Симеон Дянков: Самолетите може да почакат

„Повече пари за образование и здравеопазване, самолетите може да почакат”.

Обратно в новината

Коментари - Симеон Дянков: Самолетите може да почакат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Длъжен съм да коригирам Симеон Дянков. Първо, не трябваше да се допуска да се правят непрекъснато експерименти през тези години в средното образование, от които то само се затлачваше. И пагубна бе "политиката" на Държавата, респективно на Просветното Министерство, които допуснаха да се разрушат и да се унищожат професионалните училища, които даваха на икономиката млади, добре образовани и обучени средни технически кадри. И това у нас не се случи преди осем години, а разрухата започна веднага след началото на нашата лелеяна, напълно грешна "демокрация".

Както винаги на обратно!Не може да чакат самолетите,бе господине,колко да чакат?Не ,че образовамието и здравеопазването са по малко важни,но нещата да вървят успоредно!А случайно да се замислил за икономически ръст и условия за средния и дребния бизнеса,щото без тях,какъв бюджет,какви приходи и разходи?Едрия е ясен,искат ниски заплати и да не плащат данъци!За здраве плащат и безработните,дето никъде го няма и пак куцук куцук ,лекарствени мафии и прочие го транжират!

Пицаря защо се прави на ударен?! Забрави ли си приказките, че образованието по време на криза не било приоритет?! ... А самолетите ще почакат...С чакането имаме опит - още чакаме 1.5 млрд. лв., откраднати от лицето на снимката...

"Слушайте какво говоря, а не гледайте какво правя". Този го гледахме 4 години какво направи, а сега в качеството си на какъв изобщо дава мнения?!?

Пък и се замисли малко, след като се спреш: 1. От 2017 като извадим 8 години и стигаме до 2009 - годината в която ГЕРБ дойде на власт а С.Дянков стана вицепремиер. Ей от тогава е осрано образованието. * години що не го правихте??? 2. Дефицит имало в бюджет 2018. Има, ама той е нарочен .... за да може да се вземат още заеми!!! Аз съм сигурен, че освен дефицит в бюджет 2018 има и много резерви, като например инвестиционните разходи, обаче ако си на плюс как ще оправдаеш вземането на още един заем, а ???? 3. Самолетите знаеш ли от кога чакат ?? А Образованието знаеш ли от кога чака ?? А Здравеопазването знаеш ли от кога чака?? А Пенсионерите знаеш ли от кога чакат (някои и недочакаха) ?!!! А армията, а полицията, а науката ???? за сметка на това има за саниране на дърти панели пред разпадане, на магистрали до Турция (по които Бойко да си пие кафето в Истанбул) и на скъпи лекарства, бесни земеделски субсидии, излишни заеми и т.н. ....

Дянков, къде са парите на здравната каса?

даде ги на световната банда!

Самолетите изобщо не ни трябват даже! Мошеника Радев може да си сънува Грипените през крив макарон!

Нема нужда от самолети! Да пълнят гушите на америчките господари само.

Тоя запек в качеството си на какъв се напъва?

Комисионерите не могат да чакат.

Продажниците 28 години само това правят- чакат и крадът.

Така е прав е. Бързат да гушнат комисионните. Не съм от ГРОБ но го ценя. Има точни попадения.

От човека ограбил парите за здравеопазване акъл не ни трябва. Гьонурат. Наистина не трябва да има очи да се произнася "авторитетно" точно този дебил.

Дяката в качеството си на какъв се обажда?Изобщо кво му давате на тоя да се изказва?

Ех, бе Дянков, то самолетите чакат от толкова години вече... ама рушветчиите напират!;)

Ех,мони и ти се поупражнява на наш гръб.Не си стойностен човек,а такъв без съвест.

Този олигофрен от къде се взе? Чувам го само да казва- това може да почака, онова може да почака... той друго знае ли? И като дадат повече пари в някоя област си мислят, че ще решат проблемите.... абсур, ще се краде повече и пад в блатото. Трябва ни закон за корупцията и да има независим съд/ в момента сусда може да се манипулира както си искат/ и тогава ще се разбере, че всъщност е имало и досега достатъчно пари, но са откраднати.

Абе защо ТакаАчик Си казвате името ?! - НЕ проумявате ли че СД просто Отсвири И-тоя "бюджет" на "наште" "експерти" ?!

Още един платен руски ибрик, живеещ обаче на запад. БОКЛУК!

Руски ?! -> Вашингтон ! --> РЕШ ! ..и то Декан/Ректор ! ----> че И с Големите в Ситито !

О,да...много е лесно да се дава акъл,отдалече...защо не си тука и да го направиш ...съсипаха и образованието и здравеопазването толкова години,а сега са се сетили,че има проруски...тъпи...та вдлъбнати...

Извъртате Фактите. - Дойде. Направи. .. И ! - "наште" Посегнаха на Семейството-му.

направи...една постна пица...и данък върху лихвите по депозитите.

Да не са посегнали на леля му, а? Какво си захапал да го защитаваш тоя. Двойкаджия от ВИИ, леля му го уреди в свищовския. После пак леля му го уреди в СБ. Вихри се в Казахстан, Киргизстан, Колумбия, Молдова, Словакия, Словения... особено много в Грузия, където РЕФОРМИРА грузинската академия на науките и прехвърля всички изследователски институти към университетите. Две години по-късно половината институти спират да съществуват. А Дянков бяга от Грузия по тъмни доби, за да не му резнат кратуната. И този крадец на здраве и образование от българския народ, е твой кумир?

И за какво са ни изобщо самолети - все едно нови или трета ръка... Нали сме в НАТО?

Дискретно : - Отдавна Имам усещането че Ни трябват Сини каски у Нас... НО ! - поради АчикАчик Свинствата на "наште" Напоследък - маймай от БързоРеагиращите на НАТО .

Така при Агентите на Сорос , чакат момента да пуснат муха и си стоят ! Този трябваше да се Съди за Голямата кражба от НЗК на 5 милиарда лева ! Нито Орешарски нещо направи за да открие тази кражба , нито ще разберат следващото поколение !

от прокуратурата? какво стана? Взели от тоя акъл да искат.

Цацаратурата на "наште" ли ?! - Е, засега не са Арестувани. Засега ! ...ама то JWI - Процедира.

И тоя от ония крадци взел сега да дава акъл на другите крадци..Толкова пари изпукахте ама сега сте се ''сетили'' за някакви ''приоритети'' сякаш толкова години сте били на Марс...

Грешите. - Вижте т.в (тук непосредствено-преди) !

Самолетите може и да почакат, ама комисионните - не ...

Абсолютно ! ...-Поогледайте куркулумшитчето на Ананиевия Кирчо ...

За Протокола : а. Елегантно Попиля "бюджета" ! - виа Изказването на Невъзможността-му с Тези "прогнози" б. Е Единственият ! - Зад когото "наш" банкянскио Се кри - който Уволни "финанс" "експерта" на "наш"Гошко , дет Сега "наште" Отново турнаха -------- Иде Ллом. НепосредственоБлизко.

п.с. ...и в. Е Първият Българин с ВоистинеЕкспертиза и то В чужбина, който Работи у Нас ! - "за" което "наште" Посегнаха на Семейството-му.

Как така да почакат, ами комисионните. Аз какво ще ям

Защо го канят тоя провален финансист дето го изгони Боце по -най унизителен начин? Че и тук го отразяват даже. Дянков е едно недоразумение.

Руснаците обаче се уплашиха от заканата му и го взеха на работа при тях

Значи, според Дянков, България затъва в образователните класации от осем години. Опитвам се да си спомня кой беше министър на финансите между 2009 и 2013 и дали този свищовски кадър не носи вина за неграмотността на българските ученици.