New Europe: Симеон Дянков е вероятен служебен премиер

Издаваният в Брюксел вестник New Europe цитира свои неназовани източници от София, според които президентът Росен Плевнелиев твърде много би искал да назначи Симеон Дянков за премиер на служебното правителство.

Обратно в новината

Коментари - New Europe: Симеон Дянков е вероятен служебен премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БГ Е ОБРЕЧЕНА ЗЕМЯ. ПОГЛЕДНЕТЕ СИ ИСТОРИЯТА...ВЕКОВЕ УРАГАННИ ПОЛИТИЧЕСКИ ВЕТРОВЕ, ВЕКОВЕ ЧУЖДИ РОБСТВА И ЗАЛИЧАВАНЕ НА ПРОИЗХОД, ПРОДАЖБА НА ЧОВЕШКО ДОСТОЙНСТВО И ПОЛИТИЧЕСКИ ХАОС. БГ - ДЪРЖАВАТА ВИНАГИ Е БИЛА КАТО СЛУЧАЙНО СЪБРАНА ТЪЛПА ОТ ПОДОБНИ ВИДОВЕ. НЯКОЛКО ЧОВЕКА СА ДЪРЖАВАТА, ДОКАТО СЕ СКАРАТ, А ВСИЧКИ ЗАЕДНО - ЗАТВОРЕНИ ЖИВОТНИ...С КЪСА ПАМЕТ. АКО НЯКОЙ ХВАНЕ ЗА КРАТКО ВЕТРОВЕТЕ, ТОЙ БИВА ХВАЛЕН, А ПОСЛЕ ОПЛЮТ И РАЗМАЗВАН. НАСЕЛЕНИЕТО ЧЕСТО ПРЕПИКАВА ПЪТЯ СИ И ИЗГАРЯ МОСТОВЕТЕ, КОИТО ДОВЧЕРА Е ПОСТРОИЛО... НЯМА СПАСЕНИЕ. ПРЕДСТОИ НОВА ЗАБЛУДА, КОЯТО СЪЩО ЩЕ Е ЗА ДЪЛГО. БГ Е ТЛАСНАТА КЪМ ЮЖНАТА СИ ВЕЩИЦА... ЕНЕРГИЕН, ПРОМИШЛЕН И ТЪРГОВСКИ ХАЗЯИН... СЛЕДВА СЪЖИВЯВАНЕ И УКРЕПВАНЕ НА "ЮЖНАТА ДЪГА", МЕЧТАНАТА ИМПЕРСКА ЕВРОПЕЙСКА ТЕРИТОРИЯ - БГ - РОДОПИТЕ - МАКЕДОНИЯ / с албанците/, НОВО КОСОВО, БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА, ТА И АЛБАНИЯ...ЕТО СТАРА МЮСЮЛМАНСКА ТУРЦИЯ...КУ.У -КУ.У.. ТА МНОГО ЛИ Е ВАЖНО КАКВО ЩЕ НАПРАВИ ДНЕС, С А Щ УГОДНИЯ "БГ ПРЕЗИДЕНТ" ПЛЕВНЕЛИЕВ/ ТОЙ Е ИЗБРАН СЪС С А Щ СЪГЛАСИЕ /, КОГО ЩЕ ИЗБЕРЕ ЗА СЛУЖЕБЕН МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ ? ВАЖНОТО Е, ЧЕ И ТОЙ ЩЕ ПОВЕДЕ СВОЯТА БАНДА КЪМ АНКАРА ЗА СЪВМЕСТНО ЗАСЕДАНИЕ С ЕРДОГАН... ТАКА Е ЗАПИСАНО В НАЙ-НОВИЯ ЗАВЕТОКОРАН. /Изд. Вашингтон,САЩ./

Ако Плевнелиев има чувство за самосъхранение, няма дори да го предложи!

Ужас!!!Това е един от най - некадърните политици в България.Едва ли българският народ ще позволи нещо подобно .

Плевню накрая ще яде калая, ми се струва некак си. ВОЕННИТЕ ИЗЛИЗАТ НА ПРОТЕСТ В НЕДЕЛЯ! АРМИЯТА ВИНАГИ Е БИЛА БЪЛГАРСКА! Не като продажните еничари на Цоко милиционера.

поправка - в събота 23.02.

е това ако стане ще извадим пушките и всички несретници наред. считам че няма здравомислеш човек от български произход който да го иска това освен някой от заинтересувани страни. тежко на такъв ход както за президента така и за всички нас. хора ПАЗЕТЕ ДЕМОКРАЦИЯТА!

Къде виждаш демокрация? Нещо не си в час.

ДА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ТАКА.......

Да се върнем малко 3 години назад ! Знае досеща ли се някой как ПЛЕВНЕНЛИЕВ, СИМЕОН ДЯНКОВ, ТРАЙЧО ТРАЙКОВ влезна в правителството КАБИНЕТА на Бойко Борисов. Който намери отговора на този въпрос ще разбере какъв ще е състава на служебното правителство И КАКАВА Е БИЛА ЦЕЛТА. Мога само да дам един ЖОКЕР - ключова дума е и тя е ИВО ПРОКОПИЕВ. Кой е този прекрасен българин родолюбец е друга тема можете сами да проверите...следва.

Този не трябва да припарва до политика.

Плевнелиев да внимава да не изяде дървото и той.

ЩЕ СЕ ОПИТА ТА ЗА КАКВО Е ПОСТАВЕН ОТ КУКЛОВОДА СИ ПРЕДИ 3 ГОДИНИ И ЗАЩО ББ СЕ ПОДАДЕ НА ТАЗИ МАНИПУЛАЦИЯ И СЕ ОБГРАДИ С КРАДЛИВИ И ИЗМАМНИ МИНИСТРИ......КОИТО ГО ПУСНАХА ПА ПЪРЗАЛКАТА С БЕЗУМНА СКОРОСТ И КАТАСТРОФИРА..!!! КЛЮЧОВАТА ДУМА Е ПАК ИВО ПРОКОПИЕВ....КОЙТО ОЧАКВАШЕ ДА СТАНЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ЗАЩО ББ ПРОСПА ТОВА......А ГО ИЗПРАТИ В ИЗГНАНИЕ А НЕ ГО ПРАТИ ТАМ КЪДЕТО САМОТНО ДА ОРГАНИЗИРА СЪСТЕЗАНИЕ С ХЛЕБАРКИ......

Ако направи това РП ще си изяде главата. И прасетата няма да му помогнат.

ЩЕ СЕ ОПИТА И ТОВА ЩЕ МУ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА СЪС СИГУРНОСТ НО КАКВО ПРАВИМ С МИЛАТА НИ РОДИНА НА КЪДЕ ОТИВАМЕ!!!

Да се върнем малко 3 години назад ! Знае досеща ли се някой как СИМЕОН ДЯНКОВ влезна в правителството КАБИНЕТА на Бойко Борисов. Който намери отговора на този въпрос ще разбере какъв ще е състава на служебното правителство. Мога само да дам един ЖОКЕР - ключова дума е и тя е ИВО ПРОКОПИЕВ. Кой е този прекрасен българин родолюбец е друга тема можете сами да проверите...следва.!!!

Тогава и аз ще изляза на улицата с прашката и камъните, донесени от Балеарските острови. Ще му уцеля празната кратуна!

Защ се прави новина от всяка тъпня излизаща нейде из Европата, написана от някой местен жълтурко

Да се върнем малко 3 години назад ! Знае досеща ли се някой как ПЛЕВНЕНЛИЕВ влезна в правителството на Бойко Борисов. Който намери отговора на този въпрос ще разбере какъв ще е състава на служебното правителство. Мога само да дам един ЖОКЕР - ключова дума е и тя е ИВО ПРОКОПИЕВ. Кой е този прекрасен българин родолюбец е друга тема можете сами да проверите...следва.

Това го мисля за несериозно.

Не знам насериозно е това, но ние не излязохме на улицата, за да гледаме поредното изданеи на "Комиците". Дянков с действията си е една от сериозните причини да се скапе всичко в тая страна. Удавиха малкия и средния бизннес и той умря дисциплиниран. Минете по улиците на големите градове и вижте само колко много прясноосвободени помещения за офиси и магазини има- бизнесът ан хората е умрял. Крайните клиенти, които се явяват гражданите на тая страна нямат пари за елементарни сметки. Тазни таксИДИОТИ обикалят по работещите все още фирми да ги ръсят с абсурдни глоби. И на фона на цялата тази свинщина да поставиш човека, който е част от сътвоението й и играе по свирката на досегашния управляващ - това е абсурдно

И да събират реккет пари в брой, иначе- заплаха за данъчно разследване.

Дянков наистина е възможен избор за служебен министър председател и ако президентът го направи ще покаже че не е зависим от някого

Кои са свързани с РанЪт ? Това не бяха ли Луканов, Костов, Е. Хърсев, Венци Димитров и др. ? Луканов не беше ли близък с Л. Гоцев, В. Вълков, Бр. Аспарухов, Гоце, Запалката , Филчев ? Жан Виденов НЕ е част от РанЪт и затова му спретнаха онази инфлация през 1996 г. Забелязвате ли, че сега Е. Хърсев предлага пицата да е служебен премиер ? А каква ' финансова политика ' водеше пицата спрямо всички социални слоеве в БГ - политика на повишаване на доходите и жизнения стандарт на средно - статистическия българин или напротив - беше част от РанЪт ? Нима у нас има средна класа и нима дребният и средният бизнес не бяха ликвидирани, като се създаваха благини за олигарсите ? А Гоце защо нищо не казва за икономическите досиета на прехода ? Защото ще излязат много неудобни истини, вкл. и за него ? Време е вече да видим Плевнелиев чии интереси защитава !

Те много трябва да внимават,защото до онзи ден скандиранията бяха: "Дянков си отиде, Бойко е наред!" Новите скандирания може да бъдат: "Бойко си отиде, Чехлю е наред!"

Тия прасета дето ги докараха са за благодарност кьм ББ,че им изплати парите.Сега,ще пада голямо лапане,защото мислите ли,че ще ги върнат обратно?!

Изглежда, че както всички правителства досега и Президента изпълнява заповеди от Вашингтон.

Че са прости, това е ясно, но чак толкова, не вярвам. Така ще обърнат протестите срещу президентската институция и всички ще разберат, че освен напълно излишна, тя може да е и доста вредна. В момента най-важното е партиите за новите избори да декларират публично, че са там с приоритетната задача да подготвят Велико Народно Събрание. Не го ли направят - протестите могат лесно да се обновят и всичко ще се повтори. Публичните обсъждания на Новата Конституция имат нужда от поне половин година, за да се получи нещо истинско. Това е ясна индикация за намеренията на партията или коалицията, която сега ще дойде на власт - не стартират ли в рамките на три месеца официално проект "Нова Конституция", значи са също лъжци и могат да си ходят.

Не са прости, а са болни..

За прости, не са прости ,те са НАГЛИ. И цялата тая работа ми понамирисва на поредния сценарии. Не съм вярваща , но стискам палци да не им се получи, защото това ще е поредното изработване на народа!

Не знам насериозно е това, но ние не излязохме на улицата, за да гледаме поредното изданеи на "Комиците". Дянков с действията си е една от сериозните причини да се скапе всичко в тая страна. Удавиха малкия и средния бизннес и той умря дисциплиниран. Минете по улиците на големите градове и вижте само колко много прясноосвободени помещения за офиси и магазини има- бизнесът ан хората е умрял. Крайните клиенти, които се явяват гражданите на тая страна нямат пари за елементарни сметки. Тазни таксИДИОТИ обикалят по работещите все още фирми да ги ръсят с абсурдни глоби. И на фона на цялата тази свинщина да поставиш човека, който е част от сътвоението й и играе по свирката на досегашния управляващ - това е абсурдно

Пичове, не си образувайте нерви. Всичко е измислено-накрая идват танковете-на НАТО.

И какви бяха тия прасета?Доколкото разбрах,трябвало е да ги пуснат според сценария пред Народното Събрание?!Та си мисля,да не би Симеон Дянков да е решил да раздават коледни добавки сьс задна дата в натурален вид? :)

това значи и президента да си отиде !пицата премиер пази Боже

Дянков служебен премиер - това само ще изкара наново хората на улицата.

А може ли по сценарийтова да е целта?!

Абе вие нормални ли сте да правите този некадърник премиер? Бойко го уволни и каза, че няма да го върне отново в министерството, ако пак вземат властта. Собственият му баща казва, че не е за такъв пост, закара родителите ни да живеят и да се хранят от казаните, КАКВО ИСКАТЕ ОЩЕ ОТ ТОЗИ НАРОД!!!!!!!!!!!!!!!!! На този трепането му с камъни е малко. КАКВО ИСКАТЕ ОЩЕ ПРОСТЕСТИ И ЛЕЕНЕ НА КРЪВ?????????????????????????????????? ТОЗИ Е С БОЛЕН МОЗЪК И ТРЯБВА ДА ГО ПРАТИТЕ НА ЛЕЧЕНИЕ. Той лъже повече от малките деца, които не разбират какво приказват.

Много ме съмнява,че това е диктовка от САЩ.Та нали Дянков се върна от там?Защо отиде мислите,да получи наставления директно.

Тя леля ви СТАЛИНКА ша ва упрай вас, маскари с маскарите и лентяи, ньиедни!хаха

всичките са маскари... и пак ще ни излагат...глупави сме си,това е...никои не ни е виновен. дремем кат фитки, па сетне,лошо станало. ами ще стане, кат сме тапаци еи така ще ни разиграват още сто години.

За Шимон няма начин да го сложат. Лошото е, че започнаха да спрягат и леля му Кристалина за поста служебен премиер. Това е подводен камък - привидно дипломатична и мила, тя е острие на МВФ, което е равносилно на гибел за България! Да си гледа еврокомисарстването, НЯМА работа при нас!

от трън, та на глог = от лошо към по-лошо...с тоя президент путка ще се изгради нов бардак със старите курви! НЕ СПИРАЙТЕ ПРОТЕСТИТЕ! ВСИЧКИ НАВЪН, А НЕ ДА СИ СТОИТЕ НА скъпо платеното ТОПЛИЧКО У ВАС! тия дни ще има театър, който ще ни изиграят от герб и другите грабителски партийки ментета!

Djankoff is our choice. Dont wiggle fucking bulgarians!

Ако Хитлер се беше ограничил само с Европа, да не воюва с целия свят - щеше да ни е отървал от комунизма още 40-те години и нямаше да има Бай Тошо, Станишев, Буда и други крадливи комуняги и престъпници... еххх

А Плевнелиев е "Дон"! Нали, Компир?

На мутрите им се иска,но въпреки че почнаха да размиват протестите това ще бъде маслото в огъня.

ПОРЕДНИЯТ НОМЕР НА ГЕНЕРАЛИТЕ - НЕ СЕ ВЪРЗВАЙТЕ НА ТЕХНИТЕ НОМЕРА - ДА ГИ ИЗМЕТЕМ ОТ ДЪРЖАВАТА НАГЛИТЕ БОКЛУЦИ КРАДЛИВИ.А ТОЯ ПАЛЯЧО ДА СИ ХОДИ В ГЕЙ ПРУЖИНКАТА В ЩАТИТЕ ДЕТО НА ВРЕМЕТО ГО Е ПРАТИЛ БАЩА МУ-(ВТОРИЯ).

И ся ко ша прай Плевнята кат президентин??? Нема го оня, дет му каза да стане президентин, нема го оня, дет го назначи, нема кой да му нарежда, нема кой да му командва ко да рече... Завалийчето...

Пионката Плевнелиев ще каже за премиер този, който му е наредил ментора му - Буда!!!

Само не Софиянски - София ще заприлича на палатков лагер.

Смятам, че това е много добре пресметната провокация. И подозирам / вероятно, не само аз /, от кои политически среди е замислена. Така назованите "неизвестни" източници от София, много добре са осведомени, какво смята да прави Президента? Хайде, бе! Против всякаква елементарна логика е, Плевнелиев да предложи, а Дянков - да приеме! Наистина съм изненадан, че токова много хора, се "вързаха" на New Europe !

Тая "новина" седи половин ден вече - ясно е че дир.бг са комунистически инструмент, но слава Богу ние го знаем. И м/у другото кои са New Europe? Някаква мафиотска медия май :)

Би бил мъдър ход. Дянков е най-добрият финансов министър за целия преход. Със сигурност не ще позволи да се злоупотребява с хазната, което би правил всеки цоциалист.

Е да, ама той е комунист като всички останали и като шефа си Буда :)

Ще има ли ГРАЖДАНСКА война в България. Отговора на радио Ереван, НЕ НЯМА ДА ИМА в България всички са СЕЛЯНИ...........

Абе плевнелиев луд л ие? да не би да иска цяла България да излезе на улицата и да иска оставка и на Президента? Та нали хер Флик е главния виновник за колапса на икономиката....

Тоя пигмей ДянкОФФ, както си вдига ръката, така ще му изсъхне ако стане премиер!!!

А в Конституцията какво пише за свалянето на служебно правителство ? Дянков да си ходи !

Hякой май се шегува?

айде, бе, защо? Шега ще е ако Сидеров стане министър-председател с министър на вътрешните работи Яне...

Ама какво се учудвате бе хора, хазната била празна вече, ами ГЕРБ нали са от едно и също котило на БСП - те когато напускаха власта , така окрадоха хазната.Нищо чудно ГЕРБ да си разделят краденото с БСП!!!

Не са виновни социалистите. ГЕРБ носи цялата вина за 3,5 години некадърно управление! За монополите също! Вината на социалистите, е че се вързаха на "нежната революция" -25 години мъки!

Спри се неразумни Плевнелиев!