИКОГА НЕЕ КОРОНЯСВАНА ОТ НАРОДА. ДАЖЕ Е ИЗГОНЕНА ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!

Досещам се още кои освен сега управляващите плюят против него и баща му. Комунистите-разбираемо и потомците на българските евреи от Македония. Баща му спасява тези на наша земя ,но допуска депортация десетки хиляди от Беломорието. Влаковете са минавали през България за ужас на народа. Малкото спасени разказите са потресаващи. Отчасти са прави.Колко е могла обаче династията да повлияе.

Много е хубаво да се досещаш, но това става когато разполагаш с информация и разсъждаваш с главата, а не със сърцето. Що си мислиш че Борис е спасил евреите? Знаеш ли кой спира влаковата композиция пълна с евреи за депортиране? Не омаловажавай ролята на църквата и народа!

А не! Блогодаря, не искам да ми служиш.

Няма да се манипулираме сега! Аз нямам никакви претенции към България, само ще ми върнете резиденциите и горите, че имам малко работа в тех!

църквата почита царя по принцип, тъй като в свещените книги и Библията, не се говори за републиканци, а само за царства. В държавата има толкова много проблеми и почти закрити за хората институции като президенството и не е необходимо политици да коментират неща, които са извън разбиранията им..

При идването си в България Симеон Сакскобурготски прояви съмнителен човешки и държавнически морал. Фактът, че Николай от Пловдив прави това предложение засилва лошата миризма това начинание. Аз съм вярваща източноправославна християнка и отивам в храма да се моля, да искам прошка и да благодаря на нашия бог Исус Христос, не искам да участвам в славославяне на човек, който съди България за имоти, който открадна от България имоти в качеството си на министър-председател. Николай от Пловдив, ако иска, нека лично се моли за Симеон, стига бог да иска да го чуе.

Като си е взел имотите(които са били притежание на неговото семейство преди 09091944г) да не би да ги е занесъл в Испания или някъде другаде,а? Ако някоя мутра на прехода беше сложила ръка на тях, както се случи с много повече държавни имоти навсякъде из страната, щяхте да си мълчите като пу.ки и да възхвалявате въпросния мутраген какъв пич е и как е прецакал държавата. Между другото Симеон се отказа от двореца в София който е художествена галерия,а този в Кричим му бе отнет от пловдивския съд и сега е резиденция на министерството на финансите на който могат да се любуват отбран кръг от българските граждани!!!

Че то и Николай РОЛЕКСОВ от Пловдив е същия ка.ут. Време е някой да изгони търговците от храма, стига с тия индулгенции!

Кака, принципно си права, но моля те, научи се да изписваш името на нашия Господ като православна християнка - "Иисус"...Със здраве! И "Бог" се пише с главна буква! Иначе оставяш съмнение в четящите поста ти каква точно християнка си...

Що за синод е тоя,който споменава в "молитвите" си един доказан корумпиран и алчен шарлатанин,какъвто е С.Кобурготски!Той НЕ е въобще цар,но е продажно антибългарско мекере!

Когато Симеон се появи в някоя новина или събитие настава страхотно нахъсване срещу него. Той е фигура в България и точно това притеснява боричкащите се за власт от коя ли не партия, в и извън страната. Защото много често, а и историята го доказва, че големите процеси протичат извън географските граници на страните. Симеон не им е удобен. Бил такъв ли онакъв... ами питам ви аз Станишев, Борисов, Доган, Костов и всички знайни и незнайни, които се изреждат под различна форма в управлението години наред - нещо по-различно ли са? При тях ние бяхме ли по-добре? Или просто се нагледахме как тези политици-бизнесмени в годините унищожиха икономиката, военните, образованието, здравеопазването - все солидни стълбове на обществото. Докъде сме докарани държава без суверенитет, с топящо, подчертавам българско, население. А Симеон колко бе в реалната власт? В сравнение с останалите политици той бе за кратко и за това време не би могъл да сътвори и половината, което направиха останалите във власта, с което допринесоха за деградация на народ и държава. Така че, не той е най-черната овца. Станишев нямаше да ходи в Брюксел? - а къде е сега? Някакъв си Бареков в Брюксел!!! И това недоразумение е представител на България. Доган/Местан са си направо и открито срещу България, но са във властта!! Борисов отново премиер е много сладко му се видя. Симеон е власт. Църквата е власт. Тези две власти са много близки и знаят защо са близки. Власт срещу власт. Това е борбата. Аз съм за тази, която е за Българите и България.

не може да си министър председател и след това цар на какво?Не сме монархия,а църквата да не се оплаква че младите не я посещават,защото тя има очи но не вижда няма и душа.

Църквата има право да въвежда свои правила! Тя е отделена от държавата и разните идиоти (офшорковци и дебелогъзи полит-коментатори) не могат да и се месет.

фарисеите и царете разпнаха Божия Син. а сега царете и фарисеите искат да ни кажат, че те ще определят как да се молим.

Какъв Цар е този крадлив, алчен и прост дедо? Църквата стига е крала, ами да дари малко от заделеното злато и имоти за бедни и бедстващи хора. Направо жалка картинка. Докога???

МНОГО жалки , завистливи и прости хора има тук /за троловете които оформят общественото мнение не се отнася за това им се плаща/ въпреки всички помии които се изливат по адрес на царя то той си остава цар -защото официално не се е отказал от трона това е факт ......

ти си жалък, а си и глупав! единствения трол тук е Синода! той може да е престолонаследник (на отдавана заличен трон) но не е цар. тоя мишок мръсен дойде заведе дела за да вземе имоти които не са по никакъв начин негови и си замина. кво си чул от него преди 2000г. и 800дни по-късно - нищо! сега се обади защото е на път да си върнем това което той заграби най-безцеремонно!

Нашата ПРАВОСЛАВНА църква отодавна е запреличала на Гей дружина.Какъв цар и на коя монархия е ?Вместо да я АНАТАМОСАТ Тая династия ,защото нищо добро не сме видяли през годините от нея-(последния пример с изкуфелия министър председател)Който един Господ знае колко дооткрадна и допринесе и той да сме на Тоя хал.То ИЗКУКУРИГАЛИТЕ Гейове Светец ще го правят-ВЪЗМОТЕН САМ.

ИФ-МИ МОЕТО ПРЕДЛУЖЕНИЕ Е КАТ ТОЛКО СИ ГО ИСКАТ ТИЯ ПОПОВЕ,ЩО НЕ СИ ГО ВЗЕМАТ И НЕ СИ ГО НАПРАВЯТ ПАТРИЯРХ ТА ЦЪРКВАТА-ПОНЕ НЕ Е ПЕДАЛ ЧОВЕЦЕЦА.КАТО ГО ГЛЕДАМ КАКВО ДАР СЛОВО ИМА-СТАВА.Пореднато ПРОСТОТИЯ в БПЦ.Жалко