Симеон Сакскобурготски: ЕС е най-добрата гаранция за доброто развитие на Балканите

Присъединяването на Македония към Европейската общност ще има изключително позитивни резултати, твърди той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този защо говори за България и кое е на-добре за нея, а не се концентрира какво още може да гепи от страната, преди да изчезне там, откъдето го докараха "генералското ддвижение" на БСП? Кой си мисли, че го слуша, какъв си мисли, че е авторитетът му в България, като изключим шепа несретници и жали "царедворци"? Дето цвл живот се връткат и се чудят и те на кой следващ господ да се молят цял живот!

Тоя от къде се изцвъка пак

и без тази негова мъдрост,за българинът богатият си е богат и честит,бедният си остава беден,а и парите не миришат!

Специално за него,сигурно е така.

ТоЯ пък кой го пита?!

НЕ, НЕ. НЕЕЕЕЕ, НИКОГА!

Айде стига лаком анус

Добре,бе,дедо!Повервах ти!!!

Този плиткоумния и алчен идот има ли още кой да го слуша и чете?

Дали да му верват македонците?

Ако не си в България няма как да видиш ,че ЕС ни върна с години НАЗАД.Само каква социална система имахме , свободни бяхме ,не се страхувахме работа имаше за всички,а сега какво е?Мизерия ,липса на здравеопазване,на образование,на икономика,на сигурност.....Сега България е в ПЪРВОБИТНО ОБЩИНИЯ СТРОЙ. Само 10%живеят добре .И кои са те?Естествено крадците, като този.Самозабравили се алчни индивиди не човеци ,за тях клетвите да работят за благото на народа си са празни приказки. Долни твари.

...а колко добре си ни беше при Жан виденов и при Станишката...

...Другари промити мозъци, наистина ли не усещате иронията, та цъкате минуси?

беше и е неизбежно. Социализмът се разруши във всички източно-европейски държави. На този клон се е крепяла и България, тази за която говориш; и чийто социализъм е заминал, МИНАЛО. Царят е прав за ИЗБОРА на България. С ЕС, България не е на това социално положение, на което би трябвало да бъде, (най-пострадалите и най-страдащите да Благодарят на другаря Костов... НИКОЙ в никоя източно европейска държава не е донесъл толкова злина на обикновенния трудов народ, колкото този човек. Но ако не е бил той , ще да е бил някой друг.) Но ако България не е в ЕС, щеше да е още по-страшно. Да се гледа напред и да се молим, и у нас, не само във Вишеградската четворка, да имаме ерудирани и милеещи за народа държавници. За това ЕС НЕ ни е виновен. Изобщо, който има ум да слуша царя. Повече от Него никой не знае. Колкото до боклуците по коментариите, от тях може също да се "учите", каквото оплюват, това е и най-разумното и най-доброто. Бог да пази българите, България и да спрът да ограбват богатствата ни.

Да наричаш царя, който със сърце и ум служи на България от както се помни, че "краде" значи служиш на нечестивия. Не си мисли, че това ще ти бъде простено, не от тези като теб, от Онзи, Горе.

Не е "първобитно общински", а робовладелски. Новото робство - финансово икономическото.

При комунизма 1% живееше добре.Ама те сега са същите,дето окрадаха България-върхушката на комунягите.

Ако не си в България няма как да видиш ,че ЕС ни върна с години НАЗАД.Само каква социална система имахме , свободни бяхме ,не се страхувахме работа имаше за всички,а сега какво е?Мизерия ,липса на здравеопазване,на образование,на икономика,на сигурност.....Сега България е в ПЪРВОБИТНО ОБЩИНИЯ СТРОЙ. Само 10%живеят добре .И кои са те?Естествено крадците, като този.Самозабравили се алчни индивиди не човеци ,за тях клетвите да работят за благото на народа си са празни приказки. Долни твари.

Деде Деде не гневи повече бога нали се кръстиш смири се и се скрий и ние деца имаме и ти и такива като теб ги ограбиха и изгониха. Айде друм и ни да те виждаме ни да те чуваме

"ЕС е най-добрата гаранция за доброто развитие на Балканите" Да най-вече когато великите лидери в качеството на баба Меркел ти кажат че трябва да приемеш еди колко си хиляди мигранти не зависимо от това дали си съгласен или не!И че трябва да плащаш огромната членска такса в замяна на свободно пътуване и търгуване. Да страшни позитивни резултати са това!От които нищо Изключително позитивно не получихме.

Не мога да разбера едно. За иммиграция в УСА - Канада. МИ изкат 5 години стаж по специалността висше образование, може и две такива или магистър!!! Ако има и едно дете + семеиство минимум... с 8 - 10 000 УСД по моя сметка за да ми дадът виза да стъпя там като иммигрант... Тука в ЕУ - куцо и сакато от кадето може влиза, без образование, без идея какво ще работи само да получава помощи. Сега помислете ... след 10 години ЕУ и УСА ... къде ще е бизнесса, къде ще са мозъците, кой кого ще смачка нежно като чук сварено яице?! Сами помислете.

Този които ми е сложил минус, или не живее в България и му е широко около дебелият врат, или си няма хабер от живота навън - и просто си цъка в дъжда...

нещастник..крадлив

Крадлив дедо пак изпълзя от нафталина...

Ей не спряха да лансират това алчно ненаситно чудовище

Кой го пита Симеончо за разни анализи и съвети, какво все се бута в новините, да ни напомня, че съществува и си иска имотите ли ?

Бе, добре ЕС, за джендарите, циганите, "бежанците", кучетата, кокошките, краставиците и усвоителите на "субсидии".

и за крадлив дедо също!

Не ви щем джендармерийския, ислямистки, гмо-, лъжлив, грабителски ЕС, нито бандитското НАТО.

Откакто стана ясно, че има съдебно решение за имотите на т.нар.цар, нещо много взеха да ни го навират медиите. Този, който постави под съмнение съдебното решение не може да бъде търсен за коментар.

той лъжлив и крадлив старчок пак се разбълнува: "присъединяването на Македония към ЕС ще има изключително позитивни резултати" ЕДИНСТВЕНИЯТ РЕЗУЛТАТ ще е, че нямаме да има граница между Б-я и една от трите албански държави. Демек албанската мафия ще влиза тук по-лесно. На това ако му викаме "позитивен резултат"...........

Кретен, ограби, каквото можа и още искаш. Твойта м...*ма. И съвети, смело дава.

тоя комарджия още ли не е пукнал

изчезни бе, изрод крадлив и бездарен!

крадлив дедо дори когато е прав не мога да го гледам! зад изказването му съзирам опит да се хареса на тия от които зависи въпроса с имотите които иска да прилапа!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Направо цъфнахме от тоя ЕС освем мафиоти крадци и бандити и измекяри като тоя боклук друг няма полза те затва реват но ето на че македония им показа че тоя ЕС ее вреден за народа

Престанете да пускате този козел!!!

Европейският съюз е най-добрата гаранция за доброто развитие на нещата около имотите ти.

за унищожаването ни като народ и държава.